pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TMihai @ 25 Apr 2007, 10:36) Suspendarea de catre parlament nu trebuie validata de CC? Eu stiu ca pe 19 aprilie baietii erau plecati si au validat decizia pe 20 aprilie. Daca numar bine a 30-a zi cade duminica pe 20 mai. Intermiatul a inceput pe 20 aprilie, nu pe 19. Unde gresesc? Suspendarea a intrat in vigoare la publicarea in Monitorul oficial, adica pe 19. Curtea Constitutionala nu avizeaza nici o suspendare, doar constata interimatul. Aia gresesti. www.ccr.ro |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca bine ai spus-o fizzo.
![]() Sa nu uitam ce a fost in parlament cand a condamnat Basescu comunismul. Hai Base!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by 2dor: 25 Apr 2007, 13:26 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(fizzo @ 25 Apr 2007, 13:16) Nu fratilor, pentru ca a ramas singurul politician care mai poate strica apele sau "linistea" acestor indivizi. si pana acu' de ce n-a facut treaba asta. tinta lui e sa aduca pd si pld la guvernare si el la cotroceni. atat. fara aliante. si sa vezi atunci ce fura. ca nu-i mai incurca nimeni. acu' se cam incurca unii pa altii la furiciuni. se calca pe bataturi reciproc si nu le convine. si daca-i de stricat apele sistemului ticalosit, poate le strica si p-ale lu videanu, boc, stolo, flutur, udrea, cocos.... ca au si astia destule pacate (banuiti, cercetati si inculpati prin tot felu de dosare). da' p-alea nu le vede, ca mde....is d-ai lui. of of, jigodii mai sint. si unii nu vor sa vada deloc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crocky @ 25 Apr 2007, 13:20) Suspendarea a intrat in vigoare la publicarea in Monitorul oficial, adica pe 19. Curtea Constitutionala nu avizeaza nici o suspendare, doar constata interimatul. Aia gresesti. www.ccr.ro Bun. Base a fost suspendat pe 19 aprilie odata cu publicarea deciziei in MO, iar interimatul a inceput pe 20 odata cu validarea acestuia de catre CC. Intre cele 2 dati cine a fost presedinte? Si m-ai trimis pe stie sa vad ce anume? Ca exista? This post has been edited by TMihai: 25 Apr 2007, 13:37 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
[quote=paulp,25 Apr 2007, 13:18]
Decizii timpite ia orice conducator la un moment dat. Crezi ca Blair a luat o decizie buna ca s-a aliat cu americanii in Irak? Sau Berlusconi a luat intitdeauna decizii bune? Sau Chirac? tocmai asta vreau sa spun. discutam in general, dar se aplica si la noi. oamenii fac greseli (inevitabil). cu cat un singur om are puteri mai mari, cu atat riscul de a comite greseli mari (si de multe ori ireparabile) este mai mare. de aceea s-au inventat sistemele parlamentare (iar cele monarhiste au devenit constitutionale), pt.ca dezbaterile dintre zeci sau sute de oameni, duc la decizii discutate, nu ad-hoc. tu stii cati tremura la gandul ca un singur om (de ex.pres.american) are butonul rosu? nimic nu garanteaza ca poate veni un idiot care sa faca vreo prostie. si acuma se afla de cate ori lumea asta a fost in pericol nuclear ba din partea americana, ba din cea ruseasca. de ce crezi ca sunt atatia care vor sa schimbe chestia asta? noi n-avem bomba nucleara, deci n-am fi un pericol mondial. insa am vazut 50 de ani, ce poate face puterea concentrata in mana unui singur om. acel om trebuie sa fie controlat de parlament, pt.ca, altfel, e pericol. in realitate, majoritati de genul celei care l-a demis pe basescu, sunt foarte rare in parlament. vorba cuiva: omul asta a reusit ceea ce n-a reusit nimeni pana acum: sa uneasca atatia parlamentari intr-o cauza comuna (impotriva lui). va dati seama, daca au votat impotriva lui si ungurii, care de obicei, nu se baga intre ceilelti. insa, de data asta, i-a atins si pe ei faza cu coruptii, oligarhii, etc. iar oamenii l-au taxat. pur si simplu. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
adevarat, c.c.? din ce am citit pe topicul acesta, as fi inclinat sa cred ca un parlament se ocupa doar cu clevetiri si uneltiri, pe cand un singur om este mult mai aproape de notiunea de integritate, obiectivitate si incoruptibilitate.
De mii de ani lumea se chinuie sa mute puterea de la un singur om catre un grup de oameni si cauta o solutie ideala de a impiedica abuzurile, iar voi acum vreti invers. Daca tot vrem dictator, de ce mai tinem parlamentul? ca sa platim sute de mii de lei in fiecare luna pentru o activitate insignifianta? Sau ca sa nu ne facem de ris in fata Europei si a intregii lumi? Sunt curios ce ar mai avea de comentat sustinatorii lui Basescu fata de parlament in cazul in care votul ar fi uninominal... QUOTE(paulp @ 25 Apr 2007, 11:59) Dar modelul american iti place? Daca si in State e dictatura, eu ma duc in Libia ca acolo e democratia adevarat ![]() In SUA e o semi-dictatura, iar americanilor nu le pasa, atata timp cat au impozitele mici spre medii, iar benzina ieftina. De aproape 2 ani se chinuie parlamentul sa retraga trupele din Irak si n-au cu cine discuta, pentru ca Bush nu rea sa admita ca a gresit. QUOTE(fizzo @ 25 Apr 2007, 12:16) Fratilor am reusit sa citesc tot topicul asta cap coada... Te felicit. Dai dovada de multa rabdare si atentie... Insa mai departe... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(2dor @ 25 Apr 2007, 08:25) Nenea Basescu si fratii de la pede, pentru ca, daca referendumul nu e organizat in interval de 30 de zile, ghici ce suspendare isi pierde efectul... LE: tribunul: am impresie ca treaba cu parlamentul unicameral este inclusa in proiectul cu uninominalele, insa zi-mi si mie de ce vrei tu (cetateanul tribunul) perlament unicameral? ![]() pe langa asta, si un parlament unicameral l-ar suspenda pe bashescu pentru ceea ce face (si nu face) sticla o voi pune la rece imediat cum o voi primi de la OAP. Pe cea de la tine o pastrez pentru dupa alegeri:D |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 25 Apr 2007, 14:29) 1. insa zi-mi si mie de ce vrei tu (cetateanul tribunul) perlament unicameral? : 2. sticla o voi pune la rece imediat cum o voi primi de la OAP. Pe cea de la tine o pastrez pentru dupa alegeri:D 1. Numarul total sa fie egal cu media prezenta astazi. Daca parlamentul acum functioneaza si cu jumate din membri prezenti si se mai si voteaza legi, de ce ar fi nevoie de un nr. dublu? Oricum jumate din ei nu au facut niciodata nimic de cand sunt in parlament. De ce vrea cetateanul tribunul? Se reduc costurile nesimtitilor la jumatate avand acelasi randament. Sunt aerieni, habar nu au ce legi voteaza, nu ma refer la continut, nici titlurile legilor nu le stiu, voteaza ca oile. 2. Cu DHL-ul mi-o trimiti sa nu se incalzeasca. Poti sa le pui pe ambele in acelasi pachet sa te coste mai putin. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TMihai @ 25 Apr 2007, 14:34) Bun. Base a fost suspendat pe 19 aprilie odata cu publicarea deciziei in MO, iar interimatul a inceput pe 20 odata cu validarea acestuia de catre CC. Intre cele 2 dati cine a fost presedinte? Si m-ai trimis pe stie sa vad ce anume? Ca exista? Adresa aia e a curtii constitutionale, unde poti vedea comunicatul din 20, cand a constatat interimatul. Intre suspendare si hotararea curtii am avut un presedinte suspendat. Parerea mea ![]() Art 95. par.3 din constitutie: " Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui." - nu zice nimic de cc. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
1....de ce se incearca cu disperare modificarea legii referendumului?
2......de ce referendumul are loc simbata cind toate alegerile au avut loc duminica? 3......de ce parlamentul a depasit atributiile din legea referendumului modificind intrebarea,personalizind-o? 4......cine era la putere cind s-a redactat actuala constitutie si cine era la putere cind ea a fost modificata? 5.......de ce nu s-a modificat legea referendumului la votarea pentru modificarea constitutiei si de ce se incearca acum? 6.......de ce la modificarea constitutiei votarea a durat 2 zile si acum este doar o zi? 7.......cine a beneficiat de banii repartizati pentru modificarea constitutiei si de ce atunci nu s-au dat bani la partide si acum la acest referendum se dau? 8......de ce atunci nu s-au impartit timpi de antena si acum se impart ca in orice campanie electorala desi nu este...? 9..........cine este de vina pentru aceasta forma a constitutiei pe care in momentul actual majoritate oamenilor o considera proasta si cu multe lacune,si fiind sursa conflictelor iliescu -nastase,constantinescu-radu vasile,basescu-tariceanu? 10.....de ce parlamentul isi aroga dreptul sa stabileasca ce se va face daca referendumul nu e validat,atunci cind legea e clara??? This post has been edited by FireChief: 25 Apr 2007, 17:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
d-aia
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
CGB |
![]()
|
nu d-aia, ci pentru ca...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
OAP,foarte tare avatarul!
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
basescu e rezolvat spre bucuria mea
![]() ce a facut el se cheama lucru manual This post has been edited by daciafan: 25 Apr 2007, 19:03 |
--------------------
/
/
/
|
|
CGB |
![]()
|
io nu-nteleg de ce se bucura unii ca basescu e terminat. sau ca ailalti is terminati. io o sa fiu fericit cand toti vor fi terminati.
ca daca-i numa una din tabere la pamant, ailalta isi face de cap. si tot asa. toti tre exterminati. toata clasa politica. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 25 Apr 2007, 17:47) 1....de ce se incearca cu disperare modificarea legii referendumului? 2......de ce referendumul are loc simbata cind toate alegerile au avut loc duminica? 3......de ce parlamentul a depasit atributiile din legea referendumului modificind intrebarea,personalizind-o? 4......cine era la putere cind s-a redactat actuala constitutie si cine era la putere cind ea a fost modificata? 5.......de ce nu s-a modificat legea referendumului la votarea pentru modificarea constitutiei si de ce se incearca acum? 6.......de ce la modificarea constitutiei votarea a durat 2 zile si acum este doar o zi? 7.......cine a beneficiat de banii repartizati pentru modificarea constitutiei si de ce atunci nu s-au dat bani la partide si acum la acest referendum se dau? 8......de ce atunci nu s-au impartit timpi de antena si acum se impart ca in orice campanie electorala desi nu este...? 9..........cine este de vina pentru aceasta forma a constitutiei pe care in momentul actual majoritate oamenilor o considera proasta si cu multe lacune,si fiind sursa conflictelor iliescu -nastase,constantinescu-radu vasile,basescu-tariceanu? 10.....de ce parlamentul isi aroga dreptul sa stabileasca ce se va face daca referendumul nu e validat,atunci cind legea e clara??? chiar nu stie nimeni raspunsurile????....curaj... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
pai nu-ti zisei bre....d-aia
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Desi discutiile despre politica sunt - mai ales in momente aprinse ca acesta - cumva lipsite de sansa de a convinge (caci lumea isi apara opiniile, ceea ce in general e bine) nu ma pot retine de la a observa claritatea de cristal, obiectivitatea si puterea de convingere la raspunsul lui cristib.
Sper pentru binele tarii ca raspunsul e dat in gluma si ca stie el ce stie (repet: chiar daca opinia lui nu se potriveste cu ideile mele); sper ca nu "d-aia" il motiveaza sa voteze asa cum o sa voteze. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
CGB |
![]()
|
multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru faptul c-ai apreciat raspunsul meu elaborat.
si cine-a zis ca voteaza? programul meu este cu totul altul in sambata (sau duminica) respectiva. imi voi folosi timpul liber intr-un mod mult mai placut. respectiv un gratar si-o bere (asta daca si starea vremii imi va permite). dealtfel imi este absolut indiferent care va fi rezultatul votului. viata mea nu se va schimba cu nimic. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
pai lasa-ne pe noi astia de ne intereseaza, de o parte sau de alta a baricadei sa ne exprimam ideile si nu mai interfera....
poti scrie pe topicul ...locuri de facut gratar... astept raspunsul in continuare la intrebarile mele....daca se poate!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
firechief, tu tot vrei sa gasesti vinovati numai in una din tabere.
pe vremea psd s-a facut constitutia. dar de votat au votat toti ptr ea. si psd si astia de acu'. si daca a fost asa proasta astia de-s acu de ce n-au facut nimic 2 ani. pai cat s-au inteles a fost buna. acu nu mai e. de vina ptr constitutie is toti. inclusiv aia care au votat la referendum (io nici atunci n-am fost ![]() la faza cu referendumu' pus sambata...am inteles ca l-au pus sambata, ca-n caz de nu vine lumea sa poata prelungi si duminica. cu timpi de antena nu vad care-i problema. au zis ca au egal ambele tabere. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
referendumul nu cred ca va fi validat deoarece nu vor vota 50% + 1
cu alte cuvinte eu si ceilalati care suntem impotriva lui base ar fi mai bine sa stam acasa altfel am putea avea o surpriza neplacuta |
--------------------
/
/
/
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Baselu nu are stofa de presedinte DAR eu nu vad nici macar un singur om la orice partid care ar putea fi presedinte. Cel mai concludent exemplu este Votcaroiu, "presedintele" interimar... ce dracu am facut ca neam sa avem asemenea oameni conducatori sa-si bata joc de noi.
Ce face Tariceanu si PNL-ul... e de-a dreptul bataie de joc pentru cetateni. O sa merg la referendumul lui peste, dar sincer eu as vrea alt parlament, nu alt presedinte. Si-au dat multi arama pe fata... Ma mir daca merg 20% la referendum! This post has been edited by Cypher4laguna: 25 Apr 2007, 19:24 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FireChief @ 25 Apr 2007, 17:47) 1....de ce se incearca cu disperare modificarea legii referendumului? 2......de ce referendumul are loc simbata cind toate alegerile au avut loc duminica? 3......de ce parlamentul a depasit atributiile din legea referendumului modificind intrebarea,personalizind-o? 4......cine era la putere cind s-a redactat actuala constitutie si cine era la putere cind ea a fost modificata? 5.......de ce nu s-a modificat legea referendumului la votarea pentru modificarea constitutiei si de ce se incearca acum? 6.......de ce la modificarea constitutiei votarea a durat 2 zile si acum este doar o zi? 7.......cine a beneficiat de banii repartizati pentru modificarea constitutiei si de ce atunci nu s-au dat bani la partide si acum la acest referendum se dau? 8......de ce atunci nu s-au impartit timpi de antena si acum se impart ca in orice campanie electorala desi nu este...? 9..........cine este de vina pentru aceasta forma a constitutiei pe care in momentul actual majoritate oamenilor o considera proasta si cu multe lacune,si fiind sursa conflictelor iliescu -nastase,constantinescu-radu vasile,basescu-tariceanu? 10.....de ce parlamentul isi aroga dreptul sa stabileasca ce se va face daca referendumul nu e validat,atunci cind legea e clara??? 1. Pentru ca legea nu precizeaza ce se intampla daca referendumul de suspendare nu este validat. 2. Pentru ca ar trece 30 de zile de la suspendare. 3. Chiar crezi ca lumea o sa voteze altceva daca o sa vada numele lui Basescu? 4. A fost votata in unanimitate si a fost conceputa plecand de la premisa ca presedintele se intelege cu primul-ministru. 5. idem 1 6. nu stiu ![]() 7. idem 6 8. La votarea constitutiei toti erau pentru. 9. Vezi 4 si am mai spus ca parerea mea este ca venind dupa o dictatura au incercat sa dea cat mai putina putere presedintelui. 10. Legea nu e tocmai clara si nici precedent nu exista ca sa ne inspiram. Cu toate acestea eu cred ca daca referendumul va fi invalidat Basescu ar trebui sa se intoarca la Cotroceni. Sefu' am trecut testul? ![]() |
--------------------
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i base sfant, dar in conflictul cu parlamentul are dreptatea de partea sa. Ce face coalitia cacao este intruchiparea perfecta a lipsei totale de respect fata de lege, corectitudine si bun simt, pe care o intalnesc zilnic si pe care o detest.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
FireChief |
![]()
|
1....pentru ca doresc cu disperare sa-l termine pe basescu
2...pentru a intra in capcana suspendarii perpetue,motivind si creind premisele necesare neparticiparii populatiei la vot...pentru ca pe ei nu-i intereseaza parerea acestui popor ci doar interesele personale 3...pentru ca parlamentul a incalcat de 3 ori constitutia incercind sa modifice legea referendumului....intrebarea din lege este "sunteti de acord cu demiterea presedintelui romaniei" si parlamentul a schimbat in "sunteti de acord cu suspendarea presedintelui romaniei traian basescu?"...pentru ca parlamentul face ce vrea... 4...psd si psd 5...pentru a-l termina pe traian basescu,cel mai puternic adversar politic pe care l-au avut,omul care a cistigat toate alegerile l-a care a participat...omul care a avut curajul si nebunia de a se bate cu intreaga clasa politica,cu sisteme intregi oligarhice,si a avut curajul si nebunia de a spune ce gindeste... 6...pentru ca psd atunci dorea ca referendumul sa treaca si acum doreste sa fie invalidat... 7...oamenii psd,nu se dau bani la referendumuri ca nu-s campanii electorale...la acest referendum se dau pentru a mai toca niste bani partidele ca doar d-aia a facut parlamentul posibila suspendarea,in conditiile in care e evident ca base se bucura de un sprijin popular masiv... 8...pentru ca n-au capacitatea de a aduna zeci de mii de oameni care sa strige pentru demiterea presedintelui...si vor ataca pe mass media...am o veste proasta ...efectele vor fi inverse....campania furibunda antibasescu a reusit sa-l creasca pe acesta in sondaje 9...iliescu si psd 10...pentru ca parlamentul face ce vrea...nu cumva era normal ca parlamentul trebuia inainte de referendum,sa ia o decizie ,in legatura cu ce se va intimpla daca referendumul e invalidat....nu asa era corect ,sa stim si noi....prostii astia care din 4 in 4 ani le dam girul acestor .....personaje sa nu vina la munca(si azi s-a intimplat)....ce se intimpla daca referendumul e invalidat...nu e normal ca regulile sa fie stabilite inainte si nu pe timpul jocului...sau si mai grav,dupa...adica parlamentul vine si zice voi faceti ce vreti...ca avem noi grija...dupa... l.e. ULUITOR!!!!! EXTRAORDINAAAAARRRRR....comisia parlamentara care imparte timpii de antena a hotarit ca alocarea timpilor de antena in functie de numarul de locuri din parlament....lasind presedintele fara posibilitatea de a se exprima.... incredibil ,cita bataie de joc... This post has been edited by FireChief: 25 Apr 2007, 19:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 25 Apr 2007, 18:35) pai lasa-ne pe noi astia de ne intereseaza, de o parte sau de alta a baricadei sa ne exprimam ideile si nu mai interfera.... Pai daca o sa fiti numai voi,ce farmec mai are acest topic??E ca si cum nu ar mai fi marinaru,carmaciul nostru iscusit ![]() Eu unul deabia astept confruntarile lui cu restul coalitiei(dupa referendum) ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:16 |