Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
mamba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
succesuri! te obisnuiesti, eu nu mai duc demult lipsa cartofilor prajiti cu Cola
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o lae, as fi fost gras ca voi atunci..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Eu o sa le duc dorul...rau de tot.....puteam participa cu succes la orice competitie de mancat cu mari sanse de castig......oricum la pofta si capacitatea mea de stocare cred ca am putine kg !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
...cartofi prajiti cu maioneza si usturoi + Cola rece...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
am impresia ca tie ti s-a urat cu binele
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mamba |
![]()
|
Eu mai am o seara
![]() |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
As vrea sa cunosc colegii de forum care activeaza pe acest topic... dar dupa ce slabesc...
Ce bunaciuni or sa fie... oh Doamne! ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Acu' pe bune vorbind, nu prea mai consum des cartofi prajiti si carnuri grase. Imi mai dau in petec cu cate o jaorma "moartea colesterolului"...
In schimb ma omoara painea (desi am trecut pe sortimente tip graham sau integrala), am reusit s-o reduc intr-o vreme si s-a cunoscut, insa am revenit... A, si sucurile carbogazoase, imi plac de numa-numa si mi-e greu sa ma las (ce bine ar fi daca s-ar inventa "sucul electronic" similar tigarii electronice ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
pai ce dreaku mah.. voi slabiti si cedati si muschii...adica ramaneti niste sfrijituri?
Auzi argoane...da daca le atarna piele...la piept o sa arate ca o bunica... Eu as putea sa le donez sutienele mele mai vechi pe care nu le mai port...sunt de calitate Argoane.. inainte sa ceri asl si pls.. tre sa vad cat de bine esti... ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 24 Mar 2009, 15:19 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
argon |
![]()
|
intai asl pls, dupa urmeaza jpg stf...asta-i mersul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Mar 2009, 15:45) Ai vrea tu sa fi "gras" ca mine. ![]() QUOTE(GoGu @ 24 Mar 2009, 16:05) Acu' pe bune vorbind, nu prea mai consum des cartofi prajiti si carnuri grase. Imi mai dau in petec cu cate o jaorma "moartea colesterolului"... Same here!QUOTE In schimb ma omoara painea (desi am trecut pe sortimente tip graham sau integrala), am reusit s-o reduc intr-o vreme si s-a cunoscut, insa am revenit... A, si sucurile carbogazoase, imi plac de numa-numa si mi-e greu sa ma las (ce bine ar fi daca s-ar inventa "sucul electronic" similar tigarii electronice Paine nu mai maninc de prin 2001 (in afara de senvijuri si la ciorba). Cico acidulat nu mai beau cam de cind am deschis topicu' asta. Bine, cu unele pauze, normal.![]() Gogu, te-ar pasiona o bere fara bule? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
cre'ca berea fara bula e ca si cum s-ar masturba un nene cu prezervativul pus...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
GoGu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 24 Mar 2009, 15:20) Daca faci referire la practici Bivolariene ![]() ![]() QUOTE(vijelie @ 24 Mar 2009, 15:21) Pai cum pizza la noi are o reprezentare aparte, de ce nu ar avea si jaorma? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu am citit chiar toate paginile sa vad daca s-a mai discutat despre problema inversa.... eu vreau sa ma mai ingras putin dar nu cu prostii din farmacie. Am ~1,90 si ~70kg.... as mai vrea sa pun ceva pe mine ca sunt inalt. Tin sa precizez ca manac foarte bine cele 3 mese pe zi si intre ele foarte des, shaworma, kebab la greu iar noaptea mananc de 3 ori pe noapte ceva de genull: la ora 19,23,2,7 aproximativ depinde de nopti....paote in unele mananc doar de 2 ori
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asteapta sa treci de 30 de ani, si ai sa vezi ca problema se rezolva de la sine...
Mai, la tine, ca la bebe, noaptea incepe la ora 19 si se termina la ora 7? De aritmetica nu mai vorbesc... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca-i de la shaworma, care banuiesc ca are acest nume din cauza viermilor continuti. Daca era shaorma, n-aveai nicio problema.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
cand am zis 19 si 7 ma refeream la mesele de seara respectiv dimineata si intre ele mai mananc de 2-3 ori depinde de nopti... shaorma nu ar trebui sa ingrase? eu asa stiam.... dar nimic....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mai bine te apuci de un sport decat sa mananci asa mult si aiurea ! Continuand asa sigur o sa pui cateva kg, mai nasol e ca o sa le pui doar pe abdomen si sub barbie
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
BeciAcustic |
![]()
|
de aproximativ 2 ani o duc asa si nu se cunoaste nimic ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
din cauza crizei toti sunt slabi si frumosi topicul se poate inchide....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mistocarule...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:51 |