Caucioace...
![]() ![]() ![]() |
Caucioace...
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
PVF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
in legatura cu debica passio eu am avut o explozie pe fata si m.am dus cu masina intr.un pom....
![]() am o poza e cam mare dar poate intelegeti ceva din ea. <<<<< masina se vede alaturi Attached thumbnail(s) File0008.jpg ( Size: 253.13k ) Number of downloads: 398 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP
- B 16 PVF Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|
tibidavid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 April 05 ![]() |
Acum la Metro sunt la promotie Firestone F590.
Pretul e foarte bun - 1.178.100 lei vechi. Singura problema, daca o pot numi asa, e ca sunt fabricate in Thailanda. Vreau sa-mi cumpar (am mai avut pe vechea berlina si am fost foarte multumit) si astept sfaturi de la voi, care au mai avut din astea fabricate in Thailanda poate. Or fi contrafacute? Tibi |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- GL-06-DCO
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Hai ca intreb si eu de o premotie METRO!
Montana Avalanche a avut cineva? Sunt bune de ceva, adica de zapada? Pretul era tentant (cam 1 milion) |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tibidavid @ 3 Sep 2005, 20:57) Acum la Metro sunt la promotie Firestone F590. Pretul e foarte bun - 1.178.100 lei vechi. Singura problema, daca o pot numi asa, e ca sunt fabricate in Thailanda. Si eu am stat putin pe ganduri... inainte sa le cumpar, dar m-am uitat un pic aici: http://www.binter.com.sg/products.htm Daca nu te-ar deranja niste pneuri Made in Japan ![]() ![]() Ca puncte minus, totusi: la Metro dau doar 6 luni garantie... si, pentru ca imi par un pic cam "moi" nu stiu cat vor dura cauciucurile in timp... daca a mai avut cineva asemenea cauciucuri, astept si eu opinii... This post has been edited by Geru: 4 Sep 2005, 06:30 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Nu stiu cine de pe aici cauta SPORTIVA by Continental.Le gaseste in Selgros!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tibidavid @ 3 Sep 2005, 20:57) Singura problema, daca o pot numi asa, e ca sunt fabricate in Thailanda. Or fi contrafacute? M-am mai documentat... deci contrafacute nu sunt, exista si pneuri Firestone "Made in Thailand" - si sunt mai cunoscute prin Asia: Singapore, Coreea, Japonia... In Romania se pare ca sunt o noutate, asa ca nu ne ramane decat sa testam ce stiu sa faca tailandezele astea... eu zic ca ar trebui sa fie macar la fel de bune ca spaniolele... ![]() ![]() In plus, tinand cont ca-s facute sub brand-name ar trebui sa fie conforme cu anumite standarde de calitate ... nu ? (e opinia lui Liviu, la care subscriu 100%) This post has been edited by Geru: 6 Sep 2005, 07:25 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Geru @ 4 Sep 2005, 07:13) ... si, pentru ca imi par un pic cam "moi" nu stiu cat vor dura cauciucurile in timp... daca a mai avut cineva asemenea cauciucuri, astept si eu opinii... Eu am pe DSN gume F590 (made in Spain, luate din Carrefour) de vreo 3 ani (parcurs cam 40.000 km) si inca se prezinta bine profilul, nu au galme, sunt destul de silentioase la rulare, deci poti sta linistit din punctul asta de vedere. Problema pe care am mai expus-o pe forum este ca nu am reusit niciodata sa le echilibrez cum trebuie (cu incercari la aparate diferite) iar asta e deranjant in conditiile in care reusisem sa fac Montanele cu care venise masina sa nu tremure nici la 160km/h. Am roluit si jantele, geometria e ok, deci cred ca au ceva gumele totusi, pentru ca la 130km/h incep sa cam tremure. Le voi schimba cred in primavara cu altceva si vedem atunci. |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
tibidavid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 April 05 ![]() |
Le-am cumparat - 2 Firestone F590
Urmeaza astazi sa le montez, sapt viitoare sa le echilibrez si o sa va spun atunci rezultatele. Multumesc pentru sfaturi. ..... Eu intotdeauna am considerat Firestone o marca buna. Tibi |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- GL-06-DCO
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Revin cu impresii despre noile mele cauciucuri (Barum Brillantis 165/70/13):
Zgomot la rulare mai mic fata de montana, aderenta buna, nu vibreaza absolut deloc directia, volanul se invarte mai usor. Eu zic ca sunt destul de bune. Bafta! Edit: am mers cu ele 1500 km This post has been edited by Andy_ACS: 6 Sep 2005, 22:38 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu acum 3-4 luni am achizitionat 4 bucati Debica Navigator 2... Ca impresie, imi plac, s-au echilibrat ffff usor, zgomot la rulare mult mai mic, e stabila in curbe, pe apa sau uscat se comporta bine (astept iarna sa le vad), la viteze mari absolut nici o problema... Pret. 95 lei...
Eu unu le recomand ca o alternativa mult mai buna la montane, sau alte d-astea low cost... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Revin si eu cu impresii despre Pirelli 3000 , facute in Turcia (130RON).
Zgomot rulare mic (sau mai mic decat cu Matadoarele). Aderenta ok, volanul merge usor, dar scartie destul de usor la demaraje, adica numai un pic daca ridic ambreajul mai repede si scartie. NU le-am mai echilibrat din nou dupa 1000 KM cum zicea in carte, dar nici nu am probleme de vibratii. Am cu aceste gume cca 5000 KM. Vechile mataoare(MP12) sunt ok si acum. Le-am pus pe o dacie mai veche. Aveau vreo 50000 Km cand le-am schmbat. S-a mai mers inca 10000 Km cu ele si o sa se mai mearga inca vreo 20000 KM. Nu au nici o galma, si sunt tocite uniform. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
ce parere aveti de marangoni si de malatesta ?? sunt de ploaie dar se comporta bine si pe zapada destul de groase in carne .le am de aproximativ 5000 km de cand am masina .
se comporta destul de bine fara galme si alte de astea. masina se simte bine si are stabilitate buna la viteza mare . |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiti cumva daca oferta de la Metro mai e valabila? Eventual daca stiti si alte oferte de cauciucuri de iarna ar fi bine de stiut.
Edit: vad la Carrefour pe site oferta pentru Dayton, 1.419.000 la promotie (la 3 cauciucuri primesti unul gratuit). Ce stiti de marca asta? This post has been edited by clr: 4 Nov 2005, 15:03 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
zic si eu ca orice om bucuros de un lucru nou
![]() De 2 saptamani am cauciucuri noi. Am schimbat Matadoarele( originale, de cand e masina- 50.000 km) cu niste Debica Navigator 2. Sunt ff multumit de ele. A, cele noi sunt de 175/70/13 (deci mai late putin). Am avut putine emotii la achizitie, dar pot spune ca se simte schimbarea .. in bine ![]() Cam asta despre caiciucurile mele noi ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
eu folosesc la masina 2 dunlop 175/65/13-spate de iarna foarte foarte bune sa stiti 20000 de km fara o pana macar si fata 175/65/13 continental la fel de bune,doua pene in 15000 la cauciucu de pe partea stanga.next time cred ca vor fi tot dunlop.cauciucuri mai bune ca astea n-am intanlit in viata mea.toata chestia este ca unu singur te duce la 2100000 in rest drum bun.
![]() |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clr @ 4 Nov 2005, 15:59) Stiti cumva daca oferta de la Metro mai e valabila? Eventual daca stiti si alte oferte de cauciucuri de iarna ar fi bine de stiut. Edit: vad la Carrefour pe site oferta pentru Dayton, 1.419.000 la promotie (la 3 cauciucuri primesti unul gratuit). Ce stiti de marca asta? Stiu ca esti din Calarasi dar iti spun ce am luat eu: am luat Matador MP58(directionale) cu 1.100.000(tva inclus)/bucata de la firma Contrade - vezi ca au site.Alte detalii pe PM. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult, o sa intru pe site - ul lor sa vad.
Deocamdata sunt in Bucuresti pentru o vreme (poate chiar pentru mai mult timp). Asa ca nu e o problema. Pot merge oriunde in Bucuresti, in orice zi. Later edit: O nebunie cu cauciucurile astea, 1 topic aici si doua la Piese auto SLZ, toate 3 kilometrice si tot nedecis sunt. Nu mi - a raspuns nimeni la intrebarea de Dayton. Vad ca pe celelalte doua topicuri se vehiculeaza mult ideea ca ar fi resapate. In alta ordine de idei: 165/70/13, cauciucuri de iarna la un buget de pana ~6.000.000 ce ati recomanda? Si o alta intrebare: pot sa le montez de acum, sau sa astept sa se mai strice vremea? This post has been edited by clr: 7 Nov 2005, 15:11 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
piratul01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe site la carrefour oferta firestone 165/70/R13 la 1350000 bucata cu montaj si echilibrat gratuit. Are cineva idee daca sunt all seasons sau alte detalii? In caz contrar probabil o sa ma duc in carrefour in weekend. Mersi anticipat.
Am revenit cu alta intrebare. M-am uitat pe anvelope.ro si am gasit cam ce m-ar interesa. Dintre urmatoarele de mai jos, TOYO TIRES 330 165/70 R 13 T - Pret: 33.54 € GOODYEAR GT2 165/70 R 13 T - Pret: 34.45 € SEMPERIT Winter Grip 165/70 R 13 T - Pret: 34.74 € TOYO TIRES Vario - V1 165/70 R 13 T - Pret: 36.55 € FIRESTONE F 590 165/70 R 13 T - Pret: 37.00 € GOODYEAR GT3 165/70 R 13 T - Pret: 37.52 € PIRELLI P 3000 165/70 R 13 T - Pret: 38.00 € pentru care ar fi de optat? Preturile sunt dupa cum se vede cit de cit apropiate - mentionez ca nu contin TVA. Mersi inca o data. This post has been edited by piratul01: 26 Jul 2006, 19:47 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
piratule, arunca un ochi aici
|
--------------------
.
.
.
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Acum 5 ani am avut masina incaltata toata cu Montana noi noute.
In drum spre tara unul s-a facut praf de au iesit sarmanele din el. Cei de la garantie nu au vrut sa-l schimbe nici in ruptul capului, motivul invocat de ei ar fi fost ca cineva de la vulcanizare ar fi bagat levierul in el. de 3 luni am pe fata doua genti de tabla noi noute si doua gume. Cele doua gume sunt cumparate la o diferenta cam de o saptamana. Unul e Matador si celalalt montana. Deja au inceput sa existe diferente de uzura intre cele doua. Montana sucks ! In schimb am avut un KLEBER luat de la sh. A rezistat ca nici mie nu mi-a venit sa cred. De kleber nu a auzit nimeni nimic ? |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite o parere despre Kleber Viaxer , de vara , are un vecin: bun raport calitate/pret, le are de 4 ani jumate, 55000 km, nu au facut galme etc, trebuie sa le schimbe fiindca au cam ajuns la limita de uzura acceptata.
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
csi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 May 06 ![]() |
Salutari tuturor! Am o dilema pe care sper sa o clarific cu ajutorul vostru: Am pe masina 4 cauciucuri Montana, vechi si uzate inegal, situatie care face ca masina mea sa aiba batai dintre cele mai ciudate (ma refer la cele care se datoreaza cauciucurilor.) Intentionam sa-mi cumpar pe fata 2 cauciucuri noi, iar pe spate sa pun doua dintre cele mai bune din cele 4 Montana. Deoarece ultima intermentie in service "m-a uscat" financiar, si avand in vedere ca am puse deoparte alte 4 cauciucuri marca DEBICA FRIGO DIRECTIONAL, aproape noi, cu care masina a fost echipata in timpul iernii, m-am razgandit in ceea ce priveste cumpararea si acum vreau ca 2 din cele DEBICA FRIGO sa le pun din nou pe fata. Problema e (si asta vreau sa va intreb, daca e o pb) ca voi avea urmatoarea situatie: PE FATA 2 cauciucuri DEBICA FRIGO DIRECTIONAL, care figureaza la producator ca fiind cauciucuri de iarna, desi pe ele e marcat M+S (asta inseamna oare All Seasons?) PE SPATE 2 cauciucuri Montana vechi, probabil de vara (sunt cele originale ale DSN), destul de uzate Intrebarea e: e recomandabil ceea ce vreau eu sa fac? Voi ce spuneti despre DEBICA FRIGO? Sunt de iarna (asa cum spun, unii dintre cei care le comercializeaza) sau marcajul M+S de pe ele inseamna ca sunt All Seasons? Ce probleme ar putea aparea? Mentionez ca intentionez sa vand masina si de aceea nu prea ma mai intereseaza sa am intacte 4 cauciucuri de iarna pentru iarna, deoarece nu cred ca lucrul asta impresioneaza pe vreun cumparator ![]() Dar, pana la vanzare, vreau sa mai circul cu masina si un cauciucl Montana de pe fata bate tare, te scoate din masina....si cum bugetul pentru alte doua cauciucuri noi de vara e limitat ....ma-ntelegeti....ce-mi recomandati? Multumesc. |
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(csi @ 16 Aug 2006, 00:11) .... pe ele e marcat M+S (asta inseamna oare All Seasons?) M+S = mud + snow = noroi + zapada = de iarna iar cauciucul are inscriptionat pe el un munte cu * (parca asa era) cele all season au inscriptionat un soare + nori cu ploaie + munte cu * si inca ceva http://www.debica.com.pl/opony/osobowe.xml...80-918514-70367 eu am pe fata all season si pe spate montana si n-am probleme This post has been edited by ndorin: 16 Aug 2006, 07:51 |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Poti merge si vara cu cauciucuri de iarna, dar din cauza faptului ca materialul si profilul lor este gandit pentru zapada s-ar putea sa ai aderenta mai slaba, consum mai mare (nu cu mult). De asemenea cred ca folosirea cauciucurilor de iarna vara duce la o uzura mai rapida a lor.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
lordwind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 August 06 ![]() |
io merg pe combinatia asta ....
fata pirelli p 400 aquamile de 175....1750 000/buc spate matador adhessa tot 175 ..... 1400 000/buc |
--------------------
Dacia
Super nova
2001 Clima
- IL 03 BAR
|
|
Mecos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 October 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(lordwind @ 22 Aug 2006, 11:02) io merg pe combinatia asta .... fata pirelli p 400 aquamile de 175....1750 000/buc spate matador adhessa tot 175 ..... 1400 000/buc Salut. Am pus si eu niste anvelope BF Goodrich 175/70/R13, pe spate la DSN-ul meu si imi atingeau pe partea din interior, cand luam curbe. Mentionez ca am jante de tabla. Intrebare: La voi nu atinge, sau daca da ce ati facut ca sa nu va mai atinga? |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Expression 1,5 dci 105 CP
- b
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
Cu Pirreli 4 * P2500 175/70 13, jenti aliaj CLIMA, amortizoare Bilstein (gaz+ulei), nu atinge deloc, chiar a crescut garda la sol.
In concluzie nu am facut nici o modificare. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Evident ca creste garda la sol din moment ce pui 175 in loc de 165. Eu am auzit pe toti care au 175/70/13 (indiferent de jante) ca se potrivesc fara sa atinga. Poate tu ai alte dimensiuni de cauciucuri sau poate masina e lasata de spate.
Se poate incerca montarea de distantiere (desi nu recomand). Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 22 Aug 2006, 15:13 |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Sa reinnoiesc topicul asta...
Super oferta la Carrefour...Firestone 165/70/R13, cica winter...dar dupa cum arata, merg si ca all season ![]() Am mers si in Metro...145 RON...deci cam tot p-acolo daca ar fii sa-ti iei 4 cauciuce, numa ca nu intra montaju` Acuma, cand evaluez si cu Debica Navigator 2, care e la 106 RON (all season) -am avut Navigator 1 si iarna si vara mi-au placut, dar se duce guma cam repede- ce naiba sa fac?? Pe care sa dau banu?? PLIZ HELP! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 18:53 |