pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pentru inceput langa Galati, Braila si Deva.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 16:55) Stiau ei de ce le-au refuzat... Ia uite ce zice un colonel rus: In cazul amplasarii in Romania a elementelor americane ale scutului global de aparare aeriana, Rusia trebuie, drept raspuns, sa anunte ca aceste noi puncte vor fi privite drept tinte principale de atac pentru sistemele de rachete rusesti http://www.hotnews.ro/stiri-esential-68783...re-nucleara.htm Unde o sa fie amplasate mai exact rachetele astea? Sa stiu sa ma mut din timp ![]() Mda, oi fi vrand sa ne guduram pe langa ruznaci, probabil! ![]() Sa nu crezi ca sistemul de rachete balistice nu poate schimba foarte usor tintele asa ca toata aceasta veste este un mare "fas"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 16:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 16:17) nuuuu, ca doar nu noi depindem cu gazu' de ei, ci ei de noi... dai in plm de fraieri, daca guita ceva ii lasam sa inghete ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 16:17) Sa nu crezi ca sistemul de rachete balistice nu poate schimba foarte usor tintele asa ca toata aceste veste este un mare "fas"! ![]() pe asta te bazezi tu? ca daca le vine ideea sa traga, tragem si noi, nu? Ba cat cap ai... chiar ti se potriveste nick-ul ala! |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(zax @ 5 Feb 2010, 17:31) nuuuu, ca doar nu noi depindem cu gazu' de ei, ci ei de noi... dai in plm de fraieri, daca guita ceva ii lasam sa inghete ![]() ... In acest domeniu, "banii vorbesc" si cum pana acum avem cel mai mare pret la gaze, nu cred ca vor sista livrarile doar din acest motiv! ![]() QUOTE(zax @ 5 Feb 2010, 17:31) ... pe asta te bazezi tu? ca daca le vine ideea sa traga, tragem si noi, nu? Ba cat cap ai... chiar ti se potriveste nick-ul ala! Arata-mi te rog unde am zis eu ca ma bazez pe ele? ![]() ![]() Sistemul ala anti-racheta, are rolul de a opri o parte din rachete, nu pe toate, pentru ca nu ar avea cum! Acum poti continua "sa te dai doct"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 20:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bre cocosel nebun, degeaba avem noi pret mare la gaze, daca luam 0,000001 din cantitatea totala... intelegi tu? Mictioneaza rusii pe noi de urgenta, si dau la nemti, care gasesc ei cui sa dea mai departe. Deh, jermanica e aliata cu rusea dupa ce i-a calcat cizma mai rau ca pe noi si le-a facut tara moloz. Noi tre sa aratam ca suntem independenti si autonomi, daca mai stie cineva bancu'.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
turturel zbuciumat...
cat de greu crezi tu ca este sa schimbi niste coordonate de gps... stim rusi au caractere chirilice dar si ei cunosc limba.... oare cat o sa ne coste pe noi aceste baze americane??? terneuri cladiri, drumuri.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 5 Feb 2010, 17:41) bre cocosel nebun, degeaba avem noi pret mare la gaze, daca luam 0,000001 din cantitatea totala... intelegi tu? Mictioneaza rusii pe noi de urgenta, si dau la nemti, care gasesc ei cui sa dea mai departe. Deh, jermanica e aliata cu rusea dupa ce i-a calcat cizma mai rau ca pe noi si le-a facut tara moloz. Noi tre sa aratam ca suntem independenti si autonomi, daca mai stie cineva bancu'. Asa, asa! Pupa-i pe rusi! ![]() Nu ne-au "taiat" pana acum gazul, nu o vor face nici de acum inainte! ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 5 Feb 2010, 17:51) Da mai "blanos adormit"! ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 5 Feb 2010, 17:51) ... cat de greu crezi tu ca este sa schimbi niste coordonate de gps... stim rusi au caractere chirilice dar si ei cunosc limba.... ... Pai si eu ce ziceam? ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 17:17) ... Sa nu crezi ca sistemul de rachete balistice nu poate schimba foarte usor tintele asa ca toata aceasta veste este un mare "fas"! ![]() Tu nuuuuuuuuuu! Batman! Batman! ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 5 Feb 2010, 17:51) Asa, asa! Sa-i pupam in dos pe rusi, poate vrei si sa iesim din NATO, nu? ![]() Iar in privinta banilor, "zbulitule adormit" sa stii ca bazele americane au fost amenajate pe banii lor, ai americanilor! ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 20:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asat fu tot ideea licuriciului????
revin... stie cineva cat o sa ne coste afacerea??? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
intro lume mai buna decat asta a lu base.....
turturel zbucimat..nimic nu e pe gratis..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 16:17) Mda, oi fi vrand sa ne guduram pe langa ruznaci, probabil! ![]() Sa nu crezi ca sistemul de rachete balistice nu poate schimba foarte usor tintele asa ca toata aceasta veste este un mare "fas"! ![]() Ca de obicei vezi problema total gresit... Bineinteles ca tintele pot fii schimbate "on the fly" la sistemul de rachete balistice, dar nu asta era problema. Problema este ca daca pana acum cateva zile Romania nu era de nici un interes d.p.d.v. strategic pentru Rusia/Iran acum ei o sa aiva setate rachetele de "first strike" pe noi, pentru ca avem scutul anti-racheta al americanilor (by the way, acordul este intre SUA si Romania, NATO nu este implicat)... Sa nu crezi ca sistemul de first strike o sa fie un Tomahawk care intra pe fereastra de la buda si distruge numai tinta, ca la americani, rusii o sa traga cu ceva de genul SS-18 Satan cu multiple incarcaturi nucleare, care o sa rada cam totul imprejur + Bucurestiul ca sa fie siguri... Dupa ce ne-a ras pe noi la kk, o sa trimita restul rachetelor la americani. Unii o sa zica ca nu mai suntem pe timpul razboiului rece, cu rusii si americanii gata sa traga unii aspura celorlalti daca se baseste unul mai tare, doar ca rusii fiind dornici de re-afirmare pe plan mondial, n-o sa lase "nepedepsita" amplasarea unor baze americane pe teritoriul de influenta ex-sovietic... O sa faca ei ceva, de genul scumpitul gazelor, etc... Si ar mai fii alta problema, cea a nefiabilitatii/invechirii sistemelor balistice rusesti, cred ca nu stii dar lumea sa aflat la un pas de dezastru nuclear mai mult din cauze de lansari accidentale decat voite... Deci in caz de lansare accidentala/betiv ruznac apasa butonul gresit, unde o sa zboare SS-18 Satan cu tot cu cele 10 incarcaturi nucleare? Unde a fost programata s-o faca... In Romania... Deci, intreb, de ce a trebuit sa-i pupe baselu pe americani in fund? Daca vrei, discutam si despre reinnoirea avioanelor noastre de vanatoare cu F16 la mana a doua de la americani, cand la acelasi pret si cu mai multe beneficii (de genul producerea de piese de schimb la noi) am fii putut lua avioane de vanatoare de generatia 4.5: Rafale, Eurofighter, etc... |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) Hai sa nu ne pierdem in polemici stupide daca vrei cu adevarat sa porti un dialog interesant! ![]() QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Bineinteles ca tintele pot fii schimbate "on the fly" la sistemul de rachete balistice, dar nu asta era problema. ... Nici nu am zis ca ar fi! ![]() QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Problema este ca daca pana acum cateva zile Romania nu era de nici un interes d.p.d.v. strategic pentru Rusia/Iran acum ei o sa aiva setate rachetele de "first strike" pe noi, pentru ca avem scutul anti-racheta al americanilor ... Si crezi tu ca nu am fi fost oricum pe lista lor de tinte in cazul unui conflict? Eu zic sa te mai gandesti! No offense! ![]() QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) Nici nu am zis ca ar fi proiectul NATO! ![]() QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Sa nu crezi ca sistemul de first strike o sa fie un Tomahawk care intra pe fereastra de la buda si distruge numai tinta, ca la americani, rusii o sa traga cu ceva de genul SS-18 Satan cu multiple incarcaturi nucleare, care o sa rada cam totul imprejur + Bucurestiul ca sa fie siguri... Dupa ce ne-a ras pe noi la kk, o sa trimita restul rachetelor la americani. ... Haide mai ce ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 17:34) ... Sistemul ala anti-racheta, are rolul de a opri o parte din rachete, nu pe toate, pentru ca nu ar avea cum ... QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Unii o sa zica ca nu mai suntem pe timpul razboiului rece, cu rusii si americanii gata sa traga unii aspura celorlalti daca se baseste unul mai tare, doar ca rusii fiind dornici de re-afirmare pe plan mondial, n-o sa lase "nepedepsita" amplasarea unor baze americane pe teritoriul de influenta ex-sovietic... O sa faca ei ceva, de genul scumpitul gazelor, etc... ... Sunt simple supozitii scumpirea gazeleor in conditiile in care oricum avem cel mai mare pret la gaze, daca nu ma insel! QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Si ar mai fii alta problema, cea a nefiabilitatii/invechirii sistemelor balistice rusesti, cred ca nu stii dar lumea sa aflat la un pas de dezastru nuclear mai mult din cauze de lansari accidentale decat voite... Deci in caz de lansare accidentala/betiv ruznac apasa butonul gresit, unde o sa zboare SS-18 Satan cu tot cu cele 10 incarcaturi nucleare? Unde a fost programata s-o faca... In Romania... Deci, intreb, de ce a trebuit sa-i pupe baselu pe americani in fund? ... Pentru ca suntem aliati si cu obligatii nu doar cu drepturi? Pentru ca ne-am saturat si ii uram din toata inima pe ruznacii ce ne-au asuprit atat amar de timp si ne-au ciopartit tara? Pentru ca, in cazul unui conflict, oricum am fi fost tinte si mai bine ai o speranta decat deloc? Iar in ceea ce priveste lansarile din eroare se pot intampla si cu dar si fara scut si nu e neaparat sa loveasca direct tara noastra pentru a avea efecte foarte grave! Aminteste-ti, te rog, de Cernobal! Macar mai avem o speranta, cu scutul! QUOTE(MihaiD @ 5 Feb 2010, 19:13) ... Daca vrei, discutam si despre reinnoirea avioanelor noastre de vanatoare cu F16 la mana a doua de la americani, cand la acelasi pret si cu mai multe beneficii (de genul producerea de piese de schimb la noi) am fii putut lua avioane de vanatoare de generatia 4.5: Rafale, Eurofighter, etc... Intr-un alt topic, dedicat, cu mare placere! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 20:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
''Deci, intreb, de ce a trebuit sa-i pupe baselu pe americani in fund?''
Să fi avut și acordul cu fe-me-i vreo mică 'vină'? Că înainte de a lua banii de la americani nu prea ne păsa de scuturi și altele. |
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Feb 2010, 20:28) Iar in ceea ce priveste lansarile din eroare se pot intampla si cu dar si fara scut si nu e neaparat sa loveasca direct tara noastra pentru a avea efecte foarte grave! Aminteste-ti, te rog, de Cernobal! Macar mai avem o speranta, cu scutul! Ma, esti beat la ora asta? ![]() Ce'au lansat aia la Cernobal? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Feb 2010, 21:51) Hai ma, da-o ![]() Daca tu asta ai inteles, eu nu am ce sa-ti mai explic! Ma refeream la efectele grave ale unei contaminari radioactive la sute de kilometri de noi ! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 23:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Stati linistiti ca nu or sa traga rusii cu nimic in noi. Tandemul marinaru-muc cel mic supervizati de fmi fac mai mare prapad in tara decat toate rachetele ss ale lu' aliosa.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu, ti-am mai spus dar nu ai tinere de minte.
Dar ca avem un guvern pus pe glume e o trista realitate. This post has been edited by vi_escu: 5 Feb 2010, 22:40 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 5 Feb 2010, 23:36) Nu, ti-am mai spus dar nu ai tinere de minte. http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...lite=respectele ... Nu am uitat ceea ce ai afirmat dar...."faptele" te contrazic! ![]() QUOTE(vi_escu @ 5 Feb 2010, 23:36) Se putea si mai rau! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 22:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
Cine nu lauda orice tampenie debitata de guvernul de kko este cu siguranta fan al prostanacului, pesedist sau grobian, dupa caz.
Parca esti din povestile cu stalin! This post has been edited by vi_escu: 5 Feb 2010, 22:51 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 5 Feb 2010, 23:50) Cine nu lauda orice tampenie debitata de guvernul de kko este cu siguranta fan al prostanacului, pesedist sau grobian, dupa caz. Parca esti din povestile cu stalin! Prea multi s-au "batut cu pumnul in piept" ca nu sunt "pesedei" pana "si-au dat arama pe fata"! Nu m-ar mira sa fii si tu unul dintre ei! Ma faci sa ma repet: macar daca ai critica in egala masura scarbele pesediste, ai fi credibil! Asta ca sa nu mai amintesc ca alta varianta mai buna, nu avem, din pacate! Si eu sunt scarbit de Udrea, Ridzi, Placinta, Videanu, Blaga, etc, dar si mai scarba imi este de PSD! Cat priveste grobianismul dovedit de "pesedei" , cred ca nu mai e cazul sa-ti aduc din nou citate! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Feb 2010, 23:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Medhace, te lasam singur, stingi tu lumina aici cand te culci, ok?
Mama lor de pesedei... This post has been edited by Markos: 5 Feb 2010, 23:34 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
Vezi ca a scapat berceanu din lista!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
O altă realizare(indirectă) a lui Băsel.
http://www.nytimes.com/reuters/2010/02/05/...r=1&ref=reuters |
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Feb 2010, 16:05) Wee, sa vezi ce cald o sa fie in Galati cand o scapa o racheta ruseasca nedoborata! Macar eu si DragosP scapam repede, voi la Bucuresti va mai chinuiti un pic! ![]() QUOTE(vi_escu @ 5 Feb 2010, 21:57) Stati linistiti ca nu or sa traga rusii cu nimic in noi. Tandemul marinaru-muc cel mic supervizati de fmi fac mai mare prapad in tara decat toate rachetele ss ale lu' aliosa. Dupa ce termina pinguinul basescian cu "reforma" un bombardament nuclear s-ar putea sa fie un upgrade! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Feb 2010, 10:44) Dupa ce termina pinguinul basescian cu "reforma" un bombardament nuclear s-ar putea sa fie un upgrade! ![]() nu ma, se zice "un nou început" ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici n-a apucat bine Base sa va cumpere umbrela si v-ati si apucat sa cereti o ploaie mica !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:56 |