Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
trf |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu se unesc cele doua fire. "Rosu - plus permanent" se foloseste pentru memorare (etc,...) si trebuie sa aiba tensine pe el tot timpul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
Salutare la toata lumea. Primul post - prima intrebare.
Am 5.000.000 de investit intr-un CD/MP3 player. Ce ma sfatuiti sa aleg intre: 1. Clarion DB358RPM (4.500.000 la Metro) http://www.clarionworld.co.uk/stock/db358rmp.asp 2. Pioneer DEH-3700MP (5.000.000 la Flanco/Altex) http://www.pioneer-eur.com/eur/product_det...onomy_id=25-121 Thanks This post has been edited by Hann: 1 Oct 2005, 00:58 |
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
sal...
si-a montat cineva boxe in portierele din spate? am la playerul meu si un amplificator cu 4 iesiri asa ca voi pune doua in portbagaj si ma gandeam sa pun 2 boxe in portierele din spate.....pozele ar fi excelente tks |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
@ Hann, la banii astia deja incepi sa gasesti mp3 playere care sa aiba amplificatorul cu MOSFET. cel din link-ul dat de drakool21 are asa ceva. si la Metro era un KeenWood cu asa ceva. eu in locul tau m-as uita la asta, se simte diferenta dintre amplificatoarele clasice si cele mosfet.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Hann |
![]()
|
Multumesc de sfaturii. Aveti mare dreptate...am omis sa ma uit la tipul amplificatorului. Pioneer-ul 4700 pare o afacere mult mai buna asa ca am sa merg pe el. Difuzoarele le pastrez pe cele din dotarea masinii deocamdata.
This post has been edited by Hann: 2 Oct 2005, 01:07 |
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
Hann |
![]()
|
Revin cu o alta intrebare. Aveti careva idee unde gasesc telecomanda cu infrarosii Pioneer (vezi link-ul de mai jos)? Mi se pare bestiala mai ales ca te scuteste de trasul firelor pt comanda pe volan.
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_det...xonomy_id=25-38 |
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi la Sun Electronics pe Banu Manta, sunt distribuitori oficiali Pioneer in Romania...ei trebuie sa aiba...
|
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am comandat 1 pereche DLS 225 (13 cm 50 W rms) si 1 pereche DLS 960 (ovale 80 W rms) de pe be-loud.ro
Azi sau maine trebuie sa imi ajunga. A mai montat cineva tipul asta de dif? Cele de fata am inteles ca potrivesc perfect, cu cele din spate e mai greu. Eventual daca a mai pus cineva tipul asta de ovale pe spate il rog sa puna o poza din portbagaj ca sa vad cum arata decuparea. Sper sa nu ma taxeze astia de la Dacia la capitolul garantie tabla. Eu as prefera sa nu fac nici o decupare insa nu stiu daca e posibil sa le montez fara a decupa. Mersi |
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
da si tu un search ca s-a mai vorbit in alta parte despre difuzoare ovale pe spate si montarea lor...(la tine e posibila doar oblic)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Trebuie sa citesti topicul de la pag. 5 in colo sunt si poze.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Citisi tot da nu vazu-i poze cu boaxele din portbagaj.
Pareri despre DLS destul de putine, nu am citit despre nici unul dintre voi care si-a pus asa ceva si a revenit cu impresii. Voi mai naviga. Oricum invitatia ramane valabila Multam |
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
in seara asta mi-am montat si eu un subwoofer Sal de 300w cu membrana de kevlar si o statie tot Sal care are 1x220 si cand i-am dat drumu nu l-a maxim a inceput sa imi vibreze toata tabla de pe masina. se poate sa mi se intample ceva la masina sau pot izola cumva portbagaju.
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
V-am intrebat si eu pe pagina precedenta de un Sonny. Chiar nu ma ajuta nimeni?
![]() Sau asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Player/SONY/CDX-R6550/ ? Ce stie in plus fata de R3350, ca eu nu ma pricep ![]() This post has been edited by gonty: 8 Oct 2005, 05:46 |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
drakool21 |
![]()
|
QUOTE V-am intrebat si eu pe pagina precedenta de un Sonny. Chiar nu ma ajuta nimeni? hai man ca te ajut eu...sper ![]() in primul rand, la banii astia, uita frate de Sony! Pioneer si Alpine iti zic ceva? ia vezi aici: Pioneer DEH 5700 MP - pret Pioneer DEH 5700 MP - caracteristici Alpine CDA-9847R |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
astea parca-s firme cu traditie mai buna in audio decat Sony. care dupa parerea mea sunt bunii in televizoare si camere video.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
de mentionat ca Alpine-urile din gama low-end/low-price, gen Alpine CDA-9847R, 9827, au un amplificator rusinos.. pe toate pe care le-am auzit, nu se putea trece de jumatate din volum fara distorsiuni puternice..
insa si gama noua de la pioneer au niste preturi dubios de mici. comparativ: DEH-5600MP (modelul vechi) = ~10 - 11 mil lei DEH-5700MP (modelul nou) = ~6 - 7 mil lei ca diferente vizibile ar fi mai putine facilitati in modelul nou si un afisaj ceva mai sarac |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
de DEH-4700MP cam ce parere va dati? ca trebuie sa-mi muzicesc si io masina si incerc sa ma incadrez in 5 mil sau un pic peste.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
eu am din iarna pe masina un pioneer deh 4700 si sunt super multumit de el.eu zic ca este o alegere buna
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
Drops |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
QUOTE astea parca-s firme cu traditie mai buna in audio decat Sony. care dupa parerea mea sunt bunii in televizoare si camere video Hai frate sa fim seriosi ce dreq.Sony e mult mai jmekera decat Alpine si Pioneer din toate punctele de vedere,Hi-Fi mai ales.Aaaaa ,faptul ca este mai scumpa ,da,dar nu foarte scumpa.Nu zice nimeni ca Alpine si Pioneer nu sunt firme tari ,dar totusi nu mai tari ca Sony cum spui tu.Si apropos dak te duceai la SIAB acum 2 ani vedeai clar care e mai tare ; si dak te uitai la documentarele de la TV ,vedeai ca Sony concureaza cu JBL care intr-adevar e FIRMA(in America).Anul asta nu am ajuns inca la SIAB dar cu sigurantza o sa ajung ,sper sa te duci si tu sa vezi...... |
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Cred ca te inseli. Sony e firma buna la nivel de consumer in schimb Alpine, Pioneer au traditie in produse high-end. Notorietatea nu vine neintemeiata. Si, in plus, comparatiile se fac in functie de fidelitate nu in functie de jmekerie.
This post has been edited by Ghost: 8 Oct 2005, 17:49 |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE Hai frate sa fim seriosi ce dreq.Sony e mult mai jmekera decat Alpine si Pioneer din toate punctele de vedere,Hi-Fi mai ales.Aaaaa ,faptul ca este mai scumpa ,da,dar nu foarte scumpa.Nu zice nimeni ca Alpine si Pioneer nu sunt firme tari ,dar totusi nu mai tari ca Sony cum spui tu 1 - Din punct de vedere a sunetului, Sony nu se urca la nivelul Alpine, Pioneer, Clarion. 2 - Sony nu este mai scumpa, eventual la noi unele comercianti le vinde mai scump! 3 - Sony in domeniul auto Hi-Fi este slab! Nici macar la volum nu este intre primii producatori de auto hi-fi, despre fiabilitate mai bine nu vorbim, care aste destul de slaba. |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
drakool21 |
![]()
|
@Drops, man, fara suparare, dar daca nu te pricepi, nu te baga...
argumente de genul "Sony e mult mai jmekera decat Alpine si Pionner" poate tin la pustani de clasa a 9-a, dar pe aici nu prea cred... @-Scorpio-, DEH 4700MP e cel mai bun player existent la banii astia din cate am observat eu...am ascultat cam tot ce se poate in acelasi pret si per total nu s-a ridicat nici unul la nivelul lui... |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(FLORO @ 5 Oct 2005, 22:24) Citisi tot da nu vazu-i poze cu boaxele din portbagaj. Pareri despre DLS destul de putine, nu am citit despre nici unul dintre voi care si-a pus asa ceva si a revenit cu impresii. Voi mai naviga. Oricum invitatia ramane valabila Multam Am pus aici cateva poze facute ieri in portbagaj ![]() ![]() http://img151.imageshack.us/img151/7863/bo...lspate018ps.jpg http://img151.imageshack.us/img151/5453/bo...lspate028yv.jpg http://img151.imageshack.us/img151/3391/bo...lspate038oo.jpg http://img151.imageshack.us/img151/9845/bo...lspate041mq.jpg Attached thumbnail(s) boxe_JBL_spate_01.jpg ( Size: 485.3k ) Number of downloads: 217 boxe_JBL_spate_02.jpg ( Size: 457.48k ) Number of downloads: 195 boxe_JBL_spate_03.jpg ( Size: 447.11k ) Number of downloads: 197 boxe_JBL_spate_04.jpg ( Size: 462.18k ) Number of downloads: 182 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
saru'mana pt fotografiile din portbagaj. am si eu niste lighenase si eram curios cum o sa le pun pe Loganul care vine.
forta fie cu tine, fiule! |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(-Scorpio- @ 9 Oct 2005, 10:42) saru'mana pt fotografiile din portbagaj. am si eu niste lighenase si eram curios cum o sa le pun pe Loganul care vine. forta fie cu tine, fiule! Ma bucur ca pozele se pot vedea destul de bine. Boxele sunt prinse doar in cate 3 suruburi, insa nu am probleme. Cu mine e doar Schfortza (Schwatz from Spaceballs ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
QUOTE(jkno @ 9 Oct 2005, 11:24) Ma bucur ca pozele se pot vedea destul de bine. Boxele sunt prinse doar in cate 3 suruburi, insa nu am probleme. pozele sunt laser frate! n-ai castiga un concurs foto cu ele ![]() eu totusi am sa mai studiez problema. sa vad daca nu pot pune deasupra spatiului ala o scandura groasa de vreo 50mm, taiata finut, dupa forma locasului, astfel incat difuzoarele sa stea mai sus si numai magnetii sa treaca prin gaura originala. sa nu mai fiu nevoit sa tai din tabla. la faza asta am sa fiu mai avantajat de faptul ca eu am comandat ambiance si am sa am mai putin de decupat sin scndura. pe mijloc n-am sa am centura. scandura la urma o finisez si ii trag un spray cu o culoare asortata si poate reusesc sa fiu mai putin invaziv. daca fac asa pun si io poze. later edit: pune-i data HP-ului aluia 612, el crede ca-i 1-01-2001 ![]() This post has been edited by -Scorpio-: 9 Oct 2005, 11:56 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
jkno |
![]()
|
QUOTE(-Scorpio- @ 9 Oct 2005, 11:47) Ai mare avantaj in ceea ce priveste montarea boxelor daca nu exista centura din mijloc. Ti le montezi singur? off topic: HP-ul ala e un aparat caruia nu ma mai deranjez sa-i pun data de fiecare data cand ii incarc acumulatorii. Vreau sa-l schimb cu un Canon PowerShot S2 IS in curand. |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Drops |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
Bine ai dreptate (fiecare cu parerile lui,yo asa zic.Asta e dak ma insel).Dar inainte de a te contrazice cu cineva fi sigur ca stii sa vb corect==>> QUOTE eventual la noi unele comercianti le vinde mai scump! |
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:17 |