pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
nici eu nu sunt membru in vreun partid. dar reactia mea vine din logica personala: ar duce-o mai bine romania CU basescu sau FARA el? d.p.d.v. al circului si scandalului, cu siguranta fara el.
insa respect si parerea altora care cred ca ar fi mai bine cu el in continuare. sper doar sa iasa bine pt.noi toti. ca politicienii.. toti o apa s-un pamant. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C.C. @ 24 Apr 2007, 15:32) ar duce-o mai bine romania CU basescu sau FARA el? d.p.d.v. al circului si scandalului, cu siguranta fara el. Faptul ca optiunea imediat urmatoare e Gigi Becali cum ti se pare? E suficient sa votezi impotriva suspendarii? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Klaus, toate demonstratia ta este clara pt. toata lumea, atat pt. cei pro cat si pt. cei contra, doar ca unii nu vor sa recunoasca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
off topic: ciudat si poporul asta. pune atata pasiune in discutii pro si contra unui politician, dar de ce nu vedem discutii aprinse despre starea sanatatii, a culturii, a invatamantului, fonduri europene, etc. oare suntem un popor prea superficial?
si prea patimas..? |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(C.C. @ 24 Apr 2007, 13:32) insa respect si parerea altora care cred ca ar fi mai bine cu el in continuare. perfect de acord. Pana prin '99 erau multi care ziceau ca era mai bine inainte de '89. Si parerea lor o respectam ![]() TMihai: motivul suspendarii este neindeplinirea prerogatielor si incalcarea Constitutiei si nu are nici o legatura cu afirmatia mea de acolo. citeste mai bine, chiar daca nu e scris de un pro-Basescu. Daca la vot se prezinta mai putin de 51%, inseamna ca romanilor nu le pasa ce se intampla cu Basescu, deci e nevoie de alt presedinte. Daca tu ai fi citit si altceva decat ce scriu cei cu idei asemanatoare cu tine, ai vi fazut ca sunt nemultumit de faptul ca o gramada de legi (nu numai legea Lustratiei) si masuri (referendumul pentru vot uninominal) stau netratate in Parlament. Insa mi se pare foarte interesant cum tu iei pozitie doar cand conducatorul mult iubit (de tine) este in pericol de a-si pierde functia calduta... Parlamentul nu iti arata posteriorul, ci te intreaba daca presedintele trebuie demis... (vezi, ai grija cu spalarea pe creier, ca incepi sa servesti idei lasate de altii, fara sa le gandesti...) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu mai pierde timpul pe forum, du-te si cumpara bautura si mancarea....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai da' ce circ: http://www.hotnews.ro/articol_70721-PSD-si...arlamentara.htm
Deci, maine o sa fie referendum pentru modificarea constitutiei (pentru transformarea intr-o republica parlamentara), care va fi validat daca exista un singur vot 'pentru'. "Ideea este sa-l tinem suspendat pe Traian Basescu cat mai mult timp, timp in care sa putem gasi solutii pentru modificarea Constitutiei" ![]() This post has been edited by thecagero: 24 Apr 2007, 15:07 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sandman_ tu nu intelegi un singur lucru, pe care eu il urlu in gura mare
Il demitem pe Basescu ca sa vina Becali ? Sau crezi ca daca Basescu e demis nu o sa mai avem presedinte, sau o sa vina vreunu din alta galaxie ??? |
--------------------
-
-
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
Pe alea le aduceti voi
![]() andu911 Mai buni ca Basescu s-ar gasi, insa a avut el grija sa le strice imaginea (sau sa strice imaginea presedintiei, ca sa nu mai vrea nimeni sa candideze). Asa ca mai bine tinem dictatorul in functie, pentru ca nu gasim pe altul mai bun |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 24 Apr 2007, 14:44) Daca la vot se prezinta mai putin de 51%, inseamna ca romanilor nu le pasa ce se intampla cu Basescu, deci e nevoie de alt presedinte. Asta e interpretarea tip sandman_,nu? ![]() QUOTE(sandman_ @ 24 Apr 2007, 14:44) Daca tu ai fi citit si altceva decat ce scriu cei cu idei asemanatoare cu tine, ai vi fazut ca sunt nemultumit de faptul ca o gramada de legi (nu numai legea Lustratiei) si masuri (referendumul pentru vot uninominal) stau netratate in Parlament. Insa mi se pare foarte interesant cum tu iei pozitie doar cand conducatorul mult iubit (de tine) este in pericol de a-si pierde functia calduta... Topicul se numeste "pro sau contra basescu". Restul deduci singur. Te consider capabil. In topicul "pro sau contra parlamentului" o sa iau pozitie si cand o sa vina vorba de partidul tau, nu-i pbl. ![]() QUOTE(sandman_ @ 24 Apr 2007, 14:44) Parlamentul nu iti arata posteriorul, ci te intreaba daca presedintele trebuie demis... (vezi, ai grija cu spalarea pe creier, ca incepi sa servesti idei lasate de altii, fara sa le gandesti...) Uite dom'le cine vb de creiere spalate ![]() In concluzie...fie ca tine! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thecagero @ 24 Apr 2007, 16:04) Deja emigrarea devine o optiune din ce in ce mai apropiata ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai da, de aia e asa de "degajat" sandman.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(TMihai @ 24 Apr 2007, 14:09) Asta e interpretarea tip sandman_,nu? Topicul se numeste "pro sau contra basescu". Restul deduci singur. Te consider capabil. In topicul "pro sau contra parlamentului" o sa iau pozitie si cand o sa vina vorba de partidul tau, nu-i pbl. ![]() Uite dom'le cine vb de creiere spalate ![]() In concluzie...fie ca tine! Ia interpreteaza tu mai realist, ca sunt curios ce inseamna pentru tine un absenteism majoritar la un astfel de plebiscit... Cand iti convine, deviezi si pui probleme de genul "era mai bine cu Iliescu? Pe ala de ce nu l-a pedepsit nimeni?" Cand nu-ti convine tema "conexa", te rezumi cu orice pret la titlul topicului. Bun asa. La mai multe ![]() Parlamentul e parlament ca sa dea legi. Ca le dau cand le convine lor si cum le convine lor, in functie de context, e clar. Nu imi place, dar asta e. Pana nu voi ajunge presedintele uneia dinre Camere, nu pot schimba asta, dar promit ca va fi prima pe agenda mea. Presupun ca esti de acord ca Parlamentul are si ar trebui sa aiba mai multa putere ca si presedintele. Ce motiv ar avea sa traga de el cu dintii pana cade de pe scaun? (te rog sa nu motivezi cu vrajeala lui Emil Poc despre Basescu pe armasar alb care se lupta de unul singur cu demonii mafiei politice din Romania) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
tribunul |
![]()
|
Un eventual absenteism de la referendum = lumea e scarbita de politica si-si baga picioarele in ea.
Dar eu cred ca cei pro base vor fi prezenti (ca sa-si bea in liniste sticluta). |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() sticla tot aia e. ca o impartiti 2, ca o bei tu singur sau o impartiti cu paulp (lui TMihai sa nu-i dati ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
sandman_
Opa, deci acum esti convins ca iese base? This post has been edited by tribunul: 24 Apr 2007, 15:35 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
paulp: imi dai voie sa adopt si eu (temporar) avatarul tau?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Os, OK.
Sandman_, eu nu beau JW rosu, imi provoaca arsuri, doar Black ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
sandman_ ai dreptate. Nu are rost sa-ti combat ideile fiind ireprosabil argumentate. Iti recunosc public superioritatea! Argumentele mele tip Boc sunt demontate pe rand cu cele tip Geoana, mai bine fondate. Acum, daca ma scuzi, ma duc sa dau jos tabloul lu' Base de langa steagul cu Ferrari si posterul cu Schumi
![]() Conform gandirii mele fragile o sa rezum lucrurile la atat: un vot pro-base va fi un vot anti-parlament. Simplu ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 24 Apr 2007, 14:33) "Aplicând aceste criterii la faptele de incalcare a ordinii juridice constitutionale la care se refera art. 95 alin. (1) din Legea fundamentala, Curtea retine ca pot fi considerate fapte grave de incalcare a prevederilor Constitutiei actele de decizie sau sustragerea de la indeplinirea unor acte de decizie obligatorii, prin care Presedintele României ar impiedica functionarea autoritatilor publice, ar suprima sau ar restrânge drepturile si libertatile cetatenilor, ar tulbura ordinea constitutionala ori ar urmari schimbarea ordinii constitutionale, sau alte fapte de aceeasi natura care ar avea sau ar putea avea efecte similare." - a impiedicat partial functionarea unor institutii ale statului - a tulburat ordinea constitutionala - a urmarit schimbarea ordinii constitutionale Cand unora le este frica e dosare si pierderea scaunelor in cazul in care spun ce gandesc, iese ce a iesit atunci de la CCR. QUOTE(paulp @ 24 Apr 2007, 14:48) - Cite legi fundamentale nu a promulgat presedintele? - Cind a declarat razboi civil? Cind nu s-a supus deciziilor Parlamentului? - Cind a facut referendum pentru schimbarea Constitutiei? Ne place sa vorbim, dar fara sa stim ce spunem. Sau stim doar ce primim de la partid ![]() Ministerul de externe este o institutie a statului? Faptul ca a refuzat sa semneze decretul de numire a ministrului de externe a impiedicat functionarea normala a ministerului de externe? Deci se poate considera ca a incalcat si grav constitutia? This post has been edited by ady77: 24 Apr 2007, 15:40 |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergem pe ideea ca "ordinea constitutionala" nu trebuie schimbata, avem probleme, tovarasi!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(os @ 24 Apr 2007, 15:36) paulp: imi dai voie sa adopt si eu (temporar) avatarul tau? Vezi ca-ti cere bani sa-si plateasca cotizatia ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca am mai spus dar ideea este urmatoarea: Cei care sunt impotriva lui Basescu de fapt ce motive au? Adica sunt unii care recunosc faptul ca toti parlamentarii sunt niste jogodii si spun ca s-au saturat de ei, dar pe de alta parte sunt de acord cu suspendare presedintelui. Chiar nu vi se pare extrem de ciudat ca toti parlamentarii brusc s-au unit si nu stiu ce sa faca sa nu revina Basescu? Adica cei mai mari dusmani s-au aliat, deci e clar ca e ceva putred, de fapt nu ca Basescu a facut cica ceva ci ca de fapt le sta in coaste. Iar acest lucru l-a vazut poporul, de aceea sunt foarte multi pe care nu ii intereseaza nici macar Basescu, dar numai sa stim ca mor jigodiile de oftica cu marinelul presedinte. Sa nu ii mai vad zambitori pe alesii nostrii, care nu dau doi bani pe noi.
This post has been edited by 2dor: 24 Apr 2007, 15:54 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(2dor @ 24 Apr 2007, 16:49) Cei care sunt impotriva lui Basescu de fapt ce motive au? Adica sunt unii care recunosc faptul ca toti parlamentarii sunt niste jogodii si spun ca s-au saturat de ei, dar pe de alta parte sunt de acord cu suspendare presedintelui. De ex. poate eu consider că toți sunt într-adevăr niște jogodii ![]() ![]() L.E. Am uitat să vă spun noutățile: s-a ieftenit vodca și s-a scumpit whisky-ul! ![]() This post has been edited by DragosP: 24 Apr 2007, 15:54 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:42 |