Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si ce te face sa crezi ca doar femeile pot avea simturile ascutite
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am luat in discutie femeile, pentru ca de cele mai multe ori ele au grija de copil in timp ce sotul se uita la meci.
![]() Tu esti o exceptie! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
daca va zic ca sunt mame care nu-si schimba bebelusii de scutece si evident nu-i spala la fund de rahat ... ziceti ca sunt arhaic
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
roxana_thomas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 February 05 ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Aug 2005, 13:33) Desi nu am copii am petrecut destul de mult timp cu copii mici pentru ca-mi plac foarte mult. Am facut chiar pe baby-sitterul pentru bebelusul unui bun prieten. ![]() ![]() ideea mea era urmatoarea: nu trebuie sa fii femeie ca sa stabilesti acea legatura, acea comunicare. trebuie doar sa iti deschizi ochii si sufletul si sa lasi prejudecatile deoparte. indiferent daca esti femeie sau barbat, in primul rand trebuie sa fii OM (stiu ca suna foarte pretentios, dar nu stiu cum sa ma exprim altfel) si sa ai respect pentru cei din jur, dar si pentru sine. intr-adevar, sistemul de valori s-a schimbat in ultimii ani, dar mai exista o gramada de "oameni adevarati". deci nu e totul pierdut ![]() |
--------------------
Solenza
Confort 1.4MPI
|
|
Sony |
![]()
|
Pai cum sa-i spele? Asa, rahatiti pe ei si cu mucii in gura, sunt mai convingatori cand cersesc la stop.
This post has been edited by Sony: 12 Aug 2005, 14:01 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
tribunule , pai asa sa stii ca ar trebuii impuse niste legi , ca un cuplu sa nu aiba voie sa faca un copil decat daca isi permit emotional si financiar sa-l creasca! Daca un cuplu nu e pregatit sa aiba grija de el , sa-l creasca , sa-i pui viata lui inainte de a lor ..atunci n-ar trebuii sa faca copii.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
roxana_thomas |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 12 Aug 2005, 13:37) Ma abtin cu greu sa nu vorbesc urit despre unele afirmatii de aici. N-are nici o legatura faptul ca o femeie e mama cu interactiunea mama-plod. Daca ai suficienta energie interactiunea tata-plod e la fel de puternica, si la fel poti intui ce vrea boracul cind beleste ochii la tine si urla din toti rarunchii ![]() Lasati femeile in pace sa-si faca o cariera daca vor si incercati sa le ajutati mai mult. Veti vedea ca nu e chiar totul roz. Apropo, citi barbati au schimbat un pampers plin de rahat, si apoi l-au sters pe oracaila la popou si l-au uns cu toate draciile sa nu se irite? Eu am facut-o si nu o data. Zimbetul recunoscator de dupa, al dracusorului din patut face toti banii din lume ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Solenza
Confort 1.4MPI
|
|
Sony |
![]()
|
Subscriu la ideea lui AND. Un cuplu ar trebui sa-si castige dreptul de a face un copil. Asa ar fi mai putini parinti iresponsabili. Dar atribuirea acestei responsabilitati s-ar face tot subiectiv din pacate.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
dar exista situatia cand aceea mamica are o SUPER CARIERA, si-si permite financiar sa plateasca o bona care sa-i hraneasca, spele, leagane copilul ... ce faci intr-o situatie de asta?
......... ce conteaza suntem in secolul 21 si este totul permis. daca gandesti cum am gandit eu mai sus esti catalogat drept sef de pestera. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
roxana_thomas |
![]()
|
![]() oricat ne agitam si ne stresam, intotdeauna vor exista femei de cariera, si tati care schimba scutece, si mame care nu vor sa alapteze, si idioti care-si abandoneaza copiii, si femei de cariera, si barbati care nu se ridica de la televizor decat pentru a-si reface stocul de bere. la fel, vor exista si feministe, si "sefi de pestera" ![]() dar e treaba fiecaruia dintre noi cum alege sa isi traiasca viata, si ce fel de oameni alege sa-i stea alaturi ... |
--------------------
Solenza
Confort 1.4MPI
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai zis de doua ori "femei de cariera"....
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
Pt. roxana@
la cum vorbesti acum, pot sa-ti dau buna ziua...si chiar o floare si apropo daca vrei sa faci cariera am un loc liber la "sisif 4 - miscarea bolovanilor", la pestera mea Toma Caragiu... This post has been edited by tribunul: 12 Aug 2005, 14:20 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
roxana_thomas |
![]()
|
|
--------------------
Solenza
Confort 1.4MPI
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La alea de la primarie nu ma bag, da' parca la scoala de fete suna bine ...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce femei de cariera ai vazut tu la scoala de fete?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sony |
![]()
|
Profesoarele!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marius |
![]()
|
Nu mai suna asa de bine...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sony, cred ca mai degraba elevele. Nu stii ca elevul isi intrece profesorul?
EDIT: Marius, hai ca suna bine din nou ![]() This post has been edited by tatabobu: 12 Aug 2005, 14:34 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca v-ati incis rau de tot !
Ideea era ca trebuie sa gasesti un echilibru. Nici sa fii "femeie de cariera" care vine acasa ca la hotel si intreaba bona cati milimetri i-a mai crescut plodul; nici sa-ti tii nevasta in casa ca o floare in sera si sa o uzi o data pe zi ca altfel se ofileste. |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia puneti voi mana si cititi carti de istorie si aflati cum isi cresteau mamele din nobilimea medievala copii! Si erau femei ce nu le era permis sa lucreze!
Apropo de egalitatea de sanse: statul roman sustine ca femeile si barbatii sunt egali in drepturi si sanse, ca sprijina natalitatea! Acelasi stat roman obliga femeile din scolile militare sa nu fie insarcinate in momentul in care dau examenul, iar daca se intampla sa ramana insarcinate si sa pastreze copilul, sa accepte sa fie exmatriculate si sa dea inapoi toti banii cheltuiti pe scolarizarea lor! Interesanta egalitatem de sanse! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE Acelasi stat roman obliga femeile din scolile militare sa nu fie insarcinate in momentul in care dau examenul, iar daca se intampla sa ramana insarcinate si sa pastreze copilul, sa accepte sa fie exmatriculate si sa dea inapoi toti banii cheltuiti pe scolarizarea lor! Interesanta egalitatem de sanse Crezi ca daca ar ramane vreun barbat insarcinat, nu la fel ar proceda? Intrebarea e doar aparent idioata ![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat este ca daca un barbat are un accident si nu mai este capabil fizic sa continue studiile, nu i se intampla nimic...Daca devine tata, nu i se intampla nimic, nu mai este acuzat ca nu se poate concentra asupra muncii...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Sony |
![]()
|
Si femeia daca are un accident si nu mai este capabila fizic sa continue scoala se retrage fara sa plateasca. Mai documenteaza-te!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(madalina @ 13 Aug 2005, 04:29) Ciudat este ca daca un barbat are un accident si nu mai este capabil fizic sa continue studiile, nu i se intampla nimic...Daca devine tata, nu i se intampla nimic, nu mai este acuzat ca nu se poate concentra asupra muncii... Sunt si eu curios cum vezi tu o mama cu copil in 6 luni, facand antrenamente si simulari de front ... ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:21 |