DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!

sylvester
post 7 Mar 2007, 16:44
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

poze nu cred ca o sa vedeti prea curand! (campania o sa tina pana duminca..poate sta cineva acolo sa astepte sa o scoata) biggrin.gif

@ ssilviu

detalii...sincer detalii legate de masina nu pot sa vad dau pentru ca nu am vazut-o cu ochii mei! Din cate am inteles de la amicul meu : o masina mica, dar mai mare decat toate celelalte enumerate mai sun! Fata este agresiva, faruri mari, (ceva gen opel astra)

Ar putea sa incerce un proprietar cu clio sa sa duca acolo...poate reuseste! (romexpo- pavilion 13 )

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bendix
post 7 Mar 2007, 18:02
Post #62

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Pe mine nici nu ma intereseaza in primul rand pozele. Atat vreau sa stiu, este hatch-ul sau nu ? Ca unii spun ca va avea 4 usi, iar altii zic ca e hatch-ul. huh.gif

This post has been edited by bendix: 7 Mar 2007, 18:02

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
novio
post 7 Mar 2007, 18:43
Post #63

Membru autentic

From: ... din anticul Aegyssus.

Eu am retinut din mesajul postat pe site doar asta:
QUOTE(DiMaggio @ 6 Mar 2007, 18:01)
Va multumim ca ne-ati vizitat din nou, toate bune!
*

Ciudat pe niciun forum strain nu se zie ceva de un nou model in gama Dacia. Dupa mine, Loganul hatch ar fi la dimesiuni cat Fabia. Acum depinde care Fabie, cea veche sau cea noua se afla la Romexpo?.

--------------------
RENAULT Kadjar Black Edition/2022 - TL-25-***
+
LemonDemon
post 7 Mar 2007, 19:48
Post #64

Membru autentic

Deci mai nou francezii se ocupa cu rapiri si prezentari de masini care nici un faza de proiect nu a intrat huh.gif Intresting....

--------------------
None None N/A
+
RainHawk
post 7 Mar 2007, 19:52
Post #65

Dus cu pluta.

De nu o sa vedem noi "Lastun Resurection" bine... io atat va spun. tongue.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
dragosmanea
post 7 Mar 2007, 20:38
Post #66

DA, am Logan!

Si? Crezi ca nu va prinde la public? O masina mica, de oras, e tot ce asteapta doamnele si domnisoarele. Pai daca e ceva gen matiz, dar mai ieftin, va spun ca va fi omor pe ele.
Asa cum Loganul ca frigider ambulant se vinde mai ceva ca painea calda, un model la jumatate din el ca dimensiuni va rupe gura targului.

--------------------
Dacia LOGAN Preference 1.4 - LGN
+
daciafan
post 7 Mar 2007, 20:52
Post #67

/

eu cred ca astia au vazut noul renault twingo ph34r.gif

--------------------
/ / /
+
danmincea
post 7 Mar 2007, 21:00
Post #68

membru fara legitimatie

From: Constanta

Totusi daca Ford intra la Craiova si fac Fiesta, Renault e mai mult decat interesat sa-i concureze.

This post has been edited by danmincea: 7 Mar 2007, 21:00

--------------------
* * Logan Preference 1.4 MPI 2006 - CT07XXX
+
Kits
post 7 Mar 2007, 21:05
Post #69

Membru

nu cred sa fie vorba de Twingo iar in cazul asta i-a rupt pe cei din clasa Fabia et co. Daca are finisari ca Loganul este ok. multe femei de ex. isi iau Polo, Fiesta, Punto sau Fabia doar pentru ca Loganul l-i se pare prea mare si din cauza asta trebuie sa faca un efort financiar suplimentar. ca a doua masina ar fi nemaipomenita.

daca va iesi pe la 5000 euroi, va lua si clientii Matiz &co. inclusiv pentru firme etc.

abia astept sa vedem care-i treaba. ati vazut ce finisari are Twingo, eu imi doresc macar pentru Logan asa ceva dar slabe sperante.

--------------------
VW Golf VI 1.4 TSI 122 ponei
+
bendix
post 8 Mar 2007, 00:11
Post #70

Membru autentic

Or fi adus astia protoptipul autoturismului care se va produce la anul in Brazilia ?

--------------------
+
musicall
post 8 Mar 2007, 00:47
Post #71

musicall

From: Braila

Urmatorul model al automobilului Logan va fi lansat in Brazilia, spre sfarsitul acestui an, si va fi disponibil in Europa incepand cu 2008, a declarat presedintele Dacia, citat de Reuters. "Urmatorul model va fi lansat in Brazilia, este decizia domnului Ghosn (presedintele Renault, Carlos Ghosn - n.r.)", a afirmat Menard la salonul auto de la Geneva. Automobilul Logan este produs in principal la uzina Dacia din Romania si comercializat in 40 de state. Logan mai este fabricat in Columbia, Maroc, Iran si Rusia, iar anul trecut Renault a anuntat planul de a produce automobilul si in India, in colaborare cu un partener local. Renault are ca obiectiv lansarea a 26 de noi vehicule pana in 2009, dintre care cinci modele Logan, pentru a creste volumul vanzarilor si a majora marja de profitabilitate la 6%, a precizat Menard.

sursa: gandul.info

This post has been edited by musicall: 8 Mar 2007, 00:47

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
padual
post 8 Mar 2007, 13:47
Post #72

Membru autentic

From: MANGALIA

deocamdata nimeni nu poate specula care este strategia de marketing a celor de la Renault in privinta Dacia.Eu unul mor de curiozitate. Sper sa nu mor si de ciuda - din august am Matiz, desi cred ca mai dureaza cel putin 1 an pana apare pe piata o Dacie B.

--------------------
Daewoo | Ford MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp 2006 E | 1999 - CT-89-PAD|TX-6273-TX
Doamne ajuta!
+
dvs
post 8 Mar 2007, 14:42
Post #73

Membru

on travaille, on travaille...

Attached thumbnail(s)
photo_5Cmedia_5Cfr_5C7640_BD_ren2004dacialogan.jpg ( Size: 18.26k ) Number of downloads: 667

--------------------
Renault Koleos 2.0 dci
+
IRONICK
post 8 Mar 2007, 14:44
Post #74

-

From: Romania

Aia este o poza foarte, foarte, foarte veche.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
dvs
post 8 Mar 2007, 14:49
Post #75

Membru

primele incercari dinamice cu logan berlina s-au facut in 2002.

--------------------
Renault Koleos 2.0 dci
+
daciafan
post 8 Mar 2007, 21:41
Post #76

/

si cine vorbeste aici de logan berlina?

--------------------
/ / /
+
ssilviu
post 8 Mar 2007, 21:50
Post #77

F1 Man

From: Nicaieri

dvs incerca sa spuna ca modelul fizic a aparut cu doi ani inainte de lansare. Deci daca mini Dacia exista fizic acum, in 2008-2009 va avea premiera.

This post has been edited by ssilviu: 8 Mar 2007, 21:50

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
daciafan
post 8 Mar 2007, 21:54
Post #78

/

ok, merci pentru lamuriri
confuzia vis a vis de "noul" model e generala

--------------------
/ / /
+
Micutzu_BH
post 9 Mar 2007, 08:00
Post #79

Driving around

From: D'aci ia

Generala sau nu confuzia exista, poate asta si-au dorit cei de la "DaciReno" sa faca un un pic mai MARE valva si la toamna la Paris sa prezinte noua MiniDacie. Probabil le e frica de Ford ca vor face Fiesta in Ro. si atunci ar avea concurenta directa si la pret. Dar cum si de ce conteaza mai putin; parerea mea e ca ar fi bine sa fie mai diversificata gama Dacia.
Sper ca cei din garaj sa-si publice noul material dupa ziua de duminica si poate chiar se posteaza careva la Romexpo si face poze smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - 2005
Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
+
klaus
post 9 Mar 2007, 14:04
Post #80

步步

Group: Moderatori

Imi voi permite sa fac un exercitiu de logica pe baza informatiilor existente, pentru ca observ, ca si in cazul breakului, ca lumea se imbata cu apa rece, viseaza (sau e intoxicata) cu imagini idilice de masini in 2 usi, care apar peste 2-3 ani...
Sa ne intoarcem la realitatea din teren:
QUOTE(musicall @ 7 Mar 2007, 01:58)
Cel de-al patrulea model al noii game Dacia va fi lansat in Brazilia spre finalul acestui an. Este vorba de noul Logan Hatchback, care va fi comercializat in Romania, respectiv Europa, din 2008.
[...]insa ultimele informatii indica faptul ca francezii au operat si alte modificari in linia caroseriei.
Deci la inceputul anului 2008 tb sa apara Logan Hatchback. Din ce clasa ar trebui sa fie? Pai daca e mai mic decat loganul sedan, ar cam fi cat aveo. Aveo are 3880 mm, Fiesta 3918, Fabia 3970, Getz 3820. Deci toate se invart in jur de 4 metri.
Sa mai vedem in continuare:
QUOTE(Nick_28 @ 5 Mar 2007, 07:47)
noul model a fost expus in paralel cu alte cateva modele ale altor producatori, modele deja existente pe piata: Chevrolet Aveo, Ford Fiesta, Hyundai Ghetz si Skoda Fabia.
QUOTE(Nick_28 @ 5 Mar 2007, 07:47)
Designul Mini-Dacia e foarte placut, cu un “bot” cel putin interesant. [...]Linii fluide, arcuiri tineresti[..]Oare se pregateste un face-lift?
QUOTE(Liv05 @ 5 Mar 2007, 17:05)
[...]spoilerul spate care nu inglobeaza nici un fel de evacuare
QUOTE(DiMaggio @ 6 Mar 2007, 18:01)
[...]Mini-Dacia seamana foarte tare cu Fabia. Dar fara aripioara posterioara [...]Ca si linie a caroseriei, ca pozitie a montantilor A si a capotei motorului masinile sunt apropiate.[...]avem faruri diferite. Sunt aproximativ de aceeasi marime dar colturile farurilor Dacia B (asa ii spunem de acum incolo – speram sa nu gresim) sunt rotunjite. Ca si dimensiuni nu se compara cu cele ale Matizului (de ex.), sunt mai mari.
Alt amanunt interesant este ca semnalizarile din fata sunt inglobate in far, nu sunt corpuri distincte.
Dacia B expusa nu avea bandouri laterale, linia laterala a caroseriei este simpla. Totusi, in aripile din fata erau incastrate semnalizari ovale (omul nostru a spus ca erau identice cu cele de pe Clio).
Botul masinii este agresiv, aceasta senzatie aparand din cauza capotei motorului care se prelungeste cu grila aproape in acelasi unghi. Grila in sine interesanta, din plastic negru si alcatuita din 4 lamele usor aplecate.
In spate se evidentiaza hayonul cam mic dar frumos bombat. Stopurile monobloc sunt situate pe aripi (pleaca putin din partea laterala si se prelungesc catre spate) dar nu se continua si pe hayon. De aceea apare si senzatia ca hayonul este prea mic.
Toti cei prezenti au spus ca masina este cel putin simpatica [..]si ca da senzatia de spatiu.
A, ce uitasem, 4 usi!
Si din cate se pare usa din spate nu face figuratie, este o usa de dimensiuni normale si chiar daca vorbim de clasa mica impresia pe care o dadea Dacia B era de spatiu interior cel putin ok.
Manerele exterioare ale usilor erau tip clapeta iar cea de la sofer avea yala asezata sub clapeta.
[...]
Interiorul arata functional [...]grila de aerisire din partea copilotului, grila identica cu cea rotunda de Clio.

QUOTE(sylvester @ 7 Mar 2007, 16:44)
o masina mica, dar mai mare decat toate celelalte enumerate mai sus! Fata este agresiva, faruri mari, (ceva gen opel astra)

Din toate acestea eu am inteles:
1. A avut loc in mod real sondajul de marketing.
2. Masina era Loganul hatchback cu facelift,
3. Forma hatchback-ului e ca a Fabiei, cca. 4 metri lungime, cu fata agresiva (gen clio 3/peugeot 206/opel corsa), cu un spate "mai cuminte", cu alta plansa de bord.
4. Cel mai probabil o sa apara pe el si motorul de 1.2 16V (D4D)

Alte modele cu 2 usi, cu 2 roti sau mai stiu eu ce dezvoltari epice pe baza lui twingo nu vor apare pana in 2009, conform declaratiilor oficialilor Renault, care s-au rezumat doar la:
QUOTE(musicall @ 7 Mar 2007, 01:58)
Renault s-a angajat sa produca pana in anul 2009 sase modele in gama Logan. La ora actuala, aceasta cuprinde deja trei - Berlina, Break-ul MCV si furgonul intitulat VAN. Urmatoarele modele aflate in planul francezilor de la Dacia sunt, pe langa Hatchback, Pick-up-ul - varianta utilitara, ce va fi dezvoltata din actualul VAN - si un SUV cu tractiune integrala

Pick-up-ul e pe vine, hatchback-ul e cel din discutia prezenta, va mai ramane SUV-ul, care probabil nu va arata rau nici el...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
daciafan
post 9 Mar 2007, 14:17
Post #81

/

excelent exercitiu de logica
dar aia cu garajul chiar n-au putut sa-si dea seama ca e logan hatchback?
o fi atat de pronuntat faceliftul acela?
avand in vedere ca va fi lansat in 2008, tot atunci tre sa ne asteptam si la un facelift al intregii game?

--------------------
/ / /
+
DFA
post 9 Mar 2007, 14:24
Post #82

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Păi Logan II (facelift) se știa de mult timp că va fi în 2008!
Iar următorul facelift (Logan III) va fi undeva prin 2012/2013, când va apare un alt model, Logan urmând să fie scos încet-încet din producție (2014/2016).

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
vijelie
post 9 Mar 2007, 14:25
Post #83

membru violet

QUOTE(DFA @ 9 Mar 2007, 14:24)
...Logan urmând să fie scos încet-încet din producție (2014/2016).
*

Doamne-ajuta! wacko.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
DiMaggio
post 9 Mar 2007, 16:51
Post #84

Membru autentic

Cineva a pus odata o lista interesanta aici cu toate modelele/variantele/motorizarile Dacia care au aparut si urmeaza sa apara. In ea era vorba si de un model nou. Eu sunt de parere ca ce au vazut pe garajul nu este Logan Hatch, ci un model nou care va aparea candva anul viitor. Si in orice caz, daca e vorba de un facelift, nu cred ca o sa fie ceva drastic.

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
daciafan
post 9 Mar 2007, 19:57
Post #85

/

banuiti cumva un troc intre synovate si garajul.ro?
sau merg eu prea departe?

--------------------
/ / /
+
bendix
post 9 Mar 2007, 21:57
Post #86

Membru autentic

daciafan
excelent exercitiu de logica
dar aia cu garajul chiar n-au putut sa-si dea seama ca e logan hatchback?

Eu cred ca pur si simplu, martorul citat de garajul.ro nu a privit cum trebuie spatele masini. Pentru ca nu a fost interesat. A privit cu multa atentie fata masinii, farurile, etc.

Eu care astept "de la '48 in camera" un hatch sau un break ieftin, as fi privit in primul rand spatele masinii si astfel misterul era elucidat 100 %. Chiar si asa, eu cred ca sunt sanse de 90% sa fie vorba despre hatch-ul care va fi inaugurat la anul in Brazilia .

DiMaggio
Eu sunt de parere ca ce au vazut pe garajul nu este Logan Hatch, ci un model nou care va aparea candva anul viitor.

Nici asta nu e total exclus, dar in cazul asta nu pot da raspuns la urmatoarea intrebare: "In ce tara va fi produs acest model cu totul nou ?"

--------------------
+
paul_s
post 10 Mar 2007, 01:02
Post #87

.

From: .

si cati cai are D4D-ul ala ,sau e defapt vorba de D4F ???

--------------------
. . . - .
+
Mr.M
post 11 Mar 2007, 00:25
Post #88

Membru

Un articol din Libertatea de astazi:

"
La Mioveni se vor face trei noi modele de Dacia

Daca intrebi un strain ce stie de Romania, iti va raspunde cu siguranta Hagi, Nadia si Ilie Nastase. De aproape trei ani, acestor nume cu putere de brand li s-a adaugat, surprinzator, inca unul. Se numeste Dacia Logan si vine din Mioveni. Aici, Renault are de gand sa produca, in urmatorii doi ani, alte trei modele.

Sunt putini cei care, la 2 iulie 1999, ziua in care s-a semnat contractul de privatizare a uzinei de la Mioveni, credeau ca evenimentul va avea peste timp un asemenea impact pozitiv asupra marcii nationale, aflate pe atunci in moarte clinica. La aproape opt ani de la privatizare, Renault a reusit sa scrie insa o noua pagina de istorie in industria auto, venind in Romania cu un proiect pe care multi l-au hulit, dar si mai multi l-au apreciat. Cu nume de cod X90, Dacia Logan i-a cucerit in scurt timp nu numai pe romani, dar a ajuns de notorietate si in Franta, Germania, Ungaria, Spania, Rusia, Turcia, Algeria, Maroc sau Columbia. Desi s-au scurs mai bine de trei ani de la lansarea primului model, brandul Logan continua sa suscite un interes major in randul opiniei publice.

Viitorul Logan a fost testat neoficial la Romexpo

Cea mai vie dovada este explozia efectiva din aceasta saptamana a site-urilor si forumurilor auto la aflarea informatiei neoficiale ca o firma de cercetare a pietei a organizat recent la Romexpo o previzionare a unui nou model Logan. Potrivit martorilor, evenimentul s-a vrut a fi desfasurat intr-un secret absolut.

Organizatorii au selectat foarte strict participantii si au avut grija ca nimeni sa nu poata lua imagini prin instalarea unor filtre de control fizic si electronic. Noua Dacia a fost expusa impreuna cu mai multe masini din aceeasi clasa, respectiv Hyunday Getz, Ford Fiesta si Skoda Fabia, iar subiectii cercetarii au fost rugati sa le compare si sa-si exprime parerea intr-un chestionar. Din informatiile culese de la participanti, masina previzionata ar putea fi chiar Dacia Logan Hatchback, al patrulea model din cele sase promise de Renault pana in 2009. Cum toti pasionatii auto sunt curiosi sa vada ce pregateste Renault mai departe la Dacia, Libertatea a decis sa va prezinte schitele urmatoarelor proiecte.

Vom avea si Logan 4x4 pana in 2009

Romanii vor primi din partea Renault si o masina de teren sub marca nationala, aceasta fiind ultimul model promis de francezi in cadrul proiectului X90. Primele informatii neoficiale arata ca Loganul va ajunge un SUV cu tractiune integrala prin adaptarea platformei MCV, care si-a castigat aplauze inca de la prezentarea conceptului Steppe, anul trecut, la Salonul Auto de la Geneva. Specialistii considera ca francezii vor incerca, prin aceasta masina, sa-si reabiliteze imaginea puternic afectata de semiesecul modelelor 4x4 Renault, iar alianta Renault-Nissan s-ar folosi de experienta japonezilor, al caror succes in acest domeniu este deja bine cunoscut.

Berlina model 2004

Automobile Dacia a reusit sa vanda, in cei trei ani de la lansarea noii game, aproximativ 340.000 de Berline Logan, din care peste 200.000 numai in Romania. Primul model Logan a cunoscut un succes remarcabil pe pietele externe, acolo unde specialistii din lumea auto internationala nu i-au dat initial prea multe sanse, desi raportul calitate-pret era unic. Europa Occidentala este, la ora actuala, principala destinatie de export pentru Logan, cu 40% din totalul inmatricularilor pe pietele externe.

Furgon model 2007

Fanii vechiului papuc Dacia, a carei odisee de trei decenii s-a incheiat in decembrie 2006, au obtinut in loc utilitara Logan VAN. Masina n-a fost primita prea bine, mai ales ca multi dintre ei preferau un pick-up pe care sa-l caroseze dupa bunul plac si pe care sa puna si doua tone de marfa. Cum noul furgon poate duce doar 800 de kilograme, clientii “papucului” au fost nevoiti sa-si puna pofta in cui. Utilitara de la Dacia e cea mai ieftina masina pe care un mic intreprinzator si-o poate achizitiona din gama de profil.

Break model 2006

Lansat la Paris in septembrie anul trecut, noul Break de la Dacia, denumit MCV (Multi Convivial Vehicle), e primul model de acest gen care poate transporta pana la sapte pasageri. In numai doua luni de la intrarea in reteaua comerciala, s-au vandut peste 3.600 de MCV-uri. Obsedati de breakuri, nemtii au facut la Dacia mai bine de 2.000 de comenzi de Logan MCV, in timp ce francezii asteapta cu infrigurare in Hexagon peste 4.000 de bucati.

Pick-up-ul, prezentat in Iran

Urmatorul membru al familiei Logan ar putea fi versiunea Pick-up, mult asteptata dupa retragerea de pe piata a ultimei utilitare tip 1300, eveniment produs la finele anului trecut. Francezii de la cardisiac.com au prezentat recent o imagine retusata a viitoarei masini si au precizat ca pretul de baza va fi de 8.250 de euro. Daca Hatchbackul va iesi la lumina in Brazilia, se pare ca noua versiune utilitara de la Dacia va face ochi in Iran si va dispune doar de cele trei propulsoare pe benzina disponibile la ora actuala in gama Logan.

Hatchback va fi lansat la sfarsitul acestui an

Luc Alexandre Menard, presedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, a anuntat oficial in aceasta saptamana, la Geneva, lansarea celui de-al patrulea model al gamei Logan.

Evenimentul se va produce in Brazilia

Fara sa precizeze exact ce model, Libertatea a intuit ca este vorba de varianta Hatchback, in conditiile in care Menard a spus ca noua masina va fi lansata in Brazilia, acolo unde au existat de mai mult timp zvonuri privind pregatirea acestui automobil. Primele fotografii cu Hatchback-ul au fost publicate inca de anul trecut de cehii de la Auto Revue. Imaginile arata insa doar un Logan cu portbagajul redus, dar recenta previzionare de la Romexpo releva faptul ca francezii au operat modificari semnificative in ceea ce priveste designul. Cert este ca ampatamentul modelului Hatchback va fi ceva mai redus decat cel al Berlinei, la fel ca si lungimea totala, care ar putea sa masoare pana in patru metri. Dupa lansarea oficiala din Brazilia, noul Logan va fi comercializat in Romania si Europa din 2008.

"La fiecare 4 minute se vinde un Logan"

François Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, e unul dintre oamenii-cheie ai dezvoltarii proiectului Logan. Dupa trei ani, francezul se declara mai mult decat multumit de succesul pe care l-a avut Renault in Romania si spune ca lucrurile nu se vor opri aici.

Se exporta in 50 de tari

“La fiecare 4 minute se vinde un vehicul Dacia azi in Romania. Masina este exportata in 50 de tari, pe patru continente, iar Dacia contribuie cu 1,5% la PIB-ul Romaniei si creeaza mai bine de 100.000 de locuri de munca.

Proiectul Logan va continua prin lansarea unor noi modele care sunt convins ca vor avea cel putin acelasi succes”, a precizat Fourmont. La randul sau, Luc Alexandre Menard, presedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, spune ca cei de la Renault nu s-au astepat ca masina sa aiba acest succes, in conditiile in care Logan a fost gandit initial sa fie vandut pe pietele emergente. Evolutia vanzarilor i-a determinat insa ca sa extinda aria comerciala.

“Programul Logan va suferi o dubla dezvoltare: una a gamei si una in termeni geografici. În prezent, el e echilibrat si castiga bani. În 2009 vom fi in marja de 6% stabilita prin programul Contract 2009”, a spus Menard. "

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=174662

--------------------
Dacia Berlina, LGN 2002, 2008 - B-56,46, ***
+
cosmin_rc
post 13 Mar 2007, 20:04
Post #89

Dacia cu motor cu injectie

[quote=Mr.M,11 Mar 2007, 00:25]
Un articol din Libertatea de astazi:

"
La Mioveni se vor face trei noi modele de Dacia

... Desi s-au scurs mai bine de trei ani de la lansarea primului model, brandul Logan continua sa suscite un interes major in randul opiniei publice.

Viitorul Logan a fost testat neoficial la Romexpo ..."

Pardon, Logan a aparut in septembrie 2004 si a fost comercializat din octombrie 2004.
Asadar, primul Logan vandut va face 3 ani in octombrie 2007.

--------------------
x x x - x
+
minny
post 14 Mar 2007, 01:16
Post #90

Membru porcos

Mai sunt si alte tampenii pe acolo, gen ca la venirea francezului Dacia era in moarte clinica. Aiurea au fost niste ani chiar buni din punct de vedere financiar, atat ca uzina nu avea nici o perspectiva. Asta asa e .. intr-adevar ...

This post has been edited by minny: 14 Mar 2007, 01:17

--------------------
------ ------ ------
+
7 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 08:52
Forum Renault