Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te-ai cintarit fara kosmodisk.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ca azi o "victoresc" si eu, desi am inceput cam prost cu doi covrigi ca mic dejun pe la 9. Ma pregatesc sa bag o ciorba de urzici, cam doua ore mai tarziu servesc niste rosii cu putin ulei de maslina si branza de capra si diseara fierb niste orez d-ala brun, ca si asa e o punga prin debara de nu stiu cat timp.
La 20 planuiesc sa bag ultima masa astazi. Cam dupa ureche asa, da' decat ieri trei halci de "ciafa" si vreo sase mici, cartofi la cuptor si sa nu uitam salata verde ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-ai enumarat aici face 2783 calorii. Mai pune un Tic-Tac !
This post has been edited by corbex: 2 May 2011, 13:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Gata, am rezolvat. Ca cina am servit orez brun cu ton si lamaie. Azi as zice ca am mancat cel mai sanatos pe anu' 2011.
Sa ma abtin de la paine nu e stres, cu dulciurile e mai nasol ca ma mai apuca pofta. In ritmul asta poate scad si eu sub suta pana la sfarsitul anului. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Tuica nu e dulce si imbunatateste mertabolismul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Am baut ieri vreo patru beri, imi ajunge pentru o perioada.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, pana-n seara asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A servit Merced. Pai zi frate ca te-ai angajat.
![]() Apropo de indulcitor. Categoric e mai nocive 3-5 picaturi de indulcitor, la 2-3 saptamani, scapate intr-o crema de branza de vaci sau urda, cu diverse arome, decat mahoarcele fumate de tine. Decat drojdiile baute o viata. Decat cartofi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Da' dă ce nu pui meere și pui zaharină, aspartam sau mai știu eu ce rahat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pe baza de lamai: http://www.desteptarea.ro/dieta-de-la-care...l-lamailor.html
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Tre sa vorbeasca Markos cu varul sau Aetos sa iti dea pret bun si la lamai.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 2 May 2011, 20:59) Te-a platit Sechelariu sa ii faci reclama? ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
E sigur ca e mai novice berea decit tuica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Novice??? Adica, berea-i o d-soara inocenta si neprihanita?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
E aia cu care incepi. Sa te ingrasi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Sa te ingrasi tu ca ar fi cazul! Io am facut-o de mult...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Daca veneai si-i vedeai pe ailalti, plecai cu un moral brici. Mai incape, baga tuica d'aia din care am gustat si, gras sau slab, tot 100 de ani traiesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cam pa cine faceti voi grasi ca n-am inteles?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
E un singur gras in toata Cafeneau asta: io.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Da retete de crescut in masa corporala (da nu grasime) fara a ingurgita ca porcu' aveti? Ca dupa 3 zile de mancat incontinuu gratar la cantitati duble fata de mesele mele obisnuite abia am pus un kil juma'pe care o sa-l dau jos in urmatoarele 24 ore sigur.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' cate kile ai?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Ti-as da kile de la mine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
aveam 69 la inceputu' sapt. acuma 70.5. maine sau poimaine revin la numarul magic. nu mananc fast food, si m-am lasat si de bere (mai bag cate una de pofta doar). de paine incerc sa ma las da mai greu, prajeli iarasi putine. ideea e ca vreau sa ma ingras da cu mancare sanatoasa.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
dar ce înaltime ai?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AmunDei |
![]()
|
1.75
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:48 |