DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

439 Pages « < 13 14 15 16 17 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Biserica Mantuirii Neamului?????

Victoras2001
post 24 Mar 2012, 22:14
Post #421

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Markos @ 24 Mar 2012, 21:59)
Defineste si detaliază un pic noțiunea asta, "banii bisericii", te rog. Proveniență, ordin de mărime, d-astea.
*

Da ce, io-s prea fericit ca ala? De unde vrei sa stiu io? Au ajuns in buzunarele mele banii? Sunt ai mei. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 24 Mar 2012, 22:17
Post #422

fost programator

From: Scursurești Vale

Ai dreptate, m-am prins și eu, în sfârșit, de ce li se zice Preafericiți doh.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Victoras2001
post 24 Mar 2012, 22:19
Post #423

Membru autentic

Nu. Preafericit e unu singur. Ailalti mai au si depresii.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Markos
post 24 Mar 2012, 22:23
Post #424

fost programator

Ba-s doi, Daniel și Lucian.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Victoras2001
post 24 Mar 2012, 22:25
Post #425

Membru autentic

Mandruta?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Markos
post 24 Mar 2012, 22:26
Post #426

fost programator

Exact, Buzdugan și Mândruță.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Victoras2001
post 24 Mar 2012, 22:27
Post #427

Membru autentic

Ar fi o idee. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
klaus
post 24 Mar 2012, 22:33
Post #428

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(iulia_boris @ 24 Mar 2012, 10:52)
este descrisa clar cam cum ar trebui sa arate viata, si a preotilor si a mirenilor
*

Zici tu?
imi place ca se vorbeste despre mantuire..poi,aia nu vine de la sine si nici de la rastignirea lui IISUS.
*
Atat doar ca in crestinism mantuirea vine fix si direct de la rastignirea lui Isus.
QUOTE(Marty @ 24 Mar 2012, 11:48)
Asa cum Iisus a avut curajul si puterea sa mearga liber prin plebe, sa se expuna la toate pericolele pentru a duce pe pamint cuvintul Domnului, asa si jigodiile astea ar putea,
*

Da', poate ar trebui sa-l scuipam si pe Petrica apostolica ce si-a permis a naibii bulangiu sa mearga cu corabia pe mare in loc sa o ia inot.
Mai marty mai, te suspectez ca esti amish... tongue.gif

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Markos
post 24 Mar 2012, 22:34
Post #429

fost programator

QUOTE(klaus @ 24 Mar 2012, 22:33)
Da', poate ar trebui sa-l scuipam si pe Petrica apostolica ce si-a permis a naibii bulangiu sa mearga cu corabia pe mare in loc sa o ia inot.
*

Avea transport agabaritic, nu putea înot.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
iulia_boris
post 25 Mar 2012, 09:19
Post #430

Membru autentic

QUOTE(tatabobu @ 24 Mar 2012, 20:36)
:imbraca haina de avocatu' diavolului:
Te-ai gandit ca poate taia vitelul cel gras in cinstea intoarcerii fiului risipitor?
*

asta chiar ca-i biblica.. smile.gif klaus,daca tu crezi c-a fost suficienta rastignirea pt mantuirea crestinilor,atat si nimic mai mult,pacea fie cu tine..noi n-avem nimic de facut in sensu' asta..e supermisto..cum ramane cu sinucigasii,oare?
este descrisa clar cam cum ar trebui sa arate viata, si a preotilor si a mirenilor
*

Zici tu?''''' eu asa zic..poate ma luminezi tu ca io ,'oi fi in intuneric si merg pe cararea gresita.. huh.gif

This post has been edited by iulia_boris: 25 Mar 2012, 09:26

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
cdadan
post 25 Mar 2012, 09:49
Post #431

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(klaus @ 24 Mar 2012, 22:33)
*

Corabia aia era cumva un iaht personal, de lux? huh.gif
N-a zis nimeni ca inaltele fetze bisericesti ar trebui sa mearga pe jos. Dar pana la parcul auto cu masini de lux e cale lunga.

--------------------
pegas de dame 1986
+
iulia_boris
post 25 Mar 2012, 10:12
Post #432

Membru autentic

ca de obicei discutia o ia pe aratura..un lucru-i clar.. opulenta este dezonoranta pt 'alesii Domnului'..exista monahi care-ti aduc liniste interioara atunci cand discuti cu ei si care traiesc in saracie,efectiv.. care nu se plang si nici pretentii n-au..flori rare..si 'preafericitii' care-ti provoaca si sila si mila in acelasi timp..imi amintesc tigania provocata de maicutele de la nu mai stiu care manastire cu multa avere ,din bucovina ,care-i lasasera pe sateni fara posibilitatea de a-si ingropa mortii pt ca revendicau terenul..nu este singurul caz..eu,pt o perioada buna,am mers la slujbe,am tinut posturi,liturghii,etc..la un moment dat m-am retras din activitatea asta tocmai pt ca nu se practica ce se spune..nu-mi place zicala 'fa ce zice popa nu ce face popa'..credinta este in fiecare..nu trebuie sa pupi 15 icoane si maini de popi ca sa-ti demonstrezi credinta..

This post has been edited by iulia_boris: 25 Mar 2012, 10:17

--------------------
+
Markos
post 25 Mar 2012, 16:42
Post #433

fost programator

Că tot zicea Victoraș că i se rupe, că-s banii bisericii.

​Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, vineri, alocarea a 2,5 milioane de euro pentru catedrala Mantuirii Neamului si circa 4 milioane de euro pentru alte 47 de biserici si parohii din Bucuresti. Donatia pentru catedrala a fost promisa de primarul general, Sorin Oprescu, inca din 2011.

"L-am rugat pe Preafericitul sa ne faca si noua o strana unde sa scrie "Primaria Municipiului Bucuresti", iar Preafericitul ne-a binecuvantat", a declarat primarul general, in iunie 2011 cand s-a adus vorba pentru prima data despre aceasta donatie. In 2011 si Guvernul Romaniei a alocat petru catedrala Mantuirii Neamului un sprijin financiar de circa 2,5 milioane de euro.

Lucrarile la acest edificiu au inceput la sfarsitul anului 2010 si se estimeaza ca vor dura trei ani. Costul estimat al constructiei: 200 milioane de euro.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
klaus
post 25 Mar 2012, 23:12
Post #434

步步

@iulia_boris:
1. Rastignirea nu e suficienta pentru mantuirea tuturor, dar in crestinism rastignirea este conditia necesara pentru a se putea credinciosii mantui (necesara, dar nu suficienta). Fara rastignire, conform credintei crestine, mantuirea ar fi fost mai dificila.
Eu d-aia zic, mantuirea vine direct de la rastignirea lui Isus, insa intr-adevar, si credinciosu trebuie sa depuna ceva efort. Sa sustii insa ca mantuirea nu vine de la rastignire, ce sa zic, de mare angajament.

2. Referitor la "este descrisa clar cam cum ar trebui sa arate viata, si a preotilor si a mirenilor", eu nu am gasit chiar asa de clar in noul testament spuse aceste lucruri. Dar poate tu ai vazut mai multe, stiu si eu.. Nu eu trebuie sa dovedesc negatia (ca nu ar fi, asta nici nu e mod de argumentatie), tu ar trebui sa dovedesti afirmatia pe care ai facut-o.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
radian
post 26 Mar 2012, 05:41
Post #435

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(iulia_boris @ 25 Mar 2012, 10:12)
...exista monahi care-ti aduc liniste interioara atunci cand discuti cu ei ...
*

Eu de exemplu stiu un monah care i-a adus linistea interioara lui socru-miu, cand i-a spus ca boala sotiei (cancer, stadiu terminal) este pedeapsa divina ca s-a maritat cu un necredincios. Baga-l-as in ma-sa de imbecil, asta se crede pe vremea inchizitiei cand fiecare cretin de popa isi permitea sa dea verdicte medicale si sa arate cu degetul dupa vinovati.

Oare nu exista niciun cadru legislativ sa pot da in judecata bisericile care prin difuzoare polueaza fonic spatiul public? N-au decat sa-si lalaie incantatiile pana ragusesc in interiorul bisericii, dar mi se pare un abuz sa le difuzeze pe strada prin difuzoare, si sa ma oblige pe mine, simplu trecator sa le ascult propaganda.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
DragosP
post 26 Mar 2012, 07:10
Post #436

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(cdadan @ 24 Mar 2012, 22:35)
In Bor se impart locuri de munca/parohii fara mii/zeci de mii de euro bucata?

Cu toată onestitatea și sinceritatea îți răspund: nu știu și sincer să fiu, nu mă interesează. Pe mine personal consider că nu mă ajută cu nimic la mântuire să știu dacă da sau ba.
Cate chestii sociale (cantina pentru saraci, adapost pentru oamenii strazii sau spitale) a "ctitorit" Bor-ul in (de exemplu) episcopia Salajului?
La fel îți răspund: habar n-am. Cel mai bine ar fi să te duci și să te interesezi pe plan local. Îți pot spune la Brăila dacă vrei, dar ca idee generală, ține minte: Biserica niciodată nu va face tam-tam de actele ei de binefacere. De ce? Pentru că, în principiu (și sper să nu fie înțeles greșit) "nu trebuie stânga să știe ce face dreapta".
Ce mai cauta in Bor personaje ca mitropolitul de Constanta?
etc
etc
etc
*

Aș putea să-ți spun ce caută, dar nu vreau să dau ocazia unora dintre stimații noștri cocititori să mă facă iar habotnic. Nu că mă deranjează, nu pe mine mă fac așa, pe ei se fac wink.gif , dar nu e cazul să deschid subiecte noi de speculații.
E bine de știut și de înțeles că Biserica e construită și funcționează după ușor alte reguli decât cele laice.
QUOTE(kog @ 24 Mar 2012, 22:39)
Oameni buni. E INUTILA. Acum cand sunt "vremuri grele" se inchid spitale si scoli, oamenii nu mai au unde munci, e saracie, etc ce facem? Construim o catedrala uriasa ca sa aiba aia unde se ruga poate le cade ceva de sus.

O mare prostie, banii aia puteau fi investiti in ceva de real folos pentru popor, dar de ce ne mai miram? Parca da cineva doi bani pe el. Daca e de luat 2 bani de pe el merge, da de dat niciodata.
*

Dacă zici tu că e inutilă, cu siguranță că așa e. Dar pentru tine, pentru alții cu siguranță cu nu e!
QUOTE(daniM @ 24 Mar 2012, 22:48)
Cum vine asta,banii lor?Adica banii pe care ii da lumea,profiturile alea uriase sunt ale popilor?Deci banii bisericii=banii popilor
*

Cine a susținut asta?
QUOTE(daniM @ 24 Mar 2012, 22:53)
La cati sarmani a dat lantul asta de alimentare papa gratis?
*

Omule, uită-te de unde citezi!
QUOTE(iulia_boris @ 25 Mar 2012, 11:12)
imi amintesc tigania provocata de maicutele de la nu mai stiu care manastire  cu multa avere ,din bucovina ,care-i lasasera pe sateni fara posibilitatea de a-si ingropa mortii pt ca revendicau terenul..
Înainte de a continua o eventuală dezbatere, spune-mi dacă ește de acord cu principiul că orice și a oricui proprietate trebuie retrocedată dacă a fost luată abuziv de statul comunist.
eu,pt o perioada buna,am mers la slujbe,am tinut posturi,liturghii,etc..la un moment dat m-am retras din activitatea asta tocmai pt ca nu se practica ce se spune.
*

Dacă accepți un sfat: nu mai spune chestia asta că nu faci decât să te descalifici tu ca om. Ce legătură are una cu alta? S-au terminat bisericile și preoții cu har? Asta dacă ai un dram de credință, dacă nu, nici nu contează dacă s-au terminat sau nu.
Iar la sfârșit mai spun celor care se plâng de "popi", cel mai mult din auzite: spunea (parcă) Părintele Arsenie Boca: "Daca vreti preoti buni, nasteti copii crestini". Suneți destul de înțelepți, sper, ca să pricepeți afirmația de mai sus.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 26 Mar 2012, 08:23
Post #437

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

[quote=DragosP,26 Mar 2012, 08:10]
aș putea să-ți spun ce caută, dar nu vreau să dau ocazia unora dintre stimații noștri cocititori să mă facă iar habotnic. Nu că mă deranjează, nu pe mine mă fac așa, pe ei se fac wink.gif [quote=DragosP,26 Mar 2012, 08:10]

Nu pe tine te faceam. Ca de obicei, persoanele care dezbat sint excluse de la referirile punctuale. Ma gindeam la babe si mosi de diferite virste. Care dau ochii pe spate in biserica, scuipa in sin si incep porcaiala imediat ce ies pe usa bisericii.

[quote=DragosP,26 Mar 2012, 08:10]
Înainte de a continua o eventuală dezbatere, spune-mi dacă ește de acord cu principiul că orice și a oricui proprietate trebuie retrocedată dacă a fost luată abuziv de statul comunist.[quote=DragosP,26 Mar 2012, 08:10]

Desigur, dar astepti sa ti-o dea o instanta. Nu te pui la poarta cimitirului sa intorcii mortii din drum. Un par in cap le-ar fi improspatat preacuvioaselor invataturile crestine.

This post has been edited by corbex: 26 Mar 2012, 08:24

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
DragosP
post 26 Mar 2012, 08:28
Post #438

Nu zic nimic...nou

QUOTE(corbex @ 26 Mar 2012, 09:23)
Nu pe tine te faceam. Ca de obicei, persoanele care dezbat sint excluse de la referirile punctuale. Ma gindeam la babe si mosi de diferite virste. Care dau ochii pe spate in biserica, scuipa in sin si incep porcaiala imediat ce ies pe usa bisericii.
Vezi că te-ai încurcat la greu în citate. smile.gif
Ca să nu mai zic că te-ai încurcat și-n definiții: tu ai definit în cel mai bun caz fățărnicia, nu habotnicia.

Desigur, dar astepti sa ti-o dea o instanta. Nu te pui la poarta cimitirului sa intorcii mortii din drum. Un par in cap le-ar fi improspatat preacuvioaselor invataturile crestine.
*

Nu cunosc despre ce e vorba, întrebam și eu ca să fac conversație. Dar cu siguranță adevărul e undeva la mijloc.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
iulia_boris
post 26 Mar 2012, 08:35
Post #439

Membru autentic

klaus,desi nu m-am exprimat corect ce-ai descris tu la punctul 1 este ce-ar fi trebuit sa spun si eu..la punctu' 2 ma refer la VECHIUL testament..chiar daca acolo nu apar crestinii,ca n-aveau cum,poruncile alea raman in vigoare..eu asa stiu..daca toti am respecta decalogul am fi ideali..eu consider sacrificiul lui IISUS de prisos..din pacate..privind in jurul meu,inclusiv inauntrul meu,se consolideaza si mai tare acest gand.. Dragos,stai calm ,maica,credinta va ramane ever..ma descalific eu ca om?? cine decide asta? tot oamenii? ai tu legatura directa cu DUMNEZEU si ti-a transmis asta? mie nu mi-e rusine sa recunosc faptele mele..si nu-s ipocrita..asa cum am spus exista destui monahi cu har..nu prelua din context si face pe trimisu' Domnului ca n-are rost..credinta nu se masoara in sutane si moaste pupate..parintele Arsenie Boca a fost un 'luminat' fata de multi alti preoti..era altceva..chiar mi-as fi dorit sa-l cunosc..mai ales ca am fost contemporani,vorba ceea..si da,mi se pare normal sa recuperezi un bun furat..sa ti se retrocedeze..conditiile difera..

This post has been edited by iulia_boris: 26 Mar 2012, 08:37

--------------------
+
Victoras2001
post 26 Mar 2012, 08:40
Post #440

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 25 Mar 2012, 16:42)
Că tot zicea Victoraș că i se rupe, că-s banii bisericii.
*

Te-ai aprins.
Oricum mi se rupe. Daca nu se duceau la biserica nu stiu cui, se duceau pe la niste vile, sau gaseau ei o destinatie. Stai linistit. Nu-i deloc normal, dar traim in Romania. Iar in Romania tot ce-i anormal e normal si legal.
Nu ti se pare ca te cam lupti cu morile de vant? Dupa 23 de ani de democratie ai ajuns la concluzia ca n-ai cu cine. Crunt dar adevarat. Si cu toate astea inca te mai arde unde se duc banii pe care te obliga statul sa-i cotizezi.
Deocamdata ne sfideaza si ne persifleaza. ne rad in nas. Iar noi suntem tari doar in gura. Cel putin pana acum nu s-a bagat nimeni sa dea cu ei de pamant. Iar asta le-a dat curaj sa-si vada nestingheriti de treburi in continuare.
Asa ca sa faca ce-or vrea, mie mi se rupe.
Poa sa faca cu tot bugetul romaniei biserica langa biserica. Sau pot sa construiasca scoli si spitale. Io tot o sa dau atentii la medic, tot o sa dau spaga la electrica, tot o sa stau la coada la judecatorie, tot o sa-mi trebuiasca pile ca sa-mi dau copilul la o gradinita si o scoala buna... Si tot o sa platesc rovinieta in timp ce-mi rup masina pe drumurile lor si stau inchis trei zile-n sat pentru ca n-au ei chef sa deszapezeasca drumul.

This post has been edited by Victoras2001: 26 Mar 2012, 08:44

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
DragosP
post 26 Mar 2012, 08:43
Post #441

Nu zic nimic...nou

@Iulia: Ai perfectă dreptate și te rog să mă ierți.
Dar dacă tu ai pretenția (perfect îndreptățită de altfel( să nu te judec, de unde știi tu că n-am legătură directă cu Dumnezeu? Nu zic că am, te întreb pe tine de ce sugerezi că n-ar fi posibil.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
iulia_boris
post 26 Mar 2012, 08:43
Post #442

Membru autentic

radian,din pacate multi dau cu bata-n balta in felu' asta..omu' se duce pt o vorba buna,o alinare,o povata si-si ia reprosuri de rahat care nu fac altceva decat sa agraveze situatia..si aia care-s luati cu cununii ,cu toate canoanele de ce fac cancere? un exemplu minor..of,suntem departe de 'adevar'..

26 Mar 2012, 08:46:
sincer iti spun Dragos,ca mi-as dori ca tu sa ai linie cu DUMNEZEU.. smile.gif toti comunicam,cumva,cu EL..da' sa poti 'vorbi' cu el chiar ar fi ceva nemaipomenit..

This post has been edited by iulia_boris: 26 Mar 2012, 08:46

--------------------
+
DragosP
post 26 Mar 2012, 08:46
Post #443

Nu zic nimic...nou

.si aia care-s luati cu cununii ,cu toate canoanele de ce fac cancere?   un exemplu minor..of,suntem departe de 'adevar'..
*

Aici recunosc sincer că m-ai pierdut. blink.gif

This post has been edited by DragosP: 26 Mar 2012, 08:49

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Victoras2001
post 26 Mar 2012, 08:49
Post #444

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 26 Mar 2012, 08:43)
da' sa poti 'vorbi' cu el chiar ar fi ceva nemaipomenit..
*

Nu stiu ce sa zic. Aveam io o profesoara care vorbea cu El. Si s-a pensionat la 38 de ani. sad.gif E nedreapta viata uneori.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
iulia_boris
post 26 Mar 2012, 08:53
Post #445

Membru autentic

Aici recunosc sincer că m-ai pierdut...'' dupa cum spune radian,socrul era un necredincios si d-aia sotia lui are cancer.. comprende? pt ca un preot a gasit acest pretext in cazul femeii bolnave..cum ca ,cauza ar fi necredinta pacatosului..repet..cum ramane cu ai mai curati si demni crestini? monahul acela ar fi putut sa dea o asa veste altfel..in alt mod..

26 Mar 2012, 08:58:
Victoras,multi 'vorbesc' cu EL.. wacko.gif din pacate acolo unde nu-s limite si intervine habotnicia sau bigotismul se duce naibii echilibrul..mental..si uite-asa apar o sama de prooroci,propovaduitori,samd..nu ca n-ar exista oameni 'dotati'..doar ca pe aia nu-i stie nimeni..sau ii stiu cei care trebuie..

This post has been edited by iulia_boris: 26 Mar 2012, 08:58

--------------------
+
cdadan
post 26 Mar 2012, 09:15
Post #446

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(DragosP @ 26 Mar 2012, 08:10)
habar n-am. Cel mai bine ar fi să te duci și să te interesezi pe plan local.
*

Pai Salajul e judetul meu de bastina. Cunosc situatia, altfel nu intrebam.
Era o discutie intre un reporter si vladica de Salaj, s-a dat pe tv. Nenea ala spunea ca nu exista prgrame sociale, asa ca nevoiasii n-au decat sa se adreseze primariilor.

In schimb, se construieste de zor un nou sediu al episcopiei, care costa doar 56 de miliarde de lei vechi.

--------------------
pegas de dame 1986
+
DragosP
post 26 Mar 2012, 09:31
Post #447

Nu zic nimic...nou

Și cine vă împiedică să-i trageți creștinește de urechi?
Pe de altă parte, scopul PRINCIPAL al bisericii nu este să facă programe sociale, sper că știi asta, nu? Dar chiar și așa, tu ai fost la biserica de care aparții sau la oricare alta, de aiurea, să propui și să organizezi o colectă pentru nevoiași? Că e simplu, e mai simplu decât să pui pe picioare o cantină a săracilor.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Markos
post 26 Mar 2012, 10:17
Post #448

fost programator

Să revenim: 200 milioane euro (asta la o primă estimare).

Ăștia care vorbiți cu EL, cum pot depune o plângere?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
b76bgaarh
post 26 Mar 2012, 10:19
Post #449

Membru autentic

cam putin pentru catai mallu vor sa faca.

unde e vijelie sa ne zica ce finisaje vor sa puna la interior?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
sorin1983
post 26 Mar 2012, 10:23
Post #450

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(Markos @ 26 Mar 2012, 11:17)
Să revenim: 200 milioane euro (asta la o primă estimare).

Ăștia care vorbiți cu EL, cum pot depune o plângere?
*

Eu stiu pe cineva care vorbeste cu mortii biggrin.gif Banuiesc ca stii bancul biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
439 Pages « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 19:07
Forum Renault