Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, de "inghetarea" studiilor ai auzit? Nu era normal sa o se permita sa faca pauza un an, un semestru, apoi sa isi poata relua cursurile?
@ Sony: da, daca o femeie are un accident si nu mai poate continua, nu trebuie sa plateasca, dar daca are un copil, trebuie sa plateasca si sa fie exmatriculata! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cand te bagi in armata sunt niste reguli mai dure care trebuiesc respectate, pe care trebuie sa le stii dinainte.
Cum ar fi daca atunci cand incepe un razboi, femeile din armata ar ramane toate insarcinate... ![]() Pauza, continuam dupa 9 luni + 2 ani ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(madalina @ 14 Aug 2005, 23:31) @ Sony: da, daca o femeie are un accident si nu mai poate continua, nu trebuie sa plateasca, dar daca are un copil, trebuie sa plateasca si sa fie exmatriculata! Intrucat taxele de scolarizare sunt destul de mari, mai sunt persoane care atunci cand se razgandesc in ceea ce priveste scoala cauat sa traga in piept sistemul pentru a nu plati. O sarcina ar fi o metoda eleganta de a scapa gratis de scoala atunci cand domnisoara a dat de greu si a ajuns la parerea ca nu i se potriveste armata. In timp ce un accident este cu totul altceva si chiar nu stiu cate persoane si-ar inscena un accident pentru a nu plati niste taxe de scolarizare. Trebuie sa fim responsabili. Daca ai apucat pe aceasta cale continui. Daca nu te-ai gandit suficient inainte platesti dupa. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Puteau spune: se considera abandonarea studiilor situatileex, y, z si femeile ce dupa maxim 2 ani de intrerupere a studiilor pentru a deveni mame nu si le-au reluat. In cazul abandonarii studiilor se plateste contravaloarea costurilor de scolarizare.
Daca termina studiilr si lucreaza in armata, este o situatie de razboi, dar femeia respectiva este mama, nu i se intampla nimic. Aceasta situatie este oricum vreti voi sa o caracterizati, numai egalitate de sanse nu ofera! @Tribunul, acum nu vrei sa interzici total accesul femeilor in armata? ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
nu chiar total, ca si soldatii mai au nevoie de recreere...
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Madalina, nu este chiar asa! Teoretic armata isi calculeaza timpul in care lucreaza cu tine pentru a-si amortiza investitia si a o face eficienta. Daca limita la admitere in invatamantul superior militar este de numai 23 ani de ce crezi tu ca ar astepta o studenta timp de 2 ani?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Sony |
![]()
|
La cratita!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
ups...am atins un punct sensibil...pe cei care lucreaza in armata.
N-ai nimerit-o. ![]() Indiferent de sex, sunt anti armata si tot ce tine de armata. Cu milioanele cheltuite inutil (parerea mea) pe tot ce tine de armata se poate face ceva util. BANI CHELTUITI AIUREA. Nu vad rostul armatei, iar despre cei care se dau EROI ca pleaca cu spaga peste granite sa stabileasca pacea intr-o tara striana n-am o perere buna. Se bat in pile care sa plece in misiune, iar daca au ghinionul sa calce pe vreo mina sau altceva ii aduc in tara eroi. Nici despre caracterul celor care lucreaza in armata nu am o parere buna... Eu as desfiinta armata iar banii i-as imparit intre invatamant si sanatate. Un tanar absolevent de universitate (matematica) care intra in invatamant are salariul minim, 3.1 mil Unul care a terminat 12 clase la seral, se duce in armata si-l angajaza, si-i dau vreo 7 milioane (nu mai stiu exact) manaca cu 25.000 si primeste si haine. Ce face unul si ce face altul? This post has been edited by tribunul: 15 Aug 2005, 10:23 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 15 Aug 2005, 10:21) He he he, n-ai inteles absolut nimic. Intamplator am aceeasi parere despre armata ca si tine, n-am facut armata si n-as face-o nici in ruptul capului, si n-am rude pana la gradu 4 in armata (pe celelalte nu le cunosc). Acuma incearca din nou sa intelegi ce-am vrut sa zic. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Sotia mea este o femeie care nu isi neglijeaza nici cariera, dar nici atributiunile casnice!
Si ar fi mai civilizat sa nu mai jignesti in stanga si in dreapta! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Tu esti primul care jignesti si tot tu faci pe lupul moralist!
Ideea de te crede cel mai potrivit sa faci morala nu te prinde chiar asa de bine, iar in a te transforma in aparatorul poporului... Faptul ca exista prostitutie, nu este o noutate si nici o rusine sau jignire. Este un subiect interzis de comunisti si incetosat de cei de azi. Parca era vorba de secolul 21. Citeste Tara lui Johnny de Raducanu Johnny. Daca se vorbeste de asa ceva in paralelel cu meseriile care ofera o situatie sociala inalta, nu pare corect? Dar sa stii ca si unele si altele tot femei sunt si poate ambele au familiei. Era o statistica ca prostituatele dupa ce devin mame sunt cele mai bune mame, curios nu!? Iar faptul ca cei din armata (militarii-barbatii) au nevoie de asa ceva, este o necesitate fiziologica. Fiecare meserie trebuie respectata atat timp cat este facuta cinstit. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Care este legatura prostitutiei cu ce se discuta aici?
Sau e o noua insulta? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 15 Aug 2005, 12:54) citeste tot si o sa vezi legatura, acum cred ca ai scris fara sa fii atent la ce se discuta, te-ai bagat ca... La replica mea: "nu chiar total, ca si soldatii mai au nevoie de recreere..." ai inceput tu sa jignesti ... Cred ca meseria ta este sa stai pe net (forum) si sa dai in tot ce nu-ti convine tie sau loganistilor, toti cei care au alte idei trebuie atacati de tine si ceilalti ca tine inca de la inceput ca sa scarbeasca si sa nu mai scrie pe forum. Daca este asa sa stii ca ai castigat. PA. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ashu |
![]()
|
Auzi tribune, dar tie chiar nu ti se pare nimic in neregula cu faptul ca le faci pe toate femeile care lucreaza in armata curve? Nu de alta dar asta m-a socat in ceea ce ai spus de la bun inceput, iar acum vad ca ai elaborat raspunsul, concluzia fiind aceeasi. Oricata parere proasta as avea io despre armata, afirmatia asta mi se pare mai mult decat deplasata.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Chiar femeile din armata sunt curve?!!
Hai mah calmeaza-te. Cunosc doua exemple de femei din armata, si chiar ofiteri superiori care numai curve nu sunt. Sunt femei absolut normale care au cariera militara si viata de familie. Numai ca nu poti sa te duci acasa si sa o intrebi "Ei, si cum mai e la servici, ce ai mai facut?". Ca stam si noi seara la servici, si avem delegatii fara sa fim sub arme. In legatura cu ideea de a ramane gravida cat timp esti in armata parerea mea e ca armata e cel mai prost exemplu de gestionare a egalitatii femeii cu barbatul. Iar in armata ar trebui sa existe ideea de echipa si de incredere in coechipier. Adica esti pe front sau intr-o actiune de antrenament tu trebuie sa ai incredere ca celalalt care iti pazeste spatele e atent la ce se intampla acolo si nu cu gandul la copilul ei/lui din burta sau de acasa. Ca sa nu fiu interpretat gresit prin celalalt inteleg cealalta persoana indiferent de sex, religie, orientare politica sau sexuala. Si intr-o firma se poate intampla sa fii data afara ca ai ramas gravida, nu numai in armata. Asa ca exemplul mi se pare destul de prost ales. Am tot respectul pt femeile cu cariera si incerc sa-mi ajut partenera sa avanseze cat mai tare in firma in care lucreaza. Asta inseamna sa accept sa fiu vioara a 2-a cand suntem la intalniri de socializare, sa o pun intr-o lumina buna, de iubita iubitoare, sa o invat ce mai stiu din experientza, etc. Ce nu-mi place: Cand o femeie de cariera isi neglijeaza sotul si copilul. In strainatate trebuie sa ai o ceritifcare psihiatrica ca sa iti iei un caine. de ce n-ar tb asta si pt un copil? This post has been edited by dizzy: 15 Aug 2005, 16:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
madalina |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 15 Aug 2005, 11:51) Tu esti primul care jignesti si tot tu faci pe lupul moralist! Ideea de te crede cel mai potrivit sa faci morala nu te prinde chiar asa de bine, iar in a te transforma in aparatorul poporului... Faptul ca exista prostitutie, nu este o noutate si nici o rusine sau jignire. Este un subiect interzis de comunisti si incetosat de cei de azi. Parca era vorba de secolul 21. Citeste Tara lui Johnny de Raducanu Johnny. Daca se vorbeste de asa ceva in paralelel cu meseriile care ofera o situatie sociala inalta, nu pare corect? Dar sa stii ca si unele si altele tot femei sunt si poate ambele au familiei. Era o statistica ca prostituatele dupa ce devin mame sunt cele mai bune mame, curios nu!? Iar faptul ca cei din armata (militarii-barbatii) au nevoie de asa ceva, este o necesitate fiziologica. Fiecare meserie trebuie respectata atat timp cat este facuta cinstit. Cu riscul de a primi ban, tu nu esti normal! Femeile din armata sunt prostituate?!? Sau utilizate pentru a-si elibera hormonii militarii soldati?!? De altfel, de ce ma mir, dupa ce ai spus ca locul femeii e acasa sa creasca copii si gateasca sotului! @ Dizzy: daca barbatii devin tati ar trebui si ei dati afara, ca daca stau cu gandul la copil! Mai multi barbati de pe aici au devenit tati anul acesta si chiar au demonstrat preocupare pentru copiii lor! Acum ar trebui dati afara, ca poate din timpul petrecut la serviciu se gandesc ce face copilul, iar daca e copilul bolnav, suna acasa si intreaba de el sau sunt ingrijorati si nu se pot concentra? Cand aveam 6 ani am fost nevoita sa fac de urgenta operatia de apendicita! Tatal meu avea o intalnire foarte importanta in minister, adunare cu toti colegii din tara! A renuntat la tot si a stat cu mine! La fel si mama! Ar fi trebuit sa-l pedepseasca deoarece a demonstrat "feminitate" si nu s-au putut baza pe el colegii lui? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
@Madalina
Daca e in armata si e pe front sau intr-o astiune de front si se gandeste la altceva decat frontul, DA trebuie dat afara. Asa mi se pare corect. La fel si tu cand esti la volan de exemplu, nu ar trebui sa te gandesti la alte probleme si mai ales nu ar trebui sa te lasi dominata de ele. Oricand poti sa omori un om pe sosea gandindu-te la copilul tau de acasa si faptul ca ai o problema nu te va scuza in fata legii. De obicei in cadrul unei firme lucrurile astea sunt intelese si "scuzate" ca toti avem probleme mai mici sau mai mari. Nu mi-as da niciodata afara un angajat fiindca s-a dus la doctor cu copilul in urgenta, desi cred ca m-ar nemultumi daca ar deveni total ineficient pe perioade mari de timp din cauza ca ala micu are dureri in gat. Asta pt ca nici eu nu as putea amana o licitatie ca stii, colegul meu are o problema cu copilul si de 3 sapt nu a venit la birou. La fel pe urma ar trebui sa-l iert pe ala caruia i s-a imbolnavit varu de-al treilea care i-a fost ca un frate pe la 12 ani. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
madalina |
![]()
|
Atunci ar trebui spus la intrarea in armata sau la angajare: cine e parinte adevarat nu are voie aici!
Este complet incorecta decizia de la admiterea la studiile militare! Iar daca a avea un copil este un handicap, indiferent ca esti femeie sau barbat, avem o problema ca societate...Chiar nu credeti ca exista oameni ce pot fi in acelasi timp parinti adevarati si foarte buni profesionisti? In fine, ideea era ca asa numita egalitate de sanse nu exista! Iar "incurajarea natalitatii" in Romania este o vorba goala sau avantajeaza numai femeile cu salarii mici, ce nu doresc sa evolueze pe plan profesional! Cunosc multe familii, muncitori simplii sua functionari, in care sotiile au salarii de 3.5-4 milioane. Au facut un copil dpa ce a aparut plata de 7 milioane pt oricine isi creste copilul, apoi il nasc pe al doilea la 2-3 luni dupa ce termina concediul cu primul! Astfel stau 5 ani acasa, castiga mai mult decat o tana ce termina o facultate si lucreaza in invatamant...Iar daca ai un salariu de pestye 15-20 milioane, oricat ai vrea sa stai cu copilul, nu iti permiti financiar... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
dizzy |
![]()
|
@madalina
off-topic: Esti cumva miniona si bruneta/saten inchis/roscat inchis? Am impresia ca te-am zarit acu vreo sapt dimineata cu Yaris rosu prin Buc pe langa Ambasada Chinei. Te rog sa te uiti cu atentie pe posturile mele si ai sa vezi ca nu ne situam pe pozitii contradictorii. N-oi fi eu mare feminist dar nici la cratita nu va trimit. Incerc sa am o pozitie echilibrata si sa gasesc valoare in fiecare om. Daca un om nu se poate detasa de problemele de acasa atunci cand este la servici, oricare e meseria lui atunci nu e un bun profesionist. "Statul degeaba" roman ar trebui sa incurajeze pe cei care au bani si fac bani sa faca copii, nu pe toti sarantocii sa traiasca de pe urma ajutorului de natalitate, asta pt ca o familie cu cariera are sanse de a da o educatie mai buna copilului. Nu neg dreptul altora de a face copii ci as dori sa vad mai putini copii cersind in intersectie si mai multi la scoala. Mai putini in Gara de Nord si mai multi la scolile de meserii. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
madalina |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 16 Aug 2005, 09:21) @madalina "Statul degeaba" roman ar trebui sa incurajeze pe cei care au bani si fac bani sa faca copii, nu pe toti sarantocii sa traiasca de pe urma ajutorului de natalitate, asta pt ca o familie cu cariera are sanse de a da o educatie mai buna copilului. Perfect de acord cu tine! Asta spuneam si eu, prin faptul ca femeile cu vanituri mari primesc aceeasi bani cu o tanti ce traieste din banii copilului, prin faptul ca o femeie cu studii superioara, ce lucreaza serios, acorda atentie jobului, are responsabilitati importante la locul de munca este descurajata sa devina mama! Iar o gramada de oameniu fac copii numai pentru a primi cei 7-8-9 milioane, cat mai este venitul pentru cresterea copilului si pentru alocatie, iar copii aia din start nu au nici-o sansa in viata este absolut revoltator, dar astia sunt incurajati sa faca copii! Sunt miniona si satena, numai ca am un Yaris negru! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Esti cumva miniona si bruneta/saten inchis/roscat inchis"
"Sunt miniona si satena, numai ca am un Yaris negru!" N-o crede: umbla incognito ! Este spioana chineza ! Cum vazusi ca-i minona din stind in masina? I se vedea doar motul ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba da ce te roade si pe tine. Are omu metodele lui. Tie nu prea-ti iese, asa-i ? Te tii dupa ia si cand se da jos din masina o iei la fuga. Hai recunoaste.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marturisesc ca nu mi-a dat prin cap.
Dar de fugit n-as fugi ca ma doare un picior. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Eu vad in feminism o refulare a complexelor de inferioritate feminine, o metoda prina care femeile care au un handicap (de regula, emotional sau afectiv) incearca cu disperare sa-si afirme superioritatea fata de barbati... Este doar o scuza prin care ele isi justifica insuficienta, pentru ca este mult mai comod sa gasesti vinovati in exterior, decat sa te uiti inauntru tau si sa accepti ca ai o problema...
Personal, eu nu vad pe nicaieri discriminare fata de femeie... cel putin nu in mediile cultivate si civilizate din centrul oraselor. Nu sunt mai dezavantajate decat un tip aflat poate intr-o situatie similara. Este adevarat ca in mediul rural sau la periferia orasului sunt cupluri in care barbatul isi bate nevasta si o lasa lata, dar numai ele sunt de vina ca se complac in situatia asta. Exista divorturi, de exemplu... si ma indoiesc ca exista vreuna care sa nu stie acest lucru. Nu cred ca feminismul este necesar pentru a le deschide ochii, asa cum se insinueaza pe aici.. eu cred ca este vorba de mult mai mult de atat. Asemenea femei nu pot fi emancipate "fortat"... De asemenea consider ca, pentru o femeie de calitate, nu exista un dezechilibru major intre cariera sa si propria familie. Am intalnit multe femei deosebite care aveau cariere de invidiat, dar care nu si-au neglijat niciodata copiii sau sotul... Si Madalina, sa stii ca banii nu sunt totul in viata, iar unui copil ii trebuie mult mai mult decat sa aibe bunastare materiala, are nevoie de dragoste si de atentie de la cei doi parinti, dar mai ales de la mama, fata de care copilul are un atasament mult mai puternic. Incompatibilitatea dintre cariera si familie nu ar trebui sa existe, asta nu este decat un snobism si nimic mai mult... trebuie sa existe un echilibru intre cele doua, cu atat mai mult cu cat este vorba si de un copil la mijloc... Eu nu am sa uit niciodata de exemplu perioada de un an in care am trait departe de parinti cu bunicii, copil fiind, pentru ca ei s-au preocupat atunci mai mult de cariera de cat de familie. Nu poti fi parinte de week-end in nici un caz... Nici macar nu vreau sa-mi imaginez o viata intreaga traita intr-un asemenea mod. Femeile nu ajung in functii de conducere pentru ca nu au acea agresivitate absolut necesara unui asemenea post, nu ca le-ar discrimina cineva. Se multumesc doar cu pozitii inferioare si nu accepta competitia directa cu un barbat. Vezi tu... daca vrei sa fii sef, trebuie sa te descurci in orice situatie, nu mai este valabila chestia aia cu: "sunt femeie...", deci ar trebui sa aibe parte de un tratament preferential. Ea va trebui sa faca fata tot la fel de bine ca un barbat in acel post: sa poata da o sarcina de servici subalternilor (care pot fi si muncitori din aia scarbosi betivani si care-si bat nevestele) si sa se impuna fata de acestia si sa le castige respectul, sa poata fi bestelita de sef ca un barbat cu demnitate, atunci cand a gresit, fara sa pise ochii, sa fie dispusa sa se deplaseze in teren pentru controale, indiferent de cum este vremea afara, nu sa stea la birou sa-si faca unghiile. Sunt atat de putine asemenea cazuri de femei capabile, incat putem afirma nu ca sunt discriminate, ci ca nu sunt pregatite sa faca fata in orice fel de functii, fara sa aibe un tratament preferential fata de barbat, doar pentru ca este femeie... Uite, eu lucrez intr-un birou numai cu femei, sefa mea este femeie, iar mie personal nu mi se pare corect ca eu sa-i preiau o parte din sarcinile "masculine" ale postului ei, implicand latura profesionala mai dura, in care se intra in contact cu alti barbati si care implica o oarecare agresivitate, doar pentru ca ea este o femeie si trebuie sa o punem sefa ca sa nu facem discriminare... Cat despre femeile de afaceri, cele mai multe dintre ele au pornit pe acest drum impinse de la spate de barbati si sprijinite de acestia. Maica-mea de exemplu nu era convinsa ca ar putea face fata si daca nu era taica-meu nu ar fi pornit in veci o afacere.. ca pe parcurs s-a dovedit a fi foarte buna, este cu totul alta poveste. Iar ea nu este singurul meu exemplu, mai pot da foarte multe... deci cade si mitul femeii cu un talent innascut pentru afaceri, care nu se poate afirma din cauza barbatilor care o discrimineaza si a societatii care nu-i ofera sanse egale... Pe de alta parte, mie personal nu mi-ar place sa am o nevasta care sa-mi vina in fiecare zi noaptea acasa sau, si mai rau, sa o vad odata pe luna, pentru ca vrea ea sa fie o femeie cariera de succes. Aici da, as face o discriminare pentru ca eu cred ca o casnicie nu se reduce doar la existenta unui certificat si atat... Deci, nu sunt decat probleme inventate. Femei frustate care vor sa fie ceva mai mult bagate in seama au inventat feminismul si au gasit o scuza sa-si manifeste neimplinirile lor legate de barbati. Femeile sunt egale cu barbatii, iar legislatia este facuta astfel incat sa nu faca discriminare intre cele doua sexe. Mai mult de-atat, stateam candva de vorba cu un prieten la drept care imi spunea ca femeile au mai multe drepturi in constitutie decat barbatii... Ca poate ca mai exista mentalitati si prejudecati legate de femei, acest lucru nu poate fi modificat. Daca eu sau altul gandeste despre o femeie ca este curva, nimeni nu ma poate obliga in nici un fel sa cred altceva, asa cum nici femeile nu pot fi obligate sa creada ca barbatii nu sunt porci... ![]() Asa ca, domnisoarelor feministe, sugerez sa va uitati in interiorul vostru si vedeti ce nu merge, ca nu cred ca este de vina discriminarea. Paradoxal, cele mai faine si apreciate femei sunt cele echilibrate si destinse in relatiile cu barbatii, care nu se complac in idei feministe si nu se refugiaza in prejudecati de genul: "daca nu ar fi existat barbati sau daca acestia ar fi fost altfel, eu n-as fi fost o ratata si as fi fost undeva in top"... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
chichi, am o senzatie de deja-vu (deja-lu?). Ce o tii cu agresivitatea? Tocmai am aflat de o tipa super-agresiva ca a ajuns 'senior manager' la o firma, mi-e mila de angajatii ei.... agresivitatea e ultima calitate pe care trebuie sa o aiba un manager exceptional. Si da, cred ca de multe ori femeile ar fi mai potrivite pt. astfel de functii, dpdv al 'capacitatilor naturale'
BTW - tie ti-ar place sa iti vezi nevasta o data pe luna din cauza ca TU treci pe-acasa doar seara tarziu, caci ai o "cariera de succes"? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(vv @ 17 Aug 2005, 09:43) chichi, am o senzatie de deja-vu (deja-lu?). Ce o tii cu agresivitatea? Tocmai am aflat de o tipa super-agresiva ca a ajuns 'senior manager' la o firma, mi-e mila de angajatii ei.... agresivitatea e ultima calitate pe care trebuie sa o aiba un manager exceptional. Si da, cred ca de multe ori femeile ar fi mai potrivite pt. astfel de functii, dpdv al 'capacitatilor naturale' BTW - tie ti-ar place sa iti vezi nevasta o data pe luna din cauza ca TU treci pe-acasa doar seara tarziu, caci ai o "cariera de succes"? Una este sa lucrezi intr-o casa de moda sau mai stiu eu ce si alta este sa lucrezi in industrie, in conditii de santier, unde ai de-a face cu fel de fel de oameni... si fata de care trebuie sa te impui, ceea ce pentru o femeie implica un efort mai mare... Pentru o functie de conducere nu este suficient profesionalismul, ci si capacitatea personala de a-ti asuma responsbilitati, de a conduce eficient subalternii, cat si de a inspira o incredere absoluta sefului... Pentru toate astea este nevoie de oarece duritate si agresivitate; nu-mi pot imagina o tipa moale, venind sa-mi dea sarcini de servici, facandu-mi ochi dulci si scotandu-si tatele in decor ca sa ma stimuleze, iar eu sa mai imi fac si treaba pe deasupra. Prietene, este nevoie de agresivitate pentru a intra in competitie si in concurenta cu altii si pentru a castiga detasat in fata lor... nu este suficient sa fii bun in profesie pentru a promova, trebuie sa iesi in fata cu aptitudinile si calitatile tale si sa le pui in valoare... Nu nu mi-ar place sa-mi vad nevasta odata pe luna. Tocmai de aceea am renuntat la vechiul job care ma solicita in permanenta 10 zile din 14 in mediul rural, departe de familie si civilizatie si am fost in stare sa renunti chiar la niste bani din salariu... Esti multumit de raspuns?... This post has been edited by chichi: 17 Aug 2005, 09:01 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(chichi @ 17 Aug 2005, 09:22) ... Uite, eu lucrez intr-un birou numai cu femei, sefa mea este femeie, iar mie personal nu mi se pare corect ca eu sa-i preiau o parte din sarcinile "masculine" ale postului ei, implicand latura profesionala mai dura, in care se intra in contact cu alti barbati si care implica o oarecare agresivitate, doar pentru ca ea este o femeie si trebuie sa o punem sefa ca sa nu facem discriminare... ... Acum inteleg si eu de unde atata inversunare pe o ( orice ) femeie, care doreste sa se ridice mai sus de "postul casnic" sau de "rolul de subaltern", indicate de tine. Fiecare cu complexele ei ( lui )... This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Aug 2005, 16:50 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:37 |