Aveti Xenon pe Solenza voastra?, De care?
![]() ![]() ![]() |
Aveti Xenon pe Solenza voastra?, De care?
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La Logan, se pune de mult Xe si in proiectoare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
AR nu ai inteles nu in proiectoarele din fata ci in cel de ceata adica daca apare unu in spatele tau cu xenon activezi farul de ceata si ai dai xenonul in retina
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca ar merge,xenon in ceata?????
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea nu este sa-l orbesti pe prost , ci sa-l faci sa inteleaga ca te deranjeaza cu farurile nereglate , lasate prea sus , cu ceata aprinsa cand nu e cazul si tot asa .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
pai il face atent ii da 2-3 "flasuri" cu ceata si il potoleste, vezi sa nu fie prea aproape de spatele masinii tale ca poate iti da o pupa.
![]() ![]() |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
djasu82 |
![]()
|
si e bun de plata
![]() This post has been edited by djasu82: 14 Oct 2008, 18:57 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
vreau si eu bixenoane
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
Ce tare! Am luat de la selgros becuri albastre de 22 de lei si juri ca sunt cu xenon.. deci la ce sa punem xenon pe SLZ oricum am vazut si la far cu geam mat se vede naspa rau. Bafta
|
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Gabi Popescu @ 19 Nov 2008, 19:32) Ce tare! Am luat de la selgros becuri albastre de 22 de lei si juri ca sunt cu xenon.. deci la ce sa punem xenon pe SLZ oricum am vazut si la far cu geam mat se vede naspa rau. Bafta sa o crezi tu ca se vad la fel cum se vad xenoanele ... am avut si becuri albastre, si ieftine si philips , si nici unele nu se compara cu xenonul |
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
djasu82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
si doresti un cadou ceva ? biggrin.gif cauta si tu ca sunt destule fime care vand ...
bai stelistu" lu" peste....eu nu vreau cadouri,credeam ca-mi recomandati o sursa demna de incredere....halal raspuns. pacat ,ca pareai ,,baiat". ![]() ![]() This post has been edited by B-33 -SAC: 19 Nov 2008, 21:34 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Gabi Popescu @ 19 Nov 2008, 19:32) Ce tare! Am luat de la selgros becuri albastre de 22 de lei si juri ca sunt cu xenon.. deci la ce sa punem xenon pe SLZ oricum am vazut si la far cu geam mat se vede naspa rau. Bafta Ce tare ! mia bine-ti pastrai parerea cu Xenoanele alea , ca din cauza alor tine se vad chinezariile prin targuri . Voi aveti o conceptie gresita despre Xenon , prima fiind ca e albastru ! QUOTE(B-33 -SAC @ 19 Nov 2008, 21:33) si doresti un cadou ceva ? biggrin.gif cauta si tu ca sunt destule fime care vand ... bai stelistu" lu" peste....eu nu vreau cadouri,credeam ca-mi recomandati o sursa demna de incredere....halal raspuns. pacat ,ca pareai ,,baiat". ![]() ![]() SAC - te pot ajuta pt xenoane . Da-mi un mesaj pe privat si discutam ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
SAC - te pot ajuta pt xenoane . Da-mi un mesaj pe privat si discutam !
la ce pret si in cat timp? le si montezi? |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Banu1974 |
![]()
|
am pus si xenoanele...nu mai sunt interesat.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar farurile cu lupa le aveti ? Sau puneti xenonul asa...de spart la ochi ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(B-33 -SAC @ 20 Nov 2008, 18:57) SAC - te pot ajuta pt xenoane . Da-mi un mesaj pe privat si discutam ! la ce pret si in cat timp? le si montezi? Eu spun ... hai sa vb pe privat ... sa nu facem off-topicuri si warn-uri ... si tu ... batman , batman ! QUOTE(B-33 -SAC @ 26 Nov 2008, 23:00) Felicitari ! QUOTE(Kruger @ 26 Nov 2008, 23:25) Dar tu ce masina ai si cam ce cauti pe aici ? Ai vre-o nelamurire cu privire la Solenza ? Dar tu ai lupa ? Ce dioptrie ? Dar Xenon din ala jmecher care te sparge la ... ochi ? QUOTE(AR-18-MOS @ 27 Nov 2008, 13:54) ![]() Mie inca nu-mi vine sa cred ca mai sunt unii care compara "Xenonu' la kil" , mai precis lampile Halogen vopsite cu kiturile de Xenon , care indiferent pe unde sunt facute , sunt cu totul alta treaba . Si da , sunt fan Philips Power2Night si Extreme Power , dar unii nu au auzit nici de astea . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Va salut baieti, n-am mai dat de ceva timp pe forum, rusine mie, dar busy si alte interese ce sa-i face. In alta ordine de idei, nu va mai certati ce dumnezeu. Eu zic asa lasati lumea sa face ce doreste cu masina sa, daca e de proasta calitate se va deteriora si autorul va remedia singur situatia, aka se va convinge ca nu-i treaba. Poate asa ii mai trece timpul omului, poate gaseste o pasiune in ceea ce face (ii place sa mestereasca la masina ca si mie de altfel
![]() Ok si acum on topic, vreau sa va intreb daca va place asa ceva la o DACIE! Stiu ca e mai indicat asa pt a pune un xenon dar va intreb daca va place? Va intreb de logan pt ca e cea mai apropiata dacie pt care se poate modifica farul! Extrapolati la Solenza! This post has been edited by mark``: 28 Nov 2008, 11:03 Attached thumbnail(s) 23112008113.jpg ( Size: 195.35k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
din pacate pt frigidere exista far cu lupa si stopuri clare.
cu 10 milioane le iei pe toate 4 , am vazut in targ acum 1 luna , cred ca si acuma mai sunt. pt solnitze nu se fabrica din pacate. |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(mark`` @ 28 Nov 2008, 11:02) Ok si acum on topic, vreau sa va intreb daca va place asa ceva la o DACIE! Stiu ca e mai indicat asa pt a pune un xenon dar va intreb daca va place? Va intreb de logan pt ca e cea mai apropiata dacie pt care se poate modifica farul! Extrapolati la Solenza! 1. am vazut mai multe LGN cu astfel de farusi si cu halogen si cu Xenon . La Halogen batea NUMAI pe o portiune de 5-7 metri inainte ca doua conuri proiectate pe sosea , adica la LGN stock se vede MULT mai bine si corect lumina . La Xenon batea peste tot , adica te deranja la ochi si la 3 metri in fata lui si in lateral si peste tot , astfel incat eu NU cred ca este vorga despre un sistem cu lupa corect montat sau corect fabricat , care are acea limita unde trebuie sa se opreasca lumina . Poate altii au altfel de lupe la faruri , dar deomcadata un astfel de far , daca s-ar vedea asa , NU l-as schimba nici gratis la a mea . LGN - e interesant , dar prea multe plastice adaugate ... As fi renuntat la acea priza de pe capota , care nici aerodinamica nu e , nici cu o fiabilitate mai mare decat o priza pe lateral nu este ... Daca ar studia putina aerodinamica probabil ca ar plange ca a pierdut mult din viteza maxima cu acea ciuperca pe capota . QUOTE(B-33 -SAC @ 28 Nov 2008, 14:29) 1. stopuri se pot face la comanda , chiar cu leduri , dar costul de productie este prea mare si chiar nu se merita . Daca vrei sa faci ceva la stopuri , baga in ele becuri cu leduri . Gandeste-te ca la o troznituri CASCO NU acopera astfel de imbunatatiri . 2. farurile de SLZ nu pot fi clare ca cele de LGN pt ca oglinda NU a fsot proiectata sa poata dispersa corect doar ea , fara acele briz-briz-uri de pe sticla farului . Daca acum pe Xenon as pune si sticla clara la SLZ clar ca nu ar mai bate corect . Mai mult de un Xenon de 35 w reglat corect la 4300 - 5000 K nu aveti nevoie ! SAC - pentru kiturile de Xenon am mai vb si pe alt topic , ai spus ca ti-ai pus deja , iti spusesem atunci sa vb pe privat , nu ai facut-o , probabil ca si pe bursa daca te uitai tot puteam vb mai multe , dar aici in nici un caz nu am sa o fac . BAFTA ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
SAC - pentru kiturile de Xenon am mai vb si pe alt topic , ai spus ca ti-ai pus deja , iti spusesem atunci sa vb pe privat , nu ai facut-o , probabil ca si pe bursa daca te uitai tot puteam vb mai multe , dar aici in nici un caz nu am sa o fac . BAFTA !
[/quote] Cu tine nu puneam nici gratis.... am citit cam tot ce ai scris tu.contradictie totala. Parca tu erai dusmanul xenoanelor pe solenza...te-ai ,,sucit"?si poze cu xenoanele mele: This post has been edited by B-33 -SAC: 29 Nov 2008, 11:49 Attached thumbnail(s) DSC05861.JPG ( Size: 40.94k ) Number of downloads: 300 DSC05863.JPG ( Size: 41.47k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Cele mai tari sunt becurile alea de pe grila. Reisăr wannabe.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Nov 2008, 14:42 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
te poti ca...ca in gustul meu? :mrgreen:eu num-am luat de frigiderul tau....
This post has been edited by B-33 -SAC: 29 Nov 2008, 16:46 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Zi ceva de frigideru' meu ... Daca ai de ce te lega ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Banu1974 |
![]()
|
Nu ma iau mai....nu ma mai iau de nimeni....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 28 Nov 2008, 00:15) Dar tu ce masina ai si cam ce cauti pe aici ? Ai vre-o nelamurire cu privire la Solenza ? Dar tu ai lupa ? Ce dioptrie ? Dar Xenon din ala jmecher care te sparge la ... ochi ? Dupa atitudinea pe care o ai, avatar si cunostintele profunde, esti prea peizan ca sa iti raspund. Vino tu cu xenoanele tale fara lupa (care daca esti cunoscator sunt reglementate prin lege si in EU si SUA) in spatele meu, si s-ar putea sa regreti. In privinta masinii mele, nu e treaba ta. Sunt mai daciot decat tine, pentru ca din cauza celor ca tine ne facem de cacao, si toti spun pe strada "Uite-l si pe taranu' asta" |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
inamicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
am si eu o intrebare legat de faruri..am vazut foarte multe loganuri care la far am o fasie ca sa zic asa cu leduri albastre sau diferite culori ceea ce as vrea s astiu e daca pe solenza se pot pune asa ceva si cam cat costa asa ceva sincer rec ca nu ma pricep deloc la asta
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Conform legislatiei, o instalatie xenon nu poate fi omologata daca nu are autoreglaj si spalator de faruri. Cum nu poate fi omologata, este ilegala. In cel mai bun caz ar putea fi omologate TUV sau/si E11, dar cum aceste doua omologari din urma nu sunt recunoscute de organele abilitate din Romania, in speta RAR (registrul auto roman), se considera ca fiind ilegale orice instalatii neomologate rar.
Daca un astfel de sistem de iluminare nu face parte din dotarea "din fabrica" a unui autovehicul, atunci el trebuie omologat dupa montarea sa (daca se citeste codul rutier, se va vedea ca se retine talonul autovehicului in cazul existentei modificarilor neomologate la sistemul de iluminare). Cum aceasta omologare nu poate fi realizata, datorita motivelor de mai sus, ramane sa circuli "la noroc", politia putand salta talonul. Omologarea echipamentului e una, si montarea sa pe un autovehicul care nu indeplineste conditiile necesare, e cu totul altceva. Daca ar fi puse pe o masina care are deja spalator de faruri si auto-leveling, nu ar incalca nici o lege. Dar situatia de fata e cu totul alta, si o stiti foarte bine. Iata mai jos un extras din codul rutier. QUOTE Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: 10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate; |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:28 |