traseu tobe sport
![]() ![]() ![]() |
traseu tobe sport
sad_paw89 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 January 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
http://www.borla.ro/gama_dacia5.htm
Vezi aici. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 January 07 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc frumos ,dar traseul borla este ce-l mai bun sa inteleg ?sau exista si alte tipuri mai bune?Am uitat sa mentionez dar prin aceasta manevra urmaresc si o reactie mai buna a motorului atunci cand apas acceleratia.
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca este sau nu cel mai bun,nu sunt eu in masura sa raspund.Citeste si tu ce scrie pe acolo.Eu am primit raspuns la intrebarile pe care le-am pus.Trimite si tu mail la adresa de acolo daca ai neclaritati.Vei primi si o lista de preturi pentru toata gama Dacia.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Borla face trasee de evacuare foarte bune si la preturi acceptabile. Am avut traseul de 45mm pe fosta masina (DNS) si am fost multumit de el iar noul propietar inca il mai are pe masina. Nu stiu ce performanta vrei de la un traseu de evacuare pt. un motor de cilindree mica, dar se simte un raspuns putin mai bun la accelerare, traseul fiind direct-flow. Nu cred ca se merita sa dai o gramada de bani pe ceva mai bun, mai performant pt. ca oricum nu vei simtii diferenta ... poate doar la buzunar.
LE: vezi ca Borla face si trasee din inox si din otel aluminizat, asa ca ai gija ce cumperi. This post has been edited by thunder: 25 Jan 2007, 11:58 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce discutii aprinse pe aici ... ciudat cum nu cautati voi si prin alte topicuri . Sfatul meu : mergi la Borla Pitesti si pune-ti traseu Sport pe 50 mm de INOX . Merita banii si SE SIMTE super cresterea de putere ! Nu face zgomot cum face zgomotoacele astea de pe strazi , iti scade putin consumul si motorul merge mult mai bine si elastic . Il am de peste 7 luni si sunt multumit de el ... Pentru alte informatii intra pe net si vei gasi toate detaliile !
sad_paw89 nu asa se vb. ! Daca nu-ti place vre-un comentariu il poti denunta , dar ce ai facut tu nu e frumos ! This post has been edited by marius80_eugen: 25 Jan 2007, 13:17 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Salut !
Asa cum au spus si baietii pe aici mergi si cumpara traseu de inox pentru ca meita. Si iti mai dau un sfat pentru ca vad ca esti pasionat de masini daca vrei sa ai si putin sunet sportiv pe masina mergi in Pitesti sau in Bucuresti la BORLA si pune teava de inox de la catalizator pana in dreptul tobei finale stiu baietii de acolo sa faca treaba asta si cumpara o toba tot de la ei dar sa ai grija sa fie cu sita dreapta sau daca vrei poti sa cumperi si una speciala de solenza dar aceea are sita un pic ondulata ( si nu prea ai mare sunet decat dupa 1-1,5 ani asa am eu ). E mult mai bine si tin destul de mult. Eu o am cam de aproape 2 ani si daca o curat de noroi e noua nu are pic de rugina pe ea. Bafta multa ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
am sunat si ieri si azi la borla ,,mi-a raspuns un nene care habar nu avea despre pretz ,astazi mi-a zis sa mai sun si maine pe la 9 ca imi poate comunica si pretul,sincer nu mai am rabdare.Pe tine cat te-a costat traseul???
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
Borla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 September 04 ![]() |
Vezi poate te ajuta cu informatii despre pret si despre cele mai apropiate magazine, distribuitorul produselor Borla - tel. 0248290393. Parca asa scrie pe site-ul lor (chiar daca nu a fost actualizat cam de multisor) la sectiunea "retea de distributie".
|
-------------------- |
|
B-53-SDP |
![]()
|
Ma pe mine nu ma costat decat toba finala si terminatia stiu m-am exprimat gresit mai sus eu nu am decat toba finala de inox restul tevii e normala nu am avut resurse sa pun teava pana in spate am scos doar toba de mijloc (intermediara)200RON si terminatia 50RON.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
nu se putea suda inox de fier cu argon?eu asa stiam
p.s.nu ma pot abtine...solenza ta e amg sau tdi? ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
720 Ron traseu de 50 mm
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
Solenza mea este Mpi la fel ca si a ta ,poza e mai veche ,acele prostii nu mai sunt pe ea ,promit ca am sa schimb acea poza cu una mult mai noua
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
este 23:32 acu i-am facut poza!!!
Attached thumbnail(s) DSCF6518.jpg ( Size: 86.79k ) Number of downloads: 1757 |
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg care-i treaba cu poza aceea si nu vad nici o legatura cu tdi sau amg in acest topic !
DECI nu renuntati la intermediara ! Diferenta de pret intre itermediara si teava inox fara intermediara este destul de mica si nu merita ! Te zapaceste la cap sunetul si nu uita ca ala se numeste si amortizor de zgomot , iar tu tocmai vrei sa renunti la el ! Sunetul sport se obtine din finala si nu din intermediara . Intermediara sport INOX pe 50 mm este direct-flow , adica nu are site in interior si poti vedea dintr-o parte in alta ... nu are nimic care sa opreasca fluxul de aer , iar rolul ei este sa amortizeze burst-ul de gaze de evacuare si sa-l fluidizeze intr-un curent cat mai constant spre evacuare ! NU RENUNTATI LA INTERMEDIARA !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Toba mica are denumirea de camera detenta sau detentor,iar toba mare se numeste amortizor de zgomot.Pentru mai multe detalii vezi aici:http://www.borla.ro/info_tehnice.htm.Sunt de acord cu tine in legatura cu faptul ca nu trebuie renuntat la intermediara.
This post has been edited by cristio_79: 29 Jan 2007, 22:38 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
office eurocomfort |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 January 07 ![]() |
nu e rea ideea cu evacuare din inox.si io am vrut sa pun dar mam sgarcit si am luat de astea din comert si sa fac ceva pe ele ca se incing de le sar capacele!asa tre sa faca sau ceva nu e in regula?am mers vreo 400m cu treapta 1 si cand am oprit frigeau tare tare!e normal?alea de inox nu cred ca faceau la fel.
|
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004 clima
- gl 06 mfi
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Orice traseu de evacuare se incinge la fel....
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Si toba de mijloc originala nu este tot direct-flow? La mine asa a fost: intra teava pe o laterala si iese pe cealalta. Inauntru are doar niste gaurele teava, totul fiind imbracat in tabla exterioara. Nu e ca finala gatuita, sa aiba mai multe capete de tevi gaurite si asezate in paralel si infundate la capete.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
nu stie cineva daca se gasesc tobe borla in tm ? ca a mea e pe duca si macar vreau sa-mi iau una sport...am inteles ca o face putin mai vioaie,e adevarat ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
O face cu sigurantza mai vioaie doar daca schimbi tot traseul ,eu mi-am luat inima'n dinti si am fost ieri la pitesti ,am optat ptr traseul sport de 50mm borla
![]() Multa bafta!!! Attached thumbnail(s) 02_02_07_1212.jpg ( Size: 10.85k ) Number of downloads: 1577 02_02_07_1213.jpg ( Size: 26.29k ) Number of downloads: 1558 02_02_07_1305.jpg ( Size: 29.66k ) Number of downloads: 1715 02_02_07_1306.jpg ( Size: 27.93k ) Number of downloads: 679 02_02_07_1307.jpg ( Size: 23.48k ) Number of downloads: 990 02_02_07_1326.jpg ( Size: 28.31k ) Number of downloads: 1028 |
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
Ti-au pus si un tips ceva ? Care a fost pretul final al lucrarii ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Cat a costat tot traseul,nivelul de zgomot este in parametri,ti-au dat vreo hartie la mana,in caz ca o sa ai probleme la ITP?Pune si tu mai multe detalii,te rog,pentru ca sunt interesat si eu de schimbarea tobelor.Multumesc!
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
toba de la Borla are ea tips dar daca vrei tu altul .... o taie platesti si pui ce vrei .
Pentru bucuresti tobele Borla la Pilot Auto in jur de 720 RON, sunt si certificate ITP , zgomotul este aproape indentic poate un pic mai infundat numai la oprirea motorului se aude un fluierat ( un traseu complet identic cu ce aveti pe masina format din doua tobe plus teava numai ca este pe 50 mm ) This post has been edited by cosad: 3 Feb 2007, 14:49 |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Care a fost pretul final la cei din Pitesti?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
Traseul a costat 7 mil si 5 sute,tobele sunt certificate rar ,primesti factura si garantie,iar zgomotul este ceva mai "sport" in comparatie cu cele originale.Apropos de tips ,il au deja si dupa cum s-a precizat anterior il poti schimba ,au acolo diferite modele.
Ptr cosad m-am interasat si la pilot bucuresti intradevar 720 ron sunt tobele dar fara teava intermediara si fara manopera ,eu zic ca e mai comvenabil sa faci un drum pana la pitesti!!! This post has been edited by sad_paw89: 5 Feb 2007, 10:36 |
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
daca ma pun sa merg pana in pitesti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Pe mine m-ar interesa dc si -a schimbat cineva galeria de evacuare chiar de la motor, cu una de tip "serpisori".(ca in poza atasata). Are un avantaj ca cele 4 galerii de evacuare sunt egale ca lungime. Am inteles ca e castig de putere. Unde as putea gasi asa ceva, care sa potriveasca la Solenza?
This post has been edited by trans-am: 5 Feb 2007, 12:55 Attached thumbnail(s) manifold.jpg ( Size: 26.14k ) Number of downloads: 740 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cati ani garantie ti-au dat? Ca eu am primit trei ani, desi pe forum am aflat ca ar avea cinci.
P.S. Eu cand am fost in service la tobe Borla imi era cam jena...cu Supernova mea, inconjurata de tot felul de masini... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
tot 3 ani ,si sincer sa fiu nu mi-a fost deloc rusine:D
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:17 |