DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 43 44 45 46 47 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

a4tech01
post 23 Apr 2007, 22:10
Post #1321

Membru incepator

Group: Members

Dar referendum ptr vot uninominal cand se face?Ca acolo chiar ma duc la vot!Si guvernul lui Patriceanu cand se schimba?
Astea sunt cele 2 chestiuni care ma intereseaza pe mine...

--------------------
nu am ** **
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daciafan
post 23 Apr 2007, 22:11
Post #1322

/

astora care v-ati dat votul pentru alianta DA si care ati fost ...cenzurat in cur la greu acum cand pnl e aliat cu psd-ul nu va este frica de un nou...cenzurat din partea lui baselu? de ce naiba il sustineti asa de fervent?
eu cred ca-l doare in...cenzurat de voi cei care l-ati votat si mai devreme sau mai tarziu tot o sa va dea teapa, ca oricum la altceva nu se pricepe
eu l-as fi bagat la zdup la 5 minute dupa ce a iesit pe post sa urle in fata natiunii ca au fost fraudate alegerile fara sa poata demonstra in vreun fel acest lucru

--------------------
/ / /
+
FireChief
post 23 Apr 2007, 22:12
Post #1323

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

toate la rindul lor...deocamdata noi ca cetateni avem de stabilit cine are dreptate in acest conflict....si o putem face in asa fel incit sa fim auziti....doar votind pentru o parte sau alta...
eu ma pot exprima si fara expresii de-astea...cenzurate..
ce o fi asa greu sa vorbim normal....fara exagerari lingvistice...
mie nu imi e frica de nimic...constat doar ca optiunea mea politica a fost furata....si solicit indreptarea greselii si sanctionarea vinovatului...de catre mine ,prin vot

This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 22:16

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
ICET
post 23 Apr 2007, 22:22
Post #1324

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

QUOTE(daciafan @ 23 Apr 2007, 22:11)
eu l-as fi bagat la zdup la 5 minute dupa ce a iesit pe post sa urle in fata natiunii ca au fost fraudate alegerile fara sa poata demonstra in vreun fel acest lucru
*

Pai daca rezultatul votului final a convenit,n-a mai urlat...dar sa fi fost invers,sa vezi ce tipa ca din gura de sarpe... biggrin.gif

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
FireChief
post 23 Apr 2007, 22:25
Post #1325

asta e proces de intentie si nu se face....nu ai de unde sa stii ce ar fi facut daca...

ce facem ne aducem aminte de scandalul din BEC cu judecatorul ala comunistul ala de ne prostea in fata....sa nu ne mai aducem aminte de psd si realizarile marete in bagarea pumnului in gura presei,in controlarea justitiei si in coruptia generalizata...sa uitam de baronii locali...mischie,oprisan....de ministru pulvac sau cum ii zicea care a furat bani europeni,de stanoiu,de stenograme,de nastase cel glumet si atotputenic de ne cerea sa-i numaram ouale,de hrebenciuc richelieu,de michi spaga,...etc etc etc etc

cind a aparut coruptia in romania...cind s-a dezvoltat....cind s-a generalizat???...toate sub iliescu care a stat incuiat la cotroceni si s-a facut ca nu vede....spunind si ca nu are atributii...

prefer oricind unul ca basescu care se lupta si spune ce are de spus,si arata cu degetul,si atrage atentia,si provoaca dezbateri sau chiar scandaluri....cind ne-am dat seama ca avem o constitutie cu multe probleme...acum...si asta doar si e un cistig imens...ca trebuie sa o schimbam....cind a ajuns fatarnicia politica la cote inimaginabile si la aliante impotriva oricarui bun simt politic...acum si o sa luam masuri...cind s-a discutat atit de atributiile guvernului ale parlamentului si ale presedintelui...acum si am invatat cu totii....cind s-a condamnat comunismul ...acum la 17 ani de la revolutie ca pina acum n-a avut cine sa o faca...cind s-au trecut arhivele la cnsas unde trebuiau de mult sa fie...acum ca n-a avut cine....pentru astea si multe altele eu o sa votez NU la referendumul pentru demiterea presedintelui...

This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 22:51

--------------------
+
ICET
post 23 Apr 2007, 22:59
Post #1326

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Auzi,da marinaru asta de unde a aterizat??El nu a fost comunist?El nu a furat nimic??Nu are clientela lui politica??Sa nu zici ca nu,pentru ca inseamna ca esti naiv...
AAA..ca e mai jmecher decat restul si face valuri ca sa nu se vada ce face el pe "sub masa",trebuie sa recunsoc ca e unul din "baietii destepti" si face ce nu a facut nimeni pana acum,adica da din gura.Doar pentru asta e sustinut de unii oameni(pentru ca pe mine nu ma reprezinta).Sunt scarbit de toti,incepand cu ala de la cotroceni(suspendat sau nu) si terminad cu ultimul om politic.

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
C.C.
post 23 Apr 2007, 23:43
Post #1327

Membru

quote: firechief
ce scoli ai facut tu nu ma intereseaza...."parlamentul poate face ce vrea...".daca asta ai invatat dumneata la scoala e grav...

e grav ca asa spui dumneata? poate vrei sa ma contrazici cu niste argumente, nu cu tot felul de definitii sforaite pe care le tot scoti in evidenta. cand citesc ce scrii dumneata, am senzatia ca il aud pe ceausescu, ca ala dadea inainte cu "poporul" da habar n-avea ce vorbeste.
sau poate ca esti chiar basescu in persoana. sau poate boc..?
si daca tot ma citezi, citeaza pana la capat: "..au dreptul sa faca ce vor, atata timp cat nu incalca constitutia."! in materie legislativa, evident. pt.cine intelege.
se face atata tapaj pe chestia asta cu referendumul. problema nu-i asta. sa zicem ca basescu nu ramane suspendat si continua sa fie presedinte. si apoi ce? o sa invete ceva din chestia asta? sau in prima zi de la repunere in functie, iese pe post si incepe iar sa-i faca pe aia in toate felurile. cam ce credeti ca o sa faca aia? nu credeti ca o s-o luam de la capat cu scandalul?
de-aia zic ca basescu asta nu are ce cauta pe-acolo. si nu pt.ca as avea ceva personal cu el. nici nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza. da prea incepe a semene a ceausescu..

--------------------
Renault Espace IV 2004 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
andu911
post 23 Apr 2007, 23:45
Post #1328

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

pe cei care va deranjeaza Basescu, cum dracu de nu v-a deranjat Iliescu timp de 10 ani

--------------------
- - -
+
C.C.
post 23 Apr 2007, 23:55
Post #1329

Membru

ba pe mine m-a deranjat! da ce naiba sa votezi, daca in intelepciunea lui nemarginita, "poporul" l-a adus in finala pe vadim cu ilici? sau pe basescu cu nastase? voi chiar aveti impresia ca oamenii l-au votat pe iliescu sau pe basescu de drag? nici vorba!
i-au votat pt.ca, in momentul acela, erau raul cel mai mic. asta-i adevarul.
si, sa nu uitam, ca la vot nu s-a prezentat aproape jumatate din alegatori. de-aia zic ca treaba cu "vointa poporului" e discutabila.
multi sunt atat de scarbiti de politica, incat nici nu se duc sa voteze. si uite ce iese..

--------------------
Renault Espace IV 2004 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
jaf
post 24 Apr 2007, 00:54
Post #1330

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

QUOTE(andu911 @ 24 Apr 2007, 01:45)
pe cei care va deranjeaza Basescu, cum dracu de nu v-a deranjat Iliescu timp de 10 ani
*

Au trait in pace si nu au fost purecati.. parerea mea.. exemplu? o matusa PSD-ista care are un post intr-o anumita primarie.. si pe care o vad de un timp(mai exact de cand nu ii PSD la putere) foarte mahnita si cu unele sentimente putin neortodoxe fata de Basescu si tot vaporul lui..
Intrebare: de ce matusa mea sufera?
Raspuns: pt ca nu ii mai merg afacerile cum ii mergeau si ei si stimatului domn primar.. blush.gif

Deci in concluzie si prin urmare nu ii Base usa de biserica dar cel putin baga spaima in stimabilii nostri alesi(teoretic alesi) care s-au gandit ca au suferit destul 2 ani si trebuie prin orice metoda sa ii bage pumnu in gura la cel le strica reputatia si arunca non-stop cu gunoaie in ei..
Consider ca ar fi bine pentru Romania ca Basescu sa ramana presedinte.. singura problema care ramane ii parlamentul.. niciodata nu m-am gandit ca PRM o sa isi savureze cafeluta de dimineata cu cei de la UDMR si PSD-ul cu PC-ul si PNL-ul dar in Romania totul ii posibil.. ii tara unde se poate orice.. absolut orice..
Imi cer scuze daca supar pe cineva dar cand ating subiectul "jos Basescu sa putem fura ce mai ii de furat in Romania" mi se ridica parul in cap.. mad.gif

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
jaf
post 24 Apr 2007, 01:07
Post #1331

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

QUOTE(C.C. @ 24 Apr 2007, 01:55)
ba pe mine m-a deranjat! da ce naiba sa votezi, daca in intelepciunea lui nemarginita, "poporul" l-a adus in finala pe vadim cu ilici? sau pe basescu cu nastase? voi chiar aveti impresia ca oamenii l-au votat pe iliescu sau pe basescu de drag? nici vorba!
i-au votat pt.ca, in momentul acela, erau raul cel mai mic. asta-i adevarul.
si, sa nu uitam, ca la vot nu s-a prezentat aproape jumatate din alegatori. de-aia zic ca treaba cu "vointa poporului" e discutabila.
multi sunt atat de scarbiti de politica, incat nici nu se duc sa voteze. si uite ce iese..
*

Suntem singura tara in care am auzit de raul cel mai mic? Am o mica intrebare.. In ce secol o sa apara acel minune de om care o sa ne indeplineasca toate dorintele(inclusiv cele sexuale) ca doar ii presedinte? Si cand o sa mergem sa-l votam cu 101%? NICIODATA! La Romania nu conteazaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. nu a mers pana acuma.. nu mai votam de acum incolo! mai bine mergem si bem o bere decat sa votam.. cel putin suntem sanatosi.. ragaim dupa berea aia si totul ii OK.. as avea o mica rugaminte fata de ce-i care acum 2 ani nu s-au prezentat sa-si indeplineasca datoria de cetatean.. sa se abtina de la comentarii.. numa bine wink.gif

This post has been edited by jaf: 24 Apr 2007, 01:09

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
andu911
post 24 Apr 2007, 02:38
Post #1332

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(jaf @ 24 Apr 2007, 00:54)
Au trait in pace si nu au fost purecati.. parerea mea.. exemplu? o matusa PSD-ista care are un post intr-o anumita primarie.. si pe care o vad de un timp(mai exact de cand nu ii PSD la putere) foarte mahnita si cu unele sentimente putin neortodoxe fata de Basescu si tot vaporul lui..
Intrebare: de ce matusa mea sufera?
Raspuns: pt ca nu ii mai merg afacerile cum ii mergeau si ei si stimatului domn primar..  blush.gif
*

Cei impotriva lui Basescu se impart in 2 categorii. Prima este cea despre care vorbesti, cei care aveau cate un business care se baza pe anumite relatii politice sau pe linie de partid...
Iar a doua este a victimelor colaterale. Ceva de genu, daca maine il inchid astia pe Voiculescu, Mircea Badea isi pune palma-n fund si se apuca de manele, ca emisiune sigur n-o sa mai faca...
Ar mai fi si o mica parte care e impotriva lui Basescu din conceptie, dar daca e vorba sa voteze pe altu, se sustrag imediat...."Eu nu votez ca n-am pe cine" Numai ca ei n-au inteles ca fara presedinte nu se poate si o sa-si miste sezutul la vot atunci cand vor ajunge in al doilea tur Becali cu Basescu.

Un lucru va spun sigur...orice sustinator PSD, nu sustine PSD fiindca asa ii dicteaza lui constiinta ci are anumite interese.
Ba unu are taraba in piata si e prieten cu Mitica de la primarie care e in PSD, ba unu are neamuri prin PSD si asa mai departe...
Nu zic ca nu sunt si astfelt de sustinatori si la PD sau PNL, dar la PSD nu exista om care sa sustina PSD din simpatie.

This post has been edited by andu911: 24 Apr 2007, 02:42

--------------------
- - -
+
FireChief
post 24 Apr 2007, 05:14
Post #1333

QUOTE(C.C. @ 24 Apr 2007, 00:43)

sau poate ca esti chiar basescu in persoana. sau poate boc..?

*

radmasa.gif ....inseamna ceva pentru mine comparatiile astea...imi spun ca argumentele mele sunt puternice daca ma banuiti ca as fi unul din acei domni....vezi ca unii de pe aici si de pe forum reno ma cunosc...si nu sunt nici unul nici altul...
oricum ma onoreaza....
poate sunt basescu radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
OAP
post 24 Apr 2007, 08:02
Post #1334

Membru autentic

QUOTE(a4tech01 @ 23 Apr 2007, 23:10)
Dar referendum ptr vot uninominal cand se face?Ca acolo chiar ma duc la vot!Si guvernul lui Patriceanu cand se schimba?
Astea sunt cele 2 chestiuni care ma intereseaza pe mine...
*

Ce iti doresti tu se poate intampla numai daca Basescu revine la Cotroceni. daca Basescu "pica" la referendum in mintea poporului se va instala ideea ca actualul parlament e atot puternic si ma tem ca nu v-a reactiona in conscinta. Chiar daca nu esti pentru Basescu cred ca ar trebui sa mergi la vot si sa votezi impotriva suspendarii.

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
CGB
post 24 Apr 2007, 08:09
Post #1335

CGB

From: behind

QUOTE(FireChief @ 24 Apr 2007, 05:14)
radmasa.gif ....inseamna ceva pentru mine comparatiile astea...oricum ma onoreaza....
poate sunt basescu radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

hai c-ai dat-o rau in balarii, daca te simti onorat cand esti comparat cu maimutoii aia 2. io m-as simti jignit rau sa fiu comparat cu un politician. oricare ar fi el. inseamna ca as fi hot, mincinos, profitor, mincinos, hot, mincinos, hot, profitor, mincinos....

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
colombina29
post 24 Apr 2007, 08:17
Post #1336

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

Hai sa nu generalizam, nu toti politicienii sunt niste haimanale. Mai exista acel procent, e adevarat sub 10% care s-au mai gandit si la tarisoara asta!
Dar trebuie sa recunoastem ca atunci cand ai de-a face cu hotii, trebuie sa-ti iei un caine fioros, ca daca pui un pechinez sa-ti apere casa...

This post has been edited by colombina29: 24 Apr 2007, 08:17

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic 2006 - "La rând"
+
OAP
post 24 Apr 2007, 08:28
Post #1337

Membru autentic

Parca vad diseara la A1,A2,A3....Basescu undercover pe forumuri sub numele de FireChief... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
CGB
post 24 Apr 2007, 08:35
Post #1338

CGB

From: behind

toti politicienii is jigodii. chiar daca nu fura si nu mint, stau cuminti si-si vad d-ale lor. si asta e complicitate. sa nu ziceti ca nu stiu unii de altii, ce afaceri are cutare, ce magarii face cutare...etc. da' nu zice nimeni nimic. se acopera unu p-altu.
daca au curaj, sa iasa si sa arate cu degetu'. da' sa arate pe bune, nu cum face base. da din gura aiurea, dar nu da nume. sa zica ce stie. ca de vorbarie sintem satui.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
sandman_
post 24 Apr 2007, 09:41
Post #1339

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(a4tech01 @ 23 Apr 2007, 21:10)
Si guvernul lui Patriceanu cand se schimba?

In 2008, cand poporul va vota PSD, din pacate.

QUOTE(ICET @ 23 Apr 2007, 21:59)
Auzi,da marinaru asta de unde a aterizat??El nu a fost comunist?El nu a furat nimic??Nu are clientela lui politica??Sa nu zici ca nu,pentru ca inseamna ca esti naiv...
AAA..ca e mai jmecher decat restul si face valuri ca sa nu se vada ce face el pe "sub masa",trebuie sa recunsoc ca e unul din "baietii destepti" si face ce nu a facut nimeni pana acum,adica da din gura.Doar pentru asta e sustinut de unii oameni(pentru ca pe mine nu ma reprezinta).Sunt scarbit de toti,incepand cu ala de la cotroceni(suspendat sau nu) si terminad cu ultimul om politic.
*

cum sa fie , mai, comunist? El este democratul ideal. A fost comandant de vas, a vazut lumea, stie cum functioneaza sistemele democratice, pietele libere, etc... Cum sa fie el comunist sau securist?!?!?!? nici o sansa

QUOTE(FireChief @ 24 Apr 2007, 04:14)
radmasa.gif ....inseamna ceva pentru mine comparatiile astea...imi spun ca argumentele mele sunt puternice daca ma banuiti ca as fi unul din acei domni....

Inseamna sa sunt la fel de penibile ca si argumentele lor...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
OAP
post 24 Apr 2007, 09:47
Post #1340

Membru autentic

QUOTE(C.C. @ 23 Apr 2007, 17:49)
sau poate voi aveti impresia ca stiti dupa votul de pe forum radmasa.gif ?
*

ia uite aici:
http://www.ziare.com/Sondaj_CURS__Doar_20_...elui-83518.html

si compara cu votul de pe forum

--------------------
. . .
+
ady77
post 24 Apr 2007, 10:44
Post #1341

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(colombina29 @ 24 Apr 2007, 09:17)
Hai sa nu generalizam, nu toti politicienii sunt niste haimanale. Mai exista acel procent, e adevarat sub 10% care s-au mai gandit si la tarisoara asta!
*

Si un exemplu din cei 10% ar fi ................... ?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
sandman_
post 24 Apr 2007, 10:47
Post #1342

software engineer

De ex. Cioroianu.

--------------------
+
OAP
post 24 Apr 2007, 10:49
Post #1343

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 24 Apr 2007, 11:44)
Si un exemplu din cei 10% ar fi ................... ?
*

Burebista, Decebal, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare...upss astia nu erau politicieni icon_mrgreen.gif

--------------------
. . .
+
daciafan
post 24 Apr 2007, 10:49
Post #1344

/

QUOTE(andu911 @ 23 Apr 2007, 23:45)
*

ne-a deranjat si iliescu dar si atunci ca si acum noi astia deranjatii eram in minoritate sad.gif

--------------------
/ / /
+
TMihai
post 24 Apr 2007, 12:05
Post #1345

Membru autentic

Parlamentul a aprobat amendamentul PSD, privind repetarea referendumului in caz de absenteism

Lovitura de teatru in Parlament. In sedinta comuna de marti a Parlamentului, PSD a propus un amendament prin care referendumul poate sa fie repetat. Conform amendamentului, in cazul in care nu se prezinta la vot jumatate plus unu din numarul cetatenilor cu drept de vot, iar Curtea Constitutionala stabileste ca acesta este un temei pentru repetarea referendumului, plebiscitul va fi reluat, in aceleasi conditii prevazute de lege. Ceea ce inseamna un termen de 30 de zile si prelungirea suspendarii lui Traian Basescu. Amendamentul a fost aprobat cu 237 de voturi "pentru", 19 "impotriva" si 17 abtineri. Reamintim ca in Constitutie este stipulat, la articolul 95, alin. 3, ca "Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui".
Urmariti HotNews.ro pentru a vedea reactii la aceasta initiativa

Stau si ma intreb...de ce draq nu-l asasineaza? 2 boabe intre ochi si gata. Scapa de el si iesim si noi mai ieftin.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
sandman_
post 24 Apr 2007, 12:57
Post #1346

software engineer

Pentru ca faptele lui sunt suficiet de grave pt a-l demite, nu si pentru a-l asasina. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ar fi misto de tot sa mergem la vot la fiecare 30 de zile biggrin.gif

--------------------
+
paulp
post 24 Apr 2007, 13:01
Post #1347

Bagator de seama!

From: Iasi

Sandman, care e acea fapta grava, constatata conform Constitutiei in vigoare, care duce la demiterea presedintelui?

Pina acum singura lui fapta a fost ca a vorbit.
Daca ar fi asa, pentru aberatiile lui Vadim si Geoana, ar trebui sa-i spinzuram in piata publica.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
sandman_
post 24 Apr 2007, 13:03
Post #1348

software engineer

incalcarea constitutiei prin nerespectarea atributiilor conferite de functia de presedinte.

LE: iar daca, in opinia ta, pana acum, in 2 ani si jumatate, el n-a facut decat sa vorbeasca, de ce il mai consideri bun pentru functia de presedinte? laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
tribunul
post 24 Apr 2007, 13:06
Post #1349

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Cum paul chiar nu intelegi care este fapta grava a lui basescu?

PS.
Ciudat, nici eu si nici 60% din populeishan.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
paulp
post 24 Apr 2007, 13:06
Post #1350

Bagator de seama!

From: Iasi

Pentru ca asta e atributia presedintelui ACESTEI tari, sa vorbeasca wink.gif

Unde ai vazut tu in nota CC ca a incalcat cu ceva constitutia? Sau n-ai citit-o?

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 11:17
Forum Renault