DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Circulatia post-"noul cod rutier"

sorin1983
post 7 Dec 2006, 20:11
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti-Rahova

de acord cu Ov! si as mai putea adauga multe la ce a zis el dar prefer sa ma abtin! ca doar daca esti orb si fara simtul mirosului si fara maini nu iti dai seama ce se intampla in mijloacele de transport in comun!

si apropo! cati dintre voi care comenteaza aici merg cu mijloacele de transport in comun? nu genu: am mers azi cu metroul mai merg peste 6 luni! mama ce cuminte sunt merg cu transportul in comun!

eu unu prefer sa merg cu masina! incet dar sigur! ca singur nu imi fur portofelul, daca ma spal nu miros, nu risc sa imi iau un par in cap ca cine stie cum am stranutat langa 5-6 indieni etc

si de codul rutier nou am zis si mai sus! se circula mai greu dar acum vad ca e mai bine! sper sa se aplice la toti fara discriminari smile.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 7 Dec 2006, 21:33
Post #62

fan Dacia

From: Bucuresti

Bai da carcotasi mai sunteti! Merg cu metroul zilnic 9 statii (dus , evident, aceleasi 9 la retur), si asta de 5 ani de zile. Nu mi s-a furat nimic, nu am luat ciuma, lepra, peleagra sau Sida, nu am vomitat de vreun miros ofensator (la 20-25 de grade, lumea nu mai transpira ca la 40) si am ajuns din Titan la Grozavesti muuult mai repede decat o poate face orice masina la ora 7AM, muult mai ieftin (10 ron pe luna), si la caldura iarna si racoare vara.
Eu as zice ca aia care NU merg zilnic cu transportul in comun sa nu comenteze conditiile, pentru ca nu le cunosc!
Daca propietarii de "masini" (Dacii vechi de 20 de ani, mancatoare de ulei) ar renunta la conserva pentru RATB sau Metrorex, Bucurestiul ar fi o capitala mai curata si mai decongestionata. Deh, unii nu au bani sa spele masina, dar stau cu coada pe sus.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
LemonDemon
post 7 Dec 2006, 22:02
Post #63

Membru autentic

Sunt deacord , ar fi trebuit prin noul cod rutier sa scoata vechiturile din circulatie.

--------------------
None None N/A
+
Watchful snake
post 7 Dec 2006, 22:10
Post #64

Membru

From: București

Vechiturile se scot singure din circulație. Cu educația șoferilor vechiturilor (și nu numai) avem noi de furcă...
În Germania, de pildă, n-am văzut vreun șofer de BMW care să se supere cînd e depășit de o mașină mai veche ca a lui, indiferent de marcă.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
diaconuliviu
post 8 Dec 2006, 07:57
Post #65

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

Adica, de fapt, nu cu educatia soferilor vechiturilor ci a celor conducatori de noutati a caror masina se ofenseaza la vederea unui stramos.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
AlinI
post 8 Dec 2006, 08:32
Post #66

Nd 4 Spd 4 Life

Watchful snake eu zic sa nu ne mai comparam cu nemtii ca suntem cu doar cateva secole in urma lor...
aia au uitat placerea datului de flash-uri, placerea de a da claxon la semafor in urmatoarea nanosecunda de dupa verde, placerea de a depasi coloanele... placerea de a accelera cand sunt depasiti... in special de masini mai slabe decat ale lor... prosti d-le... prosti...

revenind on topic... din partea mea ar trebui sa suspende toate permisele celor care depasesc coloana. nu de aceeasi parere sunt cu trecutul pe rosu care lasa loc politistului sa faca ce vrea... adica desi poate a fost galben si respectivul a trecut regulamentar pe glaben, pulitistul in dorinta de a-si indeplini norma de amenzi sau de spaga cam poate face ce il duce capul... la fel si cu pietonii care stau pe marginea drumului si vorbesc la tel si cand au chef sa treaca trec fara sa se uite... si in cazul asta daca este garcea in zona a saltat permisul sau da o "amenda de centura"+mici atentii...
si da, eu nu las smecherii sa revina pe banda dupa ce au depasit coloana, si nu de putine ori am lovit oglinda doar ca sa nu il las pe cel din dreapta, respectiv stanga sa intre la loc pe banda...

si sunt de acord ca acum se circula mai greu ca inainte, dar macar nu mai ajung plin de nervi la munca.. biggrin.gif

This post has been edited by AlinI: 8 Dec 2006, 08:33

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Ov
post 8 Dec 2006, 09:26
Post #67

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

domnule AlinI, lasati sa se inteleaga ca dvs nu sunteti "smecher". Am si io o mica intrebare: poza din avatarul dvs ce reprezinta ? 04.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
gibonu
post 8 Dec 2006, 09:29
Post #68

Membru autentic

QUOTE(angel35 @ 7 Dec 2006, 21:49)
Titan- Gara cu M =30 de minute fix...fara sa ma enervez, fara sa injur....
Titan-Gara cu masina=1h si ceva dimineata+nervi...stiti voi...
Deci prefer metroul...iar la varianta asta vor ajunge multi dintre noi...in timp...
*

Atata timp cat exista unii care spun "prefer sa stau in ambuteiaj",n-o sa ajunga la varianta metrou, stai linisit.
Poate sa vina metroul si odata la 30 de secunde, ca tot vor gasi justificari de genul "fac ciuma bubonica daca merg cu metroul" sau "ma violeaza golanii'.
Personal eu n-am nimic cu cei care prefera sa se dea cu masina in locul metroului, este optiunea lor, dar macar sa recunoasca ca din principiu ei nu ar renunta la masina indiferent de ce facilitati ofera transportul in comun. Nu sa vina cu tot felul de justificari care nu au nici o legatura cu realitatea.
Sa zica cinstit: "eu sunt jmecher, nu ma amestec cu gloata la metrou".
Singura problema pe care o are metroul, in comparatie cu alte orase civilizate este ca statiile sunt la distanta cam mare una de alta.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
Lexy
post 8 Dec 2006, 10:03
Post #69

Just ME

Este libertatea fiecaruia sa aleaga cu ce sa mearga si sa prefere un mijloc in favoarea altuia.

Oricum atata timp cat avem atatea masini in Bucuresti si nu avem locuri de parcare parerea mea e c-o sa se circule din ce in ce mai greu...

PS;Referitor la trafic ddupa noul cod rutier mie mi se pare ca s-a mai civilizat....nu credeti?

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
AlinI
post 8 Dec 2006, 10:14
Post #70

Nd 4 Spd 4 Life

QUOTE(Ov @ 8 Dec 2006, 10:26)
domnule AlinI, lasati sa se inteleaga ca dvs nu sunteti "smecher". Am si io o mica intrebare: poza din avatarul dvs ce reprezinta ? 04.gif
*

pe autostrada sau pe dn (daca este liber) imi fac de cap.... deci sunt impotriva radarelor... blush.gif
dar nu o sa ma vezi mergand pe linia de tranvai sau depasind coloana la semafor... decat daca este ceva cu adevarat important.. de exemplu cel mai kamikaze mers a fost de la serviciu pana acasa (6 minute in aglomeratie, in mod normal fac cam 15-20 minute) cand tocmai fusesem sunat sa mi se comunice ca mi-a fost spart apartamentul.... deci nu pot spune ca sunt chiar un "sfant"... dar sunt pentru respectarea celorlalti participanti la trafic, chiar daca asta inseamna sa mai prind semaforul de cateva ori... rolleyes.gif

--------------------
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Ov
post 8 Dec 2006, 10:31
Post #71

eh, uite vezi, asta inseamna diferenta de opinii. Eu sunt de acord cu radarele si impotriva celor care merg tare, because speed kills; daca merg pe linia de tramvai macar nu omor pe nimeni wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
+
argon
post 8 Dec 2006, 10:34
Post #72

Mesaj semiautomat

Da totusi poza ce reprezinta? ca nu ar mai fi trebuit sa ai carnet de conducere zic eu dry.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
einstein1984
post 8 Dec 2006, 10:40
Post #73

fan Dacia

Poza reprezinta un Logan pe elevator accelerat la maxim in treapta a 5-a. Nimic impotriva legii!

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Cornel001
post 8 Dec 2006, 10:51
Post #74

membru belit

Ba nu, nu era pe elevator, era pe o autostrada in germania.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
AlinI
post 8 Dec 2006, 10:53
Post #75

Nd 4 Spd 4 Life

http://www.daciaclub.ro/galerie/displayima...album=467&pos=0 poza completa... franta la vale... mare.... ma alergam cu tipa din fata in golf 3 si ii dadeam flash-uri... avea cam 180... cineva zisese ca a vazut 184 pe gps...

si asta pe A2, 5 oameni in masina...

Attached thumbnail(s)
180plus.jpg ( Size: 36.24k ) Number of downloads: 51

--------------------
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Lexy
post 8 Dec 2006, 10:54
Post #76

Just ME

QUOTE(Ov @ 8 Dec 2006, 10:31)
Eu sunt de acord cu radarele si impotriva celor care merg tare, because speed kills;
*

Well ai si nu ai dreptate..caci daca mergi cu 300 pe autostrada si incetinesti unde trebuie ca sa iesi de pe drum sau alta manevra nu s-ar intampla nimic....

Dar la noi deh (extind categoria de drum) la noi sunt carute nesemnalizate, biciclisti, copii nesupravegheati, unii mult prea obositi care adorm la volan, teribilisti care se cred mari vitezomani, idioti care iti intorc in fata, unii care nu acorda prioritate....si d'aia se fac accidente.

Stiai ca viteza nu este pe primul loc la producerea accidentelor?Ci neacordarea prioritatii si inca ceva(am un lapsus fix acum) dar cred ca are legatura cu traversarea neregulamentara parca....

--------------------
+
vijelie
post 8 Dec 2006, 10:55
Post #77

membru violet

QUOTE(argon @ 8 Dec 2006, 10:34)
Da totusi poza ce reprezinta? ca nu ar mai fi trebuit sa ai carnet de conducere zic eu dry.gif
*

Da, Loganul are un sistem de suspendare automata a permisului de conducere de la o anume viteza in sus...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
AlinI
post 8 Dec 2006, 10:58
Post #78

Nd 4 Spd 4 Life

nemtii au scos viteza maxima pe autobahn pentru ca au ajuns la stadiu de civilizatie in care si-au permis asta... din cate stiu la aia ca sa treci examenul de conducere chiar trebuie sa stii sa mergi, la noi d-soara zambeste mai frumos.... a luat permisul... a dat banul... la fel... cum sa se scoata limita de viteza la noi??... ar iesi macel.... ar alerga pe autostrazi ambulantele mai des decat masinile...

--------------------
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
musicall
post 8 Dec 2006, 11:00
Post #79

musicall

From: Braila

Șoferii nu s-au obișnuit deocamdată cu noul Cod Rutier

În Capitală se suspendă, zilnic, peste 100 de permise de conducere, în medie. Asta demonstrează că șoferii nu s-au obișnuit cu noul Cod Rutier.

Noaptea trecută, Poliția rutieră a amplasat mașini dotate cu aparatură radar în mai multe intersecții din capitală. Agenții nu au avut mult de așteptat. O dată la câteva minute, un șofer grăbit depășea coloana de mașini care aștepta la semafor sau chiar trecea pe culoarea roșie.

Șoferii prinși în flagrant delict s-au trezit cu carnetul de conducere suspendat. Singurele lor obiecții au fost că nici condițiile de trafic nu sunt mulțumitoare.

Polițiștii atrag atenția asupra cozilor interminabile care se vor forma la secțiile de poliție, pentru recuperarea carnetelor.

"În această seară, am organizat această acțiune pentru a sancționa pe cei care nu respectă culoarea roșie a semaforului. În medie, reținem cam 120 de permise zilnic", a declarat Marin Cristian, subcomisar.

Romania_RealitateaTV.gif

This post has been edited by musicall: 8 Dec 2006, 11:01

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
vijelie
post 8 Dec 2006, 11:02
Post #80

membru violet

Inca 2-3 saptamani de "activitate sustinuta" si ramanem singuri pe strada, ca Tom Cruise in filmul "Vanilla Sky"...

--------------------
+
AlinI
post 8 Dec 2006, 11:04
Post #81

Nd 4 Spd 4 Life

tot este putin.... 100 permise / zi cam 3000 pe luna... la cate masini sunt in bucuresti.... nu prea se simte... speram pe la vreo mie/zi biggrin.gif

--------------------
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
vijelie
post 8 Dec 2006, 11:05
Post #82

membru violet

Pai sa aduca "organe" din provincie, ca vara pe Litoral...

--------------------
+
Ov
post 8 Dec 2006, 11:07
Post #83

QUOTE(Lexy @ 8 Dec 2006, 10:54)
Well ai si nu ai dreptate..caci daca mergi cu 300 pe autostrada si incetinesti unde trebuie ca sa iesi de pe drum sau alta manevra nu s-ar intampla nimic....
*

realizezi ca ai spus o mica ineptie aici 04.gif si nu ma refer la viteza, ci la autostrada.

CARE ?!?!

A1 (intotdeauna in reparatii) sau A2 (vesnic neterminata, cu o ceata infioratoare si un risc de polei imens) ?

--------------------
Dacia 1300 1972
+
Lexy
post 8 Dec 2006, 11:26
Post #84

Just ME

Nu te mai lua de nimicuri rolleyes.gif ...era un exemplu...

Si ca sa stii am mers cu 300 pe dn1 dupa metro ploiesti...asa ca se poate daca chiar vrei!

--------------------
+
alinakes
post 8 Dec 2006, 11:32
Post #85

X

From: X

300 de ce ?

--------------------
X X X - X
+
Lexy
post 8 Dec 2006, 11:43
Post #86

Just ME

300km/h evident

--------------------
+
drumaru
post 8 Dec 2006, 12:05
Post #87

Membru

Si cind te-ai trezit... era dimineata! :-)

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
drumaru
post 8 Dec 2006, 12:09
Post #88

Membru

In ceea ce priveste traficul - nu cred ca are nici o legatura cu noul cod. Cei care depasesc coloana, o iau pe rosu sau pe interzis sunt la fel de multi, mi se pare. Cred ca este vorba de luna - decembrie este luna cea mai aglomerata in bucuresti, toti ies cu masinile sa meraga la cumparaturi, tin minte ca anul trecut (cind, by the way, nu era nici un cod nou introdus) m-am blocat vreo ora intr-o intersectie pe care o tranzitez zilnic dintr-un singur semafor.

Cit despre metrou - eu folosesc transportul combinat - masina pina la cea mai apropiata statie de metrou unde pot parca gratis si de acolo metroul sapte statii, pina la serviciu. Fac mai putin decit cu masina (uneori de doua ori mai putin), un plin mi-ajunge acum o luna si jumatate (fata de doua saptamini inainte), toate costurile de intretinere a masinii scad proportional, citesc, sunt relaxat, nu ma inghesuie nimeni, nu am luat nici o boala, nu am fost furat etc.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
semit
post 8 Dec 2006, 12:13
Post #89

Private Spice

aseara.. intre BaiCoi si Ploiesti am fost cu prietenul meu Alinakes cu noul meu Logan dCi.... GPS-ul spunea ca am ajuns la 301 Km/h dar turatia era putin peste 3000 de ture... sper ca Passatul ala de politie caruia i-am dat flash pe la 260 sa nu se fi prins... Aline .. preiei legatura...

LE: bine ca mi-am adus aminte... MAI AVEAM PEDALA blush.gif si nu am turat-o tare ca e inca in rodaj...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Ov
post 8 Dec 2006, 12:16
Post #90

acum avem dovada si la ce-i bun Alpine Diesel de la omv radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:35
Forum Renault