Circulatia post-"noul cod rutier"
![]() ![]() ![]() |
Circulatia post-"noul cod rutier"
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am observat nici o schimbare pana acum
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Singura diferenta fata de saptamana trecuta e ca azi a fost mai rece dimineata...
In rest, pe straduta mea cu sens unic se circula tot din ambele directii, parcarea se face tot pe trotuare sau in spic, linia continua si culoarea rosie a semaforului sunt tot informative pt unii, pietonii kamikaze nu au parasit orasul, iar despre politisti nu ma pot proununta fiindca nu i-am vazut facand prostii sau lucruri bune pe traseele mele. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca la Dristor ieri erau politistii care trageau pe drepta pe toti cei care veneau pe linia de tramvai. In rest nu am vazut de la 1.12 pana acum nici un politist.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ieri au anuntat ca au retinut 26 permise pentru depasirea coloanei la semafor pe linia de tramvai. Cam putin
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce s-a intamplat dar dupa intrarea in vigoare a noului cod rutier parca s-a dublat numarul de masini de pe strazi.Am facut astazi din titan pana la gara de nord o ora si 45 de minute...Unde e problema ? Sau mai bine zis: care e solutia ?
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ieri si azi am ramas socat de numarul de masini ce a iesit pe strazi. De unde atatea masini ????? La intersectiile Barbu Vacarescu X Pipera si Barbu Vacarescu X Fabrica de Glucoza era dezastru. Aici trebuiau sa faca pasaj suprateran de multi ani. Nu am observat diferente in comportamentul soferilor. Eu oricum mergeam si merg la fel.
Azi totusi s-a blocat ingrozitor si strada Avrig, lucru putin neobisnuit. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Da, mari schimbari s-au facut.
Aseara cand mergeam spre casa am vazut o masina de militie ascunsa in intuneric langa un semafor; probabil trageau speranta ca va trece cineva pe rosu si mai mananca si ei ceva. Era locul bun pt ca e un semafor cu temporizare foarte mica si mai ales greu de observat pt cei ce nu stiu zona. Deci, si acum e valabila zicala aia cu lupul. ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O observatie: este mai aglomerat decat inainte datorita respectarii cu exces de zel a regulilor, mai ales privind viteza de deplasare. Aglomeratia se datoreaza si faptului ca nu se mai foloseste linia de tramvai pentru fluidizarea intersectiilor.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E mai aglomerat, parca s-au inmultit masinile. Se merge in continuare pe sina de tramvai, la Razoare ieri dimineata o domnisoara l-a claxonat pe politistul care vroia sa o opreasca sa se dea din fata ei . Foarte amuzant traficul de 2 zile, cel putin daca pleci din Drumul Taberei la 8 si vrei sa te duci in centru
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(icsu @ 5 Dec 2006, 11:44) Am facut astazi din titan pana la gara de nord o ora si 45 de minute...Unde e problema ? Sau mai bine zis: care e solutia ? Solutia este metroul. Poate este putin off-topic, dar uneori ar trebui luat in considerare. Garantat cu metroul nu faci 1h si 45 min de la Titan la gara |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar trebuie sa mergi printre multi oameni
![]() ![]() This post has been edited by AIX: 5 Dec 2006, 11:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Ieri dupa-masa pe la 6 , pe Buzesti spre P-ta Victoriei era un frumusel blocaj si am folosit linia de tramvai (bine-nteles ca nu am fost singuru'). Cand am ajuns in fata (eram cam a3-a masina) l-am vazut pe nenea garcea. Nu a avut nici un stres. Deci cand e blocaj nu e nimeni nebun sa te arda asa aiurea. Oricum nu facea fata saracu' la ce era acolo. Pe urma am constatat ca era o coada frumusica cam de la Charles De Gaulle pana in Victoriei (pe toate 3 benzile) cu extindere pe Ana Ipatescu - Magheru' , ca doar cunoasteti reteta.
Cat despre plecatu' dimineata , ora 7 e cea mai buna . Se misca bine la ora aia. Deja la 7.30 iti fortezi norocul. La ora 8 esti pierdut de tot. "icsu" mai bine plecai mai devreme si stateai la un cico acolo ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
De cand este legal detectorul de radar este mult mai relaxant. la iesirea din Ploiesti spre Bucuresti, in dreptul hipodromului este o zona cu limitare la 30km/h. Ghici unde stau "supraveghetorii de trafic"?!? Nu mai zic de radarele mobile.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Apolodor @ 5 Dec 2006, 14:39) Ieri dupa-masa pe la 6 , pe Buzesti spre P-ta Victoriei era un frumusel blocaj si am folosit linia de tramvai (bine-nteles ca nu am fost singuru'). Cand am ajuns in fata (eram cam a3-a masina) l-am vazut pe nenea garcea. Nu a avut nici un stres. Deci cand e blocaj nu e nimeni nebun sa te arda asa aiurea. Oricum nu facea fata saracu' la ce era acolo. Felicitari pentru bunul simt si civilizatia de care ai dat dovada. Ce conteaza ca mai erau niste fraeri care nu au folosit linia de tramvai si erau pe carosabil, legal? Despre cei care erau in tramvai si stateau si ei, fara voia lor in blocaj datorita masinilor care ocupa linia de tramvai, ce sa mai zicem, ca ei oricum nu mai conteaza. I-a pus cineva sa ia tramvaiul? Puteau sa mearga pe jos, ca e mai sanatos si probabil ajungeau mai repede la destinatie. Iar politistul ce sa faca? Daca te oprea pe tine sa-ti ia carnetul (conform noului cod rutier) iti dai seama ce haos se producea in intersectia. Stai linistit, ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, se vor monta camere de supravehgere si alea "o sa faca fata" la ce va fi in intersectie. Sa vezi atunci discutii pe forum despre oamenii civilizati care se vor plange ca au primit invitatia de la politie sa se duca sa predea carnetul si sa stea o perioada pe bara (tot conform noului cod rutier). Bine macar ca exista metroul si acolo nu vine nimeni sa se dea cu masina pe linia de metrou. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hmmm ... in Bucuresti .... pe traseul meu .... Oltenitei - BIG - Vacaresti - Splai - Mirca Voda - Udriste - Hristro Botev - CA Rosetti - Calderon .... s-au mutat "blocajele" dar pe ansamblu tot cam acelasi lucru este
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca bine spui.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Da , multumesc frumos . Oricum realitatea din strada este alta , degeaba va suparati aiurea si o dati in bun simt si civilizatie. Strazile nu fac fata la traficul asta . Cum am mai zis pe celalalt topic , cam ce cauta tramvaiul la 200 m de guvern , in centrul orasului ? Din cauza tramvaiului minune s-a luat o banda. Ca sa nu mai vorbim de masinile parcate acolo , in buza intersectiei. Asa ca stai linistit ca daca e blocaj pot sa fie si 100 de camere ca nu-ti ia nimeni permisul. Si camerele nu rezolva nici un blocaj. De ce crezi ca inca mai scot politisti in intersectiile de pe Magheru ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La mine nu s-a schimbat nimic, ce-i 4 km pana la servici tot in 5 minute ii fac ca si pana acum..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
"De ce crezi ca inca mai scot politisti in intersectiile de pe Magheru ?"
...sa se faca de ras. pe bune, treaba cu tramvaiele e cam groasa. sunt niste vehicule cu prea multe handicapuri de deplasare - sine, trolee, nu merg inapoi - si sunt si foarte lungi si lente. nu degeaba au renuntat aia prin vestu` europei la ele - in orasele foarte aglomerate - si le-au inlocuit cu multe autobuze scurte ( aia cu autobuzu` cu burduf e alta tampenie...) in conditiile in care traficul e din ce in ce mai rapid si mai aglomerat, in buciuresti ar trebui sa se renunte la tramvaie - altii cum au putut ? |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Dec 2006, 14:21) ![]() ![]() ![]() ![]() si ca ziceati de politisii de pe magheru. Aseara au blocat 3 isteti (de politisti) rondul cu magheru/dacia. Au facut semne din toate partile si s-a blocat total. Ce-au facut dansii ? au admirat cum s-a descurcat fiecare cum a putut, n-au schitat nici un gest sa ajute deblocarea intersectiei ![]() This post has been edited by Ov: 5 Dec 2006, 14:35 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
deci?
de-abia astept sa bage primaria camere de supraveghere sa afle si sefii agentilor din strada ce le poate pielea subalternilor. multe, multe dependente si "fatalitati" in bucuresti; pe langa tramvaie si politisti mai apare nelipsita masina de gunoi, nelipsitul tractoras cu remorca de la spatii verzi, mai apare titicaru` care ia prafu` de pe strada, o masina de coca cola "parcata" in diagonala nu se poate sa nu gasesti pe drumul spre servici,.....ca sa nu vorbim de alta categorie de "pericole" gen masini de firma de paza, secretare la volanu` tractorului sefului, betoniere din care curge lapte de ciment ....muuuulte; mult prea multe... |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 5 Dec 2006, 09:15) Dragii mei, sa va aud cum vi se pare ca se circula dupa introducerea noului cod rutier. Sunteti multumiti, sunteti fericiti? Sunt prezenti politistii in intersectii (sa luam una la intamplare de dimineata asta, sa zicem iuliu maniu la cora ![]() Este aplicarea la sange a noului cod o chestiune utila (in contextul actual)? Rezistati ![]() .... sau va trebui sa ne mutam cu totii pe un nou forum de ... sa zicem ... biciclete ![]() EDIT: imi permit un P.S.: observ ca e putina lume pe forum, oare n-au ajuns oamenii la timp in fata calculatorului ![]() Eu am observat ca azi dimineata imediat dupa ce am iesit din victoiei pe langa antipa spre 1 mai, m-am asezat frumusel la coada, care era de la antipa deci pana la intersectia cu strada aia care duce spre primarie (dracu s-o pieptene ca nu stiu cum o cheama, parca banu manta da nu-s sigur) Deci dragi legiunitori, the mother fuckers kind, bravo, bravo imbecililor nostrii legiuitori si la mai mare!!! Stati nitel,doar nu credeti ca am ramas in coloana ![]() This post has been edited by Pedro: 5 Dec 2006, 16:11 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu nu cred ca o sa faca mare branza.
Atat timp cat amenzile sunt mici, sunt unii care au cu ce le plati. Sunt anumite reguli care ar trebui sactionate corespunzator, cum ar fi depasitul coloanei de la semafor. Sa fi fost amenda 25 mil. si suspendat permisul pe 3 luni, atunci se face ordine la semafor. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nu-mi vine sa cred ce aberatii pot scoate unii oameni. Cine a renuntat ma la tramvaie? Boul de Mazare poate, si alti handicapati mintali. Aia cu "asa e in vestul europei" sa i-o spuneti lu' mutu. Faceti un mic calcul, cati oameni transporta un tramvai de-ala, si cati transporta 4-5-6 masini (care ocupa la fel de mult spatiu). Nu tramvaiul "nu are ce cauta" acolo, ci masinile mici; eu as vrea sa le faca pe toate in stil '41' si sa introduca naibii mai multe tramvaie, e singura solutie pentru un transport cat de cat decent.
Cat despre mersul pe linia de tramvai, acesta este legal in majoritatea situatiilor ![]() Nu zic ca e buna legea asa - dar asa e legea, scrieti sus daca nu va place. This post has been edited by vv: 5 Dec 2006, 17:29 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa nu asteptati ca politia sa aplice legea! Nu are cum pentru ca nu o cunoaste. Dimineata ma uitam la un Passat de politie care mergea nonsalant cu luminile de stationare aprinse.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@cetatzeanu
ai uitat o categorie aparte: taximetristii care circula la fel ca si inainte poate mai cu tupeu acum! per ansamblu se circula mai greu, mai sufocant si mai cu frica! adica mai balamuc decat inainte!! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 5 Dec 2006, 18:28) ...Cine a renuntat ma la tramvaie? Boul de Mazare poate, si alti handicapati mintali. Aia cu "asa e in vestul europei" sa i-o spuneti lu' mutu..... VV, nu-i chiar asa. Au fost niste handicapati d'astia si prin vestul Europei, iar primarii care au urmat toot fac la socoteli cum sa faca sa le reintroduca. Primul oras care-mi vine in minte e Edinburgh ![]() PS: am gasit, in 2007 se apuca sa reintroduca tramvaiele, pe care le-au scos in 1956. This post has been edited by tatabobu: 5 Dec 2006, 17:49 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, asta am zis si eu. Numai ca cetatzeanul nostru turmentat sustinea ca asta e "trendul" in vest, nu ca au fost niste handicapati mai demult si acum vesticii se straduiesc sa repare raul facut de aia.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi s-a circulat infernal. de maine circul iar pe ore, adica plec la birou cu 2 ore intarziere si stau in plus 3h !
I lav ziz cantri ! |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |