pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă ar fi așa cum spui tu relativ la dizolvare, spune-mi atunci te rog de ce (știind și văzând părerea lui Băsescu despre parlamentari) crezi că nu a convocat deja în cei ~2,5 ani de mandat un referendum pe această temă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca nu s-a ajuns la situatia extrema de acum...in care o institutie aleasa democratic demite un om ales democratic....si pentru ca lucrurile nu erau atit de evidente ca acum...
LE....PSD in conferinta de presa a spus ca au fost mobilizati cei de la rebu pentru a participa la miting...legionari ciumeci,mineri ,gunoieri ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 12:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Daca Basescu ramane in continuare, dupa referendum....n-ar fi corect ca sa se schimbe formula actuala din Parlament ???
Logica mea imi spune, ca dupa ce iei o decizie tampita (in cazul de fata suspendarea presedintelui, desi electoratul il sustine) sa te duci acasa... Si nu cred ca am o conceptie radicala, intrucat in orice stat dezvoltat, companie sau firma dezvoltata, cine greseste, pleaca acasa... Bai frate, voi ati vrut sa-l schimbati pe Basescu. Ok, ati dat-o in bara.... Hai sa vad eu moralitatea parlamentarilor, care se tot bat cu pumnii in piept ca ei sunt cu democratia in brate... pleaca vreunu acasa ? This post has been edited by andu911: 22 Apr 2007, 12:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa plece cand scaunul e cald, pai cand ajunge unul ministru pe stiu eu unde, isi ia tot neamul cu el.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ma pregatesc sa ma duc la miting! Veniti?
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
M-am uitat prin Constitutie, Presedintele nu poate dizolva Parlamantul pt alt motiv decat cel al neinvestirii Guvernului. Poate insa, cu consultarea Parlamentului propune un referendum pt teme de interes national. Un lucru nu am inteles, de cate ori poate fi suspendat un Presedinte? Geoana zicea ca nu ar fi nici o problema sa-l mai suspende o data.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 22 Apr 2007, 13:15) Daca Basescu ramane in continuare, dupa referendum....n-ar fi corect ca sa se schimbe formula actuala din Parlament ??? daca avea base' curaj de anticipate, de ce dreaq' nu si-a dat demisia?! io' ma plimb mult prin tara, multi il injura, altii il sustin....dar nu am vazut pe nimeni sa fie ahtiat dupa PD sau PLD......si sincer, am impresia ca marinelu' incearca sa mai traga de os cat mai poate...tot o sa si-o ia in bot pana la urma, ca a facut si asta destule procarele la viata lui...intotdeauna roata se intoarce si el uita de cine a fost sprijinit.... cred ca o sa emigrez in curand... ![]() la alegeri parlamentare, in momentul actual, base' nu cred ca poate face ceva....e sustinut el ca figura politica, dar parlamentari gen becali...mai greu...avem un vadim deja ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ai zis-o
![]() Pai daca isi dadea demisia, ii faceau astia manevra si nu mai avea voie sa candideze. Bine ca nu si-a dat-o. Si nu Basescu e ala cu demisia si anticipatele....Tariceanu. |
--------------------
-
-
-
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
nu va faceti iluzii. absolut TOTI au interese. toti vor o bucata din placinta. ideea care se pune e sa faca si treaba. sau, mai important, ce urmari au actiunile lor pt.romania si, deci, pt.noi, prostimea.
pt.ca daca fura dar nici nu fac treaba, sau fac doar scandal ca sa poata avea o bucata mai mare, atunci devin periculosi. si mai intreb odata: mai sunt naivi pe-aici care cred ca basescu nu are interese sau ca n-a furat si el? atunci, ce sa mai zic? ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 22 Apr 2007, 14:25) ne' ne'....amandoi s-au batut cu pumnul in piept pentru anticipate de cand si-a bagat cineva codita intre ei....si nu s-au mai inteles la carnat! amandoi au prezentat acelasi comportament ipocrit :" io-mi dau demisia...ba nu....ba io...etc.." ..recte' in opinia mea sunt amandoi imorali! si restu' ce s-a discutat mai sus! ziceai ca daca-si dadea demisia, il matraseau astia?!....foarte posibil (nu probabil!).... dar, eu am inteles altceva: El, a anuntat ca-si da demisia, daca va fi suspendat...si nu in oricum, ci la o conferinta de presa ceruta de el, sustinuta la Cotroceni, inainte de votul parlamentului, in speranta ca nu va fi suspendat....recte' a mers la intimidare (adica un pic de campanie)....nu i-a tinut!...buuun'.....si-a schimbat omul parerea cand a vazut in ce kkt se afla....si nu-si mai da demisia!...OK! dar, pt. mine, asta ori e prost, ori este un om imoral, manat de propriile interese... nu-mi place nici una dintre variante! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bai tata, au luat-o rau pe aratura unii de p-acilea. pasiunile astea exagerate (sau ura) fata de cineva (fie el si base) is daunatoare mai copii. sa stiti voi ca-l doare pa base fix la *** text cenzurat de moderator (daca un cuvant e in dex asta nu inseamna ca nu e vulgar) *** de simpatia voastra. apropo cand va intalniti s-o dati parte-n parte? aia pro base cu aia contra.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
sunt ceva "ciumeci" in piata...pina una alta prefer sa-l comparati cu hitler pe base decit cu tariceanu
![]() ![]() cristib...indiferent de ce surse dai tu iti confirm cu toata responsabilitatea ca acela e un cuvint obscen....care trebuie tratat si sanctionat ca atare...sa raminem totusi in limita bunului simt si a limbajului normal,nu suburban... This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 17:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
Am aruncat si eu un ohi prin piata,cu sprijinul tv.Doamne,parca esti pe centura!
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
CGB |
![]()
|
am inteles firechief.
deci pe base-l doare nu *** Cenzurat de moderator: deja asta se cheama perseverenta .... rezulta warn *** de fapt nu-l doare acolo, ca durerea ar fi destul de nasola in zona aceea. ci il doare fix la un metru in fata *** text cenzurat de moderator *** de tot ce hamaie unii si altii. omu isi stie interesu' lui si atat. vrajeala cu poporu' e...vrajeala. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
adevarul eata ca sa te poti exprima decent iti trebuie un anumit nivel de educatie si de bun simt...indiferent de ce doresti a transmite...
superdiscurs base...si mai e ceva... haide base, haide base , haideee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 19:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Desigur...
Traiasca conducatorul mult iubit!Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie sub conducerea lui!! Vad ca "Base" si-a adus aminte brusc de pensionari,care o duc fix la fel de prost ca si acum 2 ani jumate. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
basescu asta e jalnic, jalnic dom`le... jalnic
atata nesimtire intr-un ciot de om?! |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
astept cu nerabdare sa vad mitingurile organizate de alianta pnl-psd-pc-prm....dar am o presimtire ca nu vor exista....de ce oare???...probabil pentru ca stiu ca nu au sustinerea electoratului in demersul lor... ei vor ataca prin mijloacele mass media pe care le detin sau controleaza....base va aduna zeci de mii de oameni prin toata tara...aici e diferenta intre sustinere populara si...sustinere din partea mafiei si oligarhilor....
astept cu nerabdare un miting al celor care l-au suspendat....sa vad si eu acea parte a poporului care le-a cerut asta.... ponta spunea azi ca daca referendumul nu va fi validat macar sa obtina mai multe voturi pentru suspendare decit impotriva...si va fi un succes pentru ei....din fericire o sa fie o diferenta colosala intre cele doua optiuni... ce lucru ne-a condus aici??!!!...o intelegere intre tradatorul aliantei adica pnl,cu un partid impotriva caruia a votat o mare parte a acestui popor pentru ca facuse aceasta tara un rai al coruptilorsi care limitase la maxim libertatea de opinie...la care se adauga un partid extremist condus de un paranoic...si cu un insignifiant si penibil partid numit pc....fabuloasa adunatura... . ROMANIA ....TREZESTE-TE !!! This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
uitandu-ma ieri la stiri si vazand discursul lu' base am avut un deja-vu. parca ma uitam la ceausescu. si felu' in care dadea din maini marinelu era identic. de s-ar termina mai repede toata circoteca asta penibila.
apropo, cica referendumu' asta ar costa 50 mil RON (cam 15 mil euroi daca am calculat io bine). asta asa la prima strigare. cand ma gandesc ca-s banii nostri astia. taxele (inclusiv aia de prima inmatriculare) si impozitele de le platim la stat aici se duc. la referendum. of of of. zau ca ne meritam soarta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Bun sfat,FireChief!
Romanii ar trebui sa se trezeasca si sa vada ca "Base" asta e si el un hot,mai exact ala mai mare si mai tare si cu mai mult tupeu... FireChief,cred ca-mi explic de ce-l sustii asa tare pe Basescu,desi n-ai argumente:oare de la ce partid o fi un sef al pompierilor din Bucuresti?A?Pai de la ce partide sunt toti "sefii"?PNL sau PD si cum vad ca nu esti cu PNL-ul,ce alternativa ar fi? Daca e asa,eu zic sa-ti dai demisia!Nu din functie,ci de aici,de pe forum. E clar de la o posta ca astfel de sustinatori ai lui Basescu nu pot fi decat din PD... This post has been edited by a4tech01: 23 Apr 2007, 08:51 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
50 mil....ham....multumestele parlamentarilor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa isi dea seama cat mai multi ca inlaturarea presedintelui ne arunca intr-un haos din toate punctele de vedere, politic economic, social....Basescu TREBUIE sa ramana presedinte.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Devoratorii de **** servit la Antena 1,2,3...n sau de catre Vadimi, CT Popesti, Voiculesti etc, pot citi AICI cateva lucruri interesante
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(OAP @ 23 Apr 2007, 11:00) Sper sa isi dea seama cat mai multi ca inlaturarea presedintelui ne arunca intr-un haos din toate punctele de vedere, politic economic, social.... Da, da! Cum să nu, or să vină și ungurii și rușii să ne cotropească, ba poate și hoardele tătare! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vina rusii numai sa nu creasca euro
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
observ cu bucurie ca sunt putini cei saraci cu duhul in jurul meu, care sa nu-si dea seama de lovitura de stat coordonata de psdisti si vadimisti....sper sa iasa ok base si de data asta, ca si din restu, ca vorba aia, daca aveau astia cu ce sa-l infunde, il infundau de multisor....hai base
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor,
pian acum am jucat doar rol de observator in discutia asta. Dar vreau (trebuie?) sa adaug si eu ceva. Sa ne gindim pragmatic: cine au fost cei care au stat in frunte cind s-a votat suspendarea lui Basescu? Pai - PRM, PSD si altii asemena lor. De ce au voit neparat suspendarea? Nu stim, dar judecind dupa calitatea lor eu nu pot sa-mi imaginez decit motive murdare (economic, jocuri de interese samd) - oare pentru ASTA au fost alesi? Eu unul nu m-am gindit la asta cind am pus stampila. Iata asadar argumente PRO Basescu (si nu contra). Va chem asadar la vot cind o fi (eu nu-s in tara, dar o sa ma duc sa votez). Sa le aratam imbuibatilor din parlament ca au stapin, si ca nu pot sa faca ce vor. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Os, stai sa vina a4tech01 sa vezi cum iti demonteaza cu "argumete solide" punctul tau de vedere.
Nu numai sa mergem la vot, dar sa sustinem introducerea votului uninominal si parlament bicameral. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:18 |