pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Aici te-ai prins singur, 2 motive.
1. Daca Base putea dizolva parlamentu prin demisia lui, o face sigur. 2. Base a renuntat singur la imunitate pentru a fi cercetat in dosarul flota, si nu au reusit sa-l infunde. Asa ca mai cauta niste motive mai putin Voiculesciene ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Tu zici ca o face sigur, eu zic ca sigur nu renunta el la ciolan (in orice conditii).
A propos de asta, daca un anumit numar de parlamentari renunta la scaun, nu se fac alegeri anticipate? (e doar o intrebare) A renuntat la imunitate? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pt cine are rabdare sa citeasca
QUOTE Viata noastra politica este mobilata de tot felul de ticalosi, mediocri sau oameni care fara politica nu ar reusi sa aiba casa de vacanta si masina cu climatizare. Dar din aceasta padure in care uscaturile sunt mai numeroase decat copacii, doua specii particulare se disting in conflictul cu si despre Traian Basescu: adeptii logicii si adeptii talentului, intre care conflictul e vechi si temeinic. Talentul e rar in viata noastra politica si nu e neaparat combinat cu caracterul, o orientare ideologica morala sau o buna pregatire. El vine dintr-un anumit instinct superior al comunicarii. Clinton si Blair au asa ceva intr-o proportie uluitoare. Omul cu talent se imbiba ca un burete de la cei cu care intra in contact, suge emotii, opinii, bancuri, informatii, se umple cu starea de spirit a altora ca un balon cu hidrogen si cu cat absoarbe mai mult cu atat mai sus urca, pentru ca are si talentul de a inapoia celor de la care a luat toate acestea propriile lor entuziasme si frustrari, impachetate simplu si atragator. Omul cu talent este intotdeauna in politica un purtator de cuvant. Intre momentele de inspiratie, oamenii cu talent pot fi dezastruosi (un prieten al lui Churchill spunea ca "Winston avea adesea dreptate, dar si cand o dadea in bara!"), iar pentru asemenea momente, daca sunt profesionisti, se acopera cu un staff ultracompetent. Talentul e rar, nu de pomana anticomunistii din Romania s-au chinuit ani de zile sa gaseasca un candidat la presedintie, treaba foarte dificila mai ales daca, regulat, ii elimini pe toti cei de oarecare talent. Logica, in schimb, e foarte prezenta ca osatura a personajelor noastre politice. Logica survine acolo unde nu exista nici stiinta, nici farmec, nici capacitate de adaptare si intelegere, ce sa mai vorbim de talent. Logicienii din viata noastra publica, mesteca diverse concepte constitutionale si institutionale de nedigerat pentru ei asa cum ar mesteca niste guma Orbit. Ca e vorba de drepturile omului sau de sistemul electoral, ei au solutia la toate, iar aceasta e totdeauna abstracta. Oamenii, cu interesele lor si relatiile dintre ei, acest determinant cvasiexclusiv al vietii noastre politice nu conteaza pentru ei niciodata. Ce conteaza sunt institutiile formale, vazute intotdeauna in izolare. Problemele noastre sunt comune cu ale altor vecini, care au alte aranjamente constitutionale sau electorale. Or, daca avem efecte similare pe structuri diferite, schimbarea structurilor nu va aduce schimbarea efectelor si trebuie sa cautam alte remedii ale problemelor noastre. Logicienii nu vor sa priceapa asta, pentru ca ei nu sunt de fapt motivati de reforma institutiilor (desi o practica nonstop, ca acele partide latino-americane ale revolutiei institutionale permanente), ci de pasiunea pentru a demola talentul, vazut ca o forma de insusire fara merit a unor bunuri politice. Logicienii au un profund dispret pentru public, pe care il considera inept si incapabil sa aleaga singur pe cine ii reprezinta interesele. Logicianul exista ca sa ne protejeze de farmecul talentului pe noi, imbecilii care nu se pot proteja singuri. Ca logicienii sunt ghidati de un instinct realmente asasin, si nu de dorinta de a imbunatati situatia, vezi si din exemplul care se desfasoara sub ochii nostri privitor la Traian Basescu. Mugur Ciuvica si echipa lui Emil Constantinescu au facut mari eforturi sa demonstreze ca Traian Basescu e securist, desi Basescu ajuns presedinte obligase serviciile sa dea dosarele la CNSAS si le deschisese pe cele ale politicienilor, incepand cu sustinatoarea lui, Mona Musca. Eforturile conjugate ale acestor logicieni lustrationisti, indiferent cu ce intentii au plecat, au sfarsit prin a-l aduce in fruntea statului nostru pe Nicolae Vacaroiu, au readus la putere in PSD aripa conservatoare si imping serviciile secrete incet, dar sigur inapoi la matca. Renate Weber, si ea frustrata ca oamenii o iubesc pe Monica Macovei, iar pe ea doar o apreciaza (de ce nu o fi suficient?), a pus umarul serios sa o dea jos pe vechea ei prietena, jurist de reputatie europeana, si in locul ei a ajuns ministru un avocatel al unuia care are doua dosare de coruptie in curs. Triumful principiilor! Ce sa mai spun de PNL, care de teama ca Basescu le va distruge partidul au preferat sa-l faca praf cu mana lor? Toti acesti logicieni dezlantuiti fac orice zilele astea ca referendumul sa nu fie echitabil si vointa poporului prost, care il place pe Basescu, sa fie ciuntita sau ignorata, cu pretul calcarii in picioare a oricaror norme democratice si distrugand imaginea noastra externa intr-o proportie greu de imaginat. Ticalosii din politica romaneasca nu au nevoie sa cumpere serviciile profesionistilor din KGB care sa care poloniul in servieta. Au la dispozitie o armata de logicieni frustrati gata sa asasineze pe gratis pe oricine are mai mult talent decat ei. Asta da caracterul mioritic, mereu reinnoit, al civilizatiei noastre. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 May 2007, 10:10) De asta il votez eu pe Base. Dintre cei anti Basescu, care l-ati vazut aseara pe Varujan, ce parere aveti? Da' ce legătură are sula cu Mioara Mantale bre? Ăla-i alt neavenit. Punct. În altă ordine de idei, tot cu marinelu' o să rămânem pe cap, indiferent de cât ne dăm noi aici cu fundu' pe răzătoare. De ce? Din cauza legii referendumului. Și dacă parlamentul încearcă să facă alte măgării, e de toată jena. În cadru constituțional, n-au decât să se belească până nu mai pot, da' cu mânării de genul "noi hotărâm ce se întâmplă dacă referendumul e invalidat" deja nu mai sunt de acord, indiferent de cât nu-l sufăr pe marinel. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 3 May 2007, 09:17) ...Faza cu flota e picanterie, iar Basescu nu a putut si nu poate fi cercetat pentru ca are imunitate... QUOTE(sandman_ @ 3 May 2007, 09:29) ...A renuntat la imunitate? ![]() ![]() ![]() ![]() "Nu confunda ignoranta ta cu realitatea din jur" (T. Basescu) A renuntat la imunitate si a fost cercetat. Treaba asta cu flota seamana cu un bors reincalzit la foc de paie. Si in nici un caz nu e un argument pentru ca un presedinte de stat sa fie suspendat in vederea unui referendum fara reguli. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 10:33) Și dacă parlamentul încearcă să facă alte măgării, e de toată jena. În cadru constituțional, n-au decât să se belească până nu mai pot, da' cu mânării de genul "noi hotărâm ce se întâmplă dacă referendumul e invalidat" deja nu mai sunt de acord, indiferent de cât nu-l sufăr pe marinel. Rationament corect. Felicitari!....Deci o sa votezi NU la referendum? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 10:53) Deci o sa votezi NU la referendum? ![]() O să votez (dacă mă voi deranja să ajung la secția de votare) pentru demitere. Nu știu întrebarea de pe buletin așa că nu-ți pot spune ce voi vota (da/nu). ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
"Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei?".
da sau NU ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Era vorba despre ce a spus Geoana in emisiunea de aseara....
QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 07:26) am prins eu pe final...a avut un dialog ce se vroia moderat si parea ca e aproape convins ca Basescu revine... A spus asta, ca sa se bazeze lumea pe faptul ca Basescu oricum nu va fi demis, iar multi vor sta acasa.... "Lasa ca si-asa nu-l demite" |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 11:36) iar multi vor sta acasa.... "Lasa ca si-asa nu-l demite" Corect e: "lasă că și-așa e aproape imposibil să-l demită". Vezi legea referendumului. @Paul: așa o fi întrebarea. În acest caz, NU voi vota NU. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E cineva aici care este impotriva lui Basescu si nu este membru PSD, PNL, PC, PCR, PRM...etc ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 10:41) Da, eu. Basescu din pacate va luat fata la multi cum ca el spune lucrurilor pe nume si nu e manipulat de miliardarii de carton. E doar o aparenta, e manipulat si inca bine. Prietenia cu Casuneanu va spune ceva? Vorba aia..cainele care latra , nu musca. Din pacate, din lipsa de alternative si prin manipularea maselor, cel mai probabil se va intoarce la putere. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 11:41) E cineva aici care este impotriva lui Basescu si nu este membru PSD, PNL, PC, PCR, PRM...etc ? Ce-are sula cu Mioara Mantale nene (mai întreb odată)? Eu nu sunt |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cineva, mai sus, a folosit enumerarea "PSD, PNL, PC, PCR, PRM...".
Este profund gresit. Romania este unde este, pe ultimul loc in Europa, de tot rasul lumii, dintr-un singur motiv: comunistii si copiii lor. Are cineva impresia ca Basescu este anticomunist? Haida de... "ADRIANE, SUNTEM 2 COMUNISTI!" grait-a marinarul. Are cineva impresia ca Basescu a condamnat comunismul? Haida de... Printre oameni normali si in tari adevarate nu are sens sa condamni "crime" ci, simplu si clar, criminali!!! Ce este aia sa condamni "crimele comunismului" dar nici un criminal??? Au exista sute de mii de victime (chiar si comisia Tismanescovici mentioneaza 500 mii de victime). Numai cand vom vedea o lista clara cu 100 de mii de vinovati, numai atunci va fi ceva serios. ALTFEL, CRIME COMISE, CRIMINALI IN LIBERTATE!!! PLUS COPIII LOR, ACIUATI PRIN TELEVIZIUNI! Asa ca enumerarea de mai sus este gresita. Lasand la parte (pentru simplificare) cateva nume de partide mai putin importante, adevarul este simplu: PSD este ramura de comunisti. Jos cu ei!!! PD este ramura de comunisti: Jos cu ei!!! Simplu. Singurul partid care ar avea caderea morala sa se pronunte impotriva comunistilor este PNTCD. Si o parte din liberali. |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da domnule, daca toti ar gandi ca matale, nu am fi unde suntem, ci unde e acum Polonia, Cehia, Slovacia, etc.
Din pacate, cum ziceam, lumea e "vrajita" de mariner, ce vrei domle' "spune lucrurilor pe nume", asta la suprafata, dar la interior la fel de comunist si corupt ca altii, are o putere enorma de manipulare si de apropriere de mase, pentru asta tot respectul, dar cam atat. Iar campaniile electorale incepand cu murdaria din 2004 a aliantei DA, si terminand cu baile de multime de acum imi provoaca SILA. Nu o sa ne desteptam niciodata noi romanii.. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MirceaMM @ 3 May 2007, 12:08) Singurul partid care ar avea caderea morala sa se pronunte impotriva comunistilor este PNTCD. Si o parte din liberali. PNTCD a fost o teapa la fel de mare ca si PSD. L-am votat cu incredere pe Emil si m-a dezamagit profund, la fel ca si partidul care este depasit si fizic si moral. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 May 2007, 10:38) Pai fii atent, ca "mai nou" s-a modificat legea referendumului si anume: baietii destepti (cei 322) au hotarit printr-o "hotarire" (la o hotarire, "avizul" curtii constitutionale are doar caracter consultativ) sa mai adauge un articol la legea referendumului, articol ce prevede ca daca referendumul e declarat nevalid (si conform legii e nevalid daca nu se prezinta 9mil de romani la vot), parlamentul hotaraste ce se va intimpla cu presedintele (fie el Basescu sau oricare altul - va fi demis sau nu). Deci dragilor, parlamentarii au "strimbat" legea printr-o hotarire si au facut-o cum au vrut ei, adica un presedinte ales (la alegeri) in mod direct de 'bobor' poate fi demis de citeva sute de oameni. Nu va spune nimic chestia asta? Eu cred ca corect ar fi daca tot e sa hotarasca ei, inainte de asta sa treaca si ei printr-un referendum sa vedem ca poate nici pentru ei nu se prezinta lumea la vot - sa vedem cine ce legitimitate are... Ei au si painea si cutitul, iar noi ne agitam aiurea... nu noi hotarim ce se va intimpla. Ginditi-va ca votul fiecaruia dintre voi e egal cu votul unuia din "simpatizantii" care injrau ca nu au mai prins cei 4 mititei si berea promisa desi ei aveau "bonu'". Asta e democratia si in numele ei se intimpla tot felul de mizerii (de la o manipulare evidenta a "prostimii" pina la a strimba legile pentru interese economice de grup - poate ati uitat cind a fost votata legea de privatizare a petrom si cam cit de greu era sa o poti citi ca era de negasit). Este aberant ca in RO ca si cetatean, ai obligatia de a cunoaste legile tarii, dar accesul la lege e aproape imposibil pentru majoritatea cetatenilor (Monitoru' Oficial e scump, iar pe net foarte greu gasesti o lege si aia 'publicata' de diversi...) In RO dreptul la informare (dreptul de a avea acces la lege) este ingradit prin preț. Pe citi din cunoscutii vostri care sint membrii vreunui partid i-ati auzit ca-si platesc cotizatia de partid? Ma intreb cu ce bani au adus in capitala (PSD-ul sau cine o mai fi) atitea autocare de oameni manipulati cu 4 mititei si-o bere? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 11:41) Nici eu nu sunt membru/simpatizant al unui partid. O sa-mi fac timp special ca sa merg la vot (sa votez pentru demitere). (Ca veni vorba, cunosc membri PD, care se duc sa voteze DA... ) ![]() M-am saturat de superBase', primul anticorupt al tarii. ![]() Tinand cont ca a candidat impotriva arogantului Nastase, pe care nimeni nu-l simpatiza, si totusi a castigat la limita (50,XX%), ma mir cum de nu are rusine sa se bata cu pumnii in piept ca "il vrea poporul". El vorbeste de anticoruptie?! Il doare inima de "amarati", in timp ce el sta cu dosul pe zeci de milioane de euro pe care nu se stie cum i-a facut. Cu casa din Mihaileanu (pe care si-a atribuit-o ilegal) cum ramane?! Dar cu cazul Privighetorilor (terenul cumparat de la Casuneanu, si revandut tot lui de 9 ori mai scump) ![]() Asta asa, ca sa nu mai amintesc de flota, sau biletele si altele... Mi se pare amuzant felul in care de cate ori greseste isi cere scuze, varsa o lacrima electorala, si trece mai departe fluierand... Super presedinte avem... SA-L DEMITEM BINE!... This post has been edited by raqzvan: 3 May 2007, 12:24 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 3 May 2007, 11:13) Da domnule, daca toti ar gandi ca matale, nu am fi unde suntem, ci unde e acum Polonia, Cehia, Slovacia, etc. Eu zic ca suntem ultimii in Europa fiindca multi gandesc ca voi. Credeti ca daca de maine l-am avea presedinte pe Bush sau pe Chirac, Romania o sa fie USA sau Franta ? Daca luam toata clasa politica din USA si din Franta si o punem la Bucuresti, credeti ca o sa traiasca romanii ca americanii si francezii. Eu zic ca nici in 50 ani. Pai de-aia progresam greu, ca intotdeauna asteptam....ba de la presedinte, ba de la guvern... Uitati-va ca 30% dintre Romani il vor pe Becali, iar majoritatea dintre ei il vor, fiindca au impresia ca Becali o sa le dea.... Noi suntem diferiti de polonezi, cehi, slovaci, unguri... nu din cauza comunismului, ci din cauza rasei noastre. Dupa ce iesiti din Romania si intrati in Ungaria, o sa vedeti, din primele sate, ce curatenie este. Desi casele sunt vechi, au iarba din jur tunsa, nu sunt gunoaie aruncate...etc. Romanii din Nadlac de ce nu-si curata gunoaiele din curte si de pe strada ? N-au bani, nu le da Guvernu bani, ca daca le-ar da, sigur si-ar cumpara si ei o matura... |
--------------------
-
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 3 May 2007, 12:56) Mai usor cu demiterea, mai uitati-va si la sondaje. Atata timp cat nu aveti o alternativa viabila degeaba etalati probleme sau pseudoprobleme. Poate aveti si niste solutii!!!...ia sa auzim...ca de acuzatii fara sustinere e plina presa si forumul... |
--------------------
.
.
|
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
1.
Parlamentul, ca organism legislativ. are tot dreptul sa faca ceea ce a facut, intr-o chestiune insuficient precizata ("vid" legislativ). 2. Este falsa exprimarea ca poporul l-a ales pe marinarul pirat. Un numar foarte mic dintre romani l-au ales, 3 milioane si ceva. Prezenta la vot in 2004 a fost slaba. Avantajul (numarul de voturi in plus fata de al doilea clasat. un oarecare Nastase) a fost foarte mic, circa 100 de mii de voturi. Marinarul a strigat sus si tare ca alegerile sunt fraudate. Mai mult, a depus plangere penala. De ce nu s-a dat curs niciodata acestei plangeri penale? Oare ce s-ar fi intamplat cu acea suta de mii de voturi la o eventuala renumarare de voturi? 3. Este de tot rasul sa condamni "crimele comunismului" dar nici macar un singur comunist!!! Este de tot rasul sa sustii ca NU condamni Parlamentul dar condamni marea majoritate a parlamentarilor (cu exceptia desigur a celor care il sustin pe marinar ![]() 4. Chiar daca majoritatea pro-marinar ar fi mai consistenta, se cunoaste cazul unuia care a fost ales cu 86%. A gresit poporul atunci? Evident ca da! Gresesc azi cei ce il sustin pe cel invinuit (chiar cu calitatea oficiala de inculpat) de atatea si atatea furturi, neregului si acte de coruptie? Se va vedea in cativa ani... 5. Parlamentarii sunt intr-adevar, in mare masura, hahalere. Dar a extrage de aici pe pd-fesenistii-comunisti si a considera ca ei sunt cei buni este absurd! 6. Lista de fapte concrete, multe penale, imputabile lui Basescu, este foarte lunga! 7. Nimeni (cu exceptia lui Ceausescu) nu si-a subordonat TOATE institutiile de control si represive ale statului: - Interne (Blaga) - Externe (Ungureanu nu a fost niciodata liberal, doar tradator liberal) - Justitia (Macovei) - Armata (Frunzaverde, minister sparlit de la liberali) - Procuratura (Kovesi) - Serviciile secrete. - Altele de mai mica importanta precum Garda de Mediu etc. 8. . . . |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
sandman_ |
![]()
|
andu911: lasa ca ne civilizeaza marinelul, ca el a umblat in toata lumea si stie cum e...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Parlamentul este plin de comunisti corupti din toate partidele politice. Fac afaceri impreuna indiferent de natura partidului din care fac parte. Majoritatea au furat banii cetatenilor si nu i-au urmarit niciodata interesele.
Pe de alta parte Basescu si cu PD fac parte tot din prima categorie. Basescu s-a laudat ca face si drege si nu a facut absolut nimic. Si nici nu va face. La cate manarii au facut toti este si greu sa faci un clasament in care sa zici pe care il urasti mai mult. Toti sunt la fel. Dar in cazul referendumului, eu trebuie sa-i dau dreptate lu basescu. Pentru ca incercarea Parlamentului de a-l da jos s-a facut fara nici un temei legal, doar prin dorinta unei tabere sa aibe acces ea singura la masa. Si in conditiile in care Basescu a fost votat uninominal de majoritatea populatiei e clar ca Parlamentul prin aceasta decizie nu a reprezentat corect vointa populatiei. Chiar daca nu tii cu nici o tabara, oricum ai actiona vei avantaja una din ele. Te duci si votezi da, tii cu Parlamentul, te duci si votezi nu sau nu te duci deloc tii cu Basescu. Din pacate momentan nu se anunta nici un lider capabil in politica romaneasca. Pentru ca e un cerc vicios. Nu poti ajunge sus daca nu esti la fel ca cei de acolo. This post has been edited by ssilviu: 3 May 2007, 12:22 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2007, 11:41) E cineva aici care este impotriva lui Basescu si nu este membru PSD, PNL, PC, PCR, PRM...etc ? Da, eu. Si nici nu-s platit direct sau indirect de vreun PXX (dupa stiinta mea).Te credeam om serios, cum sa afirmi asa ceva? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 3 May 2007, 12:18) Vorbeam de Guvern, acolo e Pacaliceanu ![]() QUOTE(adip @ 3 May 2007, 12:21) Da, eu. Si nici nu-s platit direct sau indirect de vreun PXX (dupa stiinta mea). Te credeam om serios, cum sa afirmi asa ceva? Am intrebat, nu cred ca e vreo rusine sa fii membru al vreunui partid. This post has been edited by andu911: 3 May 2007, 12:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
ROK |
![]()
|
QUOTE(MirceaMM @ 3 May 2007, 13:17) 2. Este falsa exprimarea ca poporul l-a ales pe marinarul pirat. Un numar foarte mic dintre romani l-au ales, 3 milioane si ceva. Prezenta la vot in 2004 a fost slaba. cine nu a lasat populatia sa vina la votare ? cine nu voteaza nu conteaza sunt multi care nu au fost la vot in 2004 si acum sunt cei mai mari '' analisti politici '' ![]() banc 1 Mai 1 Mai prostanac ca geoana nu exista ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(OAP @ 3 May 2007, 13:09) Mai usor cu demiterea, mai uitati-va si la sondaje. Atata timp cat nu aveti o alternativa viabila degeaba etalati probleme sau pseudoprobleme. Poate aveti si niste solutii!!!...ia sa auzim...ca de acuzatii fara sustinere e plina presa si forumul... Nu inteleg de ce vorbesti la plural despre mine; poate e cazul sa faci un schimb de dioptrii. ![]() Basescu nu merita sa fie presedinte. Lumea uita probabil ca in turul doi a avut si voturile PRM, si ale PNL, etc. Pun pariu ca nu mai prinde al doilea mandat, desi o sa aiba probabil 80% in sondaje. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 10:25 |