Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
cred ca asa zisul facelift va fi prezentat oficial la salonul de la Paris pe 28 septembrie alaturi de Logan BREAK si de motorul de 1.6 16v
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Nu stiu la ce va asteptati voi de la un Logan sau chiar de la un Logan face-lift sau "Noua colectie Logan"... francezii, prin Dacia Logan (by Renault) si-au atins scopul ... alta alternativa de banii astia nu prea e, plus ca multi se uita si la reteaua de service-uri care este cea mai extinsa, chit ca au preturi la piese foarte "competitive" cu masini mai "grele" de pe piata.
Unde mai pui ca si cei de la Top-Gear o lauda; ca e foarte ieftina (3.200 lire sterline la ei) si are functionalitatea minima a unui automobil, adica te urci in ea, dai cheie, bagi in viteza si ai plecat. Daca vrei A/C, bine, daca nu, nimeni nu te obliga, orice accesoriu este optional ... si ei de asta o lauda ... Inca o data, Logan nu va face concurenta vreunui model Renault ! Este extraordinar de bine gandita masina asta, din toate punctele de vedere ... este masina momentului pentru majoritatea romanilor ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Tocmai ca cei de la topgear o laudau pt ceea ce nu e. 3200 lire sterline inseamna aproape 5000eur. Ei vorbeau de acel pret anuntat cu surle si trambite care pana la urma nu a mai existat. La noi acum este 6400eur varianta de baza iar in europa si mai mult. Iar din cate stiu eu nu s-a construit Logan pt UK cu volan pe partea dreapta.
Si la partea cu optionalele tocmai ca nu e asa... eu poate vreau o masina cu abs, airbaguri dar fara computer de bord, 3 tetiere spate sau io mai stiu cine stie ce dotari pretioase... si nu se poate, trebuie neaparat sa aleg un pachet minune de-al lor. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 2 Sep 2006, 23:04) Si la partea cu optionalele tocmai ca nu e asa... eu poate vreau o masina cu abs, airbaguri dar fara computer de bord, 3 tetiere spate sau io mai stiu cine stie ce dotari pretioase... si nu se poate, trebuie neaparat sa aleg un pachet minune de-al lor. Nu e asa in rrumenia. Ca in alte tari altfel sta treaba la capitolu asta. Si..da...de Logan vorbesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 2 Sep 2006, 23:04) Ei comparau functionalitatea si utilitatea Loganului cu cele ale unui telefon mobil: adica iti iei telefon mobil ca sa vorbesti la el si atat, camera, reportofonul, display-ul TFT etc, fiind cam in genul optionalelor de la masina ... de asta o laudau ei. Adica ei, cu umorul englezesc ce-i caracterizeaza, o comparau cu nu stiu ce masina americana cu motor de 3.5 litri V6 care avea doar ~150CP, de fabricatie 2005-2006 ... oricum, concluzia era ca Loganul e o masina "cuminte". QUOTE(diesel_power @ 2 Sep 2006, 23:04) Pai, nici nu era vorba de asa ceva: discutia era despre ce masina ar fi potrivita pentru UK, atata tot ! Si dadeau ceva de genul "latest news" in materie de masini prin lume ... faza cu alea doua butoaie, etc ... Acum, nu stiu, dar am auzit ca, de la o vreme occidentalii nu prea mai vor o gramada de gadgeturi pe masinile lor, nu sunt dispusi sa plateasca o basca de bani pe tot felul computere de bord care mai de care mai sofisticate ... doar am auzit, asa in treacat, la nu stiu ce post de radio si tot intr-o discutie despre Logan, parca ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
Dupa redeschidera fabricii DACIA , Loganurile au suferit unele modificari de bun augur!
Au schimbat Cd-plaerul/Casetofonul si s-a montat un boton de deschidere portbagaj care nu mai necesita cheie deoarece se dechide centralizat cu restul usilor! Am aflat tote aceste lucruri deoarece mi-a sosit mashina de la fabrica la sediul Dacia de la Braila unde se pregateste pentru a fi livrata maine la dealer,si deoarece am aflat acest lucru am fost sa o vad! Attached thumbnail(s) 02_09_06_1303.jpg ( Size: 20.8k ) Number of downloads: 421 02_09_06_1307.jpg ( Size: 30.35k ) Number of downloads: 465 |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
Eu am fost la sediul dacia de la braila si mi-am vazut masina camandata de la inceputul lui iulie shi a venit cu aceste schimbari ! A mea este ambition dar erau mai multe modele acolo shi mai slabe shi erau toate dotate la fel din punct de vedere al butonului de portbagaj!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
kekeT |
![]()
|
@driverx
Masina nu are decat buton si alt casetofon! Eleron nu are sau alta culoare in interior sau mai stiu eu oglinzi vopsite! Eu am data comanda pe la inceputul lui iulie si a venit acum dupa redeschderea fabricii! |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(mao @ 2 Sep 2006, 22:47) Inca o data, Logan nu va face concurenta vreunui model Renault ! Este extraordinar de bine gandita masina asta, din toate punctele de vedere ... este masina momentului pentru majoritatea romanilor ! Daca romanii inghit, de ce nu? Daca alternative nu sunt, de ce nu? De asta si preturile mari la revizii si la piese, enorm de mari pentru o masina ce se vrea ieftina. |
--------------------
.
.
.
|
|
kekeT |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 28 Aug 2006, 14:05) l-am sunat pe reprezentantul Dacia. eleron, tapitarie, etc, vor avea doar cele din noua colectie ce apare in septembrie, 1,6 16 valve... driverx, asa ca noi ne alegem decat cu imputitul ala de buton, de care mai bine ma lipseam! ![]() Da noi ne alegem numai cu butonu ala shi cu alt model de CD plaer! |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(kekeT @ 3 Sep 2006, 16:18) Pardon, este MP3 player. Variantele CD Player Blaupunkt au crapat cica intr-o zi pe perioada testelor si ca masura de urgenta s-a apelat la MP3. Cum se rezolva problema variantelor cu CD cica adio MP3. Nu trebuie sa luati litera de lege, sunt doar zvonuri auzite de la diverse surse. P.S. Astea noi sunt totusi mai ieftine ca CD Playerul clasic, sunt curios cat o sa reziste... |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Din cate vad eu LCD-ul acela nu e luminat, este ordinar ca la un ceas de mana... Am dreptate?
Si pe-aci pe forum legat de butonul de portbagaj se vorbea ca nu ar fi legat la inchiderera centralizata a masinii si ca deschiderea s-ar face tot cu cheia. Pai asta ar insemna o complicatie in plus. Daca pana acum bagai cheia->rasuceai->deschideai... acum va trebui sa bagi cheia->rasucesti->apesi buton-> deschizi?? Mie mi se pare anormal... La Cliotul meu butonul e conectat la inchiderea centralizata si nu e nevoie niciodata de cheie. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Mai scuzati-mi ignoranta, dar la Loganul vechi ce era inainte de acel buton controversat? Cum deschideati portbagajul?
|
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dca te uitai un pic mai sus observai cum este luminat acel LCD.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Sper ca noul mecanism de deschis portbagajul sa poata fi montat relativ ieftin si usor pe vechiul Logan.
Ar merita de montat asa ceva. Mi-e sila sa opresc motorul doar ca sa dau cheia la cine vrea sa deschida portbagajul. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
diesel_power |
![]()
|
Da am observat acum ca e luminat display-ul in pozele mai dinainte.
Pai daca portbagajul e conectat la inchiderea centralizata e bine, oricum cam tarziu au adus aceasta facilitate... care de fapt este o necesitate. Probabil la Logan faza n+1 o sa mai creasca pretul cu cateva sute de euroi si o sa isi mai aduca aminte si din celelalte hibe, cum ar fi un esapament orientat in jos pt diesel. Pentru loganurile model vechi fara buton mai simplu/ieftin si mai util din punctul meu de vedere ar fi montarea unui buton inauntru de deschidere al portbagajului (gen cielo)... sau pe telecomanda. Ar fi mai simplu fiindca s-ar monta decat un actuator pe portbagaj pe dinauntru. This post has been edited by diesel_power: 3 Sep 2006, 20:47 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(diesel_power @ 3 Sep 2006, 21:44) Daca te uitai la pozele cu break-ul . . . . observai si detaliul asta.http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=461610 This post has been edited by IRONICK: 3 Sep 2006, 21:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
diesel_power |
![]()
|
wow incredibil... Dar eu ma refeream la Loganul berlina ca sa ii zic asa... Probabil din zgarcenie ca sa nu mai proiecteze alta bara/alta toba... La break observ ca l-au facut din prima cu esapament in jos.
Mi se pare curios ca la inceput au scos un Logan asa cum il stiti, si apoi pe parcurs mai repara din neajunsuri, isi repara greselile. Parca ar fi prima masina pe care o face Renault. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa zicem ca se numesc inbunatatiri. Orice producator procedeaza asa. Doar ca la o masina din clasa asta de preturi inbunatatirile sunt mai evidente.
This post has been edited by IRONICK: 3 Sep 2006, 21:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Eu as spune ca imbunatatire era daca faceau deschiderea portbagajului din interior. Acel buton la spate eu l-as numi o usoara ajustare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
pai...daca e legat la inchidere centralizata, ce rost mai are un buton in interior? cand descui masina, se descuie si portbagajul. si de apasat butonul....rusine lor, trebuiau sa gaseasca o metoda sa deschizi si portiera fara sa mai atingi manerul
![]() |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
La cel la care am pus eu poze nu este legat la nimic, este aproape la fel ca la o berlina din 1972
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
TDI |
![]()
|
TDI Group: Members Posts: 5 Joined: 23 May 06 From: - ![]() |
VOCEA CLIENTULUI
Va comunicam urmatoarele despre noua colectie Logan II: firma Dacia dinamizeaza oferta comerciala prin aparitia unei noi colectii Logan: tapiterii si culori noi, o noua gama radio sunt doar cateva din elementele de noutate ale acestei noi colectii.Modificarile sunt prezente atat la interior, cat si al exterior.Toate acestea au determinat modificarile de pret. Astfel ca, la interior gama Dacia Logan s-a imbogatit cu o noua tapiterie care are un design original, un nou schimbator de viteze, o gama noua de radio CD si un spatiu de depozitare suplimentar la baza consolei. In ceea ce priveste exteriorul, se remarca o linie noua a portbagajului cu eleron incorporat si grila calandrului in culoarea caroseriei, deschiderea porbagajului prin intermediul unui buton, eliminandu-se astfel obligativitatea folosirii cheii si aparitia a patru noi nuante de vopsea. In acest moment, nu detinem date disponibile sub forma grafica privind modificarile de desing ale noii game de Logan dar, in cel mai scurt timp, acestea vor fi inserate pe site-ul www.dacia.ro. Va recomandam sa tineti legatura cu reteaua autorizata Dacia pentru a afla mai multe detalii. La comandarea unui autoturism Dacia Logan in aceasta perioada veti beneficia de echiparea colectiei II. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TDI @ 5 Sep 2006, 15:11) In acest moment, nu detinem date disponibile sub forma grafica privind modificarile de desing ale noii game de Logan dar, in cel mai scurt timp, acestea vor fi inserate pe site-ul www.dacia.ro. Va recomandam sa tineti legatura cu reteaua autorizata Dacia pentru a afla mai multe detalii. ![]() ![]() Pai sa bage un ochi pe topicul asta, ca lumea pe aici a fost strangatoare si a pastrat niste poze cu "colectia II" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
este cert ca cei care au facut comanda ptr Logan inainte de 25 08 2006, vor avea doar buton deschidere porbagaj si radio CD cu fata detasabila.
This post has been edited by eudin_umarian: 5 Sep 2006, 19:44 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Dar vad cu nu zic nimic despre motorizarea Euro 4.
![]() |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
aghiutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 June 05 From: Timisoara ![]() |
Este euro4 doar pt export. Din cite stiu de la 1 ian 2007 sunt obligati sa puna si pt cele vindute in Romania. Nu cred ca le vor pune mai repede avind in vedere ca si modelele de Renault sunt tot cu euro3....inca.
Probabil va fi un prilej bun pt o noua scumpire....... This post has been edited by aghiutza: 5 Sep 2006, 20:01 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI Ambiance
Arctic 2006
- AR 07 ???
|
|
diesel_power |
![]()
|
Am vazut in oras (pitesti) un logan alb cu buton la portbagaj. Nu avea absolut nici o alta modificare, din cate a vazut ochiul meu parca era preference 1.4. Arata mai bine in realitate decat in pozele astea, in sensul ca e discret, nu iese prea rau in evidenta, dar se vede ca e "made by dacia"... zgarcenia asta... Alti constructori fac o legatura intre emblema si buton, ca sa fie ceva mai estetic. Frantuzii, au facut un buton pt ca sa nu modifice nimic la caroserie (ar fi costat in plus)... Oricum zic ca e ok, desi cand il vad imi aduce aminte de vechile dacii 1310 care aveau buton la portbagaj. Eu unul as fi preferat un buton pe bord pt deschiderea portbagajului.
Cica "noua colectie Logan II" Pai daca cu un eleron+buton de portbagaj+schimbator nou+radio cd nou+stopuri albe iese Logan 2, apoi probabil ca peste cativa ani o sa mai schimbe ei tot asa scrumiera, manerul de viraj, butonu de la frana de mana si o sa scoata Noul Logan III. Mai bine i-ar zice faza2 si gata, ca asa ne-am obisnuit. Oricum schimbul catorva maruntisuri imi aduce aminte tot de vechea dacie 1310 care a suferit einspe mii de facelifturi timp de ~30 de ani cat s-a produs (macar avea si schimbari de forma a caroseriei). |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:56 |