Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Carti sunt zeci, aceea o recomand in mod special, este prietenoasa si intelegi exact ce se petrece. Apoi stii ce ai de facut...daca vrei sa faci ceva. De exemplu, stiati ca dupa 40 de ani, incepe o etapa de renuntare a organismului la muschi? Care (muschii) sunt principalii consumatori de energie...care daca nu este consumata este transformata de ficat in slana, care se depune.
Aualeu, nu va e de folos asta, ca toti pe aici aveti 17-18 ani. ![]() This post has been edited by fost membru: 22 Jan 2010, 10:43 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca burta e cea mai mare consumatoare de energie. Prin cararea acesteia in anotimpul rece se asigura o temperatura ridicata pentru organism, iar in sezonul cald reflecta soarele inapoi inspre atmosfera reducand efectul de sera sau chiar facand fotosinteza daca are pamant cu plante in buric.
Cu alte cuvinte, burta consuma si produce energie. O fi randament perfect? Viitorul perpetuum-mobile? This post has been edited by Andrul: 22 Jan 2010, 12:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 22 Jan 2010, 01:05) PS > la 130 kg in vara faceam ture de 150-200 km pe zi fara dureri de cap. Tot la 130 kg mi-am stabilit si recordul absolut de viteza pe MTB: 81 kmh ![]() Asta inseamna in cel mai optimist caz 4-5 ore. De unde ai tu 4-5 ore PE ZI ??! Eu de-abia gasesc o jumatate de ora pentru exercitiu. |
--------------------
-
-
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
vreau sa ma ingras ...cum sa fac? orice as manca nu depasesc 90 95 kg
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(prince persia @ 21 Jan 2010, 21:34) QUOTE(Markos @ 21 Jan 2010, 21:36) In narghilea merge? Ala e un diuretic nenorocit, bea un coleg in prostie si tot nu slabea (ala nici macar nu statea 8 ore in fata monitorului, ca nu-i placea asa de mult munca)... desi dupa cateva luni avea mai putin par in cap. Sau se radea? Nu mai stiu... Cert e ca burta nu involuase This post has been edited by einstein1984: 23 Jan 2010, 23:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mi-am irosit 10 minute pentru o reclama..
![]() This post has been edited by ArtVandelay: 3 Feb 2010, 09:36 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu faci misto de noi? cat tine? de ce ar crede cinema mizeriile astea cand iti zice special chiar in prezentarea lor sa nu crezi asa ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
filmuletul ala nu este pentru grasi, este pentru orbi.
![]() Cat tine? Ca la mine inca vorbeste. This post has been edited by fost membru: 3 Feb 2010, 10:02 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
as zice pentru idioti, dar in fine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Exerciþ + perseverenþã = rezultat garantat!
Chiar si ca femeie... 60402786.jpg This post has been edited by koldun: 4 Feb 2010, 18:39 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am tinut mai multe regimuri de slabit. Dupa ce le-am terminat m-am ingrasat la loc. Ba m-am facut si mai rau.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-ti schimbi stilul de viata, nu sa tii un regim draconic. O tii mai tare in primele 4-5 zile, dai jos 5-6 kg si te bucuri nevoie. Da habar n-ai ca ai eliminat apa, nu grasimea. Regula 'de trei ori simpla' te face sa crezi ca in cel mai scurt timp vei deveni manechin. Tocmai d-aia-ti mai permiti cateva excese, ca oricum "dai jos lejer surplusul". Surpriza, nu merge. ![]() Principiile ar fi urmatoarele. Reduci portia de mancare de la 1,2 kg piure, 2 carnati de porc, 3 ochiuri, o paine, 4 gogonele, 350ml de tuica, 250 g branza de oaie, la ceva de bun-simt. Un piept de pui la gratar cu salata, de exemplu. Sau o salata din o conserva ton maruntit in suc propriu, avocado, usturoi pisat, salata verde, rosie, telina rasa, ridiche tocata, castravete verde tocat, d-astea... Dimineata 2-3 oua fierte, la pranz friptura cu salata sau cu muraturi sau cu mujdei, seara o salata d-asta. Sau spanac cu ochiuri, legume la cuptor, brocoli fiert in abur cu pui, toate cu ulei de masline. Peste la greu, merge ala la conserva. Se mananca cu tot cu oase, ca au calciu. Branza de vaci cat cuprinde, piept de curcan sau de pui, sunt mii de combinatii excelente. In prima faza trebuie sa fii mai strict, ca dai jos grosul. P-orma o iei din ce in ce mai usor pana ajungi la haleala normala. Dar si asta, e normala daca e cu ulei de masline extravirgine, cu orez brun sau salbatic, fara paine, bauturi acidulate, sucuri. Ai chef de-o prajeala? Baga un piept de curcan prajit in ulei de masline. Ideea e sa-ti placa ce mananci, nu sa balesti pe la vitrine. Iar ce-ai pus pe tine in 10 ani, nu dai jos in 2 luni. Sau dai, dar pui la loc. Schimbi stilul de viata, nu te infometezi, ai rabdare in a da jos cate putin si n-ai cum sa nu reusesti. Sa vezi ce misto e cand te poti apleca, cand te ridici de pe canapea fara ajutor, cand nu mai gafai pe scari... Nu trebuie sa te invinovatesti cand mai calci pe bec. E firesc si e normal. Ca n-o sa mananci toata viata salata. Dar dupa ce ti-ai facut damblaua mai pui mana si dai jos cateva chile. Dracu stie ce-am scris, m-am plictisit si-am pierdut si firul. Maine, ca azi m-a traumatizat "zgaltiitura". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Obezule!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Hihihi, sunt supraponderal, petifule!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti se pare. Esti ochei!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Si eu am slabit asta vara vreo 15 kg , intr-un mod mai nesanatos,adica in 2 luni ,dupa 5 luni am revenit de la cat am plecat ,in schimb am invatat ceva .
In ritmul de viata sanatos e necesara si putina miscare si ce mi s-a parut ca dat roade extrem de mult ,consumul de apa ( care ajuta la o digestie optima - cand tineam regim beam pana la 4 litrii de apa pe zi) si la cina - mancaruri usoare gen salate ,eventual cum stim cu totii ca ne apuca pe la 10-11 seara cate o pofta de o gustarica sa o satisfacem cu un fruct (spre exemplu merele - care cica au calorii negative ,ceva gen un mar are 10 calorii dar corpul consuma 20 ca sa-l digere). Totusi problemele cotidiene ,serviciul ,pachetul de lucru (sandwichuri ,shaorma etc) si programul meselor care e decalat in fiecare zi , ne impiedica sa slabim prea usor .Am ajuns la concluzia ca regimul de viata sanatos trebuie facut ca la carte pentru noi astia cu potential de ingrasare , adica sa respecti orele meselor si sa nu trisezi prea des ..... La vara vreau sa revin cu 10 kg in minus This post has been edited by vallyyy: 1 May 2011, 22:01 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 1 May 2011, 22:59) Da. Stiu. Am 96 si trebuie sa ajung la 78. Hai 80. Dar cand ma gandesc ca am plecat de la 122... <span class='edit'>1 May 2011, 23:14:</span> Nu chiar. Nu-i buna treaba cu marul. Are fructoza. Nu e o nefericire, dar in prima faza in care trebuie sa dai jos masiv, nu e indicat. Pune brocoli sau varza in locul lui si da, merge teoria. Corpul consuma mai multe calorii ca sa digere decat a obtinut din consumul lor. Apoi il mai ajuti si tu cu miscare, obligatariu, dar si cu grasimi sanatoase. Omega 3. Daca-i mai bagi si un Resveratrol, jur ca nu se supara nimeni. Io p-asta incerc sa-l iau direct din vin. dar cum el predomina-n samburi si coaja, trebuie sa dovedesc ceva cantitate de vin ca sa-mi extrag resveratrolul necesar. Trebuie sa ma intelegeti. Am multe de zis aici. Da m-am saturat cati km am facut azi, plus cele 3 ore dormite. Maine, pe lumina. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 May 2011, 22:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Stiu ca are si ceva fructoza ,dar pentru mine fructele seara sunt inlocuitorul perfect ,oricum la momentul actual am un regim nesanatos am mancat acum vreo ora si ceva si nu au fost fructe .Dar eu dupa 2 mere seara nu prea mai cer de mancare ,d-aia le recomand , oricum nu as vrea sa mai slabesc imediat ,ci in timp si sa-mi mentin greutatea si stilul de a manca cat de cat sanatos
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica chiar nu sunt indicate merele seara. In plus alea dupa ce se digera te rup mai rau de foame, sau asta-i doar o chestie pe care o patesc eu. Am mai incercat si eu treaba asta si toata noaptea mi-au "ghiortait matele".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu spune nimeni ca n-ai voie fructe. Ba chiar ai. Dar daca te-ai hotarat la fructe seara, gata cu restul halelii. Nimic altceva.
Ti-am spus, regim nu presupune infometare. Dar presupune timp si rabdare. Plus principii sanatoase. Si bani multi tu-i gura ma-sii. Ca una e o oala cu barabule si alta-s 3 oua, doua salate cu de toate, piept de pui, branza de vaci, peste si 5l de apa plata. Ca io atat beau pe zi. Da te simti altef. Merita. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
Merced |
![]()
|
N-ai fantana in curte?
![]() Nu ma refeream la un mar la ora 20, ma refeream la unu' acu' de exemplu, ca nu e indicat. This post has been edited by Merced: 1 May 2011, 22:31 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
De ce? Ca nu incapi.
![]() Ma, sunt atat de obosit c-o sa deschid un topic "lasa-ti-ma sa dorm". O sa vorbim maine de principii si de slabit sanatos. This post has been edited by Victoras2001: 1 May 2011, 22:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 1 May 2011, 22:23) Cica chiar nu sunt indicate merele seara. In plus alea dupa ce se digera te rup mai rau de foame, sau asta-i doar o chestie pe care o patesc eu. Am mai incercat si eu treaba asta si toata noaptea mi-au "ghiortait matele". Difera de la individ la individ eu mancam 2-3 mere si nu ma lua foame ,ce-i drept daca te infometezi putin stomacul se restrange ,dupa ce m-am lasat brusc de regim eu campionul la mancat mici (recordul meu a fost de 12 mici la o masa) nu mai puteam nici sa infulec 4 mici cum trebuie ,ma simteam ghiftuit imediat |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Clar se restrange stomacul. Asta e si ideea.
Recordul meu a fost tot de 12 la o masa. Numai ca erau beri. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
Merced |
![]()
|
Nu iar maimuta...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:55 |