Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cine e gras ca porcu' asta?
gaspiggybank6nl.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i noul Bazna de recesiune!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(Andrul @ 29 Mar 2009, 12:29) Cine e gras ca porcu' asta? Dacă mă uit bine la el, parcă seamănă cu unul pe care-l vedeam acum vreo 5-6 ani în oglindă… Acum cred că știu rețeta îngrășării porcului respectiv…bagi muuulți bani în el și se mai rotunjește, așa, pe ici, pe colo… |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pentru cine vrea sa experimenteze si altfel de cura de slabire, exista urmatoarea reteta:
Luni mananci un ou fiert tare Si faci sex pana te doare Marti un morcov, poate doi Si faci sex pe dinapoi Miercuri doar un pic din toate Si faci sex intreaga noapte Joi iti fierbi carne de pui, Sex pe dunga patului. Vineri te prostesti de bine Si faci sex numai cu tine. Sambata colac cu nuci, Si faci sex cu cine-apuci. Duminica mananci gratar Si dai fuga la cantar. Daca vezi ca cura-i buna O urmezi macar o luna. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In utlima vreme se-ntimpla un fenomen ciudat... greutatea ramine constanta da-mi creste burta. Si acum, trecind la subiect, a-ncercat cineva electrostimulare (Abtroni X2, etc.)?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mai pufosule, dar sport faci ? Se numeste redistrubuirea tesutului adipos.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca e sa ma iau dupa argonel coco chanel, esti mai pufos ca mine (1,87 si 90 kg.), deci lasa-te! Da, sport fac toata ziua, ma uit la monitor fara niciun efort.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
da ma, da` el e gras peste tot, nu numai la burta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Fara miscare nu se da jos bidonu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Marty, oamenii e rai, nu te lua dupa ele! Am aflat din surse sigure cum a slabit fostul nostru coleg, Sony.
![]() abtronic.gif Dupa ce-am folosit vreo 6 luni Abtronic-ul am ajuns ca in poza de mai jos! how-to-get-a-six-pack-abs-main_Full.jpg As fi vrut eu... dar dupa cata bere beau, la batranete tot ca ala din poza urmatoare o sa arat. ![]() notasixerpo5.jpg P.S. Sincer, nu merita sa dai banii pe prostii; si-a luat un prieten de-al meu care crezuse si el in efectele miraculoase ale aparatului, dar fara nici un rezultat. LE: @Marty: Pe langa ca l-a cumparat l-a si folosit de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, fara nici un rezultat. E doar o chestie inutila pe care dai banii "a`prostu`". This post has been edited by Micutzu_BH: 21 Jan 2010, 20:28 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Marty |
![]()
|
Bine, ideea nu e doar sa dai banii pe el, da' sa-l si folosest pe urma...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
prince persia |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 8 November 09 ![]() |
incearca cu ceai verde de slabit de la plafar numai bine
|
--------------------
dacia berlina 1
dacia
2003 dacia berlina
- sj02saj
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' sa nu'l tragi pe nas!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
eu din vara pana acum am slabit 7 kg doar gandindu-ma la asta
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
prince persia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 8 November 09 ![]() |
da corect
|
--------------------
dacia berlina 1
dacia
2003 dacia berlina
- sj02saj
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Treaba e simpla: cand caloriile mancate sunt > caloriile consumate te ingrasi. Ca sa slabesti trebuie sa consumi mai mult decat mananci.
Sunt 2 variante: ori mananci mai putin, ori consumi mai mult. Ideal ar fi sa le combini - reduci cantitatea de mancare si depui efort mai mult. Ar trebui evitate alimentele cu continut mare de calorii si facut de 1-2-3 ori pe saptamana exercitii cardio (alergare, bicicleta) - sa transpiri, sa obosesti. Asta e teoretic, stiu ca e foarte greu de pus in practica (pentru mai mult timp). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai Marty, aminteste-ti cam ce faceai toata ziua cand ai fost tu in cea mai buna forma a vietii tale. Cat mergeai pe jos, cat efort fizic faceai la munca toata ziua, cat f.teai, cum f.teai... daca te duceai la sala, jucai fotbal cu baietii sau faceai vreun sport, daca te duceai la strand, cat stateai zilnic jos, daca invatai, cat dormeai, cata apa beai si daca apucai sa mananci macar de 2-3 ori pe zi... Eh, dupa ce iti aduci aminte de toate astea, incearca sa faci ce faceai atunci si o sa-ti dai seama ca ai imbatranit.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
sau s-o fi insurat.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
V-ati gindit la o excursie in haiti in perioada asta?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 21 Jan 2010, 21:44) Treaba e simpla: cand caloriile mancate sunt > caloriile consumate te ingrasi. Ca sa slabesti trebuie sa consumi mai mult decat mananci. Sunt 2 variante: ori mananci mai putin, ori consumi mai mult. Ideal ar fi sa le combini - reduci cantitatea de mancare si depui efort mai mult. Ar trebui evitate alimentele cu continut mare de calorii si facut de 1-2-3 ori pe saptamana exercitii cardio (alergare, bicicleta) - sa transpiri, sa obosesti. Asta e teoretic, stiu ca e foarte greu de pus in practica (pentru mai mult timp). Bafta! Merge. Insa e greu sa te stapanesti sa mananci mai mult decat iti trebuie. In general daca mananci un sandwich cu sunca, cascava, o rosie si-o salata in el si o cana cu lapte cu cereale e super suficient ca mic dejun, trece de 600 de calorii lejer, cam o treime din ce-ti trebuie zilnic (ma rog asta cu cat iti trebuie zilnic depinde de la om la om). Nu e indicat sa mananci mult o data si nici sa mananci daca nu ti-e foame deloc. Berea, alcoolicele, ciocolata, painea si dulciurile zilnice cam trebuie sa dispara. Idem salamuri, prajeli, carne de porc - sau mancata in cantitati mici, nu o portie de juma' de farfurie ![]() Nu trebuie tinuta cura de slabire si nici sa te spetesti facand sport. Pur si simplu sa controlezi cate calorii mananci. Mergind pe principiul asta, deja o masa cu ciorba, paine, friptura de porc cu cartofi prajiti si o prajitura este mult prea mult (cam cat ai nevoie in intreaga zi). Ce nu arzi se depune. Bine, astea se aplica pt un soarece de birou care sta 8h/zi imersat in calculator. This post has been edited by hash: 21 Jan 2010, 22:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kog @ 21 Jan 2010, 20:51) Io cred ca apar dare albe de tuborg. ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jan 2010, 21:07) Bai Marty, aminteste-ti cam ce faceai toata ziua cand ai fost tu in cea mai buna forma a vietii tale. Cat mergeai pe jos, cat efort fizic faceai la munca toata ziua, cat f.teai, cum f.teai... daca te duceai la sala, jucai fotbal cu baietii sau faceai vreun sport, daca te duceai la strand, cat stateai zilnic jos, daca invatai, cat dormeai, cata apa beai si daca apucai sa mananci macar de 2-3 ori pe zi... Eh, dupa ce iti aduci aminte de toate astea, incearca sa faci ce faceai atunci si o sa-ti dai seama ca ai imbatranit. 'te drecu' ca ma sinucid. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@fost membru - scumpa, de banii aia merge o shaorma mare si o cola
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Regula de aur: inainte de orice regim alimentar hipocaloric se incepe sportul
![]() ![]() PS > la 130 kg in vara faceam ture de 150-200 km pe zi fara dureri de cap. Tot la 130 kg mi-am stabilit si recordul absolut de viteza pe MTB: 81 kmh ![]() Argonel coco chanel are in garaj o bitzoakla si nu vrea sa iasa cu mine la pedalat, ca mi-s tare curios daca-l duc la 40-50 km de oras, se mai poate intoarce acasa prin forte proprii ? ![]() This post has been edited by dr_mKe: 22 Jan 2010, 00:20 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
Cred ca m-apuc de balet. E unele la televizor si baletesc p-aici, mi se pare ca-s dezvoltate armonios. Sper sa nu-mi creasca tite, totusi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andrul |
![]()
|
Ai vazut vreodata balerina cu tate?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:07 |