Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
escobar |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Poate sa fie si 60000010, nu cred ca mai avem ce face. Din cate stiu nu se poate schimba softul din el, asa ramane pe veci. Parca si vad pe la Bursa > "Vand bord cu consum instantaneu" ...
This post has been edited by Corbu': 10 Sep 2006, 23:27 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu NU accept asa ceva. Imi bag cardanu in mp3-ul lor si in botonu lor, dar maine (adica azi deja) trebuia sa fie ziua mea cea faina si mare si plina de bucurie, dar va fi o zi trista din viata mea, cu circ, scandal, chestii care le urasc, DAR eu nu accept asa masina. SUB NICI o forma. Noroc cu acest forum ca am aflat ca poate imi scapa la receptia masinii sau daca as fi prost ca multi cumparatori de Logan care nici nu stiu ce cumpara...n-ar fi mare lucru, dar eu stiu ca am comandat vechea versiune care nu avea botonu p***i si avea consum instantaneu. ASTA vreau sa primesc. Asta voi primi, sau OPC, proces, etc. Asta dupa ce am fost mintit sau prostit, luati-o cum vreti cand i-am intrebat DACA in sept va fi ceva facelift. Mi s-a spus NU, dar probabil se va scumpi. La partea cu scumpitul au avut dreptate
![]() This post has been edited by driverx: 10 Sep 2006, 23:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
V.C ce zice in legatura cu asta?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
NU stiu. Banui ca duminica seara nu prea au ce sa zica. De nervi nici nu m-am mai gandit aseara. Daca totusi consumu instantaneu nu exista, singura mea pretentie este sa duca frumos masina in service, sa ii bage laptopu in cur si sa imi activeze functia. In rest nu ma intereseaza. Daca nu vor, o sa aiba parte si de Vocea Clientului, dar si de OPC.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@driverx:
Iti inteleg perfect reactia si ai dreptate sa fii nemultumit. Din pacate, exista chiar si pe pliantele de prezentare o formulare in josul paginii referitoare la "In cadrul politicii de imbunatatire continua a produsului, Renault isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment preturilor, SPECIFICATIILOR vehiculelor...". Cu alte cuvinte, nu prea are OPC nici o treaba cu afacerea asta... Probabil ca te vei putea descurca singur dupa cumparare sa rezolvi problema asta... Succes! |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Ei bine, eu am pliant de la ei in mana luat cu cateva zile inainte de comanda si ghici, NU are textul asta.
Mai ramane sa citesc ce scrie pe spate pe bonul de comanda. Si inca un amanunt. Ei imi garanteaza pretul din momentul comenzii. Culmea ar fi sa garanteze pretul, dar nu si integritatea (din punct de vedere a functiilor) de la data comenzii. Modificarile actuale survenite la Dacia si modificarile de pret se includ in clauza citata de tine. Si sa zicem ca mi se pare normal. Dar nu ca comanzi o masina, platesti o masina, si primesti ALTA masina. This post has been edited by cmandrei: 11 Sep 2006, 10:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
driverx, inteleg ca esti suparat dar... da-l naibii de consum instantaneu. Oricum nu are nicio relevanta, e pacat sa strici bucuria cumpararii unei masini noi pentru un rahat. Din punctul meu de vedere, consumul instantaneu e fix pix.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
datch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@driverx
Acum ma uit in instrcutiunile de utilizare. La pagina 1.38, punctul e) scrie asa: "Consum instantaneu (in functie de vehicul) Valoare afisata dupa ce ati atins o viteza de 30 km/ora." |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
Ambition 2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Decizia de a elimina indicarea consumului instantaneu e moronica. Si jignitoare, se trateaza in masa potentialii clienti ca pe niste moroni, incapabili de a intelege conceptul de consum instantaneu. Ma rog, au intuit ei ceva da' totusi...
Manuel, nu e inutila functia. Eu m-am folosit de ea ca sa "invat" masina. Si zic eu c-am reusit, te mirai tu de consumul dulapului meu ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
MESAJ PT RENAULT:
Daca nu ati fost in stare sa legati acel buton deschidere portbagaj la inchidere (cum au cele mai amarate modele care se vand azi) e TOTAL inutil si puteti exact in koor sa vi-l bagati (nu comentez ca-i urat cu spume, asta chiar nu conteaza). Sper sa constientizeze cat mai multi dispretul vostru fata de romanu' care cumpara masina asta (din lipsa de alternative). Va doresc sincer o imensa pierdere in urmatoarea perioada financiara. COLEGILOR DE FORUM: NU MAI CUMPARATI LOGAN. Mergeti cu ce aveti macar inca un an. E singura metoda prin care putem spera sa primim de la samsarii astia tratamentul pe care orice client RENO UE il primeste. Nu sunt anti reno, pro-second, vw sau orice altceva. Poate chiar voi cumpara un lgn la un moment dat. 'Da frate cand ai profit mai mare ca la orice model reno cu acest amarat de lgn (si asta pe carca statului roman) tre' sa ai macar decenta sa nu mai tratezi romanii ca pe maimute care de la reno12 din '68 n-au mai vazut masina. |
-------------------- |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ba e cel mai misto instantaneul. te invata sa-ti stabilesti un mod de condus cat mai economic. restul sint fix pix (kilometraj, consum mediu...etc).autonomia este chiar pix fix ptr ca nu stie CB cat mai merg io cu 10 l de benzina, din simplul motiv ca nu stie cum am de gand sa conduc.poate merg cu 50 la ora si fac 300 de km sau poate bag cox si fac doar 50km. oricum in momentul in care se aprinde becu la rezervor ma duc si alimentez, nu stau io sa-mi zica CB ce sa fac. instantaneul e singurul care nu poate fi suplinit de nimic. eu ptr instantaneul asta mi-as dori CB. altfel m-as lipsi de CB fara regrete. sa creasca pipota in mine cand vad cum imi consuma 3% la 100 la ora in timp ce merg
![]() mai postez o data ce-am zis cateva posturi mai sus. chestie care mi se pare de-o nesimtire crunta: Obligati de normele de securitate mai stricte, francezii de la Renault ofera in standard, pe orice Logan vindut in Europa de Vest, doua airbaguri si ABS. O alta diferenta importanta fata de piata autohtona este garantia oferita in tarile vest-europene: trei ani sau 100.000 de kilometri, fata de doar 18 luni la noi. Oficialii Renault-Dacia explica aceasta diferenta de abordare prin puternica concurenta coreeana, concurenta ce ofera trei ani garantie pentru modelele sale. Coreenii sint singurii care pot oferi preturi apropiate de cele practicate de producatorul roman in Vest. adica in vest renault ii pupa si-n cur pe potentialii clienti de frica sa nu-i piarda, iar in romanica ii trateaza ca pe giboni. mde...daca nu e concurenta si statu' si-a bagat coada. This post has been edited by cristib: 11 Sep 2006, 08:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
TDI |
![]()
|
TDI Group: Members Posts: 5 Joined: 23 May 06 From: - ![]() |
@datch
Rotile cum erau? .. de 185 !? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- -
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(GoGu @ 11 Sep 2006, 09:14) Manuel, nu e inutila functia. Eu m-am folosit de ea ca sa "invat" masina. Si zic eu c-am reusit, te mirai tu de consumul dulapului meu ![]() O fi... Insa eu unul n-am mers si n-o sa merg niciodata la consum. Poate de aia scot consumuri astronomice insa prefer sa merg cum imi cere masina si nu buzunarul. ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
datch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
De 185 da...impreuna cu vehile jante de aluminiu incaltate cu Michelin...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
Ambition 2006
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
De 2 zile am ridicat si eu masina, si intr-adevar am fost dezamagit de faptul ca nu are consumul instant. Doar pentru aceasta functie am vrut sa iau logan cu computer de bord.
![]() In rest am fost multumit de MP3 player BLAUPUNKT - la care nu ma asteptam - si de deschiderea portbagajului cu buton - mie imi place! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
cred ca multi sunt dezamagiti mai degraba de atitudinea Dacia, decit de anumite modificari. Haosul legat de buton (are / n-are? de cind a fost introdus? modifica pretul etc), legat de eleron, bilbele de pe site (uite poza, nu e poza), disparitia consumului instant - deranjeaza mai degraba prin faptul ca nu au fost specificate clar. Era asa de simplu sa apara anunt pe www.dacia.ro: Domnilor, incepind cu data...., Loganu arata asa, costa atit..Daca ati comandat inainte, aveti parte de vechea versiunea. Daca vreti sa comandati de acum inainte, sa stiti la ce va asteptati..
Deci un minim de PR si ar fi cistigat enorm la imagine.. Asa, insa, ramin parca aceeasi care amintesc de Dacia romaneasca.. Unde e Renault aici? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
deshteptu a zis-o ca un mare intelept
![]() chiar sunt aiurea astia de la dacia. nu le inteleg politica (este cam aceeasi de pe vremea ................. ) |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
driverx, te asteptam cu noutati!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
@florinvfd
mda...aceasi mentalitate...de ce sa stie tot romanu' ce se face acolo sus la Dacia?! lipsa de transparenta totala din partea lor...si asta tocmai ptr a nu avea ce comenta cumparatorii. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Nilatack |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce va agitati atat ca nu aveti consum instantaneu! Oricum mai trebuia sa mai bricolati ceva la masina dupa ce o ridicati(gen huse, presulete,filtru de polen ,etc.).Asa ca acum mai aveti de bricolat inca ceva:rescrieti softul CB cu vresiunea 6002 ce are si consum instantaneu.Nu cred ca asta nu se poate din moment ce eu mi-am pus pe celalalt lgn, un ambiance,computer de bord cu acest consum instantaneu.Daca nu stiti unde sa faceti acest lucru va duceti la sectiunea Bursa si cautati .....................si o sa gasiti!!!!!!
In rest,......................sa auzim numai de bine!!!!!!! This post has been edited by Nilatack: 11 Sep 2006, 11:55 |
--------------------
EX:Dacia
Logan
Ambition 2005
- B-25-CXA [COLOR=blue]Dacia LOGAN Ambition Powered by Nillus
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mda, si la dealerul din oras de la noi, Loganul expus era incaltat cu cauciucuri Michelin 185/65/15.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
TDI |
![]()
|
TDI Group: Members Posts: 5 Joined: 23 May 06 From: - ![]() |
Uitati informatiile despre dotarile de la un concesionar din Tg. Mures.
citez: "Inchiderea centralizata actioneaza si usa portbagajului." Atasat e pdf-ul cu oferta Logan Colectia2. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- -
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
@cristib
sa nu uitam ca tot in Europa de vest, la dotari echivalente, masina costa cu cateva sute de euro in plus... Iar si la noi, daca platesti in plus, poti avea garantie 3 ani |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(TDI @ 11 Sep 2006, 13:36) va apare in momentul lansarii Logan Colectia2! momentan, cei care au facut comanada pana-n data de 25 08 2006, vor avea doar butonul ala nenorocit si mp3-ul, atat! a, ar lipsi ceva...dar mai bine nu ma mai gandesc ca ma apuca dracii! This post has been edited by eudin_umarian: 11 Sep 2006, 17:01 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
salut...sunt cam nou pe aici..si nu as vrea sa torn gaz pe foc mai mult decit trebuie..dar pe un forum francez dedicat loganului, un membru spunea ca tocmai si-a achizitonat un logan DCI cu "boton" care nu e legat la inchiderea centralizata, si i s-a raspuns, de catre alt membru, ca din "surse interne" stie ca peste circa 2 saptamini, acest buton va fi si el legat la inchidere(eu sincer nu stiu cum se va face asta tinind cont de macanism)... dar..cine vrea..mai spera...
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tot timpul fac carpeli astia de la dacia
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
driverx unde esti dom'le? Inca nu i-ai convins sa-ti adauge meniul ala buclucas in CB? Am pierdut ceva la stirile de la ora 5? A fost vreo batuta la dealerul Dacia din Cluj Napoca?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 11 Sep 2006, 16:33) Carpeli fac toti producatorii auto pana la urma... orice imbunatatire e o carpeala la o adica... E doar o chestie de comunicare la care Dacia se pare ca inca sta prost datorita "minunatilor" dealeri pe care-i are dar si subestimarii site-ului propriu. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(Meganer @ 11 Sep 2006, 07:24) @driverx: Iti inteleg perfect reactia si ai dreptate sa fii nemultumit. Din pacate, exista chiar si pe pliantele de prezentare o formulare in josul paginii referitoare la "In cadrul politicii de imbunatatire continua a produsului, Renault isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment preturilor, SPECIFICATIILOR vehiculelor...". Cu alte cuvinte, nu prea are OPC nici o treaba cu afacerea asta... Probabil ca te vei putea descurca singur dupa cumparare sa rezolvi problema asta... Succes! Hmmm...pai si asta-i imbunatatire? Daca mai adaugau ceva la meniul calculatorului, o alta facilitate mai ziceam dar asa....ce draq de imbunatatire ii asta? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:16 |