pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E dus
sa-si ia banii de la PD-L |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Feb 2010, 20:47) bai nene daca ar venii astia de la pdl si te-ar lasa in ciorapei si-n p..a goala si atunci ai un fanatic al portocaliilor! incepeti sa ganditi si singuri ma ! toata lumea ca e din rau in mai rau numai tu si aphophis o dati ca totu e bine! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 13:50) Says who? Asta-i guvernul pe care l-a plantat idolul tau, asta tu inseamna ca-i cel mai bun posibil ci doar cel mai docil! cum zicea si madhawk, asta nu inseamna ca nu puteam avea si guverne mai proaste. Cel putin daca iesea prostanacul, iesea si mai prost.. QUOTE(Garett @ 3 Feb 2010, 14:26) ![]() ![]() 3 Feb 2010, 20:42: QUOTE(andreiutzu @ 3 Feb 2010, 20:01) bai nene daca ar venii astia de la pdl si te-ar lasa in ciorapei si-n p..a goala si atunci ai un fanatic al portocaliilor! incepeti sa ganditi si singuri ma ! toata lumea ca e din rau in mai rau numai tu si aphophis o dati ca totu e bine! ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 3 Feb 2010, 20:42 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe unde ai umblat mah pana acum? trebuia sa intri de la 18.00
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca și acest topic de altfel. Ia să-i pun eu o pilă...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
intr-adevar
![]() Semnat Gruparea Martorilor Prostanacului Gruparea Martorilor Chiulangiului This post has been edited by aphophis: 4 Feb 2010, 08:49 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
intr-adevar, oricine nu ii vede ca mesia pe prostanac si pe chiulangiu, are in mod sigur un sef de la pdl
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Buei, aveți idei puține și fixe, pe onoarea mea! Dacă cineva îi critică pe marinel și gașca lor, automat e de partea cealaltă.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 Feb 2010, 23:58) Nu am cum sa o schimb cand am de-a face cu mentalitati pesediste de genul "ce imi iese la afacere ca sa va proslavesc?", aka postaci! ![]() QUOTE(vi_escu @ 1 Feb 2010, 14:19) Deci, trebuie avut in vedere ca basexcii sunt si ei democrati (si liberali pe deasupa), prostiile lor trebuie trecute cu vederea. "Și democrații sînt mai simpatici, mai deschiși, mai cool!". Oricum purtatorii de chiloti portocalii cu imnul partidului-stat ton de apel la telefon inghit orice. Macar daca ar primi si ei o ciosvarta din ciolanul oferit de un popor natang prostituatelor din modrogan. Dar o fac "pro bono".... QUOTE(ady77 @ 3 Feb 2010, 20:33) QUOTE(DragosP @ 4 Feb 2010, 10:46) Buei, aveți idei puține și fixe, pe onoarea mea! Dacă cineva îi critică pe marinel și gașca lor, automat e de partea cealaltă. ![]() Cand o sa te aud cum ii injuri cu aceeasi "manie proletara" si pe scarbele pesediste, o sa fii credibil! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 4 Feb 2010, 09:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Una la mână: de înjurat n-am înjurat pe nimeni, cu toate că slavă Domnului...
A doua: dacă nu vezi/știi/poți interpreta ce citești: aici e topic de pro/contra marinel și (automat zic eu) gașca lui. Așa că... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
Domnu' Madhawk in democratie, in general, se critica puterea, nu opozitia.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e cel mai de rahat concept vehiculat in media romaneasca.
Criticile ar trebui sa vizeze faptele, nu pozitia persoanelor. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Si cam ce fapte poate avea un partid aflat in opozitie, fara acces la ciolan?
|
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 4 Feb 2010, 11:07) Una la mână: de înjurat n-am înjurat pe nimeni, cu toate că slavă Domnului... A doua: dacă nu vezi/știi/poți interpreta ce citești: aici e topic de pro/contra marinel și (automat zic eu) gașca lui. Așa că... Stii bine ca nu m-am referit la injurat "ad litteram" si nu ma refeream la postarea in acest topic! ![]() QUOTE(ady77 @ 4 Feb 2010, 11:21) Asta e cea mai "jenibila" scuza, no offense! ![]() QUOTE(vijelie @ 4 Feb 2010, 11:28) Asta e cel mai de rahat concept vehiculat in media romaneasca. Criticile ar trebui sa vizeze faptele, nu pozitia persoanelor. Intru totul de acord! ![]() QUOTE(ady77 @ 4 Feb 2010, 11:33) Sa inteleg ca in conceptia ta, odata trecut in opozitie, ti se sterg toate "pacatele"? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 4 Feb 2010, 10:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 4 Feb 2010, 10:35) Sa inteleg ca in conceptia ta, odata trecut in opozitie, ti se sterg toate "pacatele"? ![]() Nu, dar asa cum a zis si Dragos, topicul se numeste "pro sau contra basescu" ![]() Prostanacul are topicul lui, parca. Sau daca nu exista, roaga-l pe george scala sa-l faca. This post has been edited by Markos: 4 Feb 2010, 10:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Feb 2010, 11:39) Nu, dar asa cum a zis si Dragos, topicul se numeste "pro sau contra basescu" ![]() Prostanacul are topicul lui, parca. Sau daca nu exista, roaga-l pe george scala sa-l faca. Iti place sa te "auzi vorbind"? ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 4 Feb 2010, 11:35) Stii bine ca nu m-am referit la injurat "ad litteram" si nu ma refeream la postarea in acest topic! ![]() ... |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, încercam doar sa-ti explic ca fixul tau este offtopic aici.
QUOTE(MadHawk1 @ 4 Feb 2010, 09:53) Cand o sa te aud cum ii injuri cu aceeasi "manie proletara" si pe scarbele pesediste, o sa fii credibil! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
pedelistule!
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Pai sa treaca pdl in opozitie si nu ii mai criticam!
Iar daca psd ar lua, la putere fiind, masuri la fel de imbecile i-am critica si pe ei. Pana una alta eu zic sa se schmbe numele topicului in "doi pro si restul contra"! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' pe vijelie și pe Marty cui îi lași?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Luminii violete.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 15:33 |