Caucioace...
![]() ![]() ![]() |
Caucioace...
fnp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|||
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fnp @ 2 Feb 2005, 18:53) Profilul este diferenta: Passio - profil de vara; Navigator - profil de iarna (M+S = Mud + Snow). Compozitia cauciucului cred ca e cam aceeasi (amadoua au inscriptionat Traction A Temperature B ). Eu am 2 passio pe spate (au fost pa fata anul trecut) si 2 Navigator pe fata. Se cunoaste diferenta la aderenta pe zapada, mai ales la temperaturi pana la -10 grade. zilele trecute mi-am dat si eu seama... am plecat sambata la Buzau (prin Urziceni) si nu am avut curajul sa ma intorc duminica... asa ca m-am invoit o zi de la serviciu si m-am intors luni (pe varianta Buzau-Ploiesti-Bucuresti). Aluneca destul de tare Passio astea (parca mai mult decat Montana alea vechi...dar nu-mi pare rau dupa ele). Prima impresie dupa schimbarea Montana cu Passio (pe rotile din fata) a fost ca nu-mi mai zdranganea bordul si la plecarile ceva mai tari de pe loc nu scartaie ci au aderenta foarte buna (asta pana sa vina zapada ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am reusit sa-mi schimb cauciucurile de pe fata din Matador(care sunt destul de bune) in Pirelli 3000(scrie pe ele facute in Turcia, dar au look-ul si sigla Pirelli, excat ca pe site). Oricum arata f bine si pana acum sunt impecabile. Ce stiti despre Pirelli? E ceva de capul lor? Le-am gasit in Otopeni, la Cefin. Au costat 130 RON bucata cu montaj cu tot (+echilb si umflare cu azot). |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pirelli ... bleah .. cauciucuri comparabile ca rezistenta si comportanemt pe sosea cu Montana ... Ma mir ca ai putut da banii pe asa ceva
![]() Trecand pe partea serioasa acum .. ce fel de intrebare e asta ? Cum adica ce fel de cauciucuri sunt Pirelli ? "Sa mor io" daca te inteleg. Ti-ai luat unele din cele mai bune cauciucuri de pe piata si tu intrebi daca sunt bune ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Da, dar sunt suspect de ieftine (nu stiu cat conteaza faptul ca-s facute in Turcia). Le-a testat cineva?
Eu am asa ceva pe masina (nu SRN, aia are Debica Navigator) dar cum inainte aveam Victoria, n-am un termen real de referinta. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
M-a ajuns si pe mine blestemul Montana.
Am facut o pana pe talon, la interior si m-am mirat ca cei de la vulcanizare mi-au propus sa-i pun camera !!!! Cind m-am uitat mai atent, cauciucul e teribil de imbatrinit. Asa ca le schimb pe toate (chiar daca 2+2 din motive finance, asta ramine de vazut). Data fiind importanta "evenimentului" si lipsa unei experiente anterioare sint hotarit sa fac treaba profesional si nu la o vulcanizare. De aceea fac un apel la cei din sect 6 sau 1 sa-mi furnizeze si mie o adresa de Sama sau similar unde sa-mi incalt DSN "ca la carte". Am gasit un Sama chiar pe Plevnei ( in fata la dom' prim. min. ) ceea ce este perfect. Daca mai stiti si alte locuri in zona, sint binevenite ! This post has been edited by costi: 12 Jul 2005, 09:24 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Com Nico Serv - undeva la iesirea spre autostrada, dupa Praktiker.
Daca poti sa extinzi aria de cautare si la sect 2, poti sa arunci un ochi la Forexim (pt. Goodyear - mie mi-au facut o oferta interesanta pentru Vector 5), sunt chiar peste drum de Porsche Aviatiei, si mai ai si un Sama alaturi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Problema la mine este ca nu vreau sa-mi iau niste gume ff scumpe pt ca masina mai mult sta si in 2-3 ani iar trebuie sa schimb ca imbatrinesc
(asa s-a intimplat cu Montanele astea); Asa ca nu vreau sa ma arunc la mai mult de 1,2-1,3 mil /buc. Aviatiei imi vine bine cred ca ma duc acolo. Porsche Aviatiei este ala de linga ambasada Chinei ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e langa ambasada Chinei, e la intersectia Barbu Vacarescu cu Soseaua Pipera....metrou Aurel Vlaicu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
costi, daca nu vrei doar la sama si ti-e ok si sect. 5, iti recomand sa mergi la chemtraders (13 septembrie, pe dreapta, imediat dupa intersectia cu trafic greu).
165/70R13 - dintr-o oferta de acum 2-3 luni, euro, fara TVA: Matador MP15 Stella - 25.55 Barum Brillantis - 26.49 Kleber Viaxer - 36.94 Gama e mai larga - si mai ieftine, si mai scumpe - eu la ei mi-am schimbat anvelopele, si asta dupa mai multe telefone si comparari de preturi. Mi-au facut si o reducere de 8%. Kleber Viaxer sunt chiar de top, din testele de pe adac.de si aproape ca te incadrezi si ca pret. Daca nu - Barum sau MP15. Bafta. |
--------------------
.
.
.
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Jul 2005, 12:24) Problema la mine este ca nu vreau sa-mi iau niste gume ff scumpe pt ca masina mai mult sta si in 2-3 ani iar trebuie sa schimb ca imbatrinesc (asa s-a intimplat cu Montanele astea); Asa ca nu vreau sa ma arunc la mai mult de 1,2-1,3 mil /buc. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Am facut o pana urata tot pe talon, reusind practic sa-l tai. De ce nu incerci la Carrefour, unde asigura in pretul cauciucurilor si montajul plus echilibrarea, facut de cei de la SAMA. Eu m-as orienta catre Debica Navigator, care se incadreaza in pretul mentionat si par destul de bune.Daca totusi exista vreo oferta pentru ceva mai de calitate as mai plusa 1-2 sute de mii. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
costi |
![]()
|
Adica ma duc la carfur iau cauciucele si de acolo ma trimit la un Sama pt montaj? Ar fi super !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu .. iei caucioacele din carrefour si iesi in parcare (langa "garantii") unde este un cort SAMA care moteaza/echilibreaza GRATIS daca ai luat cauciucurile din acel complex
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
OK multumesc. Aveam impresia ca asta a fost odata la o promotie dupa care si-au luat catrafusele si au plecat !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost ieri in Carrefour sa-mi iau 2 cauciucuri Debica. Din pacate nu aveau (cu toate ca pretul era afisat: 1.5 mil) si mi-au spus ca nici nu mai aduc, deoarece au primit reclamatii asupra lor. In schimb aveau Firestone, 1.700.000 pe bucata cu oferta 3 + 1 gratis. Nu am putut rezista tentatiei si mi-am luat 4 buc cu aprox 5 mil.
Chestia cu reclamatiile asupra lui Debica poate fi o mica cioaca fiindca este mai convenabil sa vinzi cauciucuri mai scumpe. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
tibidavid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 April 05 ![]() |
Nu-ti va parea rau. Firestone sunt dintre cele mai bune. Pe mine la vechea berlina m-au tinut vreo 40.000-45.000 km si nu am avut nici o problema cu ele. Nu am stiut ce e ala derapaj. Dupa ce s-au uzat am luat Montana si nu pot descrie ce rau a fost si cate accidente au urmat.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- GL-06-DCO
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
eu am montana originale si masina are 54.000 km . Nu sunt tocate rau, dar cauciucul e imbatranit pe lateral. Le voi schimba cu Barum Brillantis ori de 165/70/13 ori de 175/70/13.
Pana acum eram convins sa iau 175, dar mi-au zis prietenii ca am probleme cu rarul asa ca acum sunt in cumpana pret barum 165 - 950.000 175 - 1.050.000 Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mirciulik86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 December 04 ![]() |
Eu mi-am luat acum o saptamana 2 cauciucuri Pirelli P3000 175/70/13(nu facute in Turcia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2011
- B 67 MRK
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-a venit in sfarsit caruta...dar in loc de caucioace Kormoran, a venit cu Barum brillant..
are careva idee de ele?! stiu ca sunt facute in cehia si cam atat... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vorbesti de Logan? Aici e sectiunea de SN...
Ma intereseaza si pe mine pentru ca astept si eu un Logan in septembrie si ma gandeam ca primul lucru pe care il fac sa fie schimbarea cauciucurilor. Poti pune si o poza cu profilul lor? Daca vorba de Logan ar fi bine daca ar muta acolo post-ul un moderator pentru a afla si ceilalti noutatea. Later edit : acum a aparut precizarea despre Kormorane ... This post has been edited by madhorsefuzzy: 18 Jul 2005, 16:24 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mah nu stiu cum e treaba cu Firestone din Carrefour, eu mi-am luat acum vreo 2 ani si nu prea sunt multumit de ele. De ce ? Pentru ca nu le-am putut echilibra niciodata ca lumea. Masina incepe sa tremure pe la 130 km/h, in conditiile in care nu am probleme de geometrie (nu trage stanga sau dreapta, nu uzeaza cauciucurile neuniform). Inainte am avut Montana, dar culmea, cu alea nu tremura. Doar scartaiau la curbe si la frane. Urmatoarea alegere va fi Kleber sau Semperit.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anpop @ 18 Jul 2005, 16:03) mi-a venit in sfarsit caruta...dar in loc de caucioace Kormoran, a venit cu Barum brillant.. are careva idee de ele?! stiu ca sunt facute in cehia si cam atat... Bucura-te, sunt mai bune. Chiar aproape de nivelul Firestone F590, daca e sa ne luam dupa testele de pe adac.de . Kormoran/Montana nu le cauta pe acolo ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu Barum-uri din astea a venit si SLZ mea. Se comporta foarte bine pe uscat si pe ploaie. Sa vedem si cum se tin la uzura in timp, pentru ca deocamdata am doar 3.800 km parcursi, deci nu pot emite o opinie in acest sens.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
bc_17_ral |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 January 05 ![]() |
Eu am pe masina mea cauciucuri Matador 165/70/13 si sunt f multumit de ele, se comporta super.In schimb ma enerveaza cand vreau sa mai fac cate o intoarcere cu frana de mana ca nu vor deloc sa alunece.La masina care am avut-o inainte (dacia nova GT) aveam pe fata 2*Firestone si pe spate 2*Montana (care nu au putut fi echilibrate) si intoarcerile cu frana de mana erau o placere in schimb cand mergeam pe ploaie la curbe stranse fugea cam tare si necontrolat spatele masinii.Eu raman fidel in continuare la Matador.
P.S:Nu va uitati la produse foarte ieftine cand e vorba de siguranta voastra. |
--------------------
dacia
supernova
- bc 17 ral
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Unde gasesc matadoare originale de pe SRN (MP12, 165/70/13)?
Ma intereseaza un magazin/atelier cat mai aproape de Opera Romana. Daca nu, spuneti-mi unde ati vazut ultima data de vanzare asa ceva. Multumesc. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AIX |
![]()
|
Un raspuns il ai cu 15 posturi mai sus. Acolo au si MP12, si sunt relativ aproape de Opera.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AIX |
![]()
|
Pirelli P3000 ~1.450.000 (TVA inclus) si se mai face si-un discount de 8% => ~1.320.000/buc.
Pacat ca mi le-am schimbat deja, m-as fi aruncat la astea.. (de gasit - am scris mai sus unde) |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
MP12 la Carfur: 980.000 ROL
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
MP14 pe 165/70-R13 a vazut cineva pe undeva?
MP12-urile mele nu prea mai sunt rotunde... Si una scartaie ciudat, din ce in ce mai tare. Noroc ca-s uzate aproape complet (pana la marcaj), asa ca nu mi-e mila sa le dau ra reciclat, dar n-as mai lua tot MP12. Poate MP14 is mai bune... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 13:26 |