Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
adryan8 |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Oare pe aceste scule va mai functiona chestia cu ajustarea volumului in functie de viteza?
Oricum, mi se pare ca arata muuult mai bine afisajele gen Kenwood! This post has been edited by adryan8: 31 Aug 2006, 19:27 |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 31 Aug 2006, 09:53) in europa s-a comercializat si pana acum cu motoare euro 4, inclusiv in ungaria la preturi egale sau chiar mai mici decat in romania doar noi fraierii de romani suntem pusi sa platim pentru trecerea de la euro 3 la euro 4 blestemata fie ziua in care renault a cumparat dacia si a adus jaful clientului roman la rang de lege ![]() ![]() This post has been edited by daciafan: 31 Aug 2006, 19:43 |
--------------------
/
/
/
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 31 Aug 2006, 21:37) in europa s-a comercializat si pana acum cu motoare euro 4, inclusiv in ungaria la preturi egale sau chiar mai mici decat in romania Link? Sau sunt povesti/auzite... In Franta, aceleasi dotari sunt cu ~2000 EUR mai scumpe. |
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
Afacerea ''Logan de pustă''
Daciile importate din Ungaria au spart piața auto din vestul României. Dacă oamenii simpli făceau trafic cu câte o mașină, “greii” aduceau Logan cu trailerul. Octavian Bara, dealerul local Dacia, susține că ne aflăm în fața unei evaziuni fiscale de milioane de Euro. Reprezentanțele Dacia din zona de vest a României, și nu numai, au primit o lovitură grea. Piețele de mașini din aceste regiuni au fost inundate cu autoturisme Dacia Logan aduse din Ungaria. Fenomenul, care durează de mai bine de o jumătate de an, are o explicație extrem de simplă. Autoturismul național, mândria constructorilor autohtoni de automobile, este cu mai bine de 1.500 de Euro mai ieftin în țara vecină datorită faptului că mușterii din România beneficiază de returnarea TVA pentru mașina cumpărată în străinătate. În plus, fiind un produs românesc, autoturismul nu este supus taxelor vamale. O afacere din care cei care au speculat momentul au făcut, până acum, fără mari eforturi, zeci de mii de Euro, bani pe care un om de rând îi câștigă în câțiva ani de muncă. Până acum, pentru că, începând din această lună, uzina de la Pitești nu mai livrează autoturisme pentru piața externă. Traficul cu Loganuri de pustă ar putea fi unul dintre motivele acestei decizii, deși conducerea societății dă vina pe concediile angajaților. |
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
am si eu o intrebare. mi se pare ca am o problema cu casetofonul (logan preference). Daca se dovedeste ca trebuieste schimbat ... oare ce voi primi in schimb? acelasi tip de casetofon cum a fost pana acum?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce buna era o bancheta spate care sa se rabateze. da' poate pe loganu' asta cu facelift o fi si d-asta. cine stie... asta chiar ar fi fost o chestie cu adevarat utila.
decat sa-i puna cd blaupunkt care oricum e evaluat la cine stie ce suma nesimtita. apropo stie careva cat m-ar costa daca as alege ca optiune ptr un logan nou, montarea unui asemenea cd blaupunkt ? ptr ca la 5-6 mil iei super scula de cantat(kenwoodpanasonic,sony,pioneer...etc), cu tot cu mp3,wma si alte asemenea balarii. This post has been edited by cristib: 31 Aug 2006, 20:43 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca motorizarile sunt EURO 4 ...oare dCI-ul de 65cp...ajunge la 70cp?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sau mai putin de 65?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Stirea asta e cel putin ciudata!...Or recupera ei "musterii" din Romania TVA unguresc insa la intrarea in tara platesc TVA -ul romanesc !!...Asa ca nu cred ca e cauza pentru care Loganul e mai ieftin acolo!!..Altele or fi cauzele!!...Asta e dezinformare!!
This post has been edited by HERON: 1 Sep 2006, 09:23 |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Diesel-ul vandut in Franta are Euro 4 si 70 de cai.
Sursa: http://www.dacia-logan.fr/fr/DaciaSITe/log...tics/index.html |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@THESUN
Cred ca te inseli. E un lucru bine stiut ca multi romani au facut asa pentru a cumpara un logan mai ieftin. Acolo preturile pentru Logan sunt similare,iar ca sa te comvingi gandeste-te ca atunci cand aduci si o masina second hand din afara din cate stiu eu platesti taxe vamale, accize insa nicidecum TVA |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Marso |
![]() ![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
@cristib
in plus iti vine acel buton de la portbagaj ( portabagajul nu are deschidere din buton...se inchide si se deschide numai cu cheia) si RADIO-CD (la precedentul model era RADIO-CASS)... |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
@SerbanS
Eu nu cred cu sunt absolut sigur ca te inseli!...Orice produs ai aduce in tara, de oriunde, platesti TVA ...Ceea ce poti evita sa platesti (daca marfa iti vine cu EUR1) sunt taxele vamale si comisionul vamal de 0,5%. Daca nu crezi da un telefon la vama si intreaba!!.. Si eu nu am zis ca nu sunt mai ieftine am zis doar ca nu TVA-ul este cauza!....Citeste-ma bine!!.. ![]() |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Din cite stiu eu (stau in vestul tarii) in Ungaria nici nu mai platesti TVA, iti face factura de export, dar si acolo s-a scumpit loganul si in plus toate loganurile pt CE sunt euro 4 si sunt dotate ca ABS si 3 tetiere pe spate. Un prieten si-a luat logan din Ungaria dar l-a platit in iulie si ii vine abia in septembrie. In fata lui a venit un bucurestean care a comandat 10 bucati iar dealerul de acolo ne-a spus ca in urma cu citeva zile tot un roman a comandat 40 (patruzeci)
![]() Inca nu stiu exact ce se plateste la vama dar ma pot interesa. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da domnule de acord cu tine ca platesti -dar nu si pentru produsele care sunt importate dupa ce au fost exportate in prealabil din Romania uite citeste si de aici
This post has been edited by SerbanS: 1 Sep 2006, 14:38 |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru cei care au uitat de documentele scapate acum ceva timp le atasez din nou pentru o eventuala comparatie:
L90_Collection2_01_Page_23.jpg ( Size: 163.88k ) Number of downloads: 481 L90_Collection2_01_Page_24.jpg ( Size: 160.21k ) Number of downloads: 486 L90_Collection2_01_Page_25.jpg ( Size: 129.38k ) Number of downloads: 601 L90_Collection2_01_Page_26.jpg ( Size: 224.53k ) Number of downloads: 476 L90_Collection2_01_Page_31.jpg ( Size: 281.22k ) Number of downloads: 322 L90_Collection2_01_Page_33.jpg ( Size: 178.55k ) Number of downloads: 386 L90_Collection2_01_Page_34.jpg ( Size: 249.42k ) Number of downloads: 450 L90_Collection2_01_Page_35.jpg ( Size: 215.59k ) Number of downloads: 554 EL. Nu de alta dar aici se discuta de Noua Coletie Logan si nu de importuri, TVA, taxe, etc .. poate isi face un moderator timp si sterge off-topicul. This post has been edited by IRONICK: 1 Sep 2006, 10:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ironick, nota 10!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Uitandu-ma la cursul discutiei remarc ca preturile sint un subiect la care am intalnit posturi puse si de tine...IRONICK...asa ca.. daca s-a ajuns din nou la "mirajul" ungar..il lasam spre comparatie...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mai este putin de asteptat ...dar din cate ii cunosc eu pe baietii de la Dacia marele Face-Lift o sa fie un autocolant cu 1.6 16v....
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
aphophis |
![]()
|
si daca o sa fie motorizari euro4 la toate, plus ceva imbunatatiri.. ce o sa zici?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
am vazut ieri in bv un logan verde de AG pe care scria 1.6 16v, deci sunt in probe
|
-------------------- Kia Cee'd 1.4
|
|
SerbanS |
![]()
|
Legat de Logan si vanzarile sale ia uite ce am gasit intr-un articol publicat pe pagina unui ziar de sport : "Automobile Dacia a vândut, în primele șapte luni ale acestui an, 60.537 de autoturisme Logan, cu 248 mai multe decât în perioada ianuarie-iulie 2007." Scuze de
![]() This post has been edited by SerbanS: 1 Sep 2006, 17:36 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
@ionutcc
1.6 16v sunt multe si demult in probe prin pitesti. plus altele cu alte echipari, inclusiv cele cu capota portbagaj cu eleron incorporat. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ambiance-ul costa la inceput 5700EUR, acum 6400EUR. Preturile astea cresc in draci, ma intreb pana unde o sa tot creasca... Mie inca de la lansare mi s-a parut Loganul o masina cam piperata la pret pt ce reprezinta ea, dar acum este deja exagerat. O masina cu tehnologie veche de 15 ani, cu un pret formidabil. Singurii care ii pot mustra pe cei de la dacia, suntem noi romanii, prin evitarea cumpararii.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
aphophis |
![]()
|
atata doar ca dacia nu are tehnologie veche de 15 ani in ea
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Euro 4 pe toate modelele??? au inebunit??? la Skode e diferenta imensa intre motoarele Euro 3 si Euro 4, iar diferenta nu este in bine la nici un capitol (bine...mai putin poluare...) Pai decat sa-mi iau un 1,6 16 V de 107 cai, Euro 4, care e sugrumat de nu stiu cesi cati catalizatori si sonde, mai bine raman la DSN-ul mei vechi ca macar stiu ca fuge cand am nevoie.
Chiar speram sa iasa Euro 3 pana la 1 ian 07 iar dupa chiar nu ma mai intereseaza...om trai si-om vedea... Bafta. |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Crezi ca un cal euro 4 e mai anemic decat unul euro3?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Bineinteles, e ca diferenta dintre un pui de gostat si unul de tara.
![]() Cred ca ce se insinueaza pe aici este urmatorul lucru : normele Euro4 reduc din puterea motorului, iar producatorii, pentru a avea aceeasi putere ca la cele Euro 3, le mai imping putin spre limita, scazandu-le astfel fiabilitatea. Nu e asa. This post has been edited by prody: 1 Sep 2006, 21:30 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu inteleg ce intelegi voi prin sugrumarea motorului cand se aduce in discutie Euro4??? Ce vreti sa spuneti, ca este un dop in esapament si nu mai trage? se vorbeste mult si fara substanta.
Cum adica decat un 1.6 16v 107cp sugrumat la Euro4 mai bine un 1.4 8v 75cp de pe Supernova la Euro2? Adica are 107cp dar sunt cai mai slabanogi? Marimea kw/cp e universala pt toate normele. DSN/SLZ au fost vandute tot cu acest motor K7M cu Euro2, apoi pe Logan K7M-ul a primit conversia la Euro3 fara nici o pierdere de putere. Ba chiar K7M in UE se vinde cu Euro4, de asemenea fara nici o pierdere de putere. Sa va dau date concrete: Pe megan1 era acest viitor motor de pe Logan 1.6 16v nonVVT cu 107cp si era Euro3 (s-ar putea acum cand vine pe Logan sa aibe doar 105cp dar nu conteaza asta). Apoi cand a aparut megan2 a aparut cu un 1.6 16v VVT de 115cp, Euro3. Tot motorul acesta a fost redus la 110cp cand a trecut la normele Euro4. Chiar credeti ca se simte o diferenta de 5cp? Daca e sa vorbim de 1.5dci, fiecare varianta de 65cp, 80cp, 100cp Euro3 a primit cate 5cp in plus cand a trecut la Euro4... ( ![]() ![]() Din punctul de vedere al diesel-ului cand cumperi o masina la ora actuala e bine sa o cumperi cu un Euro n, unde n sa fie cat mai mare. Eu de exemplu am Euro3 iar de la 1ianuarie nu o sa mai existe motorina Euro3 si o sa fiu nevoit sa alimentez cu Diesel Euro4... ceea ce nu imi convine... sulf mai putin->ungere deficitara. Pe masura ce timpul trece acel "n" va creste si la carburanti si la motoare, si e bine sa fii cat mai actual cu motorul ca sa il alimentez cu un combustibil corespunzator (cat timp s-o putea) |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:40 |