Sistem electromagnetic în loc de platină!!
![]() ![]() ![]() |
Sistem electromagnetic în loc de platină!!
B-18-HSU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- B-18-HSU week end placut!
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ia vedeti aici: http://uk.farnell.com/jsp/endecaSearch/sea...1&Ntk=gensearch
e bun unul din ele? ca farnell se poate aduce in Romania. ia vedeti! ca as vrea si eu sa scap de platina, aprinderea merge brici, platina mereu se duce, si cu aprindere electronica, si fara. am mai discutat in alt topic, cred ca imi calca aiurea una pe alta, nu paralel ci intr-un colt. nu prea am chef de strambat platina cu patentul si testari repetate. exemplu: http://www.farnell.com/datasheets/8.pdf (vedeti ca toate au pdf acolo pe pagina de mai sus) la preturi nu e bine sa va uitati ![]() EDIT: ar mai fi asta: http://www.farnell.com/datasheets/68725.pdf cica mini, si la pret, 5 lire, pe la 300.000 probabil. poate analizeaza cineva mai priceput. This post has been edited by BLK: 12 May 2006, 17:02 |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pai o lira sterlina e cam 50000 de lei
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca am mai pus un link cu ceva la 5 lire. 250.000 nu e asa mult.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
pacat ca la noi nu se aduce asa ceva pe Maica Domnului gasesti numai prostii la magazinele alea de electronice numai difuzoare de doi lei mufe si alte tampenii dar asa ceva mai rar
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
BLK |
![]()
|
pai poti aduce de la farnell, sunt cateva firme, eu pot comanda. am impresia ca e acelasi pret cu cel de acolo, pentru ca farnell oricum are preturi mari.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
BLK tu ai magazin cu electronice? ca am vazut site ul in constructie
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
BLK |
![]()
|
nu e magazin. o sa fie kit-uri de vanzare, audio, auto, de laborator, diverse... am de mult site-ul, sper sa il si termin, deocamdata fac multe si nu termin mai nimic.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
bano |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 April 06 ![]() |
ati aflat unde se gaseste asa ceva si cat e 5 lire
|
--------------------
dacia
Logan
2008 laureat degeaba ai masina daca nai benzina TDI E LA MODA
|
|
BLK |
![]()
|
poti sa te exprimi in limba romana? am zis ca sunt destule firme in bucuresti care aduc de la farnell, daca intri pe site-ul farnell si dai la distribuitori o sa iti arate cel putin o firma din bucuresti. suni si intrebi... si ne spui si noua.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:46 |