Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asa, ungurul ala negru din spate.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
negru de suparare
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
de ponta si antonescu nimic?!
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inca un update. Ca azi iar am fost la vara-meu la un gratarel, si am urcat pe cantaru' de control. Acul lui a indicat un multumitor 95. Multumitor pentru ca de vreo luna chiar nu mai pot sa zic ca ma chinui. Cand e de halit, halesc cam orice, mai putin dulciuri din care doar gust sa zicem, si painea de care m-am ferit de cand am inceput sa dau jos.
Evolutia mi se pare foarte ok, nici fortata, nici prea lenta. Plus ca folosesc bicla zilnic, si fac macar 10 kilometri. Azi inainte de gratar m-am cocotat pe un deal. Inainte sa inceapa urcarea ma gandeam cum prin mai asa, urcam primii 100 de metri maxim si dupaia gafaiam pana sus. Surprinzator am reusit sa urc cam 4 kilometri jumate continuu, mi-am impus un ritm mai lent si am dat linistit la pedale fara oprire, fara sa gafai si sa-mi scuip plamanii. Totusi uitandu-ma la mine, tot nu-mi place slana de pe burta. Mai am mult de tras dar nu ma las, sa fiu al dracu'. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bravo. Asa, da.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Acuma ca s-au terminat concediile (la majoritatea) bagati si voi un update!
E am intrerupt mersul la sala si bicicleta in ultimele 3 luni si am avut un regim alimentar jenibil (nu mancat mult, dar aiurea si la ore nerecomandate). Daca la inceputul anului ma lasasem de bere, pe timpul verii m-am apucat iar. Si-asa cu tot sedentarismul asta am ajuns de la 70 de kile cat aveam la inceput de iunie la 67, adica am pierdut ceva masa musculara. De saptamana trecuta am zis ca gata, trebuie miscare iarasi, deja simt ca nu mai am energie. Asa ca am zis ca odata cu treaba asta sa incerc si un regim sanatos, asa ca am facut cumparaturi conform retetei lui Victoras. De ce? Simplu, ca vreau sa dau jos si putina grasime existenta pe burta. As putea spune ca am ca avantaj un metabolism foarte rapid, transpir foarte repede. Asadar ieri 25 de km pe bicicleta, azi la fel, si voi continua in ritmul asta. Cat de curand ma apuc iar de sala, ca de unde dai jos tre sa mai si pui, nu? This post has been edited by AmunDei: 30 Aug 2011, 17:23 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ca trec azi pe la cantaru' de control si vad exact cat mai am.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Aug 2011, 23:44) Inca un update. Ca azi iar am fost la vara-meu la un gratarel, si am urcat pe cantaru' de control. Acul lui a indicat un multumitor 95. Multumitor pentru ca de vreo luna chiar nu mai pot sa zic ca ma chinui. Cand e de halit, halesc cam orice, mai putin dulciuri din care doar gust sa zicem, si painea de care m-am ferit de cand am inceput sa dau jos. Evolutia mi se pare foarte ok, nici fortata, nici prea lenta. Plus ca folosesc bicla zilnic, si fac macar 10 kilometri. Azi inainte de gratar m-am cocotat pe un deal. Inainte sa inceapa urcarea ma gandeam cum prin mai asa, urcam primii 100 de metri maxim si dupaia gafaiam pana sus. Surprinzator am reusit sa urc cam 4 kilometri jumate continuu, mi-am impus un ritm mai lent si am dat linistit la pedale fara oprire, fara sa gafai si sa-mi scuip plamanii. Totusi uitandu-ma la mine, tot nu-mi place slana de pe burta. Mai am mult de tras dar nu ma las, sa fiu al dracu'. ![]() Tencap. La varsta ta, stateam io sa-mi fac griji de cate chile am. Mai degraba imi faceam sa nu ma prinda vreun militian prin IOR, da nici d-alea nu-mi faceam prea multe, ca degeaba ma prindea. Tot nu-l ducea capu' ce faceam. ![]() Cand stau si ma uit la distrusii astia cu cercel in buza, care nu-s in stare sa ia bacu', si ma gandesc ca nici nu se nascusera cand faceam io blestematii... Ba, da io faceam blestematii. Astia-s degeaba. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Aug 2011, 17:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Ce vrei ma, nu suntem toti norocosi ca tine. Unii-s si predispusi acestor stari. Pe partea maica-mii si bunica-meu are conformatie similara cu mine, si el e un pic grasan, la vreo 75 de ani asa. Sper sa albesc si eu tot ca el, adica niciodata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dadeam drumu' la barcute din polistiren pe lac.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Fura microscoape.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
amun tata 70 de kile.... nu mai am vazut figura asta din facultate acum veo 15 ani
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia gata! nu va mai dati de grasi toti silfizii, sa vorbeasca numai aia care a greutate din 3 cifre inca din liceu!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
io în liceu aveam fo 070.
merge? e din 3 cifre ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm...nu cred! Tu nici macar limita de viteza pe un drum judetean n-ai depasit-o.
Io am implinit 100 de kile de doua ori, prima oara intr-a X-a si a II-a oara intr-a XII-a. Da' m-am facut aproape cipandel la loc, am dat jos 8 centimetri de burta in vara asta. EDIT: ortografia, bat-o vina. This post has been edited by tatabobu: 30 Aug 2011, 19:42 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io aveam 74 intr-a XII-a. Ce vremuri...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2011, 20:41) Hmmm...nu cred! Tu nici macar limita de viteza pe un drum judetean n-ai depasit-o. Io am implinit 100 de kile de doua ori, prima oara intr-a X-a si a II-a oara intr-a XII-a. Da' m-am facut aproape cipandel la loc, am dat jos 8 centimetri de burta in vara asta. EDIT: ortografia, bat-o vina. adica asa? ![]() Chipndale.jpg |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tatabobu |
![]()
|
Ala-i cipsidel, nu cipandel
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
He he ce imi place mie topicu` asta... Eu am incercat cu toate metodele, deci toate metodele frate si nici un rezultata, am mancat 2 spatamani numai salate, piept de pui la gratar, legume fructe si fara sucuri si dulciuri si miscare la greu si nu am slabit nimic... Am incercat si cu pastile si nimic, nu mai mancam seara si nimic, mi-am cumparat si bicicleta si pedalez ca disperatu` zilnic si nimic, mananc normal nu fac abuz, seara dupa aprox 8 nu mai mananc, Bere beau cam 1.5 - 2 litri pe seara (uneori si mai mult) oare asta sa fie ?
Mentionez ca am 105 kg la173cm si 24 de ani si in liceu adica cu aprox 5 ani in urma aveam in jur de 78 kg la aprox aceeiasi inaltime. Ma gandam sa ma duc la un medic nutriionist poate ala imi zice ce am si ce sa fac cum sa fac sa dau jos din untura. Am incercat si metoda lui Merced dar pauza... Imi e si frica sa mai merg cu masina sa nu ma prinda cantaru` si ARR-u ca merg supratonat ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
tu chiar te asteptai sa slabesti in 2 saptamani?
si da, 2 litri de bere pe seara conteaza enorm. berea are un indice glicemic de 110, mai mare deci decat al glucozei pure, si IG conteaza destul de mult la diete. ai putea sa consulti si un medic, poate ai vreo dereglare hormonala, dar nu cred |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(bolidu @ 30 Aug 2011, 20:54) He he ce imi place mie topicu` asta... Eu am incercat cu toate metodele, deci toate metodele frate si nici un rezultata, am mancat 2 spatamani numai salate, piept de pui la gratar, legume fructe si fara sucuri si dulciuri si miscare la greu si nu am slabit nimic... Am incercat si cu pastile si nimic, nu mai mancam seara si nimic, mi-am cumparat si bicicleta si pedalez ca disperatu` zilnic si nimic, mananc normal nu fac abuz, seara dupa aprox 8 nu mai mananc, Bere beau cam 1.5 - 2 litri pe seara (uneori si mai mult) oare asta sa fie ? Mentionez ca am 105 kg la173cm si 24 de ani si in liceu adica cu aprox 5 ani in urma aveam in jur de 78 kg la aprox aceeiasi inaltime. Ma gandam sa ma duc la un medic nutriionist poate ala imi zice ce am si ce sa fac cum sa fac sa dau jos din untura. Am incercat si metoda lui Merced dar pauza... Imi e si frica sa mai merg cu masina sa nu ma prinda cantaru` si ARR-u ca merg supratonat ![]() la modul cel mai sincer, schimba berea cu vinul........si dupa aia sa vii sa ne povestesti. ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
berea face pofta de mancare... nu te ingrasa ea, efectiv.
deci io la cele 80 cu bataie inseamna ca ma tin inca bine.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@bolidu: Diferenta intre tine si Merced este ca el tine regimul (alimentie, miscare) de cateva luni si e hotarat sa mearga mai departe, pe cand tu dupa 2 saptamani ai abandonat.
Exista o oarece inertie - daca incepi sa tii regimul de azi nu vei slabi direct de maine. Trebuie sa ai rabdare si vointa. Trebuie sa recunosc ca nici eu nu am vointa, mereu scap in tot felul de mancaruri, sunt foarte pofticios ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 30 Aug 2011, 20:11 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Io am 63
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu in urma cu 3-4 luni aveam 86-87 kg, am renuntat complet la dulciuri si bere, iar paine mananc doar o felie mica sau jumatate de felie la masa de dimineata si, ocazional, la cea de seara. Sucuri nu mai beau de vreo doi ani, cel putin.
Acum doua saptamani cand m-am cantarit la munca aveam 78,5 kg. Ma tot intreba lumea ce am patit de am slabit asa tare. Probabil nu se mai vede burta, aia clar a scazut. Miscare nu fac mai deloc, mai ales la servici unde trebuie sa stau 12 ore mai mult pe scaun. Doar seara mai ies uneori sa fac cate o plimbare sau urc si cobor niste scari. This post has been edited by cristio_79: 30 Aug 2011, 20:17 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:52 |