DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 41 42 43 44 45 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

FireChief
post 22 Apr 2007, 11:47
Post #1261

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

Group: Members
From: Bucuresti

prevederile din constitutie invocate de tine,se refera strict ,la conditiile in care presedintele poate dizolva parlamentul...poporul are oricind libertatea sa se exprime direct si nu prin reprezentantii alesi...mai ales cind constata derapaje ale acestora ...
poporul se poate exprima oricind prin referendum ....ca fostii presedinti nu au considerat normal sa consulte poporul prin aceasta forma de democratie directa ...e altceva....probabil au avut alte prioritati...
nimeni pe lumea asta nu are nici dreptul nici libertatea de a opri populatia sa-si spuna parerea intr-o directie sau alta....
de ce ne frica sa consultam poporul sa vedem daca acest parlament il mai reprezinta ,ca rezultatul poate fi oricare....sau parlamentarilor le e frica de electorat...
de ce nu vrei sa intelegi ca in tara asta si oriunde exista democratie poporul poate decide si direct ,nu numai prin reprezentanti...opinia poporului nu poate fi ingradita de nimic ...asa e intr-o democratie...
in clipa de fata avem un conflict intre presedinte si parlament...conflict care momentan a dus la anularea a citorva milioane de voturi exprimate in favoarea presedintelui...e clar ca cineva greseste teribil....daca la referendum basescu e confirmat in functie e clar ca vinovat e parlamentul...in ochii electoratului....dar ca sa nu gresim cu interpretarile este necesar asa cum am adus presedintele in fata electoratului sa aducem in fata electoratului si parlamentul...si atunci se va vedea fara echivoc....cine a gresit si cine trebuie sa plateasca in fata poporului roman...
sa-mi spuneti daca gresesc undeva in acest rationament...

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 12:24

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 22 Apr 2007, 11:56
Post #1262

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Dacă ar fi așa cum spui tu relativ la dizolvare, spune-mi atunci te rog de ce (știind și văzând părerea lui Băsescu despre parlamentari) crezi că nu a convocat deja în cei ~2,5 ani de mandat un referendum pe această temă?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 11:58
Post #1263

pentru ca nu s-a ajuns la situatia extrema de acum...in care o institutie aleasa democratic demite un om ales democratic....si pentru ca lucrurile nu erau atit de evidente ca acum...
LE....PSD in conferinta de presa a spus ca au fost mobilizati cei de la rebu pentru a participa la miting...legionari ciumeci,mineri ,gunoieri biggrin.gif ...orice numai oameni obisnuiti nu....e greu de crezut pentru unii ca o parte a populatiei simte nevoia sa-si exprime public o pozitie...

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 12:15

--------------------
+
andu911
post 22 Apr 2007, 12:15
Post #1264

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Daca Basescu ramane in continuare, dupa referendum....n-ar fi corect ca sa se schimbe formula actuala din Parlament ???
Logica mea imi spune, ca dupa ce iei o decizie tampita (in cazul de fata suspendarea presedintelui, desi electoratul il sustine) sa te duci acasa...
Si nu cred ca am o conceptie radicala, intrucat in orice stat dezvoltat, companie sau firma dezvoltata, cine greseste, pleaca acasa...

Bai frate, voi ati vrut sa-l schimbati pe Basescu. Ok, ati dat-o in bara.... Hai sa vad eu moralitatea parlamentarilor, care se tot bat cu pumnii in piept ca ei sunt cu democratia in brate... pleaca vreunu acasa ?

This post has been edited by andu911: 22 Apr 2007, 12:18

--------------------
- - -
+
2dor
post 22 Apr 2007, 12:22
Post #1265

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Cum sa plece cand scaunul e cald, pai cand ajunge unul ministru pe stiu eu unde, isi ia tot neamul cu el.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Adrian_Solenza
post 22 Apr 2007, 12:25
Post #1266

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Ma pregatesc sa ma duc la miting! Veniti?

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
BAC
post 22 Apr 2007, 13:04
Post #1267

Membru autentic

From: Reghin

M-am uitat prin Constitutie, Presedintele nu poate dizolva Parlamantul pt alt motiv decat cel al neinvestirii Guvernului. Poate insa, cu consultarea Parlamentului propune un referendum pt teme de interes national. Un lucru nu am inteles, de cate ori poate fi suspendat un Presedinte? Geoana zicea ca nu ar fi nici o problema sa-l mai suspende o data.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
anpop
post 22 Apr 2007, 13:15
Post #1268

Sef de pisica!

QUOTE(andu911 @ 22 Apr 2007, 13:15)
Daca Basescu ramane in continuare, dupa referendum....n-ar fi corect ca sa se schimbe formula actuala din Parlament ???
*

daca avea base' curaj de anticipate, de ce dreaq' nu si-a dat demisia?! io' ma plimb mult prin tara, multi il injura, altii il sustin....dar nu am vazut pe nimeni sa fie ahtiat dupa PD sau PLD......si sincer, am impresia ca marinelu' incearca sa mai traga de os cat mai poate...tot o sa si-o ia in bot pana la urma, ca a facut si asta destule procarele la viata lui...intotdeauna roata se intoarce si el uita de cine a fost sprijinit....
cred ca o sa emigrez in curand... smile.gif
la alegeri parlamentare, in momentul actual, base' nu cred ca poate face ceva....e sustinut el ca figura politica, dar parlamentari gen becali...mai greu...avem un vadim deja tongue.gif .si nici stolo' nu se simte prea bine... smile.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
andu911
post 22 Apr 2007, 13:25
Post #1269

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ai zis-o biggrin.gif
Pai daca isi dadea demisia, ii faceau astia manevra si nu mai avea voie sa candideze. Bine ca nu si-a dat-o.
Si nu Basescu e ala cu demisia si anticipatele....Tariceanu.

--------------------
- - -
+
C.C.
post 22 Apr 2007, 13:42
Post #1270

Membru

nu va faceti iluzii. absolut TOTI au interese. toti vor o bucata din placinta. ideea care se pune e sa faca si treaba. sau, mai important, ce urmari au actiunile lor pt.romania si, deci, pt.noi, prostimea.
pt.ca daca fura dar nici nu fac treaba, sau fac doar scandal ca sa poata avea o bucata mai mare, atunci devin periculosi.
si mai intreb odata: mai sunt naivi pe-aici care cred ca basescu nu are interese sau ca n-a furat si el? atunci, ce sa mai zic? rolleyes.gif

--------------------
Renault Espace IV 2004 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
anpop
post 22 Apr 2007, 13:42
Post #1271

Sef de pisica!

QUOTE(andu911 @ 22 Apr 2007, 14:25)
Ai zis-o biggrin.gif
Si nu Basescu e ala cu demisia si anticipatele....Tariceanu.
*

ne' ne'....amandoi s-au batut cu pumnul in piept pentru anticipate de cand si-a bagat cineva codita intre ei....si nu s-au mai inteles la carnat!
amandoi au prezentat acelasi comportament ipocrit :" io-mi dau demisia...ba nu....ba io...etc.." ..recte' in opinia mea sunt amandoi imorali! si restu' ce s-a discutat mai sus!
ziceai ca daca-si dadea demisia, il matraseau astia?!....foarte posibil (nu probabil!)....
dar, eu am inteles altceva:
El, a anuntat ca-si da demisia, daca va fi suspendat...si nu in oricum, ci la o conferinta de presa ceruta de el, sustinuta la Cotroceni, inainte de votul parlamentului, in speranta ca nu va fi suspendat....recte' a mers la intimidare (adica un pic de campanie)....nu i-a tinut!...buuun'.....si-a schimbat omul parerea cand a vazut in ce kkt se afla....si nu-si mai da demisia!...OK!
dar, pt. mine, asta ori e prost, ori este un om imoral, manat de propriile interese...
nu-mi place nici una dintre variante! smile.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
CGB
post 22 Apr 2007, 17:28
Post #1272

CGB

From: behind

bai tata, au luat-o rau pe aratura unii de p-acilea. pasiunile astea exagerate (sau ura) fata de cineva (fie el si base) is daunatoare mai copii. sa stiti voi ca-l doare pa base fix la *** text cenzurat de moderator (daca un cuvant e in dex asta nu inseamna ca nu e vulgar) *** de simpatia voastra. apropo cand va intalniti s-o dati parte-n parte? aia pro base cu aia contra.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
FireChief
post 22 Apr 2007, 17:39
Post #1273

sunt ceva "ciumeci" in piata...pina una alta prefer sa-l comparati cu hitler pe base decit cu tariceanu radmasa.gif tongue.gif
cristib...indiferent de ce surse dai tu iti confirm cu toata responsabilitatea ca acela e un cuvint obscen....care trebuie tratat si sanctionat ca atare...sa raminem totusi in limita bunului simt si a limbajului normal,nu suburban...

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 17:48

--------------------
+
axy89
post 22 Apr 2007, 18:08
Post #1274

Membru incepator

Am aruncat si eu un ohi prin piata,cu sprijinul tv.Doamne,parca esti pe centura!

--------------------
dacia1310 model 1994 - cs89axy
Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
+
CGB
post 22 Apr 2007, 18:18
Post #1275

CGB

am inteles firechief.
deci pe base-l doare nu *** Cenzurat de moderator: deja asta se cheama perseverenta .... rezulta warn ***
de fapt nu-l doare acolo, ca durerea ar fi destul de nasola in zona aceea. ci il doare fix la un metru in fata *** text cenzurat de moderator *** de tot ce hamaie unii si altii. omu isi stie interesu' lui si atat. vrajeala cu poporu' e...vrajeala.

--------------------
FireChief
post 22 Apr 2007, 19:10
Post #1276

adevarul eata ca sa te poti exprima decent iti trebuie un anumit nivel de educatie si de bun simt...indiferent de ce doresti a transmite...
superdiscurs base...si mai e ceva...
haide base, haide base , haideee!!!10412898.gif 10412898.gif 10412898.gif 10412898.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 19:12

--------------------
+
a4tech01
post 22 Apr 2007, 19:34
Post #1277

Membru incepator

Desigur...

Traiasca conducatorul mult iubit!Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie sub conducerea lui!!
Vad ca "Base" si-a adus aminte brusc de pensionari,care o duc fix la fel de prost ca si acum 2 ani jumate.

--------------------
nu am ** **
+
daciafan
post 22 Apr 2007, 20:01
Post #1278

/

basescu asta e jalnic, jalnic dom`le... jalnic
atata nesimtire intr-un ciot de om?!

--------------------
/ / /
+
FireChief
post 22 Apr 2007, 20:08
Post #1279

astept cu nerabdare sa vad mitingurile organizate de alianta pnl-psd-pc-prm....dar am o presimtire ca nu vor exista....de ce oare???...probabil pentru ca stiu ca nu au sustinerea electoratului in demersul lor... ei vor ataca prin mijloacele mass media pe care le detin sau controleaza....base va aduna zeci de mii de oameni prin toata tara...aici e diferenta intre sustinere populara si...sustinere din partea mafiei si oligarhilor....
astept cu nerabdare un miting al celor care l-au suspendat....sa vad si eu acea parte a poporului care le-a cerut asta....

ponta spunea azi ca daca referendumul nu va fi validat macar sa obtina mai multe voturi pentru suspendare decit impotriva...si va fi un succes pentru ei....din fericire o sa fie o diferenta colosala intre cele doua optiuni...

ce lucru ne-a condus aici??!!!...o intelegere intre tradatorul aliantei adica pnl,cu un partid impotriva caruia a votat o mare parte a acestui popor pentru ca facuse aceasta tara un rai al coruptilorsi care limitase la maxim libertatea de opinie...la care se adauga un partid extremist condus de un paranoic...si cu un insignifiant si penibil partid numit pc....fabuloasa adunatura...
.
ROMANIA ....TREZESTE-TE !!!

This post has been edited by FireChief: 22 Apr 2007, 22:06

--------------------
+
CGB
post 23 Apr 2007, 08:05
Post #1280

CGB

uitandu-ma ieri la stiri si vazand discursul lu' base am avut un deja-vu. parca ma uitam la ceausescu. si felu' in care dadea din maini marinelu era identic. de s-ar termina mai repede toata circoteca asta penibila.

apropo, cica referendumu' asta ar costa 50 mil RON (cam 15 mil euroi daca am calculat io bine). asta asa la prima strigare. cand ma gandesc ca-s banii nostri astia. taxele (inclusiv aia de prima inmatriculare) si impozitele de le platim la stat aici se duc. la referendum. of of of. zau ca ne meritam soarta.

--------------------
a4tech01
post 23 Apr 2007, 08:50
Post #1281

Membru incepator

Bun sfat,FireChief!
Romanii ar trebui sa se trezeasca si sa vada ca "Base" asta e si el un hot,mai exact ala mai mare si mai tare si cu mai mult tupeu...
FireChief,cred ca-mi explic de ce-l sustii asa tare pe Basescu,desi n-ai argumente:oare de la ce partid o fi un sef al pompierilor din Bucuresti?A?Pai de la ce partide sunt toti "sefii"?PNL sau PD si cum vad ca nu esti cu PNL-ul,ce alternativa ar fi?
Daca e asa,eu zic sa-ti dai demisia!Nu din functie,ci de aici,de pe forum.
E clar de la o posta ca astfel de sustinatori ai lui Basescu nu pot fi decat din PD...

This post has been edited by a4tech01: 23 Apr 2007, 08:51

--------------------
nu am ** **
+
Alydor
post 23 Apr 2007, 09:07
Post #1282

Pressar

QUOTE(a4tech01 @ 23 Apr 2007, 08:50)
E clar de la o posta ca astfel de sustinatori ai lui Basescu nu pot fi decat din PD...
*

Pai si eu il sustin da' mi se cam rupe de PD, PDSR, PNL... etc.... Nu e musai ca sa tii cu nush ce partid ca sa sustii pe cineva...

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
tribunul
post 23 Apr 2007, 09:22
Post #1283

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

50 mil....ham....multumestele parlamentarilor.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
OAP
post 23 Apr 2007, 10:00
Post #1284

Membru autentic

Sper sa isi dea seama cat mai multi ca inlaturarea presedintelui ne arunca intr-un haos din toate punctele de vedere, politic economic, social....Basescu TREBUIE sa ramana presedinte.

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
TMihai
post 23 Apr 2007, 10:22
Post #1285

Membru autentic

Devoratorii de **** servit la Antena 1,2,3...n sau de catre Vadimi, CT Popesti, Voiculesti etc, pot citi AICI cateva lucruri interesante

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
DragosP
post 23 Apr 2007, 10:52
Post #1286

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(OAP @ 23 Apr 2007, 11:00)
Sper sa isi dea seama cat mai multi ca inlaturarea presedintelui ne arunca intr-un haos din toate punctele de vedere, politic economic, social....

Da, da! Cum să nu, or să vină și ungurii și rușii să ne cotropească, ba poate și hoardele tătare! wacko.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
TMihai
post 23 Apr 2007, 11:00
Post #1287

Membru autentic

Sa vina rusii numai sa nu creasca euro icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
jhr
post 23 Apr 2007, 11:38
Post #1288

Membru autentic

observ cu bucurie ca sunt putini cei saraci cu duhul in jurul meu, care sa nu-si dea seama de lovitura de stat coordonata de psdisti si vadimisti....sper sa iasa ok base si de data asta, ca si din restu, ca vorba aia, daca aveau astia cu ce sa-l infunde, il infundau de multisor....hai base

--------------------
AUDI A6 2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC - bo1xxx
www.horiaroman.com
+
os
post 23 Apr 2007, 11:46
Post #1289

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Domnilor,

pian acum am jucat doar rol de observator in discutia asta. Dar vreau (trebuie?) sa adaug si eu ceva.

Sa ne gindim pragmatic: cine au fost cei care au stat in frunte cind s-a votat suspendarea lui Basescu? Pai - PRM, PSD si altii asemena lor. De ce au voit neparat suspendarea? Nu stim, dar judecind dupa calitatea lor eu nu pot sa-mi imaginez decit motive murdare (economic, jocuri de interese samd) - oare pentru ASTA au fost alesi? Eu unul nu m-am gindit la asta cind am pus stampila.

Iata asadar argumente PRO Basescu (si nu contra). Va chem asadar la vot cind o fi (eu nu-s in tara, dar o sa ma duc sa votez). Sa le aratam imbuibatilor din parlament ca au stapin, si ca nu pot sa faca ce vor.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
tribunul
post 23 Apr 2007, 11:54
Post #1290

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Os, stai sa vina a4tech01 sa vezi cum iti demonteaza cu "argumete solide" punctul tau de vedere.

Nu numai sa mergem la vot, dar sa sustinem introducerea votului uninominal si parlament bicameral.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 06:18
Forum Renault