Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Inchiriez pompa auto sau minicompresor la preturi rezonabile.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de biletele, blocuri si parcari: pe strada unui amic au aparut neste baieti mai bronzati, cu masini ceva mai bune decat Dacia Logan sau echivalent: X5, E320 si un Touring 535. Intr-o saptamana si-au bagat picioarele in parcarea inchiriata de la ADP si i-au luat la cafteala (la propriu!) pe toti care bagau placa cu "e locul meu, am platit"... Nu stiu daca a facut cineva reclamatie la politie pt agresiune & ultraj + ocuparea parcarii platite, dar un lucru e sigur: AIA PARCHEAZA ZI DE ZI TOT PE LOCURILE ALTORA.
A, poate nu le-au pus biletele in geam... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai si ce, pompa mea e buna si la masinile straine.
Eu cred in continuare ca ne putem intelege, iar regula cu primul venit primul servit mi se pare cea mai potrivita. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca politia nu face nimic in cazul descris de "vijelie",solutia este una singura. Sa nu sariti sa-mi spuneti ca razbunarea este arma prostului sau ca cel mai destept cedeaza ca nu tine!
Iata propunerile mele: 1. Pt. X5:una bucata prezon (ca nu raman amprente pe el) in minunati de parbriz aruncat in trecere din masina"uups". 2. Pt.E320 se recomanda aving mai mult ca sigur cauciucuri late 4 bucati suruburi de 25 mm sau cuie de 40 mm pentru o mai buna aderenta pe zapada (tot e iarna nu?) 3. Pt.Touring535 una sticluta cu acid de baterie pentru omogenizarea culorii masinii .Ma gandesc ca daca e si neagra(masina) merge la fix ,te vei putea numi "hair-stilist" auto. Sugesti de linistire a acestor .......... se gasesc si chiar si-o merita! |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pazea ca ma lovit si pe mine febra ocurilor de parcare. Nu am gasit loc pe strada la draq in praznic unde o parchez de fel si am gasit un loc liber pe trotuarul in fata blocului meu. Booonnn. Blocul meu e in forma de U cu 3 scari. Vecinii de pe scara mea au 3 masini restul pana la 26 sunt ale vecinilor de la celelalte 2 scari.
Cand ma trezesc dimineata, imi vad stergatoarele ridicate. Deja am facut spume si abia il astept pe "proprietarul" acelui loc sa imi explice si mie in ce baza se face el stapan pe locul ala si imi ridica stergatoarele. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 26 Jan 2007, 16:12) Eu cred in continuare ca ne putem intelege, iar regula cu primul venit primul servit mi se pare cea mai potrivita. Daca proprietarii expropriati nu mai drepturi asupra terenurilor care le-au apartinut.Cum poate avea cineva drepturi mai multe decat altcineva doar pe considerentul ca:sunt mai in varsta,sunt mai vechi in bloc,am platit la ADP,locuiesc in acest bloc si etc si etc. |
--------------------
a
b
c
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, replica cu "sunt mai in varsta, am masina mai demult" am primit-o si eu ieri:
"Pai ce bah, veniti voi smecheri si luati locurile de parcare si noi stam aici de 20 de ani!" ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care au citit posturile mele anterioare...va prezint un nou episod:
Tipa nu vrea sa se dea deloc de pe locul de parcare.De la un timp am inceput sa ne jucam de-a soarecele cu pisica.Cand prind gol pun eu ...plec eu ...pune ea repede. Am fost azi dimineata la politie.Cica nu au ce sa ii faca.Ori ma duc la Adp , ori o dau in judecata pe cale civila...sau sa sun politistul de proximitate.Mi-a dat numarul lu' ala...maine dimineata intre 8 si 9 sa sun sa vad ce pot rezolva. Deja e ca o ciuma nenorocita ...un paduche de care nu poti scapa...si legea sta cu mainile in san.... Mai stau un pic si ma duc la Adp ...si le zic ca daca nu imi rezolva problema ..ii dau pe ei in judecata pentru ca am incheiat un contract cu ei si ei nu fac nimic pentru a ma pune in drept pentru acel loc. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jan 2007, 14:28) Pentru cei care au citit posturile mele anterioare...va prezint un nou episod: Am fost azi dimineata la politie.Cica nu au ce sa ii faca.Ori ma duc la Adp , ori o dau in judecata pe cale civila...sau sa sun politistul de proximitate.Mi-a dat numarul lu' ala...maine dimineata intre 8 si 9 sa sun sa vad ce pot rezolva. ADP-ul o sa-ti spuna ce ei nu au ce sa-i faca, te vor trimite la Politie sau iti vor spune si ei sa o dai in judecata pe respectiva care iti ocupa locul. M-as mira tare de tot daca ADP-ul ti-ar da alt raspuns. Vezi ce iti mai spune si politistul de proximitate, dar, din pacate, cred ca singura sansa este sa o dai in judecata ca sa-ti elibereze locul. Nu te speria ca ea e avocata, orice ti-ar spune. Din ce ai zis tu, esti in perfecta legalitate, deci nu are ce sa-ti faca cu toata avocatura ei. Poate ne tii si pe noi la curent cu ce ai mai facut. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jan 2007, 12:28) Tipa nu vrea sa se dea deloc de pe locul de parcare.De la un timp am inceput sa ne jucam de-a soarecele cu pisica.Cand prind gol pun eu ...plec eu ...pune ea repede. Daca ai un prieten cu o rabla de masina care nu merge, ai putea s-o pui pe locul ala de parcare si s-o lasi acolo o luna - doua. Eventual ai putea sa faci asta cind esti in concediu sau cind esti plecat din oras. Ai putea sa pui in geamul masinii ceva de genul "Loc de parcare platit la ADP nr. ...", asta ca in caz ca tipa cheama politia, sa se vada ca e vorba de un loc de parcare inchiriat. In felul asta se obisnuieste sa nu mai parcheze acolo. Sau - ai putea sa pui T si daca te reclama, sa suporti amenda. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
RainHawk |
![]()
|
La T-euri e amenda destul de mare.
![]() This post has been edited by RainHawk: 28 Jan 2007, 15:44 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jan 2007, 12:28) Pentru cei care au citit posturile mele anterioare...va prezint un nou episod: """Ia sa vedem!""" Tipa nu vrea sa se dea deloc de pe locul de parcare.De la un timp am inceput sa ne jucam de-a soarecele cu pisica.Cand prind gol pun eu ...plec eu ...pune ea repede. "tribunul Postat 26 Jan 2007, 16:12 Eu cred in continuare ca ne putem intelege, iar regula cu primul venit primul servit mi se pare cea mai potrivita." """Voi nu va jucati de-a soarecele si pisica pentru ca voi doar aplicati indemnul Domnului tribunul care este si LEGAL si de BUN SIMT. Am fost azi dimineata la politie. """"Cine se scoala de dimineata departe ajunge dar nu neaparat rezolva ceva.""" Cica nu au ce sa ii faca. """Pai daca e loc public e pentru toti iar altii se imbata cu apa rece ca daca flutura cuiva un petic de hartie stampilat ADP se rezolva totul de la sine.""" Ori ma duc la Adp """Si daca tot te duci roaga-i sa-si intre in atributiuni iar la primavara tot ce inseamna spatiu verde PUBLIC sa mai puna si altceva decat panselute si gazon(am eu doua pungi de seminte de gura leului)""" ori o dau in judecata pe cale civila... """Bani cheltuiti degeaba"""" sau sa sun politistul de proximitate. """"Tocmai Garcea crezi ca poate rezolva ce e fara rezolvare!""" Mi-a dat numarul lu' ala...maine dimineata intre 8 si 9 sa sun sa vad ce pot rezolva. """Si daca dai spaga Garcea nu se baga pentru ca este un subiect TABU Deja e ca o ciuma nenorocita ...un paduche de care nu poti scapa... Ea pentru tine dar tu cum crezi ca esti pentru EA??? si legea sta cu mainile in san.... """"Pe DOMENIUL PUBLIC eu nu pot sta decat cu mainile in san daca legea nu ia masuri pentru ca eu nu sunt in nici o masura ablitat sa fac ceva."""" Mai stau un pic si ma duc la Adp ...si le zic ca daca nu imi rezolva problema ..ii dau pe ei in judecata pentru ca am incheiat un contract cu ei si ei nu fac nimic pentru a ma pune in drept pentru acel loc. "Traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul" """a spus un clasic in viata""" Eu draga Domnule m-am resemnat de mult timp in privinta locurilor de parcare in Bucuresti.Tocmai din aceasta cauza mi-am cumparat frigiderul cel mai practic(laureat+alb). |
--------------------
a
b
c
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
dar totusi ...daca vrei sa iti faci T..nu poti sa iei autorizatie de constructie de la ei?
O sa merg pana in panzele albe cu ea...fac tot posibilul legal cu ea.Pe toate caile..si daca nu ma ajuta nimeni( adp, politie etc) ...sunt sigur ca nimeni nu o sa o mai poata ajuta pe ea, dupa ce o sa ma ocup personal de "problema" ei... |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
bulan |
![]()
|
""""Sudsemnatu Postat Astăzi, 17:31
dar totusi...sunt sigur ca nimeni nu o sa o mai poata ajuta pe ea, dupa ce o sa ma ocup personal de "problema" ei..."""" Legal nu aveti ce va face unul altuia!Garantat!!! Personal o poti viola dar mai bine convinge-o!!! Si veti trai fericiti pana la adanci batraneti. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Are cam 50-60 de ani.Chiar daca as vrea nu as reusi sa o violez.
Traim intr-o Romanie...vesnica tanara! Cu ocazia asta..Fac si un anunt OFICIAL.!!! Daca vrea adminul sa il mute...chiar il rog.!! DONEZ LOC DE PARCARE IN ZONA BUNA...PENTRU 2-3 LUNI DE ZILE PENTRU UN PROPIETAR DE MASINA CARE NU O MUTA PREA DES ( RABLA GEN).DECI CEI CARE DORESC >>>FIE PENTRU EI>>>FIE CA VOR SA MA AJUTE PE MINE>>>II ROG SA IMI DEA PRIVAT!!! This post has been edited by Sudsemnatu: 28 Jan 2007, 18:41 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Am sunat de dimineata si politistul de proximitate care mi-a zis ca o sa vina el la mine acasa ( cand o sa fiu..ca nu prea sunt nici eu) sa ia chitantele si sa se duca la ea sa vorbeasca cu ea.
De mentionat...Am sunat de 3 ori la sectie dupa el...nu l-am gasit deloc..am lasat numarul meu de telefon..si cand a venit in birou , politistul mi-a dat bip sa il sun tot eu =))) Acum astept...sa vina si tipul..sa vedem ce poate rezolva! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jan 2007, 18:23) DONEZ LOC DE PARCARE IN ZONA BUNA...PENTRU 2-3 LUNI DE ZILE PENTRU UN PROPIETAR DE MASINA CARE NU O MUTA PREA DES ( RABLA GEN).DECI CEI CARE DORESC >>>FIE PENTRU EI>>>FIE CA VOR SA MA AJUTE PE MINE>>>II ROG SA IMI DEA PRIVAT!!! Stiu pe cineva care vinde un trabant, cred ca cere 5-6 mil, daca tot esti ambitios (vezi nu am zis incapatanat) iti pot face legatura cu persoana care-l vinde. Poti sa-l umpli cu borduri ca sa fii sigur ca nu ti-l muta. Eu totusi imi mentin parerea, ca sa nu se ajunga la cine stie ce probleme, regula primul venit primul servit mi se pare cea mai potrivita. Iar faza cu ridicatul stergatoarelor, poti s-o folosesti doar daca "inculpatul" a parcat intentionat in locul tau, daca este un vizitator nu se cade, dar sa nu-si faca concediul de vara acolo. Eu cand mi-am gasit locul ocupat, nu am parcat niciodata in locul altuia, am dus-o pe coclauri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cam scump trabantul. Scump, doamna, scump!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 29 Jan 2007, 12:34) Eu totusi imi mentin parerea, ca sa nu se ajunga la cine stie ce probleme, regula primul venit primul servit mi se pare cea mai potrivita. Eu cand mi-am gasit locul ocupat, nu am parcat niciodata in locul altuia, am dus-o pe coclauri. Eu nu inteleg. Ai loc platit sau nu? Mie nu mi se pare cea mai potrivita regula aceea cu primul venit, pentru ca mi-au ajuns 3 ani, cat m-am plimbat aproape in fiecare seara prin cartier ca sa gasesc un loc de parcare. Prefer sa dau un ban la ADP si sa am un loc, care cel putin teoretic (daca am fi oameni civilizati) ar trebui sa-l gasesc liber tot timpul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe mine ma enerveaza firmele care isi aroga trotuarul si asfaltul din fata lor, desi nu au nici-un drept pe locul public. Imi vine sa urinez pe placutele lor cu numele firmei. Cel mai greata imi este de masinile de la orange parcate pe 3 randuri pe trotuar de trebuie sa le stergi cu hainele cand treci. Dar politia si primaria n-au nici-o treaba.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 29 Jan 2007, 12:09) Eu nu inteleg. Ai loc platit sau nu? Mie nu mi se pare cea mai potrivita regula aceea cu primul venit, pentru ca mi-au ajuns 3 ani, cat m-am plimbat aproape in fiecare seara prin cartier ca sa gasesc un loc de parcare. Prefer sa dau un ban la ADP si sa am un loc, care cel putin teoretic (daca am fi oameni civilizati) ar trebui sa-l gasesc liber tot timpul. Nu stiu cum o fi la tine in oras, dar in bucuresti pe stradute dintre blocuri nu prea exista locuri de parcare special amenajate, se parcheaza langa trotuar, sau cu 2 roti pe trotuar. Eu nu am loc de parcare platit, parchez langa trotuar, cum ar veni in spatele blocului. Acolo lumea se cam respecta, adica fiecare parcheaza pe locul lui. Nu are nimeni nimic platit. Nu ai cum sa platesti pt. ca nu sunt locuri de parcare amenajate. Au fost si la noi cazuri, locatari noi in bloc, dar care au inteles repede si si-au cautat o pozitie de parcare care nu era ocupata de nimeni. Sau au fost cazuri cu locatari vechi dar care si-au luat acum masina, si ei au inteles cam care este organizarea si si-au cautat locuri libere. Si eu prefer sa dau un ban la ADP, dar nu se poate. Pana atunci, ne bazam pe respect si intelegere. Ar mai fi o solutie, daca exista gradina langa bloc, si ai nervi tari de tot, poti sa umbli ca sa transformi acea gradina in parcare ECOLOGICA sau cum ii mai spune, si atunci se poate parca perpendicular pe bloc si vor incapea mai multe masini. This post has been edited by tribunul: 29 Jan 2007, 12:36 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 29 Jan 2007, 14:33) Ar mai fi o solutie, daca exista gradina langa bloc, si ai nervi tari de tot, poti sa umbli ca sa transformi acea gradina in parcare ECOLOGICA sau cum ii mai spune, si atunci se poate parca perpendicular pe bloc si vor incapea mai multe masini. Sunt si eu tot din Bucuresti, asadar cunosc bine situatia. Intr-adevar, si mie mi se pare o solutie amenajarea de parcari acolo unde sunt tentativele alea de gradini de bloc, adica nimic amenajat care sa aduca macar a gradina, cu niste boscheti care cresc total aiurea si de multe ori depozit de gunoaie. Ca sa nu mai vorbim de maidanele dintre blocuri, unde nu creste macar un fir de iarba si care sunt pline de gunoaie. Nici macar nu trebuie betonata toata gradina, cu doar niste fasii de beton, exact pe acolo pe unde trec rotile masinii, pe restul putand fi lasat pamant pe care sa se planteze iarba. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... cel putin pentru moment, eu n-am problema pe car eo discutati. Dar daca tor se vorbeste de amejajari posibile:
Exista un soi de pavaj de beton ca un fagure mare (ochiuri de cca 8-10 cm, peretii despartitori intre aceste ochiuri de cca 3 cm grosime, inaltime fata de sol 5-10 cm. Cu asemenea dale se pot amenaja locuri de parcare __cu_iarba__ atita vreme cit masinile se mai si muta (si astfel lumina are sansa sa ajunga la plante). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jan 2007, 18:23) Are cam 50-60 de ani.Chiar daca as vrea nu as reusi sa o violez. Traim intr-o Romanie...vesnica tanara! Ei as!!! Bea tu doua sticle de babeasca si ea una de feteasca si sa vezi ce idila de o noapte iese la iveala. QUOTE(Sony @ 29 Jan 2007, 12:12) Pe mine ma enerveaza firmele care isi aroga trotuarul si asfaltul din fata lor, desi nu au nici-un drept pe locul public. Imi vine sa urinez pe placutele lor cu numele firmei. Cel mai greata imi este de masinile de la orange parcate pe 3 randuri pe trotuar de trebuie sa le stergi cu hainele cand treci. Dar politia si primaria n-au nici-o treaba. De revelion a venit unul din camioanele firmei unde lucrez incarcat cu coletarie si eu am primit sarcina sa duc un colet cu reviste si un plic pentru directorul general al orange romania.Ajung in fata sediului general de pe fosta Ana Ipatescu opresc papucul sa dau la o parte una din multele bariere care strajuiesc trotuarul dar stupoare.Un BODY GUARD ma interpeleaza:ba ala cu papucul dispari de aici!Eu:am un colet si un plic pentru directorul general al orange.El:du papucu unde vrei si vii pe jos,aici parcheaza doar jeep-urile.In acest timp opreste Garcea in fata papucului si spune:va rog sa-mi prezenta-ti actele la control!Eu:dar am oprit doar ca sa dau bariera la oparte si ma urc pe trotuar.Garcea:pai urca-te!BODY GUARD-ul:ma n'auzi ce-ti spun dispari d'aici!Garcea:actele si pana scriu eu pv-ul tu du corespondenta! Si uite asa am primit 99lei amenda si 6 puncte pentru oprirea interzisa. Uite ca garcea a avut treaba dar cu mine. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Dar pana la urma? Pentru o parcare ilegala pe un loc de parcare platit de altcineva( vezi cazul meu) unde se suna? Ca toata lumea zice la POLITIE..dar care politie ? rutiera...de ordine publica sau comunitara? Ca am stat si m-am gandit..ma bulan..daca tu ai luat amenda pentru oprire ilegala ..ea nu poate lua amenda pt parcare ilegala?
poate par...aiurea dar e o intrebare de simpla nu? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 29 Jan 2007, 23:15) Dar pana la urma? Pentru o parcare ilegala pe un loc de parcare platit de altcineva( vezi cazul meu) unde se suna? Ca toata lumea zice la POLITIE..dar care politie ? rutiera...de ordine publica sau comunitara? Ca am stat si m-am gandit..ma bulan..daca tu ai luat amenda pentru oprire ilegala ..ea nu poate lua amenda pt parcare ilegala? poate par...aiurea dar e o intrebare de simpla nu? Incearca sa suni la 112, spune-le ce problema ai poate te ajuta ei. Nu garantez dar merita incercat (desi unii pe aici nu sunt de acord cu asta). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pentru cei care ocupa locurile platite de proprietar la adp as face in felul urmator
as face multe copii xerox ale autorizatiei as lua un lipici foarte bun care sa nu se dezlipeasca usor si rezistent la apa as lipi cite 1-2 autorizatii pe geam ca sa vada al cui este locul as face asta pina s-ar linisti ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 30 Jan 2007, 23:51 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 31 Jan 2007, 01:50) pentru cei care ocupa locurile platite de proprietar la adp as face in felul urmator as face multe copii xerox ale autorizatiei as lua un lipici foarte bun care sa nu se dezlipeasca usor si rezistent la apa as lipi cite 1-2 autorizatii pe geam ca sa vada al cui este locul as face asta pina s-ar linisti ![]() ![]() ![]() ![]() Nu cred ca e o idee buna. Asa cel care iti ocupa abuziv locul stie exact cine i-a lipit hartii pe masina, nu mai are nevoie de nici o dovada sau de proba cu martori, iar atunci cand va chema Politia sa constate, ghici cine isi ia amenda pentru distrugere de bunuri (sau cum s-o numi chestia asta). Plus in cazul lui Sudsemnatu care a zis clar ca cea care ii ocupa locul e avocata, s-ar putea sa-l mai tarasca si putin prin tribunal. Oare merita? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' gibonu! Ce bun a distrus omul care a lipit o hartie pe un geam, fie si cu superglue?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:53 |