pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 3 Feb 2010, 00:09) Ei da, asta performanta a guvernului: au reusit sa plateasca pensiile (celor care au muncit si contribuit o viata la fondul de pensii) si salariile (pentru care, probabil, s-a muncit deasemenea). Restul, report la categoria I, ..... ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 3 Feb 2010, 01:09) Ei da, asta performanta a guvernului: au reusit sa plateasca pensiile (celor care au muncit si contribuit o viata la fondul de pensii) si salariile (pentru care, probabil, s-a muncit deasemenea). Restul, report la categoria I, ..... Stiu ca iti este greu sa-ti depasesti conditia de "pesedeu" dar in lipsa unei cresteri economice care sa genereze fonduri, de unde ai vrea tu sa se plateasca toate pensiile marite si tot "aliotmanul" de bugetari? ![]() QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 09:58) Cand o sa ajungi si tu pensionar sa vezi ce "artificiala" o sa ti se para o marire de pensie! ![]() Si cat de "rationala" o sa ti se para inghetarea lor, ca deh, e criza! Nimeni nu este atat de absurd incat sa sustiona faptul ca aceste pensii (la modul general vorbind si nu ma refer la pensiile fostilor demnitari comunisti/tortionari sau altii alde' Geica) sunt suficiente pentru traiul zilnic dar in acelsi timp, cand nu ai bani, de unde sa le maresti? Poate doar tiparind bani si marind inflatia, daca nu prin banii "femei"! This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 11:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Feb 2010, 11:06) Stiu ca iti este greu sa-ti depasesti conditia de "pesedeu" dar in lipsa unei cresteri economice care sa genereze fonduri, de unde ai vrea tu sa se plateasca toate pensiile marite si tot "aliotmanul" de bugetari? ![]() 'Geaba dai ochii peste cap. Tocmai asta e problema: lipsa creșterii economice ca urmare a lipsei oricărei măsuri de stimulare a creșterii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 08:28) Nu iti impartasesc obiceiurile! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 08:28) Iar tu ai fost mereu sustinator PSD-ist, "pe fata", fara sa negi asta niciodata! Right! QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 12:16) 'Geaba dai ochii peste cap. Tocmai asta e problema: lipsa creșterii economice ca urmare a lipsei oricărei măsuri de stimulare a creșterii. Cu ce industrie? Ce sa stimulezi? ![]() Ca atunci cand "ne mergea bine" nu prea s-a investit in industrie! This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 11:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Feb 2010, 11:26) Nu iti impartasesc obiceiurile! ![]() Iar tu ai fost mereu sustinator PSD-ist, "pe fata", fara sa negi asta niciodata! Right! Cu ce industrie? Ce sa stimulezi? ![]() Ca atunci cand "ne mergea bine" nu prea s-a investit in industrie! Nici măcar nu mă mai chinui să editez ce citez din tine... Arată-mi mie un post în care am susținut PSD-ul! Pe față sau pe la spate. Și arată-mi repede, până nu-ți reamintesc celebra replică din nenea Iancu. Și de investit în industrie cine ai vrea monșer să investească? Patriceanu? Slavă Domnului, ăla a mai făcut câte ceva. Repet, până și bombo a făcut muuuuuuuuuuuuuult mai multe lucruri bune decât pd minus l. Pentru știința ta, creștere economică se poate obține nu numai pe cârca industriei. Sau în orice caz, "industrie" așa cum bănui că o imaginezi tu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:04) Nici măcar nu mă mai chinui să editez ce citez din tine... Arată-mi mie un post în care am susținut PSD-ul! Pe față sau pe la spate. ... Poti sa crezi ce vrei dar nu am nici timp si imi este si lene sa caut prin postarile tale. Oricum, are prea mica importanta pentru mine asta. QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:04) Ca poti fi grobian, m-am lamurit de asta! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:04) ... Și de investit în industrie cine ai vrea monșer să investească? Patriceanu? Slavă Domnului, ăla a mai făcut câte ceva. Repet, până și bombo a făcut muuuuuuuuuuuuuult mai multe lucruri bune decât pd minus l. ... Nici nu am ce comenta aici! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:04) ... Pentru știința ta, creștere economică se poate obține nu numai pe cârca industriei. Sau în orice caz, "industrie" așa cum bănui că o imaginezi tu. Sigur ca da! Am vazut ceea ce inseamna crestere economica bazata pe consum! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Economie<>Industrie (aka fiare).
Când o să înțelegi asta, o să fii un pic mai luminat. Până atunci, bagă mare cu pesedeii, peneleii și cam atât. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:25) Motorul oricarei economii avansate ESTE industria! Si nu ma refer doar la "fiare"! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 13:25) ... Când o să înțelegi asta, o să fii un pic mai luminat. Până atunci, bagă mare cu pesedeii, peneleii și cam atât. "Luminat"....asa, ca tine? ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 12:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Feb 2010, 11:06) Nimeni nu este atat de absurd incat sa sustiona faptul ca aceste pensii (la modul general vorbind si nu ma refer la pensiile fostilor demnitari comunisti/tortionari sau altii alde' Geica) sunt suficiente pentru traiul zilnic dar in acelsi timp, cand nu ai bani, de unde sa le maresti? Poate doar tiparind bani si marind inflatia, daca nu prin banii "femei"! Problema nu e ca pensiile s-au marit atunci cand aveam crestere economica de 8%, ci faptul ca pinguinul nu numai ca nu a luat nici o masura pentru a limita scaderea economiei pentru a avea bani sa plateasca acele pensii, din contra, a "dat in cap" si acelor afaceri care inca mai mergeau. Ideea de a plati salarii si pensii doar din imprumuturi mi se pare de o imbecilitate crasa. In loc sa folosesti imprumutul, daca tot l-ai luat, pentru investitii care sa asigure pe langa relansarea economiei si plata respectivelor drepturi, daca irosesti banii doar pentru plata acestora nu faci decat sa te indrepti spre faliment. Partea proasta cu banii imprumutati este ca inevitabil trebuie sa-i si returnezi, ori daca nu i-ai folosit la nimic constructiv din ce castiguri ii vei returna? Politica economica a ultimelor 4 guverne boc este haotica, denota o totala lipsa de gandire in perspectiva si o reteta sigura spre dezastru. This post has been edited by Garett: 3 Feb 2010, 13:07 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Care mă? Că doar n-avem industrie. Și dacă industrie n-avem, nimic n-avem. Decât guvern. Și susținători înfocați.
Și, desigur, pesedei înverșunați care au ce au cu bieții guvernanți, nu-i lasă în pace să-și desăvârșească opera. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Datoria Romaniei va ajunge la 43 de miliarde de euro la finele anului, in crestere cu 17,5% fata de 2009. Desi acum datoria este "sub control", reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, spune ca exista "semne de intrebare" privind evolutia ei pe viitor. El a dat ca exemplu Grecia, stat in pragul falimentului pentru ca, la fel ca Romania, cheltuieste mult mai mult decat are in vistierie. Asa taticu, join the club, adicacum, numai noi sa fim în faliment? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Stai liniștit bre, că alde GR mai au muuuult pân' să dea faliment. Că ei sunt sub protecție €, ceea ce nu prea se poate spune despre noi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MadHawk, tu esti ca-n bancu' ala cu vinatoru' si cu ursu'. Ce dracu' te tot intorci aici sa scrii cind stii ca pina la urma iti iei ban? Lasa-i sa hauleasca la luna ca oricum nu schimbi nimic si-ti mai iei si ban ca prostu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:05) Problema nu e ca pensiile s-au marit atunci cand aveam crestere economica de 8%, ci faptul ca pinguinul nu numai ca nu a luat nici o masura pentru a limita scaderea economiei pentru a avea bani sa plateasca acele pensii, din contra, a "dat in cap" si acelor afaceri care inca mai mergeau. ... Mda, a dat in cap tocmai firmelor care se treceau voit pe pierderi! Ce sa-ti zic, mare rau a facut! ![]() QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:05) Si daca nu ai de unde altundeva? Ce faci? ![]() QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:05) ... In loc sa folosesti imprumutul, daca tot l-ai luat, pentru investitii care sa asigure pe langa relansarea economiei si plata respectivelor drepturi, daca irosesti banii doar pentru plata acestora nu faci decat sa te indrepti spre faliment. ... Pentru relansarea economiei mai indicat ar fi un cadru legislativ mai "prietenos" cu investitorii si o reforma care sa reduca costurile! QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:05) ... Partea proasta cu banii imprumutati este ca inevitabil trebuie sa-i si returnezi, ori daca nu i-ai folosit la nimic constructiv din ce castiguri ii vei returna? ... Corect! QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:05) ... Politica economica a ultimelor 4 guverne boc este haotica, denota o totala lipsa de gandire in perspectiva si o reteta sigura spre dezastru. De vreme ce nu avem altul mai bun "defilam cu ce avem"! QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 14:18) Asta spuneam si eu! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 14:18) ... Și susținători înfocați. Și, desigur, pesedei înverșunați care au ce au cu bieții guvernanți, nu-i lasă în pace să-și desăvârșească opera. De vreme ce alternativa este PSD-PC, mi se pare normal! ![]() QUOTE(Marty @ 3 Feb 2010, 14:28) MadHawk, tu esti ca-n bancu' ala cu vinatoru' si cu ursu'. Ce dracu' te tot intorci aici sa scrii cind stii ca pina la urma iti iei ban? Lasa-i sa hauleasca la luna ca oricum nu schimbi nimic si-ti mai iei si ban ca prostu'! Who cares? ![]() Oricum NU eu sunt cel care incalca regulamentul forumului iar moderatori in adevaratul sens al cuvantului, care sa fie impartiali, nu exista! ![]() QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 14:27) Stai liniștit bre, că alde GR mai au muuuult pân' să dea faliment. Că ei sunt sub protecție €, ceea ce nu prea se poate spune despre noi. Vorba vine "protectie"! ![]() "Motorul" economic in zona Euro, compus din Germania si Franta, s-a saturat sa "duca in carca" toti "porcii" ( PIGS )! Mai mult, pentru statele respective, neavand o moneda proprie pe care sa o poata devaloriza pentru revenirea din criza, viitorul se arata a fi sumbru, in conditiile actuale! This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 13:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Feb 2010, 13:29) Si daca nu ai de unde altundeva? Ce faci? ![]() Imprumuti de la bancile comerciale, cu dobanda mult mai mare ![]() Ceea ce face statul roman si acum, pentru ca oricum nu-i ajung transele alea de la Fond. Imprumuta masiv si scump. Mai mult, QUOTE Jeffrey Franks, seful misiunii FMI la Bucuresti, a anuntat ca, incepand cu transa a cincea, toti banii vor merge la BNR si Finantele nu vor mai primi nimic pentru pensii si salarii. Sa vezi atunci tristete maxima! Join the club ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Feb 2010, 14:38) Imprumuti de la bancile comerciale, cu dobanda mult mai mare ![]() Ceea ce face statul roman si acum, pentru ca oricum nu-i ajung transele alea de la Fond. Imprumuta masiv si scump. Mai mult, ... Corect! Dar asta este "ultimul resort" ramas la dispozitie! Si chiar daca ar fi fost mai ieftin decat la "femei" nu cred ca bancile ar fi avut atat de multi bani de dat cu imprumut! Plus ca "femeia" iti poate impune conditii pe care trebuie sa le respecti (spre binele tau, in cele din urma), pe care bancile nu au cum sa le impuna! QUOTE(Markos @ 3 Feb 2010, 14:38) Vom vedea! ![]() QUOTE(Marty @ 3 Feb 2010, 14:42) Eh, mai greseste omul! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 13:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:50) Says who? Asta-i guvernul pe care l-a plantat idolul tau, asta tu inseamna ca-i cel mai bun posibil ci doar cel mai docil! Reciteste ce am scris! NU am zis ca e cel mai bun! E chiar rau! Dar se putea si mai rau ! Orice alternativa la PSD-PC este o alternativa mai buna! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Feb 2010, 14:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi nu ți-a dat. Vezi cum ești? Ca guvernu', dai cu râtanu!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Sunt convins.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
@Garett: i-ai dat bre voie să te citeze sau nu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Feb 2010, 14:49) Nope, da' merge pe 49% + diaspora ca idolul lui. Deci se cheama ca m-a citat democratic. ![]() Ce lui basescu i-a dat voie parlamentul sa-l puna tot pe pinguin? Asa sunt pdl-istii astia fac ce vor si pe urma cica o fac pentru binele tau! ![]() This post has been edited by Garett: 3 Feb 2010, 16:58 |
--------------------
No
Reno
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:22 |