pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt curios ce or sa faca iubitii nostri parlamentari dupa ce iese Base, iar il suspenda? Pe de alta parte nici Base nu poate sa faca nimic impotriva jigodiilor.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
He he - in politica oamenii sunt din pacate prea putin dispusi sa gndeasca - dupa cum am spus - pragmatic. Cumva devine un fel de religie, asa ca nu ma astept sa pot convinge pe a4tech01 & Co.
E si de inteles: ei au ajuns sa aiba o opinie (cum si-au format-o, e alta poveste) si incearca sa si-o apere, reactionind nu intotdeauna bine cind vad ca opiniile lor nu se potrivesc cu scopul. Cei care se situeaza pe pozitia "presedintele n-a facut XYZ" uita (sau, dupa caz, se fac ca uita) ca guvernul e cel care are conducerea operativa - nu parlamentul, si nici presedintele. Parlamentul e o adunatura de impotenti si de nerusinati (asta ca sa ma exprim blînd), care, iata, imediat ca s-a gasit careva s-i ia la rost si-au adus deodata aminte ca au muschi. In mintea mea, Parlamentul ar trebui sa traga la raspundere guvernul (dar nu merge, ca guvernul are puterea executiva, si ce te faci daca - doamne fereste! - incepe sa le strice invirtelile)... ------------- edit: raspunsuri serioase la intrebarea adresata mie de vis-a-vis: NU: am votat cu Basescu si cu PD (din cauza lui Basescu) - desi nu vad nici un partid care sa-mi placa, nici PD nu e mai breaz. Observatiamea era de ordin general. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
din moment ce "curtea de legume" a zis clar ca basescu nu a incalcat constitutia...restul este o razbunare politica a carnatilor.
This post has been edited by tribunul: 23 Apr 2007, 13:57 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 23 Apr 2007, 11:52) pai deja s-au strans vre-o 300 si 20 daca nu ma insel ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Ma simt frustrat ca toti mosnegii care in mod normal nu prea dau prin parlament au votat altfel decat ce am votat eu. E dreptul lor dar eu am votat odata presedintele. Acum voi merge la vot ca sa le dau peste nas. Sper sa se ajunga la vot uninominal ca sa nu mai fim fortati sa votam liste. E penibil ca pe votul meu s amai intre si vreo cativa neica nimeni. Daca imi place unul de la PSD, PD, PNL poate chiar UDMR vreau sa-l votez numai pe acela nu si inca vreo 5 care sunt pe lista cu el. Mie lehamite de toti politicienii nostri dar si mai mult de alegeri.
This post has been edited by dinescu: 23 Apr 2007, 14:29 |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Logica mea imi spune, ca cine greseste plateste.
Adica, daca Parlamentul a gresit cu privire la suspendarea presedintelui, sa plateasca. Cu alte cuvinte, daca Basescu NU este demis, inseamna ca Parlamentul a gresit cand a cerut referendum. Nu a fost pe aceeasi unda cu vointa poporului. Ca sa nu existe dubii.... Sa zicem ca Basescu a facut unele greseli. A fost suspendat pentru greselile lui. Dar Parlamentul cand greseste, ce se intampla ? |
--------------------
-
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sa vedem daca si cum veti vota, ca de vorbit ne tot racim gurile de pomana
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...view=getnewpost http://www.daciaclub.ro/Sinteti-de-acord-c...lui-t72628.html |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(tribunul @ 23 Apr 2007, 12:50) din moment ce "curtea de legume" a zis clar ca basescu nu a incalcat constitutia...restul este o razbunare politica a carnatilor. pai tocmai: curtea de legume a spus clar ca a incalcat constitutia. Insa a adaugat ca nu au fost incalcari grave ale acesteia, ceea ce presupune mult subiectivism. In alta ordine de idei, articolul respectiv din constitutie spune "fapte grave prin care se incalca prevederile Constitutiei", ceea ce este foarte departe de "fapte prin care se incalca grav Constitutia". Ori, daca CC a spus ca a fost incalcata Constitutia, dar nu grav, avand in vedere ceea ce spune articolul respectiv, nu ar trebui sa mai fie vreo indoiala, insa pentru unii visele mor greu... ![]() LE: andu911: Parlamentul aplica virgula constitutia. Face referendum tocmai pentru a vedea daca este pe aceeasi lungime de unda cu poporul... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
os: in principiu de acord cu ce ai spus referitor la pareri si alte alea.
Zici ca nu sunt atributiile presedintelui sa faca, ci ale guvernului. Perfect de acord. insa presedintele are atributiile lui, pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit. Printre astea: mediere intre institutiile statului, mentinerea echilibrului politic, etc... Imi spui si mie de ce presedintele isi baga nasul in treaba guvernului? (ca nu e treaba lui, asa cum am stabilit mai sus) Sau poate imi spui cum intentioneaza presedintele sa mentina un echilibru politic dand nastere numai la scandaluri? (incearca sa apari cu alte explicatii decat "hotilor le place linistea") |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
vad pe-ici ca unii asteapta "sa vina marinarul si sa le-arate el lor..".
ce sa le-arate mai fratilor? voi chiar nu intelegeti ca parlamentul e organul suprem al tarii? stiu ca suna aiurea, dar asa e. bun, prost, parlamentul trebuie sa existe, pt.ca alternativa e un sistem autoritar sau dictatorial. iar parlamentul se schimba la vot, nu altfel. a, ca nu-mi place mie cine e in parlament, asta e altceva. sa-l strangem de gat pe dragutul "popor" care i-a votat. cine-i de vina ca basescu asta e un fraier care nu intelege ca el se subordoneaza parlamentului si nu invers..? si mai lasati-ma cu "vointa poporului" ca nimeni nu stie cu adevarat ce vrea poporul. sau poate voi aveti impresia ca stiti dupa votul de pe forum ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C.C. @ 23 Apr 2007, 17:49) basescu asta e un fraier care nu intelege ca el se subordoneaza parlamentului si nu invers..? si mai lasati-ma cu "vointa poporului" ca nimeni nu stie cu adevarat ce vrea poporul. sau poate voi aveti impresia ca stiti dupa votul de pe forum ![]() ![]() Cum ....sa fie parlamentul organul suprem si vointa poporului nimic??? Aia cateva sute sunt alesi de omul de rand si se subordoneaza lui. Nu e obligat un popor sa suporte marlania a trei sute de oameni care traiesc din banii celorlalti. Parlamentul ca si presedintele poate fi pus azi si dat jos maine daca poporul o vrea... LE: forumul este foarte bun pentru sondaje si cred ca are aceeasi marja de eroare ca si un sondaj profesional Cata nemernicie, ia uitati-va aici: http://www.ziare.com/Legea_referendumului_...enta-83501.html Este bataie de joc la adresa poporului roman...Oare nu ar putea fi pusi astia 300 pe un vapor si trimisi in croaziera? si vaporul sa se cheme Titanic? This post has been edited by OAP: 23 Apr 2007, 17:22 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C.C. |
![]()
|
pai, ce nu intelegi? intr-adevar, odata ce au fost alesi, au dreptul sa faca ce vor, atata timp cat nu incalca constitutia.
iar chestia cu "poporul" caruia i se supun e pur ideologica si vine din faptul ca sunt alesi si schimbati prin vot popular. asta nu inseamna ca, de cate ori cuiva nu-i place ce voteaza aia in parlament are dreptul sa desfiinteze parlamentul. poate doar in somalia, dar nu intr-o tara democratica. ne place sau nu, au mandat pe 4 ani. ne place sau nu, trebuie sa respectam legile si hotararile pe care le dau. sau care-i propunerea: sa intram peste ei sa-i linsam, sau ce? hai sa fim seriosi, totusi.. uite, poate asa invata si "poporul" ca, intr-un regim democratic, alegerile pt.parlament sunt muuult mai importante decat pt.orice altceva. fiindca aia fac legea in romania. clar? |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 23 Apr 2007, 09:50) Bun sfat,FireChief! Romanii ar trebui sa se trezeasca si sa vada ca "Base" asta e si el un hot,mai exact ala mai mare si mai tare si cu mai mult tupeu... FireChief,cred ca-mi explic de ce-l sustii asa tare pe Basescu,desi n-ai argumente:oare de la ce partid o fi un sef al pompierilor din Bucuresti?A?Pai de la ce partide sunt toti "sefii"?PNL sau PD si cum vad ca nu esti cu PNL-ul,ce alternativa ar fi? Daca e asa,eu zic sa-ti dai demisia!Nu din functie,ci de aici,de pe forum. E clar de la o posta ca astfel de sustinatori ai lui Basescu nu pot fi decat din PD... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ca sa stai linistit...nu sunt seful pompierilor pe bucuresti...sunt un sef mult mai mic ![]() deci stimatul meu coleg....ce zici...sa demisionez?...sau sa fiu suspendat?.... ![]() pina una alta da-mi voie sa am o opinie si sa mi-o sustin....chiar daca asta personal te deranjeaza... QUOTE(C.C. @ 23 Apr 2007, 18:47) pai, ce nu intelegi? intr-adevar, odata ce au fost alesi, au dreptul sa faca ce vor, atata timp cat nu incalca constitutia. iar chestia cu "poporul" caruia i se supun e pur ideologica si vine din faptul ca sunt alesi si schimbati prin vot popular. asta nu inseamna ca, de cate ori cuiva nu-i place ce voteaza aia in parlament are dreptul sa desfiinteze parlamentul. poate doar in somalia, dar nu intr-o tara democratica. ne place sau nu, au mandat pe 4 ani. ne place sau nu, trebuie sa respectam legile si hotararile pe care le dau. sau care-i propunerea: sa intram peste ei sa-i linsam, sau ce? hai sa fim seriosi, totusi.. uite, poate asa invata si "poporul" ca, intr-un regim democratic, alegerile pt.parlament sunt muuult mai importante decat pt.orice altceva. fiindca aia fac legea in romania. clar? cc-ule....cred ca habar n-ai ce inseamna reprezentativitatea in politica....acei domni sunt acolo pentru a reprezenta optiunile oamenilor....in momentul in care derapeaza...noi ii vom corecta...putem intra peste ei sa-i linsam?...in principiu da ![]() tariceanu tocmai vorbeste de cit de bine se intelege cu vacarouiu ![]() This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 19:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
CC vorbesti de parca ai fi milionar in euro si toate combinatiile tale au iesit datorita parlamentului...
|
--------------------
-
-
-
|
|
C.C. |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 23 Apr 2007, 19:01) cc-ule....cred ca habar n-ai ce inseamna reprezentativitatea in politica....acei domni sunt acolo pentru a reprezenta optiunile oamenilor....in momentul in care derapeaza...noi ii vom corecta...putem intra peste ei sa-i linsam?...in principiu da ![]() bine ca ai tu habar. intre altele am facut dreptul constitutional cu prof.deleanu, unul dintre cei mai tari in materie din romania. iar daca tu asa gandesti, cum ca "prostimea" poate "corecta" parlamentul cand are chef, atunci, trezeste-te baiete! cei ca tine sunt cel mai usor de folosit in a da in cap altora. e de ajuns sa le dai un motiv. sper sa nu vi-l dea dragul vostru de basescu. si nu apar parlamentul pt.ca mi-ar fi adus vreun beneficiu (din contra, cred ca cei mai multi dintre ei sunt niste idioti). insa asta nu da dreptul nimanui sa conteste institutia in sine, pt.ca pericolul derapajului democratic e mai real ca niciodata. uitati-va la rusia, la ucraina, etc. cat despre suspendarea lui basescu, aici sunt 100% de acord cu parlamentul, chiar daca fiecare a avut motivele sale. insa acest presedinte NU E BUN! si punn asta dei l-am votat. sunt convins ca si atunci am avut dreptate, e bine ca nu a iesit nastase. insa acum, dupa doi ani, m-am lamurit si cu basescu asta. il doare-n aia de constitutie si de legi. plus ca pe mine, oamenii care s-au victimizat intotdeauna si au sustinut ca fara ei nu se poate, mi s-au parut intotdeauna patetici. nimeni nu e de neinlocuit intr-o functie, desi asa crede. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
"Democratia este o forma de organizare si conducere politica a societatii prin consultarea cetatenilor, tinand cont de vointa acestora, de interesele si aspiratiile de progres ale tarii. Este guvernarea de catre popor, puterea suprema revenind poporului si fiind exercitata direct de el sau de catre reprezentantii alesi conform unui sistem electoral liber.
Ca forma de organizare si conducere politica a societatii, democratia presupune doua parti: conducatori si condusi (guvernanti si guvernati), prin consens intre cele doua parti. Detinatorii puterii politice, indiferent care ar fi apartenenta lor de grup social, trebuie sa reprezinte vointa majoritatii poporului." ce scoli ai facut tu nu ma intereseaza...."parlamentul poate face ce vrea...".daca asta ai invatat dumneata la scoala e grav... daca la referendum se va dovedi ca parlamentul nu a reprezentat vointa majoritatii poporului ....ce se intimpla??????? This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
QUOTE(OAP @ 23 Apr 2007, 17:05) Cum ....sa fie parlamentul organul suprem si vointa poporului nimic??? Aia cateva sute sunt alesi de omul de rand si se subordoneaza lui. Nu e obligat un popor sa suporte marlania a trei sute de oameni care traiesc din banii celorlalti...Oare nu ar putea fi pusi astia 300 pe un vapor si trimisi in croaziera? si vaporul sa se cheme Titanic? sunt perfect de acord cu tine cu un singur amendament...capitanul vaporului sa fie besescu ![]() This post has been edited by daciafan: 23 Apr 2007, 20:50 |
--------------------
/
/
/
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Întrebare de baraj: dacă la alegeri băsescu a fost ales de către 5 milioane de alegători, de ce la referendum trebuie să-și exprime votul 9 milioane?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
daciafan |
![]()
|
skyspot
eu cred ca ar trebui sa fie exact invers This post has been edited by daciafan: 23 Apr 2007, 20:52 |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
raspuns pe masura ...daca la referendum se prezinta un milion....iar citeva sute de mii voteaza da si citeva sute de mii voteaza nu...o mana de oameni pot anula decizia a 5 9000 000 de cetateni....iar demiterea unui presedinte implica mult mai multe aspecte periculoase decit alegerea unui presedinte...
This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 20:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Și dacă 15 % se prezintă la referendum, înseamnă că majorității i se rupe de referendum, deci i se rupe de ce se votează.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
corect...se voteaza demiterea presedintelui....deci parlamentul nu a tinut cont de vointa poporului....daca poporul dorea sa-l demita se prezenta masiv la vot...
daca eu fac un referendum si zic....sunteti de acord sa desfiintam ratb sa mergem pe jos...si cetatenii nu se prezinta ....ce fac...mai fac unul si inca unul si inca unul pe aceeasi tema??????....sau inteleg ca e o tema care nu are sprijin popular si ma opresc.... cam asta e cu referendumul.... This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 23 Apr 2007, 20:33) "Democratia este o forma de organizare si conducere politica a societatii prin consultarea cetatenilor, tinand cont de vointa acestora, de interesele si aspiratiile de progres ale tarii. Este guvernarea de catre popor, puterea suprema revenind poporului si fiind exercitata direct de el sau de catre reprezentantii alesi conform unui sistem electoral liber. Ca forma de organizare si conducere politica a societatii, democratia presupune doua parti: conducatori si condusi (guvernanti si guvernati), prin consens intre cele doua parti. Detinatorii puterii politice, indiferent care ar fi apartenenta lor de grup social, trebuie sa reprezinte vointa majoritatii poporului." Ce zici tu aici e foarte adevarat,dar este o chestie pur teoretica pentru ca in practica cei care sunt alesi de noi in parlament,conduc tara,nu poporu.Ca o fac bine sau rau,e alta poveste si vor fi sanctionati la urmatoarele alegeri,dar ca tara sa nu stagneze in reforme si tot ce mai trebuie,ne trebuie o armonie intre presedinte-parlament-guvern,ceea ce cu basescu nu o sa avem niciodata.Singurul lucru pentru care e bun,e scandalul.Ok,ne amuza pe unii,ne mai umple viata,dar ne cam seaca la buzunar,ca de,trebuie bani publici sa sustinem un "bun orator" care vrea sa fie el sef peste tot.Si inca o chestie pe care o cam omit toti,inclusiv marinaru si anume verdictul ala dat de CC a fost cat se poate de clar:nu a incalcat grav si am subliniat grav,pentru ca toti au omis acest cuvant care este extrem de important!Cu alte cuvinte au fost ceva greseli,dar nu grave si decizia finala o va lua parlamentul,ceea ce s-a si intamplat.Acu ca boborul e foarte influentabil si vede in marinar un salvator,e problema lui....el sufera pentru deciziile lui,dar naspa e ca trebuie sa sufere si altii pe langa aceia care decid anumite lucruri care in timp se dovedesc a fi niste alegeri gresite. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ICET @ 23 Apr 2007, 21:37) Acu ca boborul e foarte influentabil si vede in marinar un salvator,e problema lui....el sufera pentru deciziile lui,dar naspa e ca trebuie sa sufere si altii pe langa aceia care decid anumite lucruri care in timp se dovedesc a fi niste alegeri gresite. Da mey. Suntem cateva milioane de imbecili vrajiti de chelia lu' Base. Unde erau salvatorii...Veniti dom'le de ne luminati si nu ne lasati sa gresim din nou votand impotriva demiterii si sa distrugem destinele altor milioane de oameni care sufera din cauza marinarului. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
FireChief |
![]()
|
art 95 În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută....
...deci e vorba de fapte grave ...nu de incalcari grave....incalcarea constitutiei este o fapta grava....iar pozitia curtii constitutionale a fost clara... ce face incepem iar...toata lumea in tara asta stie ca CC a dat aviz negativ...lucru ce a deranjat teribil patrulaterul negru...psd-pnl(sunt furios ca folosesc jumatate din votul meu dat aliantei pentru a se alia cu psd)-pc-prm This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Sa merg la vot?Sa nu merg la vot?Sa votez cu Basescu?Sau contra Basescu?Asta-i intrebarea.
![]() Ce vom pierde fara Basescu?Ce vom castiga cu Basescu? Mai,acuma pe bune...il aud pe Basescu vorbind(ca altceva nu face,aici trebuie sa recunoastem)...parca,parca as vota cu el...Ii aud pe ailalti care il critica...si parca nu prea as mai vota... Sa-mi dea cineva argumente solide pentru Basescu,si promit ca il votez la referendum. This post has been edited by a4tech01: 23 Apr 2007, 22:07 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
QUOTE(C.C. @ 23 Apr 2007, 16:49) Ma bag si eu ca musca-n lapte sau ca strampi-n... dar de cand a ales poporul actualii parlamentari??? parca au ales niste liste nenorocite care, daca pe primul loc avea un om cat de cat responsabil - el era pe post de "gard", in spate erau toti leoparzii prezenti astazi in Parlament... Cat despre nr de alegatori ce trebuie sa se prezinte la vot pentru o eventuala confirmare de demitere, am o impresie ca este un fel de "sapa groapa altuia si cazi singur in ea": parca PSD-ul (cu eternul lui candidat la presedentie) a adoptat aceasta lege pe "vremea lui" tocmai sa fie oarecum "protejat"...aaaaa...acum nu-i mai convine legea??? trebuia sa te gandesti cand ai adoptat-o... aaaa... atunci tu erai legea!!!... si cum ramane cu legile date special pentru cine trebuie???... roata se intoarce... intotdeauna!!! Sa nu uitati asta! Sa ne vedem cu bine prin alte tari "cu apa calda"! |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
@4tech01
poti vota cum vrei ....doar traim intr-o tara libera....importanta e participarea la referendum pentru ca asa aratam ca ce se intimpla in tara asta ne intereseaza si ....mai e ceva....nu stiu de cite ori ai putut sa-ti exprimi direct pozitia fata o decizie a parlamentului ...si pozitia asta chiar sa conteze.... This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:16 |