Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Illusi0n are dreptate.
In cazul lui nu e vorba de lege, domeniu public/privat si alte minuni. E vorba de bunul simt, care nu e guvernat de nici o lege. Il ai sau nu il ai, atat si nimic mai mult. Pentru cei care nu-l au, nu mai are nici un rost sa comentam, ca ne pierdem timpul aiurea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
I-auziti poveste!
Ma duc ieri sa achit taxa de parcare ptr anul curent, la ADP S6. Dupa ce stau la coada, imi zice tanti ca nu pot plati, ca s-a retras autorizatia de functionare a acelei parcari ![]() Anul trecut s-a infiintat, au tras cu pensula pe asfalt cateva dungi si ne-au luat banii. Acum cica nu mai e autorizata. Mi-e teama ca, din cauza ca initial nu au avut toti loc, s-a dus vreunul cu pile, au retras autorizatia ca sa o bage din nou peste 1 luna, cu alta repartizare a locurilor. ![]() Si bineinteles ca nimeni nu a stiut sa-mi zica de ce s-a retras autorizatia... Ati patit asa ceva? |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 22 Jan 2007, 14:14) Cat despre locul din fata locuintei (care nici ala nu e privat (EDIT), dar e in folosinta locatarilor) si e ocupat de altii de la alte blocuri, ce sa mai zic! As putea sa adaug: ...a locatarilor din blocul respectiv... ca primaria de amendeaza ca asociatie daca nu-ti strangi frunzele toamna, zapada iarna, si altele... Teoretic, marginile zonei tale de administrare (ca asociatie) pe domeniu public, e ce e in jurul blocului, cu marginile fiind o strada, sau mijlocul distantei intre blocul respectiv si un altul invecinat.. Toata chestia asta a fost explicata de catre "ochii albastri" care patruleaza ziua sa vada cum arata blocurile si gradinile acestora si "soptesc" la adp sau primarie...si de regula sunt mosi care 100% sunt ex-soptitori... Astfel...daca vedeti vreo masina decat cea a blocului sau in vizita la cineva, atunci scandal...asta e...in bucuresti deja e o jungla si o batalie continua pe locurile de parcare... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(VladG @ 23 Jan 2007, 15:52) I-auziti poveste! Ma duc ieri sa achit taxa de parcare ptr anul curent, la ADP S6. Dupa ce stau la coada, imi zice tanti ca nu pot plati, ca s-a retras autorizatia de functionare a acelei parcari ![]() Anul trecut s-a infiintat, au tras cu pensula pe asfalt cateva dungi si ne-au luat banii. Acum cica nu mai e autorizata. Mi-e teama ca, din cauza ca initial nu au avut toti loc, s-a dus vreunul cu pile, au retras autorizatia ca sa o bage din nou peste 1 luna, cu alta repartizare a locurilor. ![]() Si bineinteles ca nimeni nu a stiut sa-mi zica de ce s-a retras autorizatia... Ati patit asa ceva? Fa o cerere catre directorul ADP sector 6 in care povestesti tot ce ti s-a intamplat, ii atasezi in copie si autorizatia pe care ai avut-o anul trecut, si soliciti sa ti se dea un raspuns, in cel mult 30 de zile de la inregistrarea cererii, conform legii, adica art. 8, alin. (1) O.G. nr. 27 / 2002, privind reglementarea activitatatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, Aceiasi cerere o depui si la Primaria sectorului 6, in atentia primarului si faci mentiune in fiecare cerere ca te-ai adresat si celeilate autoritati. Tot in cerere, mentionezi ca in cazul in care nu primesti raspuns in termen legal, te vei adresa instantei de judecata. Asta poate ii mai sperie putin, desi nu garantez. Cererile le trimiti prin posta, recomandat cu confirmare de primire. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda alalta-seara am ramas cu un stergator parcat pe loc public in fata blocului meu. Ala de la sofer l-au rupt pur si simplu (bratul de metal cam la 3 cm de baza) si l-au lasat pe masina. Acum astept sa vad daca e cineva care parcheaza constant in acel loc si il intreb sa vad cum reactioneaza.
In functie de raspunsuri urmeaza sa ma decid ce fac mai departe ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Arunca-i cu acid pe masina,din mers,asa...
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Jan 2007, 13:33) noroc cu cartierele dormitor confort 3 in care sunt inghesuiti mai mult de jumatate din bucuresteni...un oras infect..dupa umila parere a unui locuitor din provincie ![]() QUOTE(argon @ 19 Jan 2007, 10:23) QUOTE(argon @ 19 Jan 2007, 10:43) QUOTE(argon @ 22 Jan 2007, 10:09) QUOTE(argon @ 22 Jan 2007, 10:15) Parcari mai multe ca in BUCURESTI In toata lumea nu gasesti Nu mai gasesti cat ai cata Nu mai gasesti la nimenea Ba ar mai fi vreo cateva E un mica in DEVA Mai este una in SIMERIA Si alta parca in OLTENIA Caci fost-am eu mai asta vara Plecat d'acas asa intr-o doara Plecat-am eu mai pe la tara Ca era cald si era vara Numai campuri si tarlale Nici o urma de parcare Mai era cate un maidan Langa vreun teren viran Daia zic eu vorba mare Ai masina vrei parcare Iar parcari unde gasesti Doar la noi in BUCURESTI Mie da-mi parcarea ingusta Unde omul gusta Viata mai din plin Si se umple de venin Cartierul dormitor I-l iubesc si i-l ador Caci la noi in FERENTARI Sunt parcari si numai mari Don'argon vino aici Sa ne vezi pe noi MITICI Hai la noi in dormitor Sa parchezi intr-un picior De la mine la fereastra Vezi parcarea mare vasta Nu e supra etajata Da'i cocheta si stilata Nu conteaza ce asculti Vino aici in ZABRAUTI Vei ramane pe loc mut Ce Videanu a facut Toti primarii precursori S-au intrecut in parcari Iar Videanu ne-a umplut De parcari pana in gat Vino tu in capitala Si ai sa vezi parcare goala Si dupa aia sa barfesti Miticii din BUCURESTI Fiecare strada are Cel putin cate o parcare Asfaltate si curate Maturate si spalate Iar parcarile mai vaste Sunt impartite pe caste E parcarea de logan E si aia de mertzan Si sunt gratis fara ban Decand eram eu un pustan ADP-ul ne indoapa Si cu locuri pentru joaca Vino aici in BUCURESTI In parcare sa traiesti Ca e un trai de bon ton Vino aici Don'argon Vrei sa vezi Si sa nu crezi Sunt parcari si mochetate Si cu fete deochiate Asta viata asta trai Nu la Deva este rai La BUCALE in parcare Facem si sex fratioare Fiecare loc in parte Este mare si-l desparte Garduri vii si naturale Vino aicia la BUCALE Pune punct si lasa DEVA Vino aici unde e verva |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea bulan, pune copyright la versuri ca te trezesti plagiat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Gata Domnu Sony ma las de versificatii usoare pe teme de doi lei.
Sa-l fi suparat pe Domnul argon?Sa nu fi citit? Oricum emigrez in CONGO si nu mai conteaza! |
--------------------
a
b
c
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dantes @ 23 Jan 2007, 15:11) [...] Astfel...daca vedeti vreo masina decat cea a blocului sau in vizita la cineva, atunci scandal...asta e...in bucuresti deja e o jungla si o batalie continua pe locurile de parcare... dantes, daca e cineva venit in vizita n-am treaba... doar nu-s atat de batut in cap. problema e ca respectivul pur si simplu e nesimtit. Si-a parcat Lada chiar la mine sub geam si acolo a lasat-o uite acu' se fac 3 saptamani. Cand eram cu apartamentul in amenajari am parcat o data vreo patru ore pe "locu' lui", marcat cu vopsea alba si bineinteles neplatit. Era liber. L-am vazut din casa cand a venit, s-a uitat la numar, s-a invartit in jurul masinii, s-a chiorat prin geamul de la sofer... Si nu cred ca vedea Logan pentru prima oara. M-a vazut la geam probabil si s-a retras. Pana acu' nu i-a zis nici un vecin nimic de masina, dar o sa-i pun un bilet in parbriz, ca nu se mai poate... unii isi parcheaza trei masini, vecinul de la celalalt bloc ocupa un loc de parcare cu Lada pe care n-o misca... N-am nimic impotriva sa parcheze la noi la bloc. Am vazut ca e o intelegere tacita aici, parchezi unde ai loc (chiar si la alta scara sau alt bloc) dar sa nu faci un obicei din asta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ar trebui sa ai si sprijinul asociatiei, ptr. ca ei se ocupa de spatiul din jurul blocului, chiar daca e public...
De exemplu la mine la bloc, erau 3 masini care parcau in fata blocului dar stateau la un alt bloc de vis-a-vis.... I-am rugat respectuos sa-si parcheze masinile in fata blocului dumnealor, cu o hartiuta in geam semnata si stampilata de asociatie. Nu au comentat nimic, ptr. ca in prealabil vorbiseram cu administratorii blocurilor vecine, inclusiv cel in cauza, si asa am stabilit. Daca exista un pic de intelegere din partea tuturor, se poate ajunge departe, insa in bucuresti se intampla cam in felul urmator: Toti taranii (nu e jignire, e taranul de la tara) au fost adusi sau s-au mutat in buc. pe vremea impuscatului, s-au trezit mari bucuresteni si stau la capitala, si ulita din fata casei unde stateau initial, s-a transformat in ulita pe verticala. E greu sa schimbi mentalitatile invechite... Sa povestesc o intamplare haioasa... S-a amenajat o mica parcare in fata blocului mai demult si unii vecini parcheaza acolo... La un moment dat, mai multi vecini, mi-au zis ca se elibereaza un loc si sa parchez acolo, desi eu parchez intr-un loc destul de bun si nu am probleme... Eee...cand a auzit vecinul cu pricina (un taran, la propriu si la figurat), repede cu gura ca el parcheaza acolo si a adus un harb de la tara si l-a pus acolo cu prelata pe ea numai sa nu parchez eu acolo, desi nu vroiam... Cu ocazia asta, l-am avertizat ca daca vine baiatul lui la el, sa-si parcheze masina la bulevard, ca aia e parcare publica, si incepuse sa comenteze, dar s-a potolit... Oricum, momentan e bine, ca sunt ceva locuri de parcare, insa in aces oras imputit situatia devine din ce in ce mai nasoala... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum bulan bine ne-a deschis ochii, nu putem decat sa concluzionam ca argon dovedeste un vadit sentiment antibucurestenesc.
argoane, ai fost prin Bucuresti vreodata? ![]() This post has been edited by AIX: 25 Jan 2007, 13:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ntzz, vaz ca la moderatori nu apare "edited by"; pai ce sa zic, cam ai dreptate, da' nu trebuie amintite chestiile astea mereu, ca ne doare
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Hai sa-ti zic o chestie, aici avem un cartier, Micro pe numele lui, unde pana acum 7-10 ani era prapad, nu puteai iesi noaptea in strada ca-ti dadeau in cap, plin de oameni dubiosi, ce mai, rau famat, acum in ultimii ani s-au schimbat oamenii, predomina albii, si s-a civivilizat, poti iesi noaptea linistit pe strada la orice ora, mai curat, etc. Ma intrebam unde au disparut pieile rosii, si ulterior am aflat...unii au plecat in Italia si Spania, si altii la Bucuresti, sa se realizeze, spiritual si material
![]() Bine , Deva e un oras mic, 80 000 locuitori max, dar ma intreb cati intunecati la minte si la chip au plecat din orasele mari din tara sa se "realizeze" la capitala... Noi nu putem decat sa ne bucuram ca avem un oras mai civilizat si mai curat. Cu "taranii" adusi de Ceasca, e alta poveste, unii s-au mai cizelat sau sunt pe cale sa, si la urma urmei ei nu au avut nici o vina ca au fost urbanizati fortat, si se pot numii intradevar bucuresteni..parerea mea. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bag seama ca locurile de parcare din Bucuresti au devenit, usurel, punct de plecare pentru o ampla analiza demografica a oraselor si "muncipilor" patriei...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Daaaaaaaaaaa !
Ai grija cum parchezi masina sau si mai rau , cum spui ca parchezi masina , ca in functie de asta esti imediat etichetat si ambalat ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
argon |
![]()
|
vorb'aia...spune-mi cum parchezi si iti spun cine esti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
[quote=vijelie,17 Jan 2007, 08:28]
Iata un topic de care avem nevoie cu totii... [/quote] [quote=gibonu,17 Jan 2007, 09:37] Adica eu imi platesc locul de parcare la ADP si daca cumva vin acasa pe la ora 11.30 a.m. si il gasesc pe unul pe locul meu (repet platiti) nu am voie sa-i fac nimic. Nu cred ca ai dreptate. [/quote] Eu sunt nascut crescut in Bucuresti in cartierul Ferentari.Parintii mei sunt nascuti in comuna suburbana Serban Voda si au crescut in cartierul Ferentari din Bucuresti.Bunicii mei sunt nascuti crescuti in comuna suburbana Serban Voda si au murit in cartierul Ferentari din Bucuresti.Toate cele trei generatii am locuit in aceiasi casa si am avut aceleasi pamanturi.Pana cand?Pana pe parintii mei i-au demolat comunistii si le-au dat despagubiri banesti si un apartament la bloc proprietate de stat.Eu cand m-am insurat a trebuit sa-mi cumpar apartament.Normal ca mi-am cumparat in cartier.Apartamentul l-am cumparat dupa vreo 20 de ani dupa ce a fost construit blocul.Pe locul unde este blocul in care locuiesc azi a fost casa si pamantul lui unchiul Tase.Anul acesta cand mi-am luat masina mi-au spus vecinii ca eu un venetic care m-am mutat dupa ei care au inaugurat blocul nu mai am acces la vreunul din putinele locuri de parcare. Terenul pe care este amplasat blocul cat si cel din jur nemai fiind al lui unchiul Tase eu cred ca azi este un spatiu public. [quote=VladG,17 Jan 2007, 14:49] [quote=AIX,17 Jan 2007, 15:16] Ar trebui ca toate locurile sa fie la liber - fara contracte cu ADP-ull, plata etc. [/quote] Si ar trebui sa functioneze parcarile pe principiul:primul venit primul servit!Ai plecat la slujba,vii acasa,parchezi unde gasesti si cu asta basta. [quote=RainHawk,19 Jan 2007, 21:11] Mai bine de mine.... eu o parchez la cucuietii din deal, in strada, pe la vreo 200 de metri de bloc. Face bine si la sanatate atata mers pe jos. [/quote] Bineinteles ca asa fac si eu.Nu ne intelegem noi pe forum ca purtam discutii virtuale dar FATA in FATA. [quote=argon,22 Jan 2007, 10:09] Si mie mi-ar sari tandara daca as fi alungat de pe domeniul public [/quote] Degeaba pot eu sa bat 4 barbati de talia mea o data{ca am si antecedente penale pe tema asta} ca la vecini nu merge cu d'astea.Ma conformez regulii stabilita in ROMANIA si parchez pe unde pot. [quote=argon,25 Jan 2007, 14:01] Hai sa-ti zic o chestie, aici avem un cartier, Micro pe numele lui, unde pana acum 7-10 ani era prapad, nu puteai iesi noaptea in strada ca-ti dadeau in cap, plin de oameni dubiosi, ce mai, rau famat, acum in ultimii ani s-au schimbat oamenii, predomina albii, si s-a civivilizat, poti iesi noaptea linistit pe strada la orice ora, mai curat, etc. Ma intrebam unde au disparut pieile rosii, si ulterior am aflat...unii au plecat in Italia si Spania, si altii la Bucuresti, sa se realizeze, spiritual si material ![]() Bine , Deva e un oras mic, 80 000 locuitori max, dar ma intreb cati intunecati la minte si la chip au plecat din orasele mari din tara sa se "realizeze" la capitala... Noi nu putem decat sa ne bucuram ca avem un oras mai civilizat si mai curat. Cu "taranii" adusi de Ceasca, e alta poveste, unii s-au mai cizelat sau sunt pe cale sa, si la urma urmei ei nu au avut nici o vina ca au fost urbanizati fortat, si se pot numii intradevar bucuresteni..parerea mea. [/quote] Baniuesc ca viata din Deva de pana cand s-a construit primul bloc era trasa la INDIGOU ca si viata din comuna suburbana Serban Voda.Ca ulterior s-au construit blocuri si cartiere gen;Ferentari&Micro si ca oamenii au inceput sa migreze asta nu mai are rost sa discutam! Eu nu sunt taran adus de Ceasca dar daca m-am nascut in Ferentari ce sa fac? Cine se amesteca cu taratele il mananca porcii.Acum cat a mai ramas din mine nemancat caut sa cizelez dar cam greu sa inveti cal batran la ham! [quote=Sony,21 Jan 2007, 17:00] Amice, mai trage aer in chept! [/quote] Domnu Sony raportez:trebuia sa reperez onoarea noastra de Mitici! Dar cand o veni Domnu argon la Bucale va rog sa ma ajutati sa-l reperam mai intai si dupa aia sa-i aratam noi cum se traieste in Bucale si daca merita sacrificiul de trai departe de DEVA. |
--------------------
a
b
c
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 25 Jan 2007, 15:44) ![]() ![]() ![]() ![]() Pai daca Bucurestiul "musteste de tiganie, mitocanie si nesimtire" atunci nu mai veni pe aici. Iti rezolvi trebuire pe care le ai in Bucureresti de la Deva si pe rude le chemi la tine in oras, pentru ca am inteles ca la voi nu sunt probleme cu locurile de parcare. Asa nu te mai deprimi aiurea si nu mai astepti cu nerabdare ziua plecarii. N-ar fi mai bine asa? Eu sunt nascut si crescut in Bucuresti, intr-un cartier de periferie nu in centru si am stat toata viata mea numai la bloc. Parintii mei de asemenea sunt nascuti si crescuti in Bucuresti, bunicii mei au venit in Bucuresti din alta parte, dar inainte de 1940, asadar nu suntem chiar toti pe aici "adusi de Ceasca" cu tractorul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
argon |
![]()
|
auleu, se simt bucurestenii jigniti
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine e jale cu parcarea, am ajuns sa fac tot posibilul sa ajung inainte de orele 20 acasa sa gasesc un amarat de loc de parcare. si vin vecini de la 3 blocuri care isi parcheaza masinile acolo, unul are un tico de cateva saptamani nemiscat de acolo, daca asta nu e nesimtire, eu nu stiu ce e. devine obositoare chestia asta, ii spui omului frumos ca tu vrei sa parchezi acolo ca e in fata scarii tale si el sta la 3 blocuri, si nu e normal sa nu ai tu unde sa parchezi in fata scarii, si el se uita la tine ca la un nebun, da din cap, si tre sa te certi cu el sa isi mute fierul. pana acum unul singur care sta la alta scara si-a mutat masina cand a vazut ca sunt in spatele lui si vreau sa parchez, singurul, si in mod civilizat, el parcand deja, m-a vazut pe mine, fara sa spuna nimic a plecat, iar eu am salutat gestul, pentru ca asa e normal, si eu la randul meu as face la fel, si ce poti sa le faci? sa le strambi stergatoarele, oglinzile? masina nu are nici-o vina ca e soferul "jmeker". atata doar ca ma ajuta fizicul sa nu am parte de certuri si se retrag baietii imediat.
This post has been edited by eurro: 26 Jan 2007, 09:59 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 26 Jan 2007, 11:52) auleu, se simt bucurestenii jigniti ![]() ![]() Poate nu m-am exprimat eu destul de bine. 1. N-am zis ca Bucurestiul este un oras civilizat cum sunt orasele din Ardeal. Sa ma intelegi si mai bine, in Ardeal este civilizatia mai mare ca in Bucuresti 2. Am vrut doa sa-ti zic ca mai sunt si oameni civilizati in mare masa a bucurestenilor. Cand mi s-a ocupat locul de parcare (platit) nu l-am blocat pe ala care l-a ocupa, nu i-am zgariat masina, nu i-am turnat acid sulfuric pe capota, n-am dat telefon la Politie. Doar i-am ridicat stergatorele, cu grija sa nu se rupa. 3. Poti sa crezi ce vrei despre Bucuresti, e problema ta. Sa auzim de bine. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Jan 2007, 22:00) Domnu Sony raportez:trebuia sa reperez onoarea noastra de Mitici! Dar cand o veni Domnu argon la Bucale va rog sa ma ajutati sa-l reperam mai intai si dupa aia sa-i aratam noi cum se traieste in Bucale si daca merita sacrificiul de trai departe de DEVA. Bre, nea bulan, io n-am curaj sa-l reperez. Ca si el abia asteapta sa ma repereze prin ariile peunde-i moderator ca sa ma imbogateasca. ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Mult o sa treaca pina o sa se schimbe mentalitatea asta!
Mai oameni buni, voi nu vreti sa intelegeti ca domeniul public d'aia se cheama asa, ca e al tuturor si ca nu exista nici un fel de regula potrivit careia pe trotuarul sau carosabilul de linga o constrructie (fie ea bloc, casa, magazin sau sediu de firma) au mai multe drepturi cei care locuiesc/lucreaza in respectiva cladire? Asa ca chestiile de genul "sta la alta scara si parcheaza la noi la scara", "e venit in vizita la nu stiu cine" sau "are trei masini si eu nu mai am unde sa parchez" plus altele din aceeasi categorie (inclusiv trezitorul de amintiri mai mult sau mai putin placute "ia duceti-va si va jucati la voi la scara/poarta") sunt nu numai imorale, ci si ilegale. A, daca ai inchiriat un loc de parcare de la primarie, asta e altceva, desi si acolo sunt niste reguli care iti spun ca nu te transformi in stapin peste respectivul spatiu, ci doar un chirias fara prea multe drepturi. dar macar stiu ca ai platit niste bani la bugetul local care, pina la urma, se intorc cumva la mine... PS Argumentele de genul "asociatia de locatari este obligata sa curete zapada de pe trotuarul de linga bloc, asadar are si drept de folosinta asupra spatiului de linga bloc" sunt timpite. Unu, nu exista nici un fel de norma juridica care sa spuna ca o obligatie naste automat un drept. Doi, chiar de n-ar fi asa, obligatiile privind deszapezirea se refera strict la trotuare. Insa mai mult de jumatate din locurile de parcare asa de disputate sunt pe CAROSABIL, pe care asociatia de locatari nu-l ingrijeste in nici un fel. Deci... |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(drumaru @ 26 Jan 2007, 15:05) A, daca ai inchiriat un loc de parcare de la primarie, asta e altceva, desi si acolo sunt niste reguli care iti spun ca nu te transformi in stapin peste respectivul spatiu, ci doar un chirias fara prea multe drepturi. dar macar stiu ca ai platit niste bani la bugetul local care, pina la urma, se intorc cumva la mine... Eu am loc inchiriat de la ADP. Nu ma consider stapan absolut pe locul respectiv, pentru ca este domeniul public, nu e locul lu' tata. Eu vreau doar sa pot parca masina pe el, atat. Nu-mi spal masina acolo ci ma duc la spalatorie; nu imi repar masina la bloc, o duc la service, la fel ca si la schimbul de ulei. Cand sunt plecat mai multe zile de acasa, as lasa pe oricine sa parcheze acolo, nu ma deranjeaza. Deci, in afara de ce am zis eu, ce reguli ar mai fi? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
drumarule, adevarat dpdv al legii ce spui tu, dar ia sa te vad eu dupa cateva zile in care seara de seara cauti un locsor sa iti bagi masina, si nu gasesti, si sunt altii care ti-l ocupa, sa vedem daca ai aceeasi impresie.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(drumaru @ 26 Jan 2007, 13:05) Mai oameni buni, voi nu vreti sa intelegeti ca domeniul public d'aia se cheama asa, ca e al tuturor si ca nu exista nici un fel de regula potrivit careia pe trotuarul sau carosabilul de linga o constrructie (fie ea bloc, casa, magazin sau sediu de firma) au mai multe drepturi cei care locuiesc/lucreaza in respectiva cladire? Ai dreptate, nu este nici un fel de lege este un fel de cutuma. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dantes |
![]()
|
@drumaru
Scenariu...daca asociatia planteaza copaci sau flori, si vine cineva, oricine, si rupe si distruge tot pe acolo... ce trebuie facut? Stai cu mana in san ca nu ai dreptul sa plantezi un copac sau o floare? Ce e pe carosabil e public. Daca exista parcare din constructie sau contruita ulterior ptr. un bloc/blocuri, atunci de ce sa nu parcheze acolo cu prioritate locatarii blocului??? Asta nu inseamna ca daca iti gasesti locul unde parchezi de obicei, sa incepi sa distrugi masina omului...lasi un biletel si gata... e cel mai corect... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:40 |