DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 39 40 41 42 43 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

ICET
post 20 Apr 2007, 22:41
Post #1201

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(colombina29 @ 20 Apr 2007, 22:10)
Icu base president si cu geoana prim ministru! Cred ca era o pierdere de timp!
*

Da pana acum in astia 2 ani ce a fost?? radmasa.gif radmasa.gif Dar de acum in colo ce va fi?? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
FIAT Grande Punto - B 07 CHE 2006
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 20 Apr 2007, 22:50
Post #1202

Bagator de seama!

From: Iasi

QUOTE(ICET @ 20 Apr 2007, 22:41)
Da pana acum in astia 2 ani ce a fost?? radmasa.gif  radmasa.gif Dar de acum in colo ce va fi?? radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Acum inteleg ce e cu galeriile din Bucuresti. Nu se uita la meci, dar le place sa faca scandal si sa tipe la ceilalti, nu conteaza cine sint ceilalti. Nu conteaza nici macar ce se joaca, ce meci e, cit e scoru, important e sa-si satisfaca placerea de primate de a face galagie.
Pentru asemenea specimene exista doua nume: Becali si Vadim. Ii merita pe amindoi cu prisosinta.
ph34r.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
colombina29
post 20 Apr 2007, 23:13
Post #1203

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

Pai sa-ti spun eu ce-a fost: am intrat in Ue, a picat nastase(din psd) si a crescut economia cu 8%. Astea-s cateva lucruri bune.Nu stiu ce-ar fi fost daca... insa nu putem condamna viitorul, astea sunt date certe, restul sunt speculatii! Sunt convins ca se puteau face mult mai multe, dar asta e alta discutie.
P.S.: Oricum, la ce imagine are psd-ul mi-e cam greu sa cred ca ne luau astia in UE

This post has been edited by colombina29: 20 Apr 2007, 23:14

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic - "La rând" 2006
+
FireChief
post 20 Apr 2007, 23:31
Post #1204

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

QUOTE(FireChief @ 20 Apr 2007, 19:59)
daca aveam posibilitatea ...faceam 5 milioane de tricouri cu FAN BASESCU...le vindeam ca piinea calda si stringeam primul milion de euro dry.gif ...
un da hotarit la referendum....pun pariu pe o lada de bere cu cine vrea ca la referendum base obtine intre 70 si 80 la suta de voturi....
dupa ce revenim la cotroceni vom face noi un referendum...cu o intrebare simpla....
sunteti de acord cu dizolvarea parlamentului in vederea desfasurarii alegerilor anticipate???
da sau nu...
haide base haide base haaaidee!! valuri.gif  valuri.gif  valuri.gif  valuri.gif  valuri.gif
*

chiar nu vrea nimeni un pariu....deci stiti si voi ca asa va fi biggrin.gif ....nu-i nimic o sa o beau singur smile.gif ...
QUOTE(DragosP @ 20 Apr 2007, 21:52)
Emil, tu ești? (Boc 04.gif)
*

nu....am mai fost intrebat...sunt cineva tongue.gif dar nu emil boc....care are toata stima si respectul meu...dar tin neaparat sa spun ceva....
haide base haide base haideee! aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif

This post has been edited by FireChief: 20 Apr 2007, 23:44

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
mad_voly
post 21 Apr 2007, 00:16
Post #1205

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Pro Basescu
Astept alegerile cu nerabdare.

P.S: Si daca o sa il suspende din nou atunci, in cazul in care iese presedinte? Exista posibilitatea asta?

--------------------
Opel Insignia - b 01 ccc 2011 Ecoflex
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
+
andu911
post 21 Apr 2007, 05:17
Post #1206

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

si tot asa pana in 2008, cand s-a zis cu formula asta din parlament....atunci PSD o sa aiba 10-20% maxim
Apare si PNG...devine din ce in ce mai colorat Parlamentul biggrin.gif

In afara de astea, mai am o singura dorinta. Nu am nimic cu Patriciu, Copos si altii. Doar cu Voiculescu. Mi-e foarte antipatic comunistul asta, care a pus stapanire pe averea lui Ceausescu.
Macar ceilalti au bunul simt sa isi vada de problemele lor... auzi bai frate cine a ajuns sa ancheteze Presedintele Romaniei...Voiculescu....
Sincer acum, fie vorba intre noi....nu prea avem ce cauta in UE cu Voiculescu, anchetand presedintele...
Din tot Parlamentu ala, el s-a gasit....de aici se vede ca Parlamentu e un fel de unealta a lui Voiculescu. El da ora exacta in Parlament.

This post has been edited by andu911: 21 Apr 2007, 05:23

--------------------
- - -
+
aphophis
post 21 Apr 2007, 08:59
Post #1207

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 21 Apr 2007, 05:17)
si tot asa pana in 2008, cand s-a zis cu formula asta din parlament....atunci PSD o sa aiba 10-20% maxim
Apare si PNG...devine din ce in ce mai colorat Parlamentul biggrin.gif

In afara de astea, mai am o singura dorinta. Nu am nimic cu Patriciu, Copos si altii. Doar cu Voiculescu. Mi-e foarte antipatic comunistul asta, care a pus stapanire pe averea lui Ceausescu.
Macar ceilalti au bunul simt sa isi vada de problemele lor... auzi bai frate cine a ajuns sa ancheteze Presedintele Romaniei...Voiculescu....
Sincer acum, fie vorba intre noi....nu prea avem ce cauta in UE cu Voiculescu, anchetand presedintele...
Din tot Parlamentu ala, el s-a gasit....de aici se vede ca Parlamentu e un fel de unealta a lui Voiculescu. El da ora exacta in Parlament.
*

pai da cum de indraznesc procurorii sa se ia de odoarele lor, care sunt imaculate ca alba ca zapada? wacko.gif noroc ca ue le-a spus: jos laba de pe procurori si de pe morar, trebuie sa faceti in asa fel incat justitia sa functioneze,si sa-i aduca in fata legii pe cei ce au furat , au facut trafic de influenta etc.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
ady77
post 21 Apr 2007, 09:14
Post #1208

راحتزیل یو

From: near Bacau

Deci ca o concluzie la razgandirea presedintelui in legatura cu demisia:

Romania are un prim-ministru Razgandeanu si peste o luna va avea un presedinte Razgandescu. tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
2dor
post 21 Apr 2007, 09:18
Post #1209

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Presedintele s-a razgandit pentru ca e baiat destept si stie ce il astepta daca isi dadea demisia. Trebuie sa fi mai hot decat hotii.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
aphophis
post 21 Apr 2007, 09:29
Post #1210

Membru autentic

hai sa ne aducem aminte cum in stenogramele psd rodicai stanoiu (al carui sot e acum in cc) i se reprosa ca nu a reusit sa gaseasca nimic cu care sa-l infunde pe basescu (desi in mod normal ministrul justitiei nu ar trebui sa intervina in actul de justitie), sa nu uitam ca psd-ul a modificat odata legea administratiei publice locale menita a ii pune bete in roate lui basescu la primarie si tot asa.

Ce i-ar fi oprit sa fac aasta din nou, de altfel s-au scapat cativa pesedei si penelei ca au de gand sa faca asta.

Eu ma intreb: la ce ar fi recunoscut asta, daca nu era adevarat? in fond, nu iese fum fara foc

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
sandman_
post 21 Apr 2007, 09:53
Post #1211

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(mad_voly @ 20 Apr 2007, 23:16)
Pro Basescu
Astept alegerile cu nerabdare.
P.S: Si daca o sa il suspende din nou atunci, in cazul in care iese presedinte? Exista posibilitatea asta?
*

Daca face din nou prostii, da biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (si va face)

QUOTE(2dor @ 21 Apr 2007, 08:18)
Presedintele s-a razgandit pentru ca e baiat destept si stie ce il astepta daca isi dadea demisia. Trebuie sa fi mai hot decat hotii.
*

S-a razgandit de curat ce este biggrin.gif Curat ca lacrima si nu vrea sa-i fie intinat numele si personalitatea de catre nesimtitii care inventeaza dosare penale laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

S-a razgandit pentru ca nu are tupeu sa renunte la imunitate

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
aphophis
post 21 Apr 2007, 10:12
Post #1212

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 21 Apr 2007, 09:53)
Daca face din nou prostii, da  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  (si va face)
S-a razgandit de curat ce este biggrin.gif Curat ca lacrima si nu vrea sa-i fie intinat numele si personalitatea de catre nesimtitii care inventeaza dosare penale  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

*

sadman, mie nu imi raspunzi la ce am spus mai sus? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=883224

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
2dor
post 21 Apr 2007, 10:17
Post #1213

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Sandman sa spunem ca ai dreptate si ii e frica sa ramana fara imunitate, dar de ce nu recunosti ca doar stii cum merge treaba si ii cunoastem toti pe ai nostrii alesi ca i-o coceau de nu mai putea sa candideze, plus 3 luni e o perioada mare si se pot aduce multe acuzatii in perioada asta. Daca imi spui ca nu e decat chestia cu imunitatea atunci traiesti in alta lume sau esti trup si suflet membru in vre-un partid.

This post has been edited by 2dor: 21 Apr 2007, 10:20

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
FireChief
post 21 Apr 2007, 11:00
Post #1214

sandman,basescu a renuntat odata la imunitate ,tocmai a se putea cerceta asa zisele lui fapte,si a se inchide cazul....stii ce e tare ....ca au trecut 16 ani de la dosarul flota si base nu e implicat cu nimic din punct de vedere juridic....daca era cu ceva vinovat crezi ca in atita amar de timp...nu-l infundau astia,sau probabil le-a fost mila de el....hai sa fim seriosi...daca il avea psd cu ceva la mina il matrasea de la capitala sau din campania pentru presedentie....nu au facut-o ca nu au avut cu ce....si....sa nu uit...
haide base haide base haiideee! 124.gif 124.gif 168.gif valuri.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif boxing.gif

This post has been edited by FireChief: 21 Apr 2007, 11:02

--------------------
+
finutu
post 21 Apr 2007, 11:08
Post #1215

baga un - ..aere!

bre daca nebunu ala de Gusa s-a dus in piata sa vorbeasca cu multimea furioasa nu ma mira sa-l avem si aici, mai baga o diversiune ceva!

--------------------
Docia 1710 - 1-B-113456 1943
promo VN2
+
andu911
post 21 Apr 2007, 11:55
Post #1216

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 21 Apr 2007, 09:53)
*

Probabil sa ai dreptate. Probabil si tu esti impotriva lui Basescu, fiindca te plateste Voiculescu. Orice e posibil.

Mie imi plac interpretarile de genul asta.....daca vine unu si te bate, tu sa taci din gura si sa te mai bati singur in continuare, pana lesini.

Cam asa si cu Basescu, l-a suspendat Parlamentu, iar acum vin unii si spun.... Al dracu Basescu nu e fair-play, nu si-a dat demisia. Eventual sa se duca pe Varfu Omu sa-si traga un glont in cap. Si tot s-ar comenta... Probabil s-ar spune..."N-a avut sange in instalatie si s-a sinucis..."

Oricum o dai Basescu e de vina, orice baba moare in Romania, Basescu e de vina....

Am o intrebare pentru cei anti-Basescu. De ce sa iasa acest om de pe scena politica, atata timp cat peste jumatate din populatie il sustine ?

Ma frate, daca lumea nu-l vroia si el tinea in continuare cu dintii de scaun, atunci as fi zis "Al dracu Basescu". Dar pana una alta, este persoana in care poporul roman are cea mai mare incredere.

--------------------
- - -
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 12:18
Post #1217

Membru incepator

QUOTE(2dor @ 21 Apr 2007, 10:18)
*

Aici ai spus totul.Basescu este intr-adevar cel mai hot dintre hoti!
Dupa parerea mea va avea de pierdut(nu stiu cat) din aceasta gafa.Cine l-a pus sa spuna ca-si da demisia,fara sa analizeze "riscurile"?A facut exact ceea ce a facut Tariceanu.Cu fix aceleasi "motive",ca vezi domle se destabilizeaza tara etc etc.Acum 3 zile cand a anuntat ca demisioneaza in 5 minute,nu se destabiliza,dar
acum...
Eu de aici desprind urmatoarele:ca Basescu actioneaza pripit,negandindu-se bine la consecintele actiunilor sale asupra Romaniei,ci lunad in calcul cu prioritate imaginea sa ca politician. wacko.gif

Vedeti voi,asta e problema la Basescu care pe mine ma deranjeaza.Acuza pe altii ca au "calcat in strachini",dar apoi calca si el.
Mi-a placut de Becali aseara la OTV,cum radea de Stolojan,"cadavrul comunist care a venit sa roage manifestantii ca sa-l roage pe Basescu sa nu-si dea demisia".Mortal frate!
Si un alt amanunt,cica vreo 8 parlamentari de la PD/PLD au votat pentru suspendare.

This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 12:25

--------------------
nu am ** **
+
FireChief
post 21 Apr 2007, 12:24
Post #1218

basescu e de vina ca ploua sau ca e soare
basescu e de vina ca vine seara
basescu e de vina ca e bate vintul
basescu e de vina pentru tot ce e rau pe lume
e de vina pentru ca e suspendat si ca e las daca isi da demisia cica ii e frica sa apara singur in fata poporului
basescu e de vina ca nu-si da demisia ...argumentatarea in oglinda a celei de sus....caci nu-i asaa logica nu mai conteaza...
basescu e de vina pentru tot...
dar cu toate astea are si va avea sustinerea majora a poporului romin....si se va vedea...
atunci inseamna ca judecatorii lui nu reprezinta poporul romin....si vor fi taxati ca atare...
inseamna ca base nu e de vina...pentru ca poporul romin e suveran....adica el si numai el hotaraste...

This post has been edited by FireChief: 21 Apr 2007, 12:25

--------------------
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 12:28
Post #1219

Membru incepator

si cum de esti asa sigur??ti-a spus mama omida? laugh.gif
sa ne reamintim totusi,matematica spune:
totalul votantilor :18 milioane
votantii lui Basescu 3 milioane si ceva.
Calculeaza si tu 100 impartit la 6 si daca procentul ala inseamna "poporul",eu nu mai comentez nimic.

This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 12:30

--------------------
nu am ** **
+
angel35
post 21 Apr 2007, 12:31
Post #1220

Membru

Discutii in van...TOT Base iese...este singurul, nu are candidat...si pina la urma este cel mai bun...poporu-l iubeste, si nu este aici vorba doar de cei fara studii unde se tot spune ca are priza ci si de cei titrati.
Si apoi, daca nu EL cine?Vadim?Nastase?Geoana?sau poate pe Almanahe? radmasa.gif
Numani un nebun ar mai vota cu micutii PSD-isti....dar cum sunt destui comunisti printre noi......nostalgici.....

--------------------
Logan Ambition - B-xx-CHE
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 12:34
Post #1221

Membru incepator

Sa votam pe Becali.Sa votam un om de caracter,un barbat puternic!El nu si-ar anunta demisia si nu si-ar da-o.Asta macar stim sigur ca nu e comunist deghizat,ceea ce reprezinta MARE lucru.Nu e nevoie sa stie el prea multe sau sa aiba nu stiu ce studii,poate chiar are o echipa de oameni valorosi in spate(care in mod sigur nu sunt comunisti).Va face scandaluri la fel ca Basescu,sau chiar mai rau,dar cel putin poate va trece si la actiune(oamenii lui,nu el),nu se va limita la vorbe "vezi domle sunt grupuri de interese dar nu va spun cine",cum face Base.
Acum fara gluma,terminati cu PSD-ul.Asta n-o sa mai revina la putere decat cand vor da ortu' popii toti comunistii din el(stiti cum se spune:timpul le rezolva pe toate).Asa ca stati fara grija!Problema e ca sunt si alte partide pline de comunisti,unii sunt camuflati in liberali sau democrati.

Si vedeti ca este o diferenta intre "tot Base iese" si "TOT POPORUL il vrea pe Base".Nu "tot poprul",nici macar majoritatea.
Cine zice ca Basescu va iesi cu 70-80% din cei ce se vor prezenta la vot mai mult ca sigur are dreptate.Pai la vot se vor prezenta doar cei care il sustin,am mai spus.Care nu-l sustin si nu-i intereseaza cine e presedinte,find scarbiti de politica(aici ma includ si eu ,continui sa cred ca astia sunt o parte importanta a electoratului,daca nu chiar majoritatea) vor gasi ei altceva mai bun de facut in duminica respectiva decat sa mearga la vot.
Probabil n-o sa fie suspendat Basescu,insa aas indrazni sa pariez ca nu va mai avea un al doilea mandat.

This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 12:47

--------------------
nu am ** **
+
andu911
post 21 Apr 2007, 12:45
Post #1222

Membru autentic

a4tech01 zi-mi tu pe cine sa votez, cu motivele de rigoare si iti promit ca votez ceea ce imi spui tu.
Facem pariu ca ajungem in 2008 si tot nu o sa imi dai niciun raspuns?

This post has been edited by andu911: 21 Apr 2007, 12:46

--------------------
- - -
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 12:56
Post #1223

Membru incepator

Cine sunt eu sa indic cuiva pe cine sa voteze?
Fiecare voteaza cu cine crede ca e mai bine.Problema e sa nu "ia plasa" la infinit.
Zic doar atat:trebuie unul care sa nu fi fost comunist.Asta e o conditie necesara,nu si suficienta.Unul singur o indeplineste:Becali.

--------------------
nu am ** **
+
andu911
post 21 Apr 2007, 12:58
Post #1224

Membru autentic

Asa mai e si Gusa. Nici el nu a fost comunist.

--------------------
- - -
+
a4tech01
post 21 Apr 2007, 13:00
Post #1225

Membru incepator

Da,dar Gusa s-a aliat cu comunistii(cand a fost la PSD).
Degeaba esti tanar daca ai mentalitate tot de comunist(nu zic acuma neaparat de Gusa).

This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 13:01

--------------------
nu am ** **
+
andu911
post 21 Apr 2007, 13:05
Post #1226

Membru autentic

cum sunt si tineri comunisti, cred ca exista si persoane in varsta care n=au comunismul in sange, desi probabil au fost comunisti in acte

desi sunt tanar, consider ca ar fi o prostie sa aduci numai tineret la conducere. N-am fost niciodata impotriva celor care au avut functii pe vremea lui Ceausescu, numai ca putini dintre ei si-au schimbat mentalitatea.

This post has been edited by andu911: 21 Apr 2007, 13:08

--------------------
- - -
+
DragosP
post 21 Apr 2007, 14:20
Post #1227

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(andu911 @ 21 Apr 2007, 12:55)
Am o intrebare pentru cei anti-Basescu. De ce sa iasa acest om de pe scena politica, atata timp cat peste jumatate din populatie il sustine ?

Ăsta nu-i un argument: știi ce susținere a avut la început Hitler? Sau alți dictatori demenți de prin America latină?

QUOTE(FireChief @ 21 Apr 2007, 13:24)
...caci nu-i asaa logica nu mai conteaza...

Aici mare adevăr ai grăit; de multe ori la tine se pare că logica nu mai contează... wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
angel35
post 21 Apr 2007, 14:26
Post #1228

Membru

Bun, vreau sa aud un nume...un om pe acre voi l-ati vota in afara de Base....bineinteles din cei care se presupune ca vor candida...
Nu pot spune ca sunt Fan Basescu...dar nu am pe altcineva in vedere, nu vad pe altul....in schimb sunt capabil sa asimilez si sa recunosc daca gresesc...deci:
- astept propuneri

--------------------
Logan Ambition - B-xx-CHE
+
andu911
post 21 Apr 2007, 14:31
Post #1229

Membru autentic

QUOTE(DragosP @ 21 Apr 2007, 14:20)
Ăsta nu-i un argument: știi ce susținere a avut la început Hitler? Sau alți dictatori demenți de prin America latină?
*

Pai inseamna ca poporu asta e chiar tampit, daca dupa ce a trait zeci de ani sub dicatutura, dupa ce a intrat in UE, ajunge sa fie condus de un dictator.
Eu totusi zic, ca nu suntem chiar asa idioti.

--------------------
- - -
+
jhr
post 21 Apr 2007, 14:34
Post #1230

Membru autentic

HAIDE BASE !!!!!!

This post has been edited by jhr: 21 Apr 2007, 14:34

--------------------
AUDI A6 - bo1xxx 2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
www.horiaroman.com
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 00:48
Forum Renault