Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Mar 2012, 12:10) Din inertie, "peer pressure", etc. Daca ai lua la scuturat "publicul" unei biserici ai descoperi ca vreo 50% se duc nu neaparat din credinta cat din ratiuni de socializare, in special dupa o varsta. Plus ca biserica nu inseamna neaparat credinta, sunt destui care cred si nu se duc si destui care se duc dar nu cred... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Mar 2012, 16:20) Din inertie, "peer pressure", etc. palid raspuns Daca ai lua la scuturat "publicul" unei biserici ai descoperi ca vreo 50% se duc nu neaparat din credinta cat din ratiuni de socializare, in special dupa o varsta. acu esti generos Plus ca biserica nu inseamna neaparat credinta, sunt destui care cred si nu se duc si destui care se duc dar nu cred... total de acord |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(4x4 @ 24 Mar 2012, 15:13) Bai da-o drac. Papa ala are prerogative de sef de stat, e normal ca masurile de siguranta sa fie in consecinta. Pe urma e o pozitie foarte vulnerabila, vezi numarul mare de atentate, ca multi si-ar dori capul lui asa, pentru colectie. La noi fix pixu, tutul e pentru fitze si figuri. Cand eu ma dadeam cu un oltcit, cei mai modesti episcopi isi plimbau fundurile cu A6. Sa nu mai zic ca astia-s mai rau ca tiganii. Le e jena sa iasa la slujba fara kilogramele de aur pe ei. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok, m-am lămurit. Ceva, care să nu fie un clișeu ieftin se poate?
Si apropos: aia cu credința din pat de acasă e ca sunatul la liniile erotice. Adică o laba. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() Se poate? Aste e parere de om serios? Adica fara sa aprinzi luminari si sa platesti liturghii se cheama ca esti pagin? Mai bine esti credincios in fundul curtii decit un habotnic in strana. Parereea mea. This post has been edited by corbex: 24 Mar 2012, 18:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Mar 2012, 17:20) De fapt la noi biserica e intr-un paralelism total cu Dumnezeu.incalca mai mult de 11-12 porunci;nu am mai fost de mult la biserica,prefer sa cred"de acasa" si ma inteleg destul de bine cu Cel de Sus,zic eu,deocamdata fara intermediarii care ma scarbesc,din cauza fazei pe care am patit-o acum cativa ani de Paste: Ne-am dus tot familionul la biserica,duminica,Paste ,lumanari,babe,etc.Ne-am asezat mai in spate. La un moment dat intra pelea opta,deputatul pulei Ioan Mocioalca -PSD,un gunoi ordinar,se vede pe fata lui ce a facut si ce va mai face,moment in care ninja,ca pulinstoi ala nu-i popa,vine fuga ,intinde bratele si impinge oamenii la o parte si la alta,batrani,tineri cu copii in brate,zicandu-i aluia cu plecaciune: -Dumneavostra sa poftiti in fata,ca Dumneavoastra ne faceti onoare Atat.Moment in care am iesit afara,as fi preferat sa scuip ,dar m-am abtinut. Platesc ce e de platit si atat,cu mine nu mai au treaba Am mai scris mai demult si de Preaimputitul Laurentiu Streza ce hram poarta.Asta e!Moastele sa traiasca si sa aduca bani!Noi?Dumnezeu cu mila. This post has been edited by daniM: 24 Mar 2012, 18:53 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce să platesti tataie?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nici macar nu stii ce se plateste anual la biserica,mamaie?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
La ce te contrazici pe aici in privinta mamaligii,daca tu nu stii ce malaiul?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Mar 2012, 16:20) Din inertie, "peer pressure", etc. Daca ai lua la scuturat "publicul" unei biserici ai descoperi ca vreo 50% se duc nu neaparat din credinta cat din ratiuni de socializare, in special dupa o varsta. Plus ca biserica nu inseamna neaparat credinta, sunt destui care cred si nu se duc si destui care se duc dar nu cred... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Domnul Dragoș încearcă să vă sugereze, finuț, că habar n-aveți cu ce se manâncă credința asta (el știe, da' nu binevoiește a vă lumina, preferă replici scurte și - chipurile - cu tâlc), iar voi sunteți prea bătuți în cap ca să-i pricepeți mesajul
![]() LE: să nu uit.. săru-mâna, Părinte, pentru diacritice! This post has been edited by Markos: 24 Mar 2012, 19:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
nu se leapada nimeni stai linistit, ca nu pe baza credintei sunt apreciat
![]() si am prieteni declarati atei si minune mare, nu sunt respinsi de societate |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
Domnul Dragoș e departe de a sti cu ce se mănâncă credința
În schimb e uimit cu câta ușurință sunt emise judecați de valoare. Și nu, taxa anuală nu e pentru 'liturghii'. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 24 Mar 2012, 21:19) In Bor se impart locuri de munca/parohii fara mii/zeci de mii de euro bucata? Cate chestii sociale (cantina pentru saraci, adapost pentru oamenii strazii sau spitale) a "ctitorit" Bor-ul in (de exemplu) episcopia Salajului? Ce mai cauta in Bor personaje ca mitropolitul de Constanta? etc etc etc This post has been edited by cdadan: 24 Mar 2012, 21:35 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
hai sa revenim la constructia aia inutila. Ne laudam ca suntem democrati, l-am puscat pe ceausescu etc. Casa poporului numita o monstruozitate arhitectonica de unii ar fi considerata un simbol al megalomaniei dictatorului. Si catedrala asca acum dupa aproape 25 de ani ce este? Tot un simbol al megalomaniei.
Oameni buni. E INUTILA. Acum cand sunt "vremuri grele" se inchid spitale si scoli, oamenii nu mai au unde munci, e saracie, etc ce facem? Construim o catedrala uriasa ca sa aiba aia unde se ruga poate le cade ceva de sus. O mare prostie, banii aia puteau fi investiti in ceva de real folos pentru popor, dar de ce ne mai miram? Parca da cineva doi bani pe el. Daca e de luat 2 bani de pe el merge, da de dat niciodata. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Fiecare face ce vrea cu banii lui. Tu de ce faci gratare cand ai putea manca cartofi fierti, iar cu banii obtinuti in urma economiei ai putea ajuta niste sarmani?
Atata timp cat e pe banii bisericii, nu vad la ce m-ar interesa cat e sau nu de utila? Pe aici fac astia trei biserici la maxim 200 m una de alta. Si ce ma doare pe mine cat sunt de utile? Ca e clar pentru toti ca-s inutile. This post has been edited by Victoras2001: 24 Mar 2012, 21:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Mar 2012, 22:41) Cum vine asta,banii lor?Adica banii pe care ii da lumea,profiturile alea uriase sunt ale popilor?Deci banii bisericii=banii popilor.Gata s-au spalat pe maini si nu au nici o responsabilitate.Da,salariul meu e al meu si mananc ce am eu chef,nu mi-l doneaza nimeni,nu mi-a dat nimeni paduri moca pe care sa le tai cum am eu chef,si nu am impozit zero. pai atunci de ce ne mai luam de guvern ca si aia au banii lor? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kato |
![]()
|
din punctul meu de vedere este o chestiune delicata rau....nu vreau sa pun egal intre toti popii doar pentru ca o buna parte este pusa pe japca si capatuiala
ca fapt divers, mitropolia din iasi este intr-o continua renovare....din 1999 (posibil mai devreme, dar eu vorbesc de ce am vazut cu ochii mei) si pana acum, mitropolia este in renovare. si sper sa nu vorbesc cu pacat, dar ca impresie personala, este folosita ca pretext de atragere de donatii. catedrala mantuirii neamului pare a sluji unei clauze simple, atragerea de bani catre biserica. si nu stiu cum se face, cum se drege, dar de toate pot sa banuiesc biserica dar numai de lipsa banilor nu. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
daniM
![]() Ce-are sula cu prefectura? Banii sunt ai bisericii, nu ai popilor. Ma rog, cel putin teoretic. Iar biserica ce-ar trebui sa faca cu ei? Scoli? Spitale? This post has been edited by Victoras2001: 24 Mar 2012, 21:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
Ce atata monopol pe lumanari?A inventat pulicica Daniel lumanarea?
http://www.academiacatavencu.info/actualit...-fast-food.html La cati sarmani a dat lantul asta de alimentare papa gratis? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Mar 2012, 21:41) Defineste si detaliază un pic noțiunea asta, "banii bisericii", te rog. Proveniență, ordin de mărime, d-astea. Numai nu-mi spune că i-a trimis Dumnezeu cu FedEx-ul. A, să nu uit.. Nu-mi băga placa cu producția și comercializarea de lumânări, cărți bisericești și calendare ortodoxe. Cu profitul din astea nu sapi nici măcar un sfert din fundația minunii ăleia. This post has been edited by Markos: 24 Mar 2012, 22:05 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Va puneti prea multe intrebari, dar n-aveti pic de credinta. Pai cum s-o duca bine neamul asta fara pic de credinta? Pacatosilor.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
Păi lui Pictoraș i se rupe, că-s "banii bisericii".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu credeti ca omenirea ar trebui sa renunte la vanitate, sa renunte la construit monumente, si sa se concentreze pe scoli, spitale? Mai usor cu mandria, ca daca variaza temperatura cu +-40 grade celsius, sau presiunea atmosferica cu cateva sute de milibari se alege prafu` de tot. E o vorba romaneasca: "si raios, si cu coada sus". Omul ar trebui sa se concentreze strict pe ceea ce este de folos. Fara lux, fara monumente ale absurditatii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Alții le construiau acum 7-800 de ani. Ne-am trezit și noi acum, să recuperăm
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:31 |