Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
![]() ![]() ![]() |
Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 9 May 2007, 17:47) Baietii destepti fac cadou pipitelor respectivele masini, dar le iau in leasing. Daca se zbarcesc fetele (indiferent cum) le iau masinile inapoi, ca nu scrie nicaieri ca ele ar fi proprietare. QUOTE(bulan @ 11 May 2007, 18:20) Si eu nu inteleg!Cele care au de la v12 in sus de ce nu le cumpara cu banii jos si le iau in leasing daca tot sunt asa de smechere? Adica am explicat mai sus. |
--------------------
.
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
corect
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci am un 520 si un passat, dar cu fata tot cu 1310 Ies
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Adrianno: da chiar asa parlit esti de n-ai bani de motorina la Passat?
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 12 May 2007, 08:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Treaba e simpla domnilor: fetele respective au pus si ele mana pe o maimuta care a facut niste bani , el stie cum , si acum trebuie sa ii cheltuieasca pana nu vine fiscul (patronii stiu de ce
![]() Nu am nimic cu ele , insa mult mai dragute si mai de treaba mi se par cele tinerele cu Clio III , Golfulet sau alte masini din clasa asta. Majoritatea siliconatelor care se dau jos din ML-ul lui iubitu' mesteca guma in scarba se se duca gustul ... dragostei de dimineta. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
o bucata Opel vectra, si o femeie, blocheaza parcarea la un vecin , ca de nu putea sa traga putin mai departe sau chiar in parcare, asa a ocupat cum ar veni 2 locuri de parcare, vine vecinul o cauta,o gaseste si ii ia fix 5 minute sa dea cu spatele masina cam 5 metrii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
frate...foarte tare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
CriSTI68 |
![]()
|
tu esti dea noastra esti exceptie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
@LoganDeViteza: sa nu faci vreo interpretare, avand 24 de ani poti sa ma lamuresti cum ai reusit sa-ti iei "Dacia Logan 2007 1.6MPI" (masina din semnatura)? Nu fac nici o aluzie sau afirmatie referitor la persoana ta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@LDV-faptul ca ai Logan nu inseamna ca esti ca esti catalogata automat cum ai descris tu mai sus. Loganul e totusi o masina accesibila, una peste alta. A, ca unii dintre noi inca mai stau cu berlina in curte, e altceva.
Dar cand vad o pustoaica conducand vreun Range Rover sau Q7 sau mai stiu eu ce, deja se ridica intrebari...de unde atata succes in afaceri la o varsta atat de frageda? ori respectiva domnisoara este viitorul Bill Gates, ori s-a nascut in familia in care trebuie...ori... Ma rog, cat timp nu intra in harbul meu, nu-i o problema. Cand o sa ies sifonat dintr-un astfel de incident, o sa incep si eu sa bodoganesc. This post has been edited by ATM: 1 Jun 2007, 06:52 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Acum vreo 2 zile mergeam urcam dealul pe faleza in Galati si in fata aveam un matiz condus de o blonda ce mergea de-aiurea pe banda 2. Obisnuit ca flash-urile sa nu mai aiba nici un efect, m-am bagat sa depasesc pe banda 1. Fix cand eram in dreptul ei s-a trezit sa traga de volan dreapta, de a trebuit sa urc cu 2 roti pe bordura (noroc ca e bordura mica in zona aia).
Acu, daca stau bine sa ma gandesc, mai bine nu ma feream, ca nu-mi strica ceva tablarie noua pe masina, si o mai aveam cu cine sa stau la palavre la tamponari. ![]() Nu-s afurisit? |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
blonda ca blonda, dat tu ar trebui sa stii ca nu se depaseste prin dreapta , asa ca nu esti cu nimic mai breaz decat ea.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poate ma depasea ea pe mine
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci erati amandoi vinovati, tu-i schimbai tabla ei, si ea tie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mie chiar nu-mi parea rau. Deh, avantajul harbului. Si nici nu-mi stricam CASCO.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(wo_name @ 1 Jun 2007, 01:55) @LoganDeViteza: sa nu faci vreo interpretare, avand 24 de ani poti sa ma lamuresti cum ai reusit sa-ti iei "Dacia Logan 2007 1.6MPI" (masina din semnatura)? Nu fac nici o aluzie sau afirmatie referitor la persoana ta. sefu...am muncit ca draku sa ma ieie....adica vreau sa spun ca muncesc de la 19 ani...si am studiat in paralel...si cu un gram inteligenta...si munca...cat cuprinde...mi-am luat un logan....(la ora 16:00 nu ma intorceam acasa sa vad stirile si sa stau in fotoliu...cum fac multi dintre detinatorii de dacia...apoi nu sunt casatorita, nu am obligatii si locuiesc cu parintii...si asta e un ajutor!!!...) ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ziceai ca nu esti din bucuresti ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
masinuta in jur de 9000 euro/5 ani => 150euro/luna, merge.
Fara obligatii, cu parintii, mai plateste un baiat un suc, un film, e ok. dar la o masinuta de vreo 30.000 euro sa zicem ca tot in 5 ani => 500euro/luna, unde mai pui ca la o asemenea masina trebuie si tinuta, nu merge in blugi si tricou, trebe' haine de firma. si unde mai pui ca fatucile astea se plimba mai toata ziua(lucreaza in schimbu' 3). deci ... de aici concluziile. nu inteleg de ce te-ai simtit bagata in grupul acelor fatuci |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
1.venitul meu pe luna este mai mare de 150 de euro;
2.nu imi plateste nimeni nici un suc , nici un film...imi permit sa imi platesc singura tot; 3.imi place si pot sa ma imbrac bine(nu gen monica columbeanu...dar...cat de cat); 4.intr-adevar...m-au ajutat si parintii...; 5.sunt femei care castiga pe luna mai mult decat un barbat(eu castig mai bine decat tata, apropos...azi e ziua lui...face 49 ani.); 5.BRAVO LA ELE!!!!(alea care au valoare sa "lucreze schimbul trei"); 6.neputinta noastra de a face la fel, de "a lucra schimbul trei"(in cazul asta ne iubim loganul , matizul, sau ce ne permitem fiecare); 7.nu suntem nimeni...sa le judecam....!!!!! ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 1 Jun 2007, 15:18 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, dobanda o plateste baiatu' cu sucu'
![]() @LoganDeViteza: Sa-ti traiasca tatal! La multi ani! This post has been edited by costeniuc: 1 Jun 2007, 14:29 |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe DN1 cum vii dinspre Academie (in dreptul Sellgros) din 2 benzi se fac 3. Si una din astea cu un A6 de fite dupa banda 2 se incadreaza tot pe 2 (si-a tinut banda, mama ei de fitoasa). In spatele ei unu cu o ragalie de Cielo (deh omu' n-a putut mai mult din salariu) nu a avut rabdare sa apara si a3a banda si se baga baietu' in depasire, numai ca a uitat de panourile de atentionare din stanga lui si a dat vreo 3 jos pana si-a dat el seama. In momentul urmator ca un adevarat conducator auto (ca sa nu le darame si pe celelalte 2 care mai erau in picioare) trage dreapta de volan si sterge bara fata a fitoasei cu portiera dreapta spate a bunaciunei lui de masina luata pe munca cinstita. Saracu' om asa mila mi-a fost de el incat i-am dat dreptate cand s-a dat jos la fitoasa aia s-o ia la bataie (ce dreaq, nu putea sa se opreasca si ea pana trecea el?). Norocul ei ca avea usile incuiate pe interior si n-a putut sa puna mana pe ea da' tot i-a altoit vreo 2 picioare in portiera. Pacat de el ca l-au prins niste soferi de pe Axitour (care vazusera faza si netrebnicii tot cu fitoasa tineau) si l-au dat pe mana unei masini de politie care venea dinspre Bucuresti.
Mi-a fost si mila de el cand l-au luat aia la intrebari, sper ca a scapat doar cu permisul suspendat ![]() |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar nu inteleg de ce e vina ei. Ce daca ala are cielo acuma gata e nevinovat ca are masina luata pe munca cinstita ????? (il cunosteai pe respectivu sa stii cum a luat masina). Mai mult chiar sustii atitudinea marlaneasca a idiotului de lovi masina unui alt participant la trafic. Nu inteleg de ce ii iei apararea pentru ca a fost idiot si nu a mai asteptat 2 secunde sa se bage pe banda a 3-a. A presupun ca daca aia avea o amarata de dacie 1310 din '88 atunci era vina ingamfatului cu cielo.
This post has been edited by SerbanS: 3 Jun 2007, 09:06 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(wo_name @ 1 Jun 2007, 14:12) unde mai pui ca la o asemenea masina trebuie si tinuta, nu merge in blugi si tricou, trebe' haine de firma. si unde mai pui ca fatucile astea se plimba mai toata ziua(lucreaza in schimbu' 3). nu inteleg de ce te-ai simtit bagata in grupul acelor fatuci Hai mai si tu vrei sa zici ca tigani din masinile de 30000 E + au maieu de firma si papuci luati de la nike ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 3 Jun 2007, 09:42 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
argoane, nici laurentiu83 nu s-a priceput sa explice si nici tu n-ai inteles. Manevra pe care o facea el nu se putea numi depasire. Spun asta cu atat mai mult cu cat mai si cunosc zona respectiva. Tipa este 100% vinovata. Acolo se trece dintr-o banda pe sens in doua benzi. Si mai este si o curba periculoasa acolo. Da, exact in curba se "lateste" soseaua !!! Tipa probabil ca si-a adus aminte ca merge cam incet si este cam departe de bordura si a tras brusc de volan. In locul ala trebuie sa mai tragi cu ochiu si-n retrovizoare. In mod normal, acolo se tine banda 1, adica se merge cat mai spre dreapta.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
"Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!"
Unul dintre animalele preferate ale femeilor este BOUL. Așa că, dacă el (proastă specie, de altfel) plătește tot, de ce femeia (specia inteligentă) să nu profite? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:21 |