Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Frumos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un comentariu de pe net:
QUOTE Mâine romano-catolicii mai fac un pas rătăcitor, "canonizându-l" pe papa Ioan Paul al II-lea, cel mai sincretist și liberal papă din toată istoria. Temeiul canonizării: mulțimea vindecărilor. Nu știu de ce însă, ieri, același papă a fost neputincios în facerea de minuni, atunci când o cruce instalată în cinstea lui Ioan Paul al II-lea a căzut peste un tânăr din nordul Italiei și l-a omorât pe loc. Interesant e că tânărul locuia pe strada în cinstea papei Ioan al XXIII-lea, care tot mâine va fi "canonizat". Deci 2 "sfinți" de mâine au hotărât să-l ucidă pe Marco Gusmini din Brescia?! Sau poate vor zice că papii și l-au dorit pe Marco alături de ei și, în acest caz, actualul papă să-l canonizeze și pe tânăr, că oricum merită mai mult... Știrea e aici. Răutăcizme. Știu. Nu m-am putut abține © |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai bine bag-o p-aia cu elicopterul, lasă prostiile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu cu italiana sunt relativ paralel, dar nu vad in comentariile articolului respectiv citatul tau. Ma rog, din ce am priceput eu...
Ok, de acord, astia au inflatie de sfinti, iar "minunile" astora doi intra cel mult la categoria bancuri cu papi dar "rautacismele" astea chiar nu servesc nici unei cauze... This post has been edited by Garett: 27 Apr 2014, 09:15 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Comentariul nu era de la articolul italian.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai si lu' muma-sa lu' ex columbeanca i-a cazut in cap un bolovan cand era in pelerinaj la o monastire dreptcredincioasa. Rezultat: dauna totala. Minunile ne pandesc la tot pasul.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia cu elicopterul e musca de otzet pe linga cele ce vor urma. Informatia cu altitudinea de 88 de metri provine de la agetia SPA (Sankt Presse Agentur).
27 Apr 2014, 13:15: Ma-sa lu' Columbeanca n-avea casco, altfel o salva preun preacuvios. This post has been edited by corbex: 27 Apr 2014, 12:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE Veronica Bulai, mama Monicai Gabor, se afla in pelerinaj la manastirile din Gorj. Dupa ce au vizitat lacasul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane insotit de un ghid au facut popas la pestera cu acelasi nume, aflata la un kilometru distanta. Ma rog, nu i-a cazut chiar crucea in cap, dar la ce i-a folosit pelerinajul? ![]() Mai pe romaneste: tot un drac. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Părăsise cumva secta penticostală?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
De un' sa stiu? Da' oare ce-o fi cautat la manastirea Frasinei? Cica acolo si-a petrecut ultima noapte. Atipic pentru un grup de protestanti.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Și chiar interzis femeilor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei, dragul meu, caută și tu și vezi care-i treaba cu mănăstirea Frăsinei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
DragosP, faci lucruri care nu se cade a fi facute.
Negi si iei in deradere orice alta credinta in afara celei imbratisate de tine - recte ortodoxia. Acesteia insa ii gasesti justificari chiar si in situatii absurde de genul popilor care ameninta copiii din ciclul primar cu focurile iadului. This post has been edited by paul_p: 27 Apr 2014, 13:35 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
DragosP asta devine din ce in ce mai toxic pentru omenire. Io nu inteleg de ce pusca lu' hector nu o arde pe forumurile de profil bisericesc (ca sunt o droaie) si sa ne lase pe noi in durerea noastra
![]() Du-te ma nene si lasa-ne. Te rugam frumos! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Glume proaste.
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Interesant
![]() La ce te referi prin glume proaste? This post has been edited by paul_p: 27 Apr 2014, 13:46 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cred ca sunt beat.
This post has been edited by ady77: 27 Apr 2014, 13:48 |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Contul de pe crestinortodox?
Moldovene, de dimineata bei? |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce-aveți puișorilor? Sau, ce n-aveți?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Nu avem loc de tine
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Am văzut...
![]() Report, report... Asta-i calea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Puisor, problema e la tine. Dupa cum am zis si mai sus, negi si iei in deradere orice alta credinta in afara celei imbratisate de tine - recte ortodoxia.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:00 |