pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
I-a trezit constiinta pe parlamentari.
De fapt Geoana e capu' aici, restu sunt niste pacalici, pe post de aliati de conjuctura. In 2004 PSD avea 40%, azi are 13%. Pesedeii vor capu' lu Geoana, ca le-a adus partidu la retrogradare. Singura sansa e sa nu mai iasa Basescu presedinte. |
--------------------
-
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Multumesc paulp.
Dragii mei: Basescu o fi cum o fi (desi nu am informatii concrete). DAR: gestul parlamentului nu e in regula. Am mai pus aici intrebarea: cu ce a incalcat Basescu _concret_ constitutia (de exemplu: s-a amestecat in chastiunea X, desi n-avea voie) - si n-am primit nici un raspuns; rog pe aceasta cale colegii mai informati sa-mi spuna. In orice caz coalizarea asta a burtosilor pute pina la cer, asa ca deocamdata ii acord lui Basescu credit. DragosP: din informatii fuzzy si nebinare trebuie luata in acest caz o decizie binara (da sau nu). La mine decizia arata asa: intre Basescu si Irina Loghin il prefer pe Basescu. Intre Basescu si Adrian Nastase il prefer pe Basescu. Intre Basescu si... dar cred ca s-a inteles ideea. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Hotarat lucru Basescu e enervant. Dar pe mine ma enerveaza si mai mult cei care l-au suspendat.
Ce am sa-i reprosez cel mai mult lui Base e politica externa dezastruoasa si faptul ca in politica interna nu are nici un prieten. Doar cateva slugi. Din pacate cu cateva slugi nu poti conduce o tara. Pacat ca s-a ajuns aici acum cand ar fi trebuit sa ne concentram la cum sa le papam banii alora din UE. |
-------------------- |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(ady77 @ 24 Apr 2007, 14:39) Ministerul de externe este o institutie a statului? Faptul ca a refuzat sa semneze decretul de numire a ministrului de externe a impiedicat functionarea normala a ministerului de externe? Deci se poate considera ca a incalcat si grav constitutia? os: acesta e un exemplu suficient de bun au ai nevoie de dovezi ca vroia sa inceapa un razboi civil? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da ai dreptate dar e singurul care a aratat cu degetul si nu a fost o marioneta, de fapt Romania nu a demonstrat ca e o tara civilizata si ca parlamentul isi face treaba si sanctioneaza pe oricine. Romania a demonstrat si demonstreaza ca e condusa de mafioti care atunci cand se simt amentintati fac orice sa se apere. Daca s-a ajuns sa se dea jos un presedinte pe motive personale ale tuturor parlamentarilor, carora sunt sigur ca acum cu intrarea in UE le e frica ca nu mai merge sa faca dupa cum ii taie capul, atunci intradevar putem emigra toti, suntem fara solutii.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 24 Apr 2007, 16:02) os: acesta e un exemplu suficient de bun au ai nevoie de dovezi ca vroia sa inceapa un razboi civil? Si a fost singurul lucru de care N-a fost acuzat in rechizitoriul PSD. Oare de ce? Il pastreaza pentru o alta supendare? Asta e ciudat... miroase a "activism" la greu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 24 Apr 2007, 15:56) De fapt Geoana e capu' aici, restu sunt niste pacalici, pe post de aliati de conjuctura. Geoana e prea tampit ca sa fie responsabil pt asa ceva QUOTE Insa, dupa ce replica lui Basescu a venit sub forma ofertei facute PSD de a nominaliza directorul SRI, planurile privind suspendarea au fost lasate la dospit pana in ianuarie, cand presedintele l-a enervat pe Iliescu, insistand pentru finalizarea dosarelor mineriadelor si laudand raportul Tismaneanu dupa ce tocmai condamnase comunismul, al carui exponent este insusi presedintele de onoare al PSD. In 18 ianuarie, "Romania libera" scria ca Ion Iliescu i-a cerut lui Mircea Geoana, intr-o intrevedere inaintea unei sedinte a BPN al partidului, sa declanseze in numele PSD procedurile de suspendare a "tiranului" Basescu. Strategia de suspendare nu a fost supusa la vot in cadrul conducerii social-democrate, ci a fost impusa pur si simplu, fara drept de apel, ca prioritate, desi liderii PSD nu au fost la inceput foarte convinsi de avantajele sustinerii unui asemenea demers. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bunicuta e sefa in continuare chiar si din umbra.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa ma iertati, eu vad lucrurile altfel. Daca in constitutie sau in alta reglementare se spune ca pentru ca un act sa intre in vigoare acesta trebuieste semnat de X, inseamna ca X trebuie sa fie de acord. Daca X nu-i de acord, nu semneaza. Care e problema? Ca n-a fost marioneta?
Sa folosim reducerea la absurd: sa spunem ca X TREBUIE sa semneze (adica, n-are de ales). La ce mai e buna semnatura lui X? La nimic. Tocmai fiindca in Romania presedintele nu are prea multe cai legale sa influenteze mersul lucrurilor, eu vad refuzul de a semna ca pe o masura LEGALA si LEGITIMA (omul trebuie sa poata lua atitudine CUMVA, ca de aia e presedinte). |
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din pacate Curtea Constitutionala nu este de acord cu tine. Si daca acceptam decizia de aviz negativ data suspendarii trebuie sa acceptam si decizia in legatura cu numirea ministrilor. Daca ar fi altfel ar ajunge presedintele sa faca guvernul.
|
--------------------
|
2dor |
![]()
|
Si de fapt adevarul este ca toata mascarada asta este facuta de PSD ca sa ajunga din nou la guvernare, sa faca pe politaii ca uite de fapt ei incearca sa faca ordine si sunt cei mai in masura sa o faca.
Acum sa va spun ca sunt membru PSD, ma rog daca oi mai fi, m-au chemat de multe ori la sedinte si nu am fost niciodata iar in partid am intrat ca un prieten mi-a spus ca stie gagici misto pe acolo si ca se fac petreceri. Singura data cand am fost acolo a fost cand m-am inscris. Erau sa spun drept ceva gagici, dar sunt asa de mult impotriva lor incat nu pot sa stau sa ascult plenare comuniste din partea unor fosti comunisti infocati. This post has been edited by 2dor: 24 Apr 2007, 16:15 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ei facusera Constitutia pentru Nastase, nu se gandeau la Basescu.
Tartorul a fost jigodia de Iliescu, care n-a vrut sa piarda din putere. |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(2dor @ 24 Apr 2007, 17:14) Si de fapt adevarul este ca toata mascarada asta este facuta de PSD ca sa ajunga din nou la guvernare, sa faca pe politaii ca uite de fapt ei incearca sa faca ordine si sunt cei mai in masura sa o faca. Măi nene, tu nu te-ai prins încă de faptul că PSD-ul e suficient de c.u.r.v.ă astfel încât să nu vrea să ajungă acum la guvernare? Și că, după părerea mea , PNL-ul e suficient de prost încât să pună botu' la manevrele guzganilor? Că dacă voia, putea lejer să ajungă la guvernare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
Deci tu consideri ca gaina batrana...
![]() Dragos acum poate nu dar daca pana la alegeri PSD arata cu degetul pe X si pe Y, si la alegeri se bat cu pumnul ca uite ce au facut ei, atunci e posibil ca poporul nostru drag sa ii voteze iar. Nici nu trebuie acum sa iasa, ei tatoneaza si ii agita pe fraieri, insa la faza cu Basescu ii doare rau. This post has been edited by 2dor: 24 Apr 2007, 16:22 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
os |
![]()
|
Tragind linie la povestea cu semnatul nu stiu carei numiri: voi vreti o marioneta?
Pe de alta parte, la tema - presedintele face guvernul: nu cumva guvernul se propune de parlament si numirea se aproba de presedinte? N-au decit sa propuna pe altcineva... Pentru prima data de la razboi, tara asta are un presedinte cu glas. Ca a mai dat pe-alaturi, se poate (desi eu sunt de acord cu miriitul la Rusia, ca sa dau numai un exemplu). Dar are un presedinte _activ_. Ori socoteala e asa: daca faci ceva, o sa mai faci si greseli. Poate. Dar daca nu faci nimic _nu iese nimic_. Avfiz amatorilor de liniste. |
--------------------
.
.
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
de acord si eu la partea cu rusii si de acord si la partea cu presedintele activ, insa daca este atat de activ incat sa genereze instabilitate pentru a putea fi activ inca 5 ani, nu-mi place deloc.
Momentan, in urma alegerilor parlamentare, presedintele trebuie sa se consulte cu partidul care a castigat alegerile si numeste un premier, care trebuie sa faca un guvern care sa treaca prin parlament, iar presedintele ii "unge". La fel cum ar fi trebuit sa faca cu respectivul ministru de externe, dar a fost suficient de orbit de ura pentru premierul care il destituise pe baietasul lui de la MAE, incat a preferat sa incalce Constitutia... QUOTE(2dor @ 24 Apr 2007, 15:02) Da ai dreptate dar e singurul care a aratat cu degetul a aratat cu degetul in zare? sau in vant? sau la stele? In mod cert n-a artat cu degetul spre ceva concret. Sau paote ai tu exemple concrete pe care Basescu le tine pentru o viitoare campanie electorala? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
andu911 |
![]()
|
daca il mai suspenda astia o data, crapa serveru daciaclub
|
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai atunci sa il dam afara din prima
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
andu911 |
![]()
|
Lasand la o parte toate parerile pro si contra am o intrebare.
E clar ca Basescu va fi presedinte in continuare dupa referendum, de ce a fost nevoie de acest referendum ? Nu puteau sa se uite pe sondaje ? Chiar trebuia sa cheltuiasca alti bani, sa scoata lumea din casa.... E ca si cum ai face maine referendum.... vreti sa fie PSD la guvernare ? Hai ca sa ne-aflam in treaba. |
--------------------
-
-
-
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
uf, am citit toata topicareala
1 -voi merge la vot 2 v-ati pus problema la modul cel mai serios cam ce lider politic ar trebui sa il inlocuiasca acum pe base? nu jiji, nu vadim,nu cei ce sunt in sondaje primii unul pe care il considerati cat de cat bun de presedinte, un politician bun, un diplomat bun.... vreau sa il vad si eu pe ala.... ciuciu... nu stiu dar parca nu am de gand sa vad o campanie electorala cu vadim, jiji, geoana...... si ce specimene or mai fi |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
QUOTE(os @ 24 Apr 2007, 16:20) Tragind linie la povestea cu semnatul nu stiu carei numiri: voi vreti o marioneta? ..desi eu sunt de acord cu miriitul la Rusia, ca sa dau numai un exemplu.. pe de alta parte, am tot avut presedinti care nu au fost marionete. adica au facut tot ce-au vrut ei. de ex.ceausescu. am dreptate? si cui i-a folosit chestia asta? cat despre faza cu rusii, vezi, tocmai aici problema. daca nu stii sa marai cum trebuie, daca diplomatia ta e vax si dai numa cu toporul (chiar daca ai dreptate), rezultatele sunt pe masura: avem cel mai scump gaz rusesc din toata europa. oare de ce? la ce ne-a folosit maraitul de care vorbesti.? |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 24 Apr 2007, 18:03) E clar ca Basescu va fi presedinte in continuare dupa referendum, de ce a fost nevoie de acest referendum ? Nu puteau sa se uite pe sondaje ? Chiar trebuia sa cheltuiasca alti bani, sa scoata lumea din casa.... Incearca sa faci diferenta intre sondaje si realitate. De ce? Multi raspund la sondaje, dar nu stiu cati din astia o sa si mearga pe 20 mai la vot. Asta unu la mana. Doi la mana, nu stiu cat de bine acopera segmetul rural aceste sondaje. Ca acolo e jale. Si daca nu e, sunt sigur ca PSD + PNL o sa ne intoxice destul pe tembelizor. Si masele astea, mai needucate stii cum raspund la asemenea campanii. Au aparut curente cum ca nu ar trebui sa merem deloc la vot ![]() Asta doi la mana. Poate mai luam in calcul si ceva fasole si carnati ![]() ![]() ![]() Deci eu inca nu m-as culca pe o ureche. Sincer.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
os |
![]()
|
1. despre pretul gazului:
Am intrebat de nenumarate ori: CIT COSTA GAZUL ALA SCUMP? As vrea un numar, ceva, ca sa pot aplica singur operatorii <. =, >. Pina nu aflu numerele, declar asa-zisul "argument" ca fiind nul. 2. Ceausescu: daca vrei sa-l compari cu cineva, atunci cu Iliescu sau (poate mai bine inca) cu Nastase. Desi nici ei nu mai pot face chiar ce vor - si e bine ca-i asa. Dintr-un anumit punct de vedere e bine chiar ca s-a ajuns sa se poarte discutia despre suspendarea lui Basescu. Asa o sa se vada inca si mai clar ca nimeni nu-i imun (ceea ce este, repet, bine). |
--------------------
.
.
|
2dor |
![]()
|
Cel mai bun exemplu de disperare este ca au pus referendum sambata. Spera ca lumea o sa fie plecata la mare, munte.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Off-topic: Imi permit sa observ caracterul cat se poate de civilizat al discutiilor pe teme politice de aici,in comparatie cu alte forumuri(un exemplu ar fi softpedia,unde se jigneste la greu pe topicul dedicat suspendarii lui Basescu,fara ca moderatorii sa ia masuri).
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(2dor @ 24 Apr 2007, 18:33) Cel mai bun exemplu de disperare este ca au pus referendum sambata. Vezi că vorbești fără să știi? Duminică (pe 20) nu se putea pen'că se depășea termenul legal de 30 de zile. Mai devreme n-a vrut nici PD-ul pentru că nu se putea face campanie ca lumea. Așa că, s-a ales soluția asta de compromis. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
Recunosc ca nu stiam asta, am auzit ca e sambata si am banuit ce e mai rau.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Sunt curios in ce va consta campania, ca nu prea inteleg rostul ei.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:32 |