Ce carburator merge pus la motorul de berlina ?
![]() ![]() ![]() |
Ce carburator merge pus la motorul de berlina ?
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
tuner ,ma bucur ca ai pus si tu aceeasi intrebare acum ca si mine ,numai ca eu am pus-o cred ca cel putin acum o luna si nimeni nu a fost in stare sa imi dea un raspuns.ceva de genul totul este relativ,dar cand vine vb de cp toti stiu si ultimul calut sa il adauge .e cam dubios oricum .ceva constructiv nu stiu daca va iesii.acelasi gand il aveam si eu ,tot motor de 1300 si carb dublu sau doua dublu-corpuri dar nu prera te ajuta lumea cu multe inf despre cat castigi din modificarea asta.numai bine si astept si eu un rasp .
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
valisupernova |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(valisupernova @ 21 Nov 2005, 11:54) Este carburator de Lada. Trebuie sa scrie tipul pe el, pt a cauta in tabele jicloarele potrivite. Carburatoarele Lada 1200, 1500 cu deschidere pneumatica la treapta 2, erau din seria Ozon. Carburatorul din poza este cu deschidere mecanica a treptei secundare, deci este din primele tipuri. Trebuie vazut insa indicativul carbuaratorului. |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
k multumesc o sa il pun zilele astea sus si ma gandeam sa vad ce tip este in caz ca trebuie schimbate jiglerele. am inteles ca este de pe o nova de antrenamente. ce parere ai se va simti diferenta?
This post has been edited by ViperRS: 21 Nov 2005, 15:50 |
--------------------
Dacia
1310
|
|
valisupernova |
![]()
|
Se va simti diferenta, mai ales la deschiderea treptei secundare. Era bine daca aveai si axa cu came de Renault 12 TS, sau 15.
|
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
ViperRS |
![]()
|
ce furtune se pot folosi pentru a lega pata calda a carburatorului si cea a galeriei de admisie?? am inteles ca presiunea este destul de mare. exista ceva furtune speciale ??
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Nu e mare deloc presiunea acolo.furtun normal pt apa, original de dacie, eu cred ca ajunge.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
ViperRS |
![]()
|
se gaseste de cumparat la metru??
ca trebuie sa leg si pata calda a galeriei si cea a carburatorului deci am nevoie de un furtun din care sa imi tai cat am nevoie cam cum sunt sagetile am inteles ca trebuie legate petele in serie intrarea sa fie prin stutul de la galerie dinpre chiulasa Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 180.51k ) Number of downloads: 1207 |
--------------------
Dacia
1310
|
|
magicone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
cine are carb weber 32/36 dgv 5A, cu tot cu galerie si ce mai trebuie, sau de unde pot cumpara. il iau pt o dacie 1300 1289cmc, si inca o specificatie... daca necesita 5 trepte. ms
|
--------------------
dacia
opel
- as.12.as
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
Am eu 32-DIR 49 cu tot cu galerie
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
byl11 |
![]()
|
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pun si eu o intrebare(doua) aici...
- de unde stiu ce jigloare imi trebuie pentru carb-ul meu... dublu de nova pus pe 1.4 - de unde fac rost de jigloare Multumesc anticipat!!! @byl11 de la ce masina e carb-ul din foto? This post has been edited by Buyaka: 29 Nov 2005, 10:08 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
byl11 |
![]()
|
Cu siguranta de R12 dar nu stiu de care TS cred
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
mihait |
![]()
|
![]() Idei putine si fixe ! Group: Members Posts: 81 Joined: 27 October 05 From: Bucharest ![]() |
Oameni buni am de gand sa-mi iau si eu doua weber 40 dcoe. Am citit documetatii pe net, am gasit diagramele pentru alegerea jicloarelor samd.
Acum am si eu o intrebare pentru cei care au avut montat asa ceva pe masinile lor. Care este consumul daca conduci batraneste ? Dar daca te dai la aceleratie ? PS: Am motor de 1400. |
--------------------
Dacia
BK
1996
- Nan ---
N/A |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
10-12 %
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
magicone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
byl11 ms pt post dar poate specifici si ce bani vrei pe el!
si in continuare cine stie de unde se pot cumpara weber, daca exista ceva gen magazin sau nu stiu etc.... |
--------------------
dacia
opel
- as.12.as
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sal un wber 32 dir ar face diferente semnificative intre desenul de carfil?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dellorto drla intra fara modificARE la capota>?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
CE se poate spune de consumul Daciei daca ii pui carburator de Renault 18? Scade sau creste?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ydaniel |
![]()
|
depinde in ce staRE E CARBU!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
javachris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 January 06 ![]() |
Vreau si eu sa stiu (daca imi poate spune cineva) ce carburator monocorp cu soc automat pot merge pe un motor de dacie. Eu am o Nova T din 97 si am deocamdata un Carfil monocorp adaptat cu flansa. E cam nasol cu el iarna si din cauza asta as vrea unul cu soc automat.
Si inca o intrebare... Despre aprinderea asta cu senzor optic... Unde pot gasi si eu asa ceva? Se gasesc de vanzare? Sunt usor de montat? Sunt din Craiova, asa ca, sa ajung in Buc ar fi cam greu. |
--------------------
Dacia
Nova T
- DJ-99-CCS
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Carb de passat de prin 80 si ceva. Alea sunt monocorp, solex au soc pe apa si merg super pe nova. Tre sa ii faci flansa. Nu o sa pierzi din putere si consumul o sa fie undeva la 10 in orash. Poti sa mai pui de golf, cred ca tot cu flansa am mai vazut pe aici pe forum un webbbber care cred ca mere la nova dar e dublu corp (reno 12 parca). Eu am avut pe nova carbul de passat si am fost multumit.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
javachris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 January 06 ![]() |
merci anndi,
Stii cumva daca astea de passat au prinderea ca si Carfilu monocorp? In cazul asta as avea flansa. |
--------------------
Dacia
Nova T
- DJ-99-CCS
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 25 Jan 2006, 14:36) sunt doua situatii : 1. masori inaltimea carburatorului pus pe flansa de montaj si i-ti poti da seama daca incape acolo ( varianta la care nu mai montezi filtru de aer) 2.daca vrei sa -i pui si filtru de aer , cred ca trebuie facuta o fanta in capota pentru a putea face loc filtrului (trebuie avut in vedere construirea unui tunel de directionare a curetului de aer si de scurgere a apei , pentru a nu te trezii cu toata apa in motor cand ploua sau o speli) |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
ydaniel |
![]()
|
da,filtru pun 100%.ma gandeam sa pun filtrele cumva lateral,.nu am gasit inca filtre mici.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(javachris @ 31 Jan 2006, 16:13) merci anndi, Stii cumva daca astea de passat au prinderea ca si Carfilu monocorp? In cazul asta as avea flansa. aaaaa....din cate imi amintesc trebuiau un pic largite gaurile pt a putea fi montat pe flansa de monocorp, dar problema principala cu flansa respectiva a ca are gaura cam mica, asa ca eu am pus carbul cu tot cu flansa facuta pt el special. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ydaniel |
![]()
|
si un carb din asta e dublu corp?cam cat se da unu?l-as montat pe 1304
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Am ocazia sa iau un carburator dublucorp de pe o Mazda 323.
Stie cineva ceva despre acest carburator, ce marca e, daca merge adaptat pe Dacie? |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:22 |