Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare. La ce concluzie ati ajuns dupa 21 de pagini?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnle .. concluzia mea este ca femeia opereaza pe un complet alt nivel decat barbatul. D'aia nu le intelegem cand se simt ele nu stiu cum si ne crucim de ce lucruri fac si felul in care gandesc. Am colindat azi 4 terase in 3 ore cu 2 prieteni sa gasim si noi niste femei sa ne mai treaca tristetea ca ne-au lasat "nevestele" ..dar ciuciu ! Toate cu nasu pe sus , imposibil sa te apropii de ea ca orice ai spune pare penibil ..replica de agatat de doi bani de mi-e si tarsa sa vb cu ele. Stau si ma uit la unii ce fete (fetze) au de dobitoci si langa ei super fotomodel. CUM fac astia fratilor???? Nici fosta mea nu era ceva dupa care sa nu intorci capu , dar nici chiar asa ca astea.
Hai ca-mi trece ameteala , dar pana maine sa-mi stearga cineva postul ca ma fac de cacao . sec sec sau dulce? seeeeeeec! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(AND @ 11 Sep 2005, 22:02) Toate cu nasu pe sus , imposibil sa te apropii de ea ca orice ai spune pare penibil ..replica de agatat de doi bani de mi-e si tarsa sa vb cu ele. Stau si ma uit la unii ce fete (fetze) au de dobitoci si langa ei super fotomodel. CUM fac astia fratilor???? Nici fosta mea nu era ceva dupa care sa nu intorci capu , dar nici chiar asa ca astea. Pai e simplu: ia imprumuta matale una bucata BMW anu 2003-2005, deschide geamu , da muzica (hip-hop, manele ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Illusi0n: 11 Sep 2005, 21:12 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mdah... si cine ar avea nevoie de astfel de... femei?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ... dati-le in colo de specimene!
Daca credeti ca sunt frustrat , aveti dreptate ..intr-un fel : Atunci cand caut ceva de lunga durata , ele vor doar sa se distreze , iar cand vreau eu doar sa ma distrez ele vor sa ma implic sentimental . Ghinion? M-am nascut in orasul tuturor figurantilor si n-am ce sa fac... This post has been edited by AND: 11 Sep 2005, 22:38 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
din iecsperienta mea de automatist va spui ca fomeile are gradu' numaratorului mai
mare decit gradu' numitorului la functia da transfer: adica ie anticauzale... acum din experienta de viata: cauta-i in coarne pina te saturi, dupa care mai da-o-n p... -sii, ca ai si tu o viata de trait. daca te iubeste, nu te dezvorteaza si daca te iubeste foarte mult nici n-o sa te insele. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai AND, cu masinile ai avut ghinion pana sa alegi una, dar chiar si la femei e greu?, ... cand sunt asa de multe. Mai gandeste-te ca poate tu esti cauza pt care nu iti gasesti perechea, mai reflecteaza putin, gandeste-te cum esti, mai schimba modul de abordare si fii mai indulgent cu tine insuti dar si cu femeile, ca ,,ele e fragile".
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
AND |
![]()
|
Silviule , ai dreptate . Ar trebui sa nu mai cer de la ele minimul de bun simt , 7 ani de acasa si IQ peste 100.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
And, hai, nici chiar asa.
Stai linistit, ca o sa gasesti tu pe cineva, dar nici chiar asa cum ai descris mai sus. Trebuie sa aiba un minim decenta in ea, mai greu sa le testezi la IQ, dar restul se observa destul de repede. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
AND |
![]()
|
Acum doua saptamani , de curiozitate (nu rautate) i-am dat prietenei (acum fosta prietena) sa faca un test IQ online. Rezultatul m-a socat ..
![]() Nu stiu daca minim de decenta este de ajuns in ziua de azi cand te uiti dupa cineva pt o relatie de lunga durata. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Auto Bianca |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 13 September 05 ![]() |
Acum tu vrei sa gasesti din prima femeia visurilor tale?
Mi se pare normal sa incepi o relatie gandindu-te la o relatie placuta, nu de durata. De obicei de la una se ajunge la cealalta. |
--------------------
Opel
Corsa
- B - xx - BIA No cat farts!
|
|
AND |
![]()
|
@Auto Bianca : dragut nick ..parca-i firma de taximetrie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
AND poate nu am inteles eu bine, dar tu vroiai sa agati in 3 ore (!
![]() ![]() ![]() ![]() Scuza-ma ca iti spun dar strategia ta este deficitara - grav de tot! ![]() This post has been edited by Valentine: 13 Sep 2005, 17:43 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 3 Mar 2004, 10:16) Stau in birou cu o gramada de femei , sunt singurul barbat. Fratilor m-au zapacit de cap , m-au terminat cred ca mai am un pic si incep sa tremur .De unde dracu atata barfa, atata rautatea, atata prostie, sunt atat de superficiale ca ti se face pielea de gaina. Stau si ma intreb serios de p'acuma daca o exista si vreo gagica inteligenta si de bun simt nativ? Aceeasi intrebare si-o pune si un coleg de-al meu (care cred ca si-o pune singur) : Sa le F*t muma-n c*r sau sa le f*t numa-n c*r?! Back to real life: exista femei extrem de inteligente! nasol, nu?! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acuma daca tot discutam viata "amoroasa" a lui AND sa zic si eu ceva....nici nu ma mir ca esti atras numai de catastrofe de femei..ca la ce parere ai despre ele..stii vorba aia gandesti bine gasesti bine..gandesti rau gasesti..ghici cum?
![]() Si pe alta parte..relax nu toata viata si miezul existentei se invarte in jurul relatilor de amor/prietenie cu persoane de sex opus....c'mon....mai vezi un Island,un Sin City si hopa se ridica moralul....da-le'ncolo de femei ca te baga in mormant mai devreme sau mai tarziu ! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lexy: 13 Sep 2005, 17:59 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Off mai Mada nu te-ai prins..cand a vazut ce IQ are gagica a trebuit sa se desparta imediat inainte sa se prinda lumea cine-i creierul relatiei
![]() ![]() ![]() Sorry AND n-o lua in nume de rau....Crezi ca poti? Bine ca nu i-ai dat test pe net sa vezi si cat de buna e la pat ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
AND a iesit IQ mare sau mic ?
C afetele astea m-au pus pe ginduri ! Eu cred ca mic . |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AND |
![]()
|
@Valentine : Nu ! Aia ar fi fost doar asa ..pentru o seara.
@Lexy : Ironic nu-i asa? Parerea care o am despre majoritatea e complet vina lor. Eu nu sunt atras de catastrofe de femei , problema e ca le descopar defectele aproape imediat. Stiu ca nimeni nu e perfect , dar prea multe defecte sociale au avut tipele alea. Pe cuvant ca fiecare tipa cu care am fost pana acum , s-ar fi potrivit perfect intr-un episod Seinfeld unde faceau toti misto de ea "She's one of THOSE people" etc etc. ![]() @Madalina : Nu , testul a fost doar de plictiseala ca venise vorba .. @Lexy (again) : Ok pretty funny asta ultima ![]() @Costi : 90 ! This post has been edited by AND: 13 Sep 2005, 19:45 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce te-a surprins, ca 90 e un rezultat normal ca sa zicem asa, sau tu o credeai cu un IQ de peste 120?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca nu-i chiar rau ....... Ia vezi # 590 !
Fetelor voi cit aveti sa facem o comparatie ! This post has been edited by costi: 13 Sep 2005, 19:57 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
St |
![]()
|
Nu are rost sa facem comparatia, iti zic eu ca fetele de pe forum au sigur mai mult...... Bag mana in foc pentru Madalina si pentru Lexy
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
Am mai zis ca rezultatul testului nu a fost motivul pentru care m-am despartit de ea!
Cat despre 90 ... nu mi se pare normal deloc! Lexy e dasteapta foc , 120 si ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
Ma asteptam de la ea la cel putin 110. Si pe deasupra mi-a zis ca s-a si straduit , si nici n-a respectat cele 20 min . L-a terminat in 30+ min !
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(AND @ 13 Sep 2005, 21:06) Ma asteptam de la ea la cel putin 110. Si pe deasupra mi-a zis ca s-a si straduit , si nici n-a respectat cele 20 min . L-a terminat in 30+ min ! Depinde ce tip de test era. La teste cu figuri geometrice, chestii de mate, completari de figuri etc. in general imi iese 140-150. La teste cu cuvinte, fraze etc. imi iese 110-120. Deci depinde foarte mult de tipul testului ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AND |
![]()
|
Oh so you're taking her side ?!?!!!
![]() Era iqtest.com ! Putem sa incheiem discutia? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce spune Valentine sustine afirmatia ca exista mai multe tipuri de inteligenta!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ma voi inca nu ati terminat cu cearta? Nu m-am uitat de mult timp pe topicul asta si vad ca 2 fete ne fac praf din 3 posturi! Hai ma baieti, ce naiba, noi suntem mai fraieri?
AND, zi-le tu cum stii! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:30 |