logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
![]() ![]() ![]() |
logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu logan. Nu Aveo.
Noa...acum poate alege din cele ramase ceea ce isi doreste inimioara lui. Sa isi ia ocatvia tour, Asta classic, or worst case scenario....clio. This post has been edited by driverx: 24 Jan 2007, 16:45 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici una. Dar un hatchback nu vrea? Adica Clio 3, Corsa nou?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu doreste hatchback
![]() vrea in schimb sa fie pe benzina.el tinde spre octavia tour dar e cam nemultumit de dotarile pe care le ofera la banii aia ( vreo 13000DDP) asa ca s-a intors de unde a plecat. |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
VooN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 January 07 ![]() |
Nici una. Mai repede Accent 1.6 full sub 13000
|
--------------------
Dacia berlina 94'
/ Mitsubishi Colt CZ3
07'
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am votat Octavia Tour dar cred ca in locul lui m-as orienta spre altceva nu spun ce ca as putea deschide cutia Pandorei.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Aveo cu 11000
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexutzuuuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu 1 as alege Prestige deoarece raman ceva banuti care ii poate investi in masina sau in ce doreste el, in al 2-lea rand pentru costurile de intretinere care nu se compara cu o Octavia sau o masina straina.. asta-i parerea mea. Am momentan alte prioritati si de aceea tind sa aleg catre o masina noua si cat de cat usor de intretinut. Astea sunt parerile mele momentan, mai tarziu mai vedem
![]() |
--------------------
Audi A3 2.0 TDi /
Logan Prestige 1.6 16v
/ 2004 / 2006 Fugi de tentatii.....dar incet sa te poata ajunge
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Octavia Tour.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
astra clasic locu 1 locu 2 prestige 3 octavia 4symbol 5 aveo cam astea ar fi criterile mele desi sincer cred ca ar merge pretige schimb cu astra : dc----costuri de intretinere +pretul de achizitionare am pus ocativia pe 3 ca stiu io dc. ca patitu nu-i nici unu.
fiecare pe bani lui se distreaza cum vrea si cat vrea ![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu as spune Prestige, fara sa par carcotas sau aerian sau altfel, Octavia Tour are spatiul interior foarte mic, la un drum mai lung daca e unul mai masiv in fata are si el si cel din spate de suferit, testat pe subsemnatul, la Opel Astra nu imi place forma, si nici nu imi inspira incredere, nu stiu de ce, desi sunt fan Vectra, Clio mie unul mi se pare mai zgomotos decat Logan, testat tot de mine si masina de cateva luni, sa nu ma injurati, asta mi s-a parut mie, si spatiu interior muult mai mic decat in Logan, Chevrolet Aveo eu nu mi-as lua sub nici-o forma, nu am incredere in masinile americane. as alege alta marca, pentru comparatie cel putin, dupa testarea mai indelungata a pietei si producatorilor care se incscriu ca si pret in plaja sumei detinute!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 24 Jan 2007, 16:51) Si eu. Pt ca: 1. Prestige - e prea ieftin, daca tot dispune de suma asta sa o foloseasca cum trebuie. Nu are unele dotari, materiale mai nasoale inauntru, lipsa imaginii de marca si alte probleme specifice loganului. 2.Octavia Tour - modelul e prea vechi, din timpul adolescentei mele... N-or fi o masina rea dar s-a invechit, cred ca ii ajunge si ei.. 3. Renault Symbol - si asta are ceva vechime, facut in Turcia, nu mi se pare foarte diferit de logan, no offence. 4. Opel Astra Clasic - idem Octavia Tour 5. Chevrolet Aveo - cred ca punctajul de 1,5 stele la testele Euroncap e suficient pt orice alt argument. La ce m-as gandi eu (si vad ca nu numai eu): reno clio 3, pejo 207, noul corsa - hatchbackuri; reno megane; hyundai accent, sau si altele care imi scapa acum. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
megane sedan
nu logan |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Deci vreau sa spun ca Opel Astra Clasic este cea mai petarda masina pe care am vazut in ultimi 3 ani si spun si de ce: designul este penibil atat in exterior cat si in interior (bordul acela cu lumini portocalii nu s-au schimbat de vreo 10 ani, designul bordului este mult sub cea a Loganului sau al oricarei masini amintite!!
Nu mai vreau sa vorbesc despre faptul ca tot ce era mai bun la un Opel Astra din 2001 a fost stricata pe acest nou model. Singura masina mai buna din cele amintite fata de Logan este Skoda Octavia Tour, asta este parerea mea.Am circulat cu Skoda Octavia si intr-adevar este o masina de clasa, cea ce nu se poate spune despre Aveo sau Hyundai Accent. |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu-i ajung banii pentru un Astra H? Daca tot vrea pe benzina...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Prestige sau Octavia, celelalte se exclud fiind modele invechite sau nesigure, in cazul lui Aveo. Desi nu e pe lista, mi-a placut si mie Clio 3 insa nu l-am ales deoarece e mai putin incapator decat Loganul iar variantele cu motoare mai puternice erau semnificativ mai scumpe decat Prestige-ul. Daca e folosita insa preponderent in oras, atunci e o alegere foarte buna si nici n-ai nevoie de mai mult de 1.2 sau 1.4.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
si eu as zice ca la banii astia iese si un megane sedan (sunt tot felul de promotii la Renault), care inca este o masina actuala, spre deosebire de Astra Classic si Octavia Tour, ale caror urmasi sunt deja pe piata.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
eu unu zic un accent la banii aia ai un motor de 1.6 cu 112cp si ceva dotari, pus ca, acuma nu mai stiu sigur daca era promotie sau nu, parca avea 5 ani garantie. Finisarile sunt mult peste prestige si ca tehnologie este mult mai noua decat tour
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Daca mi-as cumpara maine masina as cumpara o Skoda Octavia , este o masina foarte fiabila si nu vorbesc din auzite ,am o gramada de prieteni care au Octavia si nu au avut nici o problema .
Concluzia mea este octavia. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Astra Classic in loc de Clio, Aveo, Logan. Skoda daca-si permite.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Astra merita toti banii. Skoda Octavia Tour am vaga impresie ca nu prea mai e ce a fost, dar ii acord locul 2. Urmeaza apoi prestige, apoi clio si la urma aveo. Zic eu.
|
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La Octavia Tour daca ai 15000 o iei full cu ce vrei. Chiar si la 13000 iese ok. Astra e si el ok. La banii astia singurul care nu merita e Logan. Este mult sub restul masinilor la calitate. Iar intretinerea nu este mica la Logan cum era la vechile Dacii. Deci daca vrea o masina sa aleaga orice in afara de Logan. Astra ala cat de vechi e oricum e peste Logan chiar cu interiorul ala urat, iar lumina interioara este galbena nu portocalie.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
astra clasic. Pt costurile de intretinere
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Renault Megane, cu promotiile de la Reno, e o alternativa superioara Loganului Prestige.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Eu as alege Logan, costuri de intretinere mai scazute decat la cele enumerate, dar avad in vedere ca dispune de o suma mai mare de bani as merge pe un Megan sedan, este promotie pretul incepe de la 12mii.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
24% au ales Prestij.....
![]() ![]() 13000 E........E claaaaaaaar, romanu stie ce sa faca cu banii.... This post has been edited by driverx: 25 Jan 2007, 12:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
VOX POPULI, VOX DEI! Dati-i inainte cu prestige-ul, ca in afara de 15 CP si alte maruntisuri, lufturile la caroserie tot asa au ramas
![]() ![]() Eu unul sunt pentru skoda octavia tour. E o masina foarte buna, fiabila, confortabila, care iti va oferi multe satisfactii atunci cand o vei conduce, mult mai solida si mai rezistenta si pun pariu ca dupa ce vei face un drive-test cu ea iti vei lua gandul de la orice alta masina la care s-a facut referire, iar eu nu cred ca diferenta de bani rezultata din intretinerea celor doua autovehicule este atat de mare incat sa se justifice cei 10.000 de euro pe o dacie. Parerea mea! L.E.: Asistam la sfarsitul epocii "Clio" ? ![]() This post has been edited by colombina29: 25 Jan 2007, 12:45 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am votat octavia tour. singurul lucru ar fi ca e cam vechi modelul, dar este o masina destul de fiabila. pretul reviziilor sunt destul de apropiate ca cele ale unui prestige, mai ales dupa perioada de garantie deoarece gasesti foarte multe piese de calitate facute de producator. M-as fi orientat spre dieselul de 101 cp, dar asta e alta discutie. E o masina foarte stabila, cu o siguranta mai mare decat loganu sau aveo.In plus calitatea finisajelor e destul de buna, iar in timp nu ai asa de multi greieri ..
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca lumea are 13.000 de euroi de dat, eu nu inteleg de ce ar inclina spre Prestige. Si nici spre Aveo sau Symbol.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:06 |