DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre biciclete

MarcosBXCS
post 31 Mar 2004, 23:12
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti, Romania

O bicicleta decenta de plimbat prin parc, am vazut un kalahari 550 la 10 mil cu echipare acera, furca suntour arc-elastomer ... Nu e o bicicleta de varf, dar nici una care-ti va crea probleme wink.gif
Mergi la Mircea pe Sos Pantelimon 80 si nu stiu cat parca, e magazin maricel, cu siguranta vei gasi ceva bun care sa ti se potriveasca wink.gif
First bike/dhs in nici un caz sa nu iti iei, or fi ele pictate in toate culorile, dar cam atat. Mai bine iei o bicla cat de cat la sh ...
Daca totusi si totusi vrei first bike sau altele, macar nu lua cu suspensii, sunt degeaba, mai mult o sa obosesti la pedalat, si vezi ca furca sa nu fie pe filet ... iti vei blestema zilele ...
In rest, spor la pedalat wink.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mil
post 1 Apr 2004, 18:18
Post #32

ocupat

From: x

Asarban...e o nebunie si la biciclete ca la Dacia...sfatul meu sincer: daca nu te pricepi nu iti lua un sh...uzura la un chitibus poate fi asa de mare incat sa iti blestemi zilele si o piesa de firma te costa ochii din cap. Mai bine una noua la care iei garantie. Ii mentionezi vanzatorului ca esti avocat si ca ii mama naibii daca nu respecta contractul. Cel mai important lucru care trebuie garantat este axul de la pedale (daca au pus un aliaj slab se ofileste rapid cand te ridici din sea ca Pintea Viteazul de 0,11 t smile.gif.

Ca entuziast ce ma gasesc in domeniu nu as pune in prim plan schimbatorul de viteze Shimano Acera. E un moft...poate necesar pentru copchii febrili de 50 de kile si merg pe pante in V unde schimba vitezele de trei ori pe minut (pana si cel mai prost shimano isi face treaba, de ex. Shimano SIS). Deci asta nu e un criteriu pentru un om adult care nu face curse si nici nu coboara de la Babele in Busteni pe bicicleta.

Mai bine vezi de roti sa fie solide, sa nu joace in lagare, BINE CENTRATE atat orizontal si vertical (le invarti un pic si le privesti in raport cu sabotii de frana) spitele sa fie intinse si bune (am avut si eu 90 de kile cand eram mai mic si stiu ca e CRITERIU cand ai gropile si bordurile din Bucuresti). Cu cat roata e mai solida cu atat va creste longevitatea utilizarii. Favorizeaza rotile Made in Taiwan celor Made in Thailand, India sau China. Daca nu ai de ales, impune o conditie vanzatorului, sa ti le schimbe daca se ovalizeaza, in garantie:).

Cu cat bicicleta e mai simpla cu atat ai mai putin de inlocuit la ea (avand in vedere ca e si ieftina, fiabilitatea pieselor e scazuta, de aia e bine sa ai garantie la ea) deci uita orice suspensie si gadget. Manetele la frane sa nu fie montate preferabil in plastic...(acoperite e OK, e gereu de dedus asta, asa ca intereseaza-te).

Cadrul trebuie sa fie solid si bine sudat (nu iti lua unul usor, la banii putini iti pun cine stie ce aliaj revolutionar sau fac economie la material). Daca e greu macar e clasic...sper. In mod sigur cadrul ti-l garanteaza fara discutie.

Daca reusesti sa ti-o cumperi pana atunci te invit la un tur prin bucuresti dupa Pasti. Cele bune:)!

--------------------
x x - x
+
asarban
post 2 Apr 2004, 00:33
Post #33

Membru autentic

Group: Banned

Am gasit la Carrefourr o bitoacla, dracu stie ce nastie, cadru rigid, fara suspensie, schimbator si frane Shimano, axul.....again dracu stie din ce....
Rotile par destul de solide, 4 bulioane...
Sa vedem, mai caut!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
paulp
post 2 Apr 2004, 08:30
Post #34

Bagator de seama!

From: Iasi

Stiu ca sint putin in afara, dar din descrierea lui Mil imi amintesc de celebrele Ukraine, de pe "vremuri". Adevarate tancuri pe 2 roti. Solide, robuste, grele de te rupeau, dar intrai cu ele in zid si nu se indoia roata icon_twisted.gif
Oare s-or mai fabrica :?

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
costi
post 2 Apr 2004, 09:06
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

Alea erau biciclete adevarate. Am vazut acum citiva ani o bicla pe care respectivul o avea din al doilea razboi mondial si pe care o folosise la munca (a fost o viata postas).
Acum daca-ti cumperi una din Carrefour se rupe sub tine. Andrei subscriu si eu ideii ca-ti trebuie o bicla cu cadrul solid (chiar daca se vede sudura), cu frine la fel si fara alte "fite" (suspensii, j'demii de viteze...) . Am uitat: incearca sa gasesti una cu pedale metalice (acum se gasesc tot felul de materiale "compozite" care lasa rapid cu ochii in soare.

--------------------
DSN/SLZ
+
miki
post 6 Apr 2004, 09:27
Post #36

#Hırsızlargibigeceniniçine

Tocmai am primit un prospect de bicicleta pt "dame" Nu pot sa-l pun aici ca-mi sare lumea in cap. Cine vrea (3 poze) mesaj MP!!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
costi
post 6 Apr 2004, 14:58
Post #37

Membru autentic

il am !!!!!

--------------------
DSN/SLZ
+
Sclaud
post 5 Apr 2005, 14:30
Post #38

Status: activ

From: Brasov

Ceva noutati in acest domeniu ?
Vreau sa achizitionez si eu un astfel de accesoriu si poate mai aveti neste pareri ...
Pana in prezent am ramas la un mountain bike vazut la Metro (nu's ce firma ... da nu e DHS si nici FirstBike) la 4 mil cu jante duble, frane in V, suspensii fata, schimbatoare + foi si chestii dinalea Shimano si ... cam atat.

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
costi
post 5 Apr 2005, 14:58
Post #39

Membru autentic

Gindeste-te bine ce vrei sa faci cu ea si in functie de asta iti stabilesti o gama de bicle; dupa aia vezi ce bani ai in buzunar si iti alegi obiectul; nu ar strica o vizita la un magazin specializat; trebuie sa aveti unul in Brasov; altfel se pot bate cimpii cu gratie la nesfirsit...

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 5 Apr 2005, 15:00
Post #40

Old Timer

From: California

Ma da biciclete normale se mai gasesc? Adica fara frane in V, suspensii triple, lichid de frana, spite din aliaj, gume michelin, motor cu reactie si computer de bord? unsure.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
dizzy
post 5 Apr 2005, 15:09
Post #41

Work smart not hard!

Ca vechi si diliu biciclist iti propun urmatoarea solutie:
1) Cadru de otel tip clasic.
2) Schimbatoare Shimano SIS din'alea cu manetute fara trepte
3) Roti pe 26, cauciucuri nu mai late de 2,1 ideal 1,95 daca se poate duble din dural. Spitze de otel de cea mai buna calitate.
4) Fii atent la sa (aia pe care stai cu fundul). Asta daca vrei sa mai faci copii.
5) Numai mult de 21 viteze, nu are rost.
6) Suspensiile ieftine mai mult te incurca sa ca mai bine fara.

Spor la pedalat si ne vedem in Herastrau cand scot si eu dihania la 20gradeC.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
cristyyy2003
post 5 Apr 2005, 15:33
Post #42

R.I.P. Marli

Man eu am DHS de un an si ceva si'i buna. Intr-adevar n-are suspensii sau alte nebunii d'astea dar merge super ok. Eu zic de o intalnire DaciaCulbBike cu plecare de la locul bine stiut de toti si cu sosire la o berica si un gratarel in padure la Cernica. Care se baga!?

'Micuta mea'

This post has been edited by cristyyy2003: 5 Apr 2005, 15:39

Attached thumbnail(s)
bike.jpg ( Size: 297.34k ) Number of downloads: 1536

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
Sclaud
post 5 Apr 2005, 16:08
Post #43

Status: activ

From: Brasov

Am descoperit si firma despre a lu' care vorbeam mai sus: este Neuzer (ungureasca cica) ...
P.S. Si astia la www.mybike.ro pe forum ... is tare suparati saraci pe FirstBike si pe DHS ...

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
ydaniel
post 5 Apr 2005, 17:22
Post #44

Adrenaline junkie!

From: black sea

eu am un mountain bike luat din ungaria in "99 cam cu 1.5 mil pe atunci!
vara merg cu ea cam 30-40 km si in afara de 2 camere care s-au spart sin vina mea(am bagat 3,3 atm in ele) nu am schimbat nimica.in rest cam 2-3 zile pe sapt o folosesc.ceea ce vroiam eu sa zic este ca soferii se comporta ffff urat cu mine(adica cu biciclistii.....).asa vrea sa avem si noi macar o banda speciala pt biciclisti.Adica cum e prin olanda(astia avea 2 benzi dus-intors) ,mi-a placut la nebunie in europa de vest cum sunt tratati biciclistii,iar la noi nici peste......multi ani nu va fi asa....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Nicotine
post 5 Apr 2005, 17:55
Post #45

Membru autentic

Eu am o bicicleta Olimpia 1997 ,made in Romania, eftina si buna din Metro, cu cadrul facut in Romania schimbator Shimano Sis, frane, sa si cric,manete frana metalice, made in Italy. Ii facusem si un mic tuning pedale si cric de aluminiu, pentru un look sport + buzunar inscriptionat Shimano si catadioptri. A rezistat structural bine la cazaturi, mai putin vopseaua.
Era un magazin cu piese si accesorii de biciclete undeva pe o straduta prin spatele magazinului cocor si service de biciclete vizavi de spitalul CFR Witing (Intr-un garaj)
Cu un montain bike dotat cu vitezometru digital(o chinezarie ce avea un magnet ce se fixa la roata) am atins viteza de 44 kmh/h in foaia mare si ultimul pinion in linie dreapta.
Ia sa va vad! biggrin.gif

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
asarban
post 5 Apr 2005, 18:13
Post #46

Membru autentic

QUOTE(ydaniel @ 5 Apr 2005, 17:22)
eu am un mountain bike luat din ungaria in "99 cam cu 1.5 mil pe atunci!
vara merg cu ea cam 30-40 km si in afara de 2 camere care s-au spart sin vina mea(am bagat 3,3 atm in ele) nu am schimbat nimica.in rest cam 2-3 zile pe sapt o folosesc.ceea ce vroiam eu sa zic este ca soferii se comporta ffff urat cu mine(adica cu biciclistii.....).asa vrea sa avem si noi macar o banda speciala pt biciclisti.Adica cum e prin olanda(astia avea 2 benzi dus-intors) ,mi-a placut la nebunie in europa de vest cum sunt tratati biciclistii,iar la noi nici peste......multi ani nu va fi asa....
*

Nu te mai uita atat de departe..vazi ca exista banda speciala pt biciclisti si in Ungaria..si inca supermeserias desenata

--------------------
+
StefanT
post 5 Apr 2005, 18:38
Post #47

STF - Special Tactical Force

QUOTE(MarcosBXCS @ 1 Apr 2004, 01:12)
First bike/dhs in nici un caz sa nu iti iei, or fi ele pictate in toate culorile, dar cam atat. Mai bine iei o bicla cat de cat la sh ...
Daca totusi si totusi vrei first bike sau altele, macar nu lua cu suspensii, sunt degeaba, mai mult o sa obosesti la pedalat
*

nimic mai fals....am de aproape 2 ani o DHS cu suspensie, luata din Metro....initial nici nu vroaiam sa aud de suspensie, pt. ca aveam impresia ca este doar un moft. De ce am luat-o? Pt. ca DHS abia aparuse, si era cea mai ieftina bicicleta....2,1 mil cu tot cu TVA. Am zis ca e porcarie, dar am luat-o. Pana in ziua de azi nu am schimbat absolut nimic! Nici o pana, caucuicuri super super, aderenta, etc. Numai ca trebuie sa le schimb. Frane in V ireprosabile. Sea super comoda.
Viteza maxima: 60 kmph, pe colinele vrancei biggrin.gif ..cauciucele is f groase, dar eu am vrut-o mai mult sa fie comoda. La niste cauciucuri subtiri, cum am avut pe fosta SHIMANO, simti orice gaurica din asfalt si te doare fundul dupa juma' de ora de mers. La asta, tot respectul! Suspensii+ cauciucuri groase, amortizare totala. Am facut si un drum de 93 de km cu ea, deci chiar si cu gume late nu e imposibil. In 6 ore am facut Bacau- Podu' Turcului... cine cunoaste zona, stie dealurile de pe acolo ph34r.gif ..
O bicicleta ireprosabila, la numai 2 milioane si o suta de mii....nici acum nu imi vine sa cred!!..e drept ca acum la aceeasi toacla sau dublat un pic preturile, dar asta e rolleyes.gif ...
cine nu a mers pe o bicla cu suspensie nu poate aprecia nici cat de vag ce poate face o minunatie de asta!!
Precizare: suspensie pe ulei fata si tot pe ulei spate!!

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
Sony
post 5 Apr 2005, 18:50
Post #48

Membru autentic

From: Ban Land

Unii prefera viteza in defavoarea confortului. Asa ca opteaza pentru o bicicleta cu roti subtiri. Eu sunt adeptul acesteia din urma si am mers foarte mult pe 2 roti (cca 45.000 de km). Cu vechea mea semicursiera Turist am facut Fetesti-Medgidia (45 km) in 1h15min.
Totusi gropile, din ce in ce mai multe si mai mari, iti cam taie elanul de viteza. Asa ca, acum, ma uit dupa o biciceta cu roti groase. Nu imi mai permit sa fiu "sportiv". biggrin.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
StefanT
post 5 Apr 2005, 19:26
Post #49

STF - Special Tactical Force

QUOTE(Sony @ 5 Apr 2005, 20:50)
Totusi gropile, din ce in ce mai multe si mai mari, iti cam taie elanul de viteza. Asa ca, acum, ma uit dupa o biciceta cu roti groase. Nu imi mai permit sa fiu "sportiv". biggrin.gif
*

exact situatia mea! am avur o shimano din italia cu care mergeai cu 30 si ceva de km la ora lejer insa intr-un an jumate a trebuit sa centrez rotile plsu ca nu mergeam doar pe sosea oglinda cu ea....mai faceam prin oras, pe placi de beton, unde imi simteam fundul mai greoi cu fiecare imbinare intre placi...insa cu asta mai mult de 20 kmph nu pot merge constant. Dar confort din plin nea nicule!!

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
cristyyy2003
post 5 Apr 2005, 21:36
Post #50

R.I.P. Marli

QUOTE(Nicotine @ 5 Apr 2005, 18:55)
Cu un montain bike dotat cu vitezometru digital(o chinezarie ce avea un magnet ce se fixa la roata) am atins viteza de 44 kmh/h in foaia mare si ultimul pinion in linie dreapta.
Ia sa va vad! biggrin.gif
*

Am si eu montata asa ceva pe micuta mea. 61km/h la tineretului...in panta aia! este beton senzatia...dar nu o sa o mai incerc 04.gif

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
romulus
post 6 Apr 2005, 07:01
Post #51

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

In 2003, in vara, (19 iunie) cu o bicicleta Kenzel, 21 viteze, schimbator Shimano, jante duble dural de 26, cauciucuri 1.95 , traseu Tg Mures-Brasov fix 12 ore cu pauze. In 21 iunie, retur Brasov-Tg Mures, 12 ore 30 min. Anul trecut am vrut sa merg pe traseu Tg Mures, Medias, Transfagarasan, Curtea de Arges, Campulung, Bran, Brasov Tg Mures. Gaisem si partener de calatorie dar mi-am schimbat locul de munca si nu s-a mai putut. Inca e vis dar va fi realitate.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
asarban
post 6 Apr 2005, 11:34
Post #52

Membru autentic

Ma..da' tu ai probleme mari cu masina...

--------------------
+
romulus
post 6 Apr 2005, 11:37
Post #53

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Chiar am! smile.gif Acum, de igzemplu e la nenea mecanicu sa-i schimbe cutia de viteze. In rest...

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
..IcemaN..
post 6 Apr 2005, 15:29
Post #54

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

eu am o semi-cursa Gazelle , ce-a mai ramas orgonal e cadrul , e ghidonul si angrenajul , rotile si franele sun netmesti si schimbatorul pinioane si foi e shimano

mai am un DHS gen "tanc" biggrin.gif de incurat......are jante in V , suspensii furca si cadru, frane si schimbatoare Shimano , frana pe disc pe fata biggrin.gif , cauciucuri super groase.......e f grea bicla asta....dar ce fac cu ea pe delaurile din IOR nu cred ca merge cu vreo firava (poate doar un Magellan sleep.gif )...

Sfat : Daca vreti sa utilizati bicla drept mijloc de transport in Bucuresti....luati-va o semi-cursa.....are rotile subtiri , f usoara si merge mult mai usor , timp redus-efort redus fata de un MTB....daca vreti sa va incurati sau sa va aruncati de pe munti MTB rules ph34r.gif

This post has been edited by ..IcemaN..: 6 Apr 2005, 15:31

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
lm
post 7 Apr 2005, 08:27
Post #55

Membru

From: Tg-Mures

Sfatul meu : pentru oras numai semicursa sau citybike, iar daca iti plac plimbarile in padure sau pe drumuri de tara atunci neaparat (si numai in acest caz) montainbike. Cursierele sunt facute pentru sportivi, daca nu faci zilnic 100 de kilometri nu-si au rostul.
Prin tinerete am fost si eu mare amator de ciclism, (cursiera cumparata in 86, plimbari lungi, 100 km in 5 ore, confectionat bicicleta dubla, montat scimbator si frana spate pe ukraine, vopsit si reconditionat biciclete). Astazi am o semicursa luata second hand care are piese de calitate, si cat mai usoare, plus un inchizator de motocicleta, care e gros si greu , dar e musai, mi-au furat deja 3 biciclete.

Prima data cand am vizitat Budapesta in cetrul orasului am vazut niste stalpi de 1 metru din inox plantate la un metru de trotuar. Pentru ca nu le intelegeam rostul am intrebat ce sunt ? Mi-au explicat ca sunt pentru a delimita pistele pentru biciclisti. Doar atunci am observat si indicatoarele si marcajele, si mi-am zis ce bine ar fi …

Intrebarea mea : oare nu se poate face nimic in privinta pistelor pentru biciclisti ?

--------------------
Ex.Dacia 1100,1310 1971/1991
+
disaster
post 7 Apr 2005, 23:10
Post #56

Membru cu detector de radar

From: UE - Bucharest

doua mountainbike-uri am avut(firma no name) si am bagat bani la greu in ele sa le tin functionale(si mi-au fost furate ambele)dar satisfactii mai mari decat pe un mountainbike nu am avut pe nici o bicicleta(printre altele am si o ukraina care este ca un tanc d.p.d.v. al rezistentei ,dar atat).pe ultimul il aveam tunat rau de tot(ce mai era full option):kilometraj,stop pe frana,pozitii,semnalizari,far,coarne imbracate in burete(te scapa de bataturi-cunoscatorii stiu),21 de viteze apoi down-grade la 18,buzunar shimano,caucioace debica,si cam atat.nu am fost niciodata adeptul aripilor pe mtb.

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
+
tazzz
post 8 Apr 2005, 00:48
Post #57

Membru autentic

From: Iasi - Romania

da voi de biciclete fara brizbrizuri si toate prostiile pe ele n-ati auzit?...se misca mult mai linistit si mai frumos pentru ca nu mai zdrangane nimic pe ele smile.gif

am facut ciclism de performanta si v-as recomanda o cursiera...pentru ca drumurile sunt cum sunt, o semicursiera sau citybike cum zicea lm mai sus e buna pentru ca ajungi destul de repede pe distante destul de lungi, mai ales prin aglomeratie cand te poti strecura printre celelalte masini sau pe trotuar wink.gif

nu va luati suspensii etc decat daca stiti sigur ca veti merge mult prin padure sau drumuri foarte proaste...pe drum relativ nivelat, chiar si strazi cu gropi te avantajeaza mai mult o bicicleta cu cadru si furca fixe fata de una cu ele mobile, acestea absorb din efortul depus de om pentru inaintare...

orientati-va spre biciclete nu tocmai scumpe dar nici prea ieftine cu piese Shimano, pe cat posibil si cu jante din aluminiu cu pereti dublii 04.gif cele simple se indoaie la unele denivelari abordate gresit, cele duble s-ar putea sa treaca prin mult mai multe incercari pana sa devina inutilizabile smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
Ake
post 8 Apr 2005, 16:37
Post #58

Morderator

Group: Moderatori

Eu duc dorul frumoasei mele rusoaice (Sputnik). Am incercat de curand sa merg pe tot soiul de farstbaic-uri dar nu mi s-a parut nici una asa de buna.
Sau o fi si cei 20 de ani si 50 de kile in plus de vina?

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
florinc
post 8 Apr 2005, 16:53
Post #59

Membru autentic

Eu am o bicla de trial, facuta din bucati. Nu are suspensii sau alte briz brizuri, dar o furca cu amorizor cu o cursa medie prinde bine oricui. Momentan zace sub pat, pt ca ma ispiteste mai tare dacioara mea din parcare 04.gif.

Nu recomand "caloriferele" alea de biciclete din marile magazine, chiar daca pretul este atractiv la o asemenea bicileta, calitatea lasa de multe ori de dorit.

This post has been edited by florinc: 8 Apr 2005, 16:57

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
costi
post 8 Apr 2005, 18:05
Post #60

Membru autentic

Tazz si Ake au dreptate; in fond fiecare virsta cu bicicleta ei!
Un lucru deosebit pe care nu l-a subliniat nimeni, in special pt bucuresteni ; Atentie la masini. Atitidinea soferilor fata de biciclisti este departe de cea din Olanda sau tarile nordice!
A merge pe strazile circulate e deja sport extrem!
Mergeti prin parcuri sau pe trotuare.

--------------------
DSN/SLZ
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 03:45
Forum Renault