Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 May 2011, 19:18) Am uitat, si patru Nugget-uri d-alea. Si la cum e facuta mancarea aia, ar mai fi intrat. Ce-i drept de banii aia as fi putut manca ceva de la un restaurant asiatic probabil mult mai sanatos, da' era Mecu' la doi pasi cand plecam de la munca si ce aveam in frigider nu era apetisant. Cum serveam eu : incepeam cu o salata de pui (ca deh sa mananc sanatos) cu vreo doua sosuri d-alea cu branza si un shake de ciocolata, dupa ce terminam asta treceam la un meniu mare BigMac cu bacon pe el si cu Cola. Dupa ce se ducea si asta mai puneam 1-2 dublu cheesburgeri, 1-2 hamburgeri si ca desert o placinta d-aia cu visine si inca un Cola. Aveam fix 87,7 kg si aratam ca si cum as fi fost umflat cu pompa + "gusa" ![]() QUOTE(vallyyy @ 5 May 2011, 19:24) bine pana la urma poti manca orice atata timp cat nu-ti indeplinesti necesarul de calorii care sa-ti intretina actuala greutate .Eu iti recomand o dieta strict pe calorii , mananci orice , dar moderat ,cu cantarul si gratarul langa tine ,ca sa slabesti sanatos scade 500 de calorii din necesarul actual zilnic , ca sa slabesti instant si nesanatos , treci vreo 2 saptamani pe un regim de 1000 de calorii , daca nu dai cel putin 5 kg jos ma impusc Cea mai proasta solutie ever. Nu recomand asa ceva ! Desi eu am incercat ![]() ![]() 1. E adevarat ca dai jos din grasime, dar dai jos in aceasi proportie si din masa musculara 2. Iti dai peste cap sistemul digestiv si de aici pleaca o gramada de belele 3. Esti mereu infomentat, te simti nesanatos 4. Cand te saturi de regimul asta "draconic" te ingrasi la loc de 3 ori mai repede decat ai slabit This post has been edited by Shush: 5 May 2011, 20:54 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Deci o sa iau niste ton in apa si o sa mananc cu niste ierburi, fara porumb. S-a inteles sefu!
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Sefu, da niste masline am voie?
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fara numar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fara sare vroia sa zica.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Shush @ 5 May 2011, 21:53) Nu recomand asa ceva ! Desi eu am incercat ![]() ![]() 1. E adevarat ca dai jos din grasime, dar dai jos in aceasi proportie si din masa musculara atentie la hertz ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
hertz astia nu închiriaza masini?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Shush @ 5 May 2011, 20:53) Nu recomand asa ceva ! Desi eu am incercat ![]() ![]() 1. E adevarat ca dai jos din grasime, dar dai jos in aceasi proportie si din masa musculara 2. Iti dai peste cap sistemul digestiv si de aici pleaca o gramada de belele 3. Esti mereu infomentat, te simti nesanatos 4. Cand te saturi de regimul asta "draconic" te ingrasi la loc de 3 ori mai repede decat ai slabit Eu nu am recomandat sa nu mananci nimic , ci din contra sa mananci de toate ,dar moderat , sa slabesti sanatos cu 500 de calorii in minus fata de necesarul tau zilnic ,nu cred ca dai jos mare lucru din masa musculara, cat dai din grasime |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cu slabitul, din ce m-am documentat, treaba sta asa: trebuie sa consumi mai multe calorii decat mananci. E foarte simplu.
Exista mai multe metode de a face asta. - Metoda foarte proasta - prin infometare inutila. Un regim hipocaloric va conduce pe termen scurt la pierderea in greutate deoarece mananci mai putine calorii decat consumi. In timp insa efectele unui astfel de regim sunt: corpul se va adapta si va ajunge sa consume mai putin, asa ca 'smecheria' nu va merge. Adaptarea asta se face prin pierderea de masa musculara (deoarece consumul de calorii e proportional cu masa musculara). De asemenea exista riscul sa se ajunga la deficit de vitamine, minerale, etc. Alt risc mare este ca dupa ce corpul se obisnuieste cu regimul hipocaloric, daca se reia dieta initiala, persoana respectiva se va ingrasa rau de tot, deoarece acum consumul lui e mult mai mic. De obicei pune doar grasime. - Metoda buna: Pentru a slabi avem nevoie sa consumam mai mult decat mancam. In primul rand revedem dieta si eliminat/diminuam mancarurile cu foarte multe calorii (unt, cascaval, grasimi, ulei, alune, DULCIURI, etc). In al doilea rand impartim aceeasi cantitate de mancare zilnica in mai multe mese mai mici si gustari - 4-5-6. Spre seara se evita carbohidratii. Explicatia pt asta consta in faptul ca organismul trebuie 'pacalit' ca va primi mancare constant, la 3-4 ore maxim, deci nu are nevoie sa faca depozite (cum ar fi tentat daca mancam de 1-2 ori pe zi, chiar aceeasi cantitate zilnica). In al treilea rand toate astea trebuie dublate cu miscare, sport. In functie de timpul liber, de preferinte se pot incerca: mers pe jos, mers cu bicicleta, alergare, fotbal, basket, tenis, etc. In generam miscare aerobica, cardio (sa mentinem pulsul elevat macar 20-25 minute pe zi). Cine are posibilitatea si doreste poate incerca sa dubleze si cu antrenament anaerob - cu greutati la sala de forta. Sper sa va ajute. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
eu am slabit de pe la 102 pana la ~78 cat am acum. ce-i drept, in cam 1 an jumate, dar n-am avut nicio graba, mai ales ca n-am tinut un regim special.si nici sport n-am facut.trebe avute in vedere cateva chestii, din expereinta mea:
despre toate astea gasiti informatii mai detaliate pe goagal 1. deficit caloric. dar nu mare, daca scazi 15% din caloriile consumate zilnic e suficient + aport proteic cat mai mare (de preferat din carne slaba, peste, branza, preparate cat mai putin (adica nu in ulei) 2. indicele glicemic al alimentelor. gasiti pagini intregi cu indicele glicemic al diverselor alimente si efectele lor. iarasi ar fi bine sa cititi despre tipurile de grasimi ca sa va dati seama pe care tre' sa le mancati si care nu, pt ca exista si grasimi bune 3. mai cititi despre "calorii goale" sau "empty calories" ca sa stiti ce sa NU mancati 4. ultima masa luata astfel incat sa nu te culci nici cu foamea rau in glanda, nici cu burta plina. la mine asta inseamna ~ora 20 5. apa multa. apa ajuta slabirea pe 2 cai, ajuta tranzitul intesinal si induce si senzatia de satietate, obligatoriu 2 pahare de apa dimineata 6. antrenament cardio e bine sa faci, dar sa fim seriosi la 100 de kile cine dracu poate sa alerge minim 30min sa faca ceva. recomand bicicleta, da' nu e absolut obligatoriu. slabirea se face in bucatarie cel mai bine ![]() http://www.piticigratis.com/2011/04/urasc-oamenii-grasi/ - motivatie ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ce-mi place ca topicul asta iese la suprafata numai primavara-vara, e pe sezoane, iarna, nimeni nu se plange ca-i burtos
![]() This post has been edited by Alexu7: 6 May 2011, 00:33 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La fotbal nu alergi sustinut, te mai opresti ca nu esti singur pe tot terenu'. E ca si cum mi-ai zice sa pedalez continuu 30 de minute pe o bicicleta d-aia magnetica, nu stiu daca as putea acum cu un ritm sustinut, da' sa merg pe bicicleta fara sa fie cine stie ce coaste de urcat, iti merg si cateva ore fara sa ma opresc, ca ma odihnesc in momentele in care merg din inertie.
Cu alergatu' inca ma abtin, ultima oara cand m-am apucat cred ca avea, si vreo patru-cinci kile in minus, si am ajuns sa imi belesc glezna pentru doua saptamani, ma durea seara de luam Nurofen. Si ala la sfatul unui ortoped pe care-l cunosc din copilarie, care mi-a zis ca si el si-a furat-o similar in tinerete, ca grasii isi fac praf articulatiile daca alearga aiurea. Si oricum nu eram genu' care sa alerg 30 de minute fara pauza si constant nici cand aveam 78 de kile. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu se poate face totul intr-o zi.
Cine nu prea a facut sport de multa vreme trebuie sa actioneze rational. Sa inceapa incet ca sa ajunga departe. O accidentare sau demoralizare la primele incercari e un lucru foarte rau. Se poate incepe cu mers pe jos, dar putin mai alert. 25-30 de minute pe zi. De asemenea bicicleta (obisnuita, magnetica, eliptica). Apoi o alergare usoara. Nu uitati de incalzire. Principalul e sa va doriti. Am mai spus cu alte ocazii, e vorba de prioritati. Aloci timp si resurse pentru ce e important pentru tine. Fiecare are prioritatile lui. Spor! This post has been edited by Andy_ACS: 6 May 2011, 08:35 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
Hai ca a trecut o saptamana de cand mananc cu moderatie, ca n-as putea zice ca tin regim. Rezultatul? Necunoscut, ca nu am cantar. Insa ma simt un pic mai slab.
![]() Daca in primele 3 zile stomacul nu se adaptase cu portiile mai mici, si mi se facea foame foarte repede dupa masa, acum senzatia asta a cam trecut. Nu am mancat porc, cred ca nici vita, de o saptamana, doar pasare si peste. Mult peste, de la conserve, la afumat sau marinat. Incerc pe cat posibil sa mananc 5 mese pe zi, cateodata n-am avut timp si am mancat patru. Dar nu mai bag pana cand simt ca-mi plesneste stomacu', nu mai bag seara dupa 20:30 decat apa. Singurele chestii dulci au fost cateva banane, unele feliate si puse in bolul cu cereale si lapte, si vreo doua pahare de lapte in care am pus doua lingurite de miere, asta asa, de pofta. Cu siguranta as fi multumit daca in modul asta dau jos un kil pe saptamana. Chiar nu e chinuitor si in curand planuiesc sa introduc si o ora de miscare dimineata devreme, pe racoare, poate mai scad inca un kil si de la aia. Macar la anu' pe vremea asta sa am ~85 de kile si ar fi super ok. Nu e graba. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Din fericire nu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Saint666 |
![]()
|
Eu n-am mai mancat nimic prajit, am mancat 2 felii de paine toata saptamana trecuta, insa in weekend am cam dat pe la bere. Nu pot sa zic ca am tinut regim, ci doar am mancat putin mai sanatos. Cantarul imi zice ca am luat un kg de martea trecuta pana acum, dar eu ma simt mai slab. Cred ca il arunc
![]() |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
Bine ca n-am cantar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 10:57) Anu' trecut, pe vremea asta, aveam 122. Acum am 95 si scad constant. La Voineasa aveam 98. De atunci am trecut prin Paste si 2 chefuri monstruoase. ![]() QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 12:55) E rau ca n-ai. Ia-ti d-ala electronic. Iti creste moralul cand vezi ca scazi zilnic, chiar si cate 100g. Ala clasic te demoralizeaza. Ca-ti arata abia dupa ce scazi pe putin un chil, iar asta se intampla destul de greu. This post has been edited by Victoras2001: 10 May 2011, 12:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Poate am fost prea optimist in previziuni.
Cu cantaru' e cu dus si intors. Daca m-am ingrasat si eu un kil ca Saint666? ![]() Mai bine fara. Inainte sa ma las de fumat am fost a doua zi dupa Craciun la un amic la o adunare cu traditie inca de prin liceu. Ne dadea ma-sa sa halim ce le ramanea probabil. Atunci m-am cantarit, aveam spre surprinderea mea decat 100 de kile pe electronic. ![]() De 1 mai, deci la vreun an si 2 luni de cand am scapat de mahoarca m-am cantarit la vara-meu cand am intrat in baie sa ma pis. Cam cu frica sa nu-l stric. 114 kile, incaltat cu niste botine, deci ma gandesc ca poate mai merge scazut un kil. Insa oricum mult prea mult. Enorm. M-am speriat, recunosc. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
Trebuie sa te cantaresti zilnic in cam acelasi interval.
Cel mai bine e dimineata dupa ce ai fost la baie ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 15:19) aveam [...] decat 100 de kile pe electronic. Decit cartofi, da, stim!QUOTE Botine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 10 May 2011, 14:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
Ai mila te rog de oamenii care mananca in acest moment
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Merced |
![]()
|
Cum credeati ca am 1.85, daca nu pe tocuri?
![]() ![]() salomon.jpg This post has been edited by Merced: 10 May 2011, 16:42 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:30 |