un dCi nou la toamna?
![]() ![]() ![]() |
un dCi nou la toamna?
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Si pe mine m-a frapat pretul lui Prestige diesel (10950). Mi se pare ca fata de 10650 cat e Ambitionul diesel diferenta e destul de mica si nu stiu cati o sa se inghesuie sa il mai ia. In fine, e clara ca nu au vrut sa treaca granita celor 11.000 de euro la berlina. Constat totusi ca am avut dreptate (desi partial doar...) ca motrul de 85 de cai va fi prezent doar la versiunile de varf. In strategia Dacia asta inseamna o singura tinta: Prestige. Din fericire au bagat si pe Laureate si Ambition, si asta si datorita felului cum merg treburile in Romania mai nou. In plus consider salutara introducerea modelului KissFM. O masina decenta si stilizata zic eu la un pret bunicel (macar daca vorbim doar de preturile la diesel care le stim ...)
|
--------------------
------
------
------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca la dCi diferenta de 300 euro intre ambition si prestige se regaseste in plusuri la prestige:
- alte jenti de aluminiu (dar ambele au jenti de aluminiu) - Baghete laterale de protecție în culoarea caroseriei - Mânere deschidere uși din ext. în culoarea caroseriei - Retrovizoare exterioare specifice "Prestige" în culoarea caroseriei - Stripping stâlp central - Praguri uși specifice "Prestige" - Manetă schimbător de viteze imbrăcat in piele si cu ornament cromat - Volan îmbrăcat în piele - Tapițerie "Trial" + ambianță "Carbone" - Consolă centrală cu aspect aluminiu și animație specifică - tablou bord tip "prestige" - aeratoare vopsite - manere interioare vopsite - mp3 in loc de CD Si pentru aste zorzoane 300 euro? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar... Asta e ultima zvâcnire a lu' Dacia. Cred ca le-au scazut vinzarile (
![]() Vorba aia... o acadea, o "mărgică"... Degeaba... Poate treaba asta va mai "stimula" un pic vinzarile, dar la anu' ce or sa mai faca? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Sep 2007, 14:32) ...Si pentru aste zorzoane 300 euro? Puneau si mai mult dar nu au vrut sa depaseasca psihologicul 11.000 iepuroi cum zicea minny, iar 10999 e mult prea evident. ![]() Dar reiese si din articol cum se fac preturile la Dacia: QUOTE “Am ales sa ridicam pretul cu 450 de euro in functie de ce exista astazi pe piata si avand in vedere politica Dacia din acest moment”, au explicat reprezentantii companiei romane. Deci asa le-a venit ... ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
vali_PRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 March 07 From: Galati ![]() |
Cel care a scris aticolul a pomenit ceva legat de un nivel de zgomot ridicat in habitaclu .... oare chiar o fi "sacaitor" ?? ... probabil vom observa asta la operatiunea porti deschise ...
|
--------------------
Dacia
1310
2000
- GL 52 LEX
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Cred ca s-au saturat aia de la Dacia de mail-uri "Cand bagati dci-u' de 85 ? Cand bagati dci-u' de 85 ?" ...
![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
alexstef |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 March 07 From: De unde se da ora exacta ![]() |
Seria kissfm e cam fas... ABS-ul si RadioCD-ul cu MP3 sunt bune, restul sunt "rasini".(vorba lui Badea de la "In gura presei") Parerea mea...
P.S. Am uitat sa spun ca stickerul cu Kissfm e baza! O noua campanie in stil Maggi... This post has been edited by alexstef: 3 Sep 2007, 19:55 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
dCi 2015
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nou pe dacia.ro aici
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 3 Sep 2007, 19:10) Cred ca s-au saturat aia de la Dacia de mail-uri "Cand bagati dci-u' de 85 ? Cand bagati dci-u' de 85 ?" ... ![]() ![]() sa stii..parca vezi ca il baga si pe ala de 105CP cu cutia aferenta in 6 trepte ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce spun comunicatele de pe dacia.ro:
"motorul se distinge printr-un cuplu maxim de 200 Nm la 1 900 rot./min.Echipate cu acest motor, cele două modele Dacia beneficiază de performanțe dinamice sporite." , ".., atât presa de specialitate cât și cea generalistă, au descoperit performanțele dinamice ale noului propulsor de 1.5 litri: o putere mai mare, de 85 CP, un consum de carburant excelent și reprize dinamice." E clar.. cu motorul asta or sa concureze in F1 ![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Sep 2007, 13:32) Nu inteleg din intrebare daca 300 de euro ti se pare mult sau putin. Eu zic ca toate adunate fac banii. A ca poate nu ai nevoie .. de acord. Dar unde te scremi la 10.650 te scremi si la 10.950. Nu de alta dar diferenta de preturi e mica ... insa de aspect e mare. Prestige-ul si MCV-ul sunt singurele care au fata de masini. Stiu ca e treaba de iluzie optica, dar asta e. Un Prestige gri platine deja nu mai arata a dacie asa evident. Mie imi place. Se putea face si mai mult dar nu stiu daca in banii astia. @alexstef - ai fi surprins cati si-au pus tablou de prestige doar ca arata bine. Asta daca vorbim doar de tablou. Per total ambianta interioara nu e de aruncat si nu ultimul rand e o noua masina cu ABS. De exemplu la 1.4 MPI e 8300, mai putin cu 170 de euro decat laureate plus. Si in afara de de lipsa geamurilor electrice spate nu ii vad alte minusuri ci numai plusuri. E de luat in seama, macar pentru cei ce vroiau o masina care sa nu faca rabat la siguranta si confort dar sa arate si binisor. Probabil KissFM va fi masina pustilor ... are din start tot ce trebe sa te plimbi prin parcare cu ea .. asta e realitatea ... This post has been edited by minny: 4 Sep 2007, 15:44 |
--------------------
------
------
------
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti ce mandrii o sa fie si ce o sa se dea in stamba posesorii de DCI...
This post has been edited by andrei_2006: 4 Sep 2007, 16:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
ce am observat ca consumul la oras este mai mic cu acest motor de 85CP fata de cel de 70CP
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
andrewx24ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 August 07 ![]() |
QUOTE are din start tot ce trebe sa te plimbi prin parcare cu ea Nu mi se pare ca o astfel de atitudine fata de aceasta masina este normala. Daca nu iti convine exista si alte forumuri pentru masini straine, iar faptul ca au scos seria asta limitata este un lucru bun, asa putin cum este el. Vreti masina eleganta ( motorina ), scotociti prin buzunare si vedeti daca aveti de la 12.000 de euro in sus. Si daca da, atunci nu cred ca are rost sa postati pe acest forum. Multumim Dacia pentru noul motor si asteptam facelift-ul . |
--------------------
-
-
-
- - Dacia Logan Prestige - diesel 85 CP - octombrie 2007
[B]DC[COLOR=red]I[/COLOR][/B] |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pt cei interesati de logan kiss fm
Referitor la solicitarea dumneavoastra privind seria limitata Logan Kissfm, va comunicam urmatoarele: -toate culorile aferente gamei Logan vor fi disponibile si pe seria limitata Logan Kissfm; -tapiteria pentru aceasta versiune este unica si anume negru cu rosu; -pneurile care vor echipa aceasta versiune sunt Kormoran K801 sau Barum Brillantis care se monteaza in functie de loturile de aprovizionare (nu exista posibilitatea optarii pentru o anumita marca). masina cu abs si pun cauciucuri de kko ![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce va crizati si voi atata la cauciucuri. La inceputuri, cand am luat Ambitionu' erau disponibile numai Montana pe toata gama. Contrar opiniei generale de pe forum despre cauciucurile Montana (pe care o cunosc foarte bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Hai sa nu transformam si topicul asta in Logan vs. nustiuce ca e plin forumul de asa ceva, e bine ca apare si versiunea de 85 CP, pacat ca apare dupa 3 ani, puteau sa o scoata de la inceput, cu o mica remapare chiar va fi puternic acest nou model
![]() La KissFM nu imi place ca nu i-au pus si oglinzi de Prestige cu capace in culoarea caroseriei, au pastrat tot oglinzilea alea minuscule. ![]() De pe configuratorul Dacia nu pot sa-mi dau seama daca se poate opta pentru airbaguri laterale si garantie extinsa la dci-ul de 85CP Prestige, la 1.6 16V se poate. This post has been edited by prody: 5 Sep 2007, 17:41 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Salut! nu am mai scris de multicel pe forum pt ca am schimbat masina si implicit si forumul
![]() 11000E pt un Logan cu 85cp este enorm ![]() Acum 3 luni l-am vandut in perfecta stare cu 20 km la babord ![]() Acum sunt fericitul posesor al unui elegant 407 ![]() PS: am postat in special pt cei care se amagesc cu chip, putere, sportivitate si altele. Sper ca Loganul sa nu devina o alta dacie 1310 "tunata" in spatele blocului cu emblema de alta masina pe ea doar pt ca proprietarul are un poster cu F 360 pe dulapul din dormitor sau pe desktop-ul de la pc. Cu respect! |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In afara de informatia conform careia ai pejo elegant, nu ai spus nimic concret sau on topic. Parerea mea!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
am spus dar nu ai fost atent decat la ce ti-au sclipit tie ochii adica 407
![]() |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ii dau dreptate lu rapture....11k e deja o suma imensa!E adevarat ca in banii astia nu gasesti nimic cu aceeleasi dotari si diesel,dar in 11.000 gasesti cu aceeleasi dotari dar benzinara si straina,iar cand zic straina fac referire in principal la calitatea materialelor si a finisajelor net superioare Loganului
![]() This post has been edited by ady85btz: 6 Sep 2007, 12:12 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
Era evident inca de la bun inceput ca urmau sa bage si dci-ul de 85cp. au gasit ei fel de fel de scuze pt. "intarziere". nu m-ar mira deloc daca l-ar baga si pe cel de 105cp insa vor trebui sa umble la preturi ca sunt intr-adevar deja obraznice.
in occident exista si pe Clio dci-ul de 105cp, asa ca nu ma mai indoiesc asa tare de aparitia lui pe Logan avand in vedere ca vor sa-l tina pe piata 12 ani, adica dublul multor alte modele (si marci). probabil cu ocazia Logan II. parca vad : "motoare complet noi -dci 105cp si mpi 115cp- calitati dinamice si mai impresionante" ... multa bafta! This post has been edited by Kits: 6 Sep 2007, 17:16 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
ady85btz, compari mere cu pere ...
Cine vrea diesel isi ia diesel si gata, nu se mai gandeste ca benzinara straineza poate sa ajunga la un pret asemanator. Si, pana una-alta, nici la pretul asta, loganul nu are concurent. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Din convingerea unora că vor diesel de 85 CP în detrimentul benzinei de 105 CP, fără a ține cont de diferența de preț de 1000 Euro , de costurile diferite la revizii, de confortul sonor și de performanțele dinamice a le mașinilor se deduce încăpățînare sau pasiune. Cîți dintre cei pasionați au făcut un calcul economic? Ați văzut diferența de preț de la Renault Clio între motorul benzină de 110 CP și motorină de 85 CP? Este de 650 Euro. Acum mă aștept să sară cineva să zică de faimoasa fulie defazoare...
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
cristi.r |
![]()
|
Nu, nu, cu fulia defazoare s-a rezolvat. Insa daca tot ai deschis subiectul asta, bine-ar fi daca ai pune si niste cifre ca sa ne facem o idee despre ceea ce inseamna diferentele de pret intre reviziile celor doua modele mentionate de tine. Fii tu primul care face acest calcul economic, te rog ! Insa la subiect, nu din ce-ai auzit. Peste tot in lume, reviziile intre benzinarele moderne (alea cu fulie ...) si dizelarele turbo cu common rail de generatia a II-a ajung aproape la fel.
Si sa stii ca performantele nu inseamna pentru unii numai viteza, ci si consum. Sa nu-mi spui ca obtii consum de maxim 5,5% cu prestiju' tau la viteze de aprox. 130 km/h, viteza de autostrada, constanta. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' in afara cazului in care ai firma, sau masina e a unei firme, deci probabil multi km pe an, ce dracu va tot agitati cu numarul litrilor la suta in conditiile in care voi recuperati sutele, mia de euro bagata in motor in muuuulti zeci de mii de km? Va incalzeste mai tare ca vedeti 5.5 in loc de 7.x?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristi.r |
![]()
|
Pentru ca de ceva vreme am un dizel pe mana si, drept sa-ti spun, am cam uitat
![]() This post has been edited by cristi.r: 7 Sep 2007, 08:03 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:14 |