DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

HARYS
post 26 Jul 2007, 14:57
Post #571

Membru incepator

Group: Members

ca sa depuneti dosarul,nu trebuia sa aveti la el inclus fisa de apt de ex psihologic?

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
altec_lansing
post 26 Jul 2007, 15:28
Post #572

Membru incepator

From: Galati

@car rox, pe ce post candidezi? Daca nu-s prea indiscret tongue.gif .
Oricum cand am sa duc dosarul poate gasesc pe cineva pe acolo mai priceput care poate sa ma lamureasca in privinta sportului pentru operativi/neoperativi si in ce fel se face nota finala( tinandu-se cont de sport sau nu).

26 Jul 2007, 15:31:
QUOTE(HARYS @ 26 Jul 2007, 14:57)
ca sa depuneti dosarul,nu trebuia sa aveti la el inclus fisa de apt de ex psihologic?
*

Nu cere la dosar testul psihologic. Doar il dai in cadrul lor, daca ai luat dosarul merge mai departe la finalisti, daca nu te duci frumusel sa il iei sa-l pastrezi ca amintire.

This post has been edited by altec_lansing: 26 Jul 2007, 15:31

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
+
Braveheart
post 26 Jul 2007, 15:35
Post #573

Membru autentic

From: BT

mare bulibaseala oameni buni cu nota asta finala, si pun pariu ca daca merge cineva la poarta si intreaba, o dau si portarii din bara in bara..@angel, @fire, daca cititi , poate ca voi sunteti mai documentati sad.gif in fine, daca afla cineva o chestie clara, poate posteaza si aici..
Sacses la toti ! biggrin.gif

L.E. Am intrebat si pe forumul celalalt si se pare ca intradevar va fi vb de o medie aritmetica..life sucks big time..!

This post has been edited by Braveheart: 26 Jul 2007, 15:51

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
car rox
post 26 Jul 2007, 16:05
Post #574

QUOTE(altec_lansing @ 26 Jul 2007, 17:58)
@car rox, pe ce post candidezi? Daca nu-s prea indiscret  tongue.gif .
Oricum cand am sa duc dosarul poate gasesc pe cineva pe acolo mai priceput care poate sa ma lamureasca in privinta sportului pentru operativi/neoperativi si in ce fel se face nota finala( tinandu-se cont de sport sau nu).
*

Candidez pe cele 2 posturi de la resurse umane. Nu cred ca vom gasi pe cineva sa ne lamureasca in privinta sportului. Toata lumea o tine una si buna ca dam aceleasi probe cu conducatorii auto. Daca le pui hotararea in fata, nu mai spun nimic. Cred ca totul a fost facut in graba. Oricum, pt locurile de la mru, nu au fost afisate cerintele. In ziua de inscriere mi-au zis ca-mi trebuie atestat de inspector resurse umane. L-am avut. La o saptamana mi-au cerut si de operator calculator. L-am avut si p-asta (sic). Sper ca maine cand merg cu dosarul sa nu-mi mai ceara ceva.

--------------------
logan logan 2005
+
Braveheart
post 26 Jul 2007, 16:15
Post #575

Membru autentic

QUOTE(car rox @ 26 Jul 2007, 16:05)
Candidez pe cele 2 posturi de la resurse umane. Nu cred ca vom gasi pe cineva sa ne lamureasca in privinta sportului. Toata lumea o tine una si buna ca dam aceleasi probe cu conducatorii auto. Daca le pui hotararea in fata, nu mai spun nimic. Cred ca totul a fost facut in graba. Oricum, pt locurile de la mru, nu au fost afisate cerintele. In ziua de inscriere mi-au zis ca-mi trebuie atestat de inspector resurse umane. L-am avut. La o saptamana mi-au cerut si de operator calculator. L-am avut si p-asta (sic). Sper ca maine cand merg cu dosarul sa nu-mi mai ceara ceva.
*

nu vreau sa fiu rau, dar faptul ca nu ti-au spus de prima data ce hartii ai nevoie ca sa cantindezi zice urmatoarele: ori sunt incompenenti, ori acele posturi sunt scoase dar de fapt sunt cam ocupate wink.gif Multa bafta.

--------------------
+
car rox
post 26 Jul 2007, 17:02
Post #576

QUOTE(Braveheart @ 26 Jul 2007, 18:45)
nu vreau sa fiu rau, dar faptul ca nu ti-au spus de prima data ce hartii ai nevoie ca sa cantindezi zice urmatoarele: ori sunt incompenenti, ori acele posturi sunt scoase dar de fapt sunt cam ocupate wink.gif Multa bafta.
*

Crezi ca nu sunt constienta? Oricum in Galati sunt tot felul de zvonuri, dar totdeauna am gandit ca daca e sa fie locul meu, al meu va fi. Hai sa-ti spun o chestie cat se poate de reala. Acum 2 ani am dat concurs pt un loc tot la o unitate bugetara. Am tocit legislatia de o visam si noaptea si am facut de maxim la scris. Am fost singura cu aceasta nota. Ca si acum, despre postul respectiv se zvonea ca e dat. Oricum, acum o luna de zile imi povesteste unul din sefi ce situatie ilara a fost. Cica vreo 3 neveste ale unora din institutie s-au retras, sigure fiind ca postul e al celeilalte. radmasa.gif

--------------------
logan logan 2005
+
Braveheart
post 26 Jul 2007, 17:21
Post #577

Membru autentic

icon_mrgreen.gif radmasa.gif cred ca ai dreptate. multa bafta.. that's the spirit excl.gif

--------------------
+
car rox
post 26 Jul 2007, 17:39
Post #578

Bafta tuturor! Cred ca avem nevoie si de noroc. Poate voi deveni colega in Galati cu @altec_lansing.

Am inteles ca si tu stai destul de prost cu probele sportive. Eu reusesc sa fac 40 de abdomene in mai putin de 2 minute, dar la viteza sunt dezastru, iar la rezistenta, Dumnezeu cu mila dupa ce am facut o intindere musculara de toata frumusetea incercand sa scot un timp mai bun la viteza. Sper ca saptamana viitoare sa merg sa ma antrenez pt barna. Sotul meu a vorbit cu cineva pt asta. @Altec vrei sa mergi si tu?

--------------------
logan logan 2005
+
Braveheart
post 26 Jul 2007, 17:44
Post #579

Membru autentic

ca e naspa la sport e putin zis..sa zicem ca nu scot 40 de abdo in 2 min, si nici tp-ul de rezistenta, nici cel de viteza.Ma feresc ca dracu de tamaie de vreo intindere si sper la vreo minune pana pe 8..asta in cazul in care trec de psiho.. smile.gif

--------------------
+
rue
post 26 Jul 2007, 18:16
Post #580

Membru autentic

From: Internet

intrebari:
1) cu ce va preparati pentru sport? vitamine, alifii?
2) cineva care s-a mai ocupat si cu altceva fara a avea un loc de munca la firma X ce drac scrie in CV la ocupatii anterioare PERTINENTE? (mic trafic la tara vecina si prietena, comert cu masini, sofer de microbuz fara aiba contractul de munca depus de firma la camera de munca, doar asa de sezon..)?
cum se face? se lasa gol sau trebuie spus ceva acolo?

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
Sony
post 26 Jul 2007, 18:41
Post #581

Membru autentic

From: Ban Land

Da' cu noxele cum stati?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
car rox
post 26 Jul 2007, 18:53
Post #582

QUOTE(Braveheart @ 26 Jul 2007, 20:14)
ca e naspa la sport e putin zis..sa zicem ca nu scot 40 de abdo in 2 min, si nici tp-ul de rezistenta, nici cel de viteza.Ma feresc ca dracu de tamaie de vreo intindere si sper la vreo minune pana pe 8..asta in cazul in care trec de psiho.. smile.gif
*

Imagineaza-ti ca eu nu ma pot lasa de fumat 111.gif , dar am reusit sa scot la rezistenta un 5'30''. Nashpa! Cu abdomenele mi se pare simplu. Nu lasa capul sa atinga solul. Sprijina-l permanent cu bratele si vei vedea ca fortezi mai mult muschii spatelui. Eu fac vreo 26 in 1'. Trebuie sa dai impresia ca faci rapid unul dupa altul si nu ai timp sa atingi solul cu capul. E un pont pe care mi l-a vandut cineva. Coatele le aduc in fata, dar am inteles ca nu se tine cont nici de cum tii genunchii, nici cum tii coatele. Important e sa ai mainile la ceafa. La viteza trebuie sa ai muschi foarte puternici la pulpe, ceea ce eu poate o sa fac in vreun an de antrenament. La 55 de kg poate ar trebui sa zbor pe pista la rezistenta, dar dupa 200m gafai ca un urs. Cu vointa reusesc sa termin mia. Pt barna e clar ca trebuie sa fac putin antrenament, pt ca la 10cm latime nu vad cum o sa scot timpul de 9'' fara sa cad si sa mai alerg si 20m (10 inainte, 10 dupa ce cobor radmasa.gif ). Nici nu stiu cum vom urca pe barna din fuga. Are vreun punct de sprijin pt picioare sau trebuie sa folosim muschii bratelor pt a ne urca? Daca e nevoie de brate, atunci ar trebui sa trec si pe flotari wacko.gif .
Testul psiho il vei lua sigur. Nu mi se pare ca ai fi "inapt".

--------------------
logan logan 2005
+
Sony
post 26 Jul 2007, 20:33
Post #583

Membru autentic

QUOTE(car rox @ 26 Jul 2007, 19:53)
Imagineaza-ti ca eu nu ma pot lasa de fumat 111.gif
*

Inseamna ca stai rau cu noxele. unsure.gif

--------------------
+
altec_lansing
post 26 Jul 2007, 21:20
Post #584

Membru incepator

@car rox, eu stau rau numai la viteza. Am scos zilele astea 8.2 care e dezastruos( desi la neoperativi ma incadrez).Poate nu am abordat eu corect alergarea. In fine...mai insist La rezistenta am scos 4:30 si la abdomene cam 40-45( oricum ma incadrez).Cand abdominalii incep sa oboseasca si eu ma ajut de muschii spatelui naughty.gif, fentez sistemul . Eu stiu ca barna are 20 de cm nu 10 si este lunga de 8 m( asta am auzit-o de la un pompier de pe acolo de la igsu). Daca ai loc unde sa mergi pentru barna si ma iei si pe mine smile.gif , merg( daca nu-i nici o problema). Lasa-mi nr. tau pe PM cand te hotarasti si vorbim.

--------------------
+
Sony
post 26 Jul 2007, 21:22
Post #585

Membru autentic

Bre, barna nu are cum sa atinga 20 de cm nici cand se dilata.

--------------------
+
altec_lansing
post 26 Jul 2007, 21:25
Post #586

Membru incepator

QUOTE(rue @ 26 Jul 2007, 18:16)
intrebari:
1) cu ce va preparati pentru sport? vitamine, alifii?
2) cineva care s-a mai ocupat si cu altceva fara a avea un loc de munca la firma X ce drac scrie in CV la ocupatii anterioare PERTINENTE? (mic trafic la tara vecina si prietena, comert cu masini, sofer de microbuz fara aiba contractul de munca depus de firma la camera de munca, doar asa de sezon..)?
cum se face? se lasa gol sau trebuie spus ceva acolo?
*

Eu iau de vreo luna lecitina si niste vitamine cumparate de maicamea( multiminerale sau ceva de genu). Sincer nu simt nimic "pe sistem turbo" da in fine...pe prospect zice numai de bine. La alifii nimic deocamdata desi m-au durut un pic gleznele. La faza cu ocupatii anterioare eu nu am scris nimic biggrin.gif , voi vedea daca e bine sau nu cand depun dosarul.

26 Jul 2007, 21:27:
QUOTE(Sony @ 26 Jul 2007, 21:22)
Bre, barna nu are cum sa atinga 20 de cm nici cand se dilata.
*

Eu spun ce am auzit( cand trageam cu urechea la o discutie). Nu e neaparat sa fie asa. Mi s-a parut si mie destul de mult da oricum...vom vedea. Poate ne lamuresc @Fire sau @angel mai exact in privinta asta.

This post has been edited by altec_lansing: 26 Jul 2007, 21:27

--------------------
+
coornel_bc
post 26 Jul 2007, 22:19
Post #587

1. barna nu este ca cea de gimnastica este mai lata , parca are 20 sau 25 de cm.
2. cand te urci pe ea , are un fel de scara ,sau mai bine zis un fel de podet, ca sa te poti urca din alergare. De fapt pe barna te urci din alergare cu doua B-uri (furtune) in mana, si cu masca de gaze pe figura . Asta faceam in armata de cateva ori pe saptamana . Ma mir ca nu le-a bubuit mintea sa bage proba cu barna asa.
oricum probele sportive puse de ei si mai ales baremele sunt o aberatie, nu se face diferentiere de sex de varsta. Exista un ordin al ministrului in care sunt trecute baremele la sport dupe varsta si sex, dar la ei vad ca nu conteaza ca ai 19 sau 39 de ani trebuie sa scoti acelasi barem

--------------------
opel astra 2007
+
car rox
post 27 Jul 2007, 05:17
Post #588

QUOTE(coornel_bc @ 27 Jul 2007, 00:49)
oricum probele sportive puse de ei  si mai ales baremele sunt o aberatie, nu se face diferentiere de sex de varsta. Exista un ordin al ministrului in care sunt trecute baremele la sport dupe varsta si sex, dar la ei vad ca nu conteaza ca ai 19 sau 39 de ani trebuie sa scoti acelasi barem
*

Stiu si eu de acel ordin. Cand am intrebat de ce nu se tine cont de el, mi s-a raspuns ca este valabil pt angajati. Adica, eu trebuie sa alerg acu' 1000m in 4'20'', iar la cateva zile, daca iau examenul, voi avea de alergat 800m in 5', conform ordinului intrebare.gif ? Nu mi-au raspuns. Oricum, anexa 2 nu contine bareme pt neoperativi. Chestia cu conducatorii este o gaselnita fara justificare in acea hotarare.
Nu se fac diferente de sex pe motiv ca in armata nu se fac discriminari bla bla bla.gif . Ce mai conteaza ca mama natura (nu cea de la PRO TV) a facut diferente?

--------------------
logan logan 2005
+
coornel_bc
post 27 Jul 2007, 06:07
Post #589

QUOTE(car rox @ 27 Jul 2007, 05:17)
Stiu si eu de acel ordin. Cand am intrebat de ce nu se tine cont de el, mi s-a raspuns ca este valabil pt angajati. Adica, eu trebuie sa alerg acu' 1000m in 4'20'', iar la cateva zile, daca iau examenul, voi avea de alergat 800m in 5', conform ordinului  intrebare.gif ? Nu mi-au raspuns. Oricum, anexa 2 nu contine bareme pt neoperativi. Chestia cu conducatorii este o gaselnita fara justificare in acea hotarare.
Nu se fac diferente de sex pe motiv ca in armata nu se fac discriminari  bla bla bla.gif . Ce mai conteaza ca mama natura (nu cea de la PRO TV) a facut diferente?
*

Atunci de ce la admiterea in invatamantul militar (Academii Militare, Scoli de Subofiteri) baremele sportive sunt diferntiate pe sexe. Si acolo probele se daupe baza unui ordin.
Ce treaba au soferii cu barna si alergatul 1000 de metrii nu stiu, eu n-am vazut sofer cat am facut armata la ei sa alerge 1000 de metri pina la masina.

--------------------
opel astra 2007
+
altec_lansing
post 27 Jul 2007, 08:36
Post #590

Membru incepator

Ca mi-am amintit. La frontiera anul trecut s-a facut diferenta la varsta si bareme sportive. De la 20-30 de ani, de la 30-40 sau chiar mai multe imparteli...din 5 in 5 ani..nu mai stiu exact.Ceea ce stiu sigur este ca se tinea cont de varsta si sex. Oricum la cei 23 de anisori ai mei m-as incadra in prima categorie orice ar fi....totusi...puteau sa scrie asa de sanchi pe varste and shit.
@car rox, daca te duci astazi cu dosarul si afli ceva de sport nu ezita sa ne spui. Eu nu stiu sigur daca voi ajunge astazi sa-l depun.

--------------------
+
Sony
post 27 Jul 2007, 08:40
Post #591

Membru autentic

De ce sa se tina cont de sex? Stati chiar asa de bine cu sexul? unsure.gif

--------------------
+
cipriandrc
post 27 Jul 2007, 08:43
Post #592

Membru incepator

FRATILOR NU VA GRABITI CU DEPUSUL DOSARELOR PANA NU PRIMITI REZULTATUL LA TESTUL PSIHOLOGIC!
SPUN ASTA CA NU CUMVA SA VA USURATI DE VRE O 300-400 RON!

--------------------
dacia logan 1.4 1.4 2007/preference - GLY
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
+
altec_lansing
post 27 Jul 2007, 08:52
Post #593

Membru incepator

Ca idee, pentru ce 300-400 de ron?

27 Jul 2007, 08:54:
Ca inca o idee eu sunt programat pe 02.08 la psihologic. Asta inseamna ca cel mai devreme pe 03.08 mi se va afisa rezultatul. Ca o mica concidenta 03.08 este ultima zi de depunere a dosarelor.....sa zicem ca mai intarzie afisarea la psihologic....etc.

27 Jul 2007, 09:08:
QUOTE(Sony @ 27 Jul 2007, 08:40)
De ce sa se tina cont de sex? Stati chiar asa de bine cu sexul? unsure.gif
*

Binisor biggrin.gif , am scos zilele astea un 4:30.

Stai creca am gresit.....trebuia timp cat mai mare....ufff iar tre sa mai incerc coolspeak.gif

This post has been edited by altec_lansing: 27 Jul 2007, 09:08

--------------------
+
Braveheart
post 27 Jul 2007, 09:51
Post #594

Membru autentic

la rezistenta nici nu am facut mia pana acu..tigarile le-am lasat de aproape 3 saptamani iar berea abia de vreo 2 zile..de abdo ma re-apuc abia de azi..ce mai..
F.F. importanta baieti sa gasiti barna aia si sa exersati pe ea pana nu mai puteti. eu am descoperit-o aseara, fix acolo unde va fi si examu, si vreau sa va spun ca e o mare diferenta cand urci pe ea pt prima data sau cand urci a mia oara..: scartie, se balangane, ingusta, etc.
Trebuie sa faceti rost de ea sa va puteti programa pasii, cum o abordati, cum terminati etc. Nu e imposibil de luat dar trebuie exersat. Sacses !

P.S. Trebuie platit ceva cand iti depui dosarul ?sad.gif Eu am dat psiho printre primii..inca de luni de la ora 07.00 iar rezultatele sunt abia pe 6..concluziile le trageti voi..
P.P.S. si mie mi se pare o aberatie sa fie sportul in nota finala, tocmai pt ca nu poti face contestatie, nu se filmeaza nimic..deci esti la mjila lor..si mi s-ar parea absolut de bun simt sa fie o departajare a timpilor in fct de varsta si sex, dar deh..ca la noi la nimeni..in fine, tre sa jucam dupa regulile lor !

This post has been edited by Braveheart: 27 Jul 2007, 09:56

--------------------
+
car rox
post 27 Jul 2007, 10:54
Post #595

Azi am fost si am depus dosarul. Atentie! Am fost nevoita sa ma intorc acasa sa-mi refac cererea, pt ca am scris pe ea data de azi si trebuia sa scriu data la care am facut-o pe prima, adica cea din perioada 9.07-20.07.
La depunere am dat peste un tip binevoitor (si eu sunt simpatica, deh tongue.gif ) si mi-a explicat ce e cu barna. Cica e lata de vreo 20cm si are la capete cate un plan inclinat prevazut cu opritoare (un fel de stinghii postate transversal). Alergi cei 10m, urci in fuga pe planul inclinat, alergi cei aproape 20m ai barnei, apoi cobori pe urmatorul plan inclinat si tragi tare ultimii 10m ca sa te incadrezi in timp. Mie mi se pare nashpa.
Proba cu subsolul nu stia sa-mi spuna daca se va tine in locul unde fac ei instructie sau nu. Oricum, daca se va tine acolo, va fi putin mai complicat, pt ca e destul de lat si trebuie sa cauti orbecaind cu mainile intinse in laterale cele 4 obiecte.
Culmea e ca nici ei nu-si explica de ce nu se tine cont macar de sex, daca nu si de varsta. Si lor li se par probele super grele pt fete.

Si acum, ce e mai important!
NOTA FINALA ESTE MEDIA INTRE SPORT SI SCRIS excl.gif

Puteti sa-mi spuneti cum reusesc un 10 la sport? Fusta mini nu cred ca are efect biggrin.gif

--------------------
logan logan 2005
+
altec_lansing
post 27 Jul 2007, 11:21
Post #596

Membru incepator

QUOTE(car rox @ 27 Jul 2007, 10:54)

Si acum, ce e mai important!
NOTA FINALA ESTE MEDIA INTRE SPORT SI SCRIS  excl.gif

Puteti sa-mi spuneti cum reusesc un 10 la sport? Fusta mini nu cred ca are efect biggrin.gif
*

Ne-ai nenorocit....pai cum naiba.... Nu mi se pare corect sa se puna sportul la nota finala. M-am desumflat de tot... sad.gif .
@car rox...ai intrebat cumva si de operativi/ neoperativi...bareme...daca se iau cele de la soferi?

--------------------
+
HARYS
post 27 Jul 2007, 12:31
Post #597

Membru incepator

nu inteleg ce e cu cererea de inscriere,mai trebuie una pe langa aia care a fost depusa pana pe data de 20?

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
car rox
post 27 Jul 2007, 12:48
Post #598

QUOTE(altec_lansing @ 27 Jul 2007, 13:51)
Ne-ai nenorocit....pai cum naiba.... Nu mi se pare corect sa se puna sportul la nota finala. M-am desumflat de tot... sad.gif .
@car rox...ai intrebat cumva si de operativi/ neoperativi...bareme...daca se iau cele de la soferi?
*

Ramane cum s-a stabilit. Probele vor fi cele de la soferi.
Tu te-ai dezumflat? Cu 4.30 la rezistenta si 8.2 la viteza?! Eu ar trebui sa-mi iau gandul de la concurs!

--------------------
logan logan 2005
+
angel_from_fire
post 27 Jul 2007, 13:34
Post #599

QUOTE(car rox @ 27 Jul 2007, 10:54)
Cica e lata de vreo 20cm si are la capete cate un plan inclinat prevazut cu opritoare (un fel de stinghii postate transversal). Alergi cei 10m, urci in fuga pe planul inclinat, alergi cei aproape 20m ai barnei, apoi cobori pe urmatorul plan inclinat si tragi tare ultimii 10m ca sa te incadrezi in timp. Mie mi se pare nashpa.
Proba cu subsolul nu stia sa-mi spuna daca se va tine in locul unde fac ei instructie sau nu. Oricum, daca se va tine acolo, va fi putin mai complicat, pt ca e destul de lat si trebuie sa cauti orbecaind cu mainile intinse in laterale cele 4 obiecte.
Culmea e ca nici ei nu-si explica de ce nu se tine cont macar de sex, daca nu si de varsta. Si lor li se par probele super grele pt fete.

Barna este lata de 20 cm si are cca. 6 m lungime (nu mai bateti campii cu aiureli) o folosim destul de des la concursurile profesionale ! Tehnica urcari pe barna este simpla, dupa alergarea celor 10 m, potriviti pasi in alergare astfel incat primul picior sa il plasati la baza "planului" inclinat de la capatul barnei, iar urmatorul la jumatate (nu faceti "bataie" prea puternica pt. ca riscati dezechilibrarea) astfel rezultand urcarea din doi pasi, ATENTIE la coborare nu veti putea sa coborati in viteza, va veti dezechilibra in mod cert, ideal este sa plasati piciorul pe la jumatatea "planului" inclinat pt. coborare si sa aterizati din saritura, ATENTIE caderea de pe barna de echilibru si nereluarea trecerii peste aceasta de catre concurent duce in mod automat la eliminare.
Proba subsolului....va panicati aiurea SUNTETI VIITORI POMPIERI nu conteaza ca esti operativ sau nu, trebuie sa aveti habar ce inseamna sa fi pompier militar, nu este nimeni batut in cuie neoperativ sau operativ, esti repartizat acolo unde este nevoie de servicii profesioniste de urgenta, de aceea ai ales sa imbraci aceasta haina, ar fi interesant ca salarizarea sa se faca in functie de sex mad.gif si efortul depus pt. salvarea vietilor ! smile.gif La jandarmi anul trecut au angajat si personal contractual (mecanici intretinere, femei de serviciu, frizeri etc.) si una din cerintele posturilor era ca personalul sa cunoasca la nivel mediu o limba straina, asa ca nu va mai stresati atat intrebandu-va la ce va foloseste toate aceste cerinte si probe , o data si o data vi se va comunica ! tongue.gif

Pt. cei care doresc dupa incadrare sa fie repartizati ca SCAFANDRI AUTONOMI cerintele sunt urmatoarele :
- varsta maxima 35 ani (se ia in considerare si optiunea personalului deja incadrat)
- inot pe o distanta de 400 m in aproximativ 12 minute
- "calcarea" apei timp de aproximativ 20 minute
- parcurgerea distantei de 15 m in apnee (cu respiratia oprita)

This post has been edited by angel_from_fire: 27 Jul 2007, 14:00

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
altec_lansing
post 27 Jul 2007, 13:36
Post #600

Membru incepator

Pai eu vreau note mari si la sport....mie sa nu ma traga in jos. Dar poate ma va ridica...cine stie...
Initial ma gandeam ca vine unu care ia 10 pe linie la sport si 5 la testul scris si nu prea e corect. Mi-am amintit ca pentru a trece de testul scris trebuie sa iei minim 7, deci m-am mai linistit.

--------------------
+
59 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 12:25
Forum Renault