Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
IC3 |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|||
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
tot nu mi-ati zis si mie cum e cu cererea aia
![]() depinde cum o sa fie afara ca daca e canicula o cam incurcam totzi.eu am zile cand scot 3.50,dar si cand scot 4.10. dar totusi nu ma plang. Mi-e cam tarseala de caldura !!!!!!!!!! |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
dar gura va merge mai tare odata cu varsta... lasa ca stiu eu.
si apoi mai ajungeti si soacre!!! gulmeam si eu. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
pt rezistenta respirati in sistemul inspirati de 2 ori p nas expirati de 2 ori gura!nu incurcati acestea si o sa vedeti ca totul va merge bine!succes
|
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
car rox |
![]()
|
QUOTE(rue @ 27 Jul 2007, 18:04) dar gura va merge mai tare odata cu varsta... lasa ca stiu eu. si apoi mai ajungeti si soacre!!! gulmeam si eu. Mai mult de matusa nu sunt pt moment. Sa dea Domnu' sa ajung soacra. Oricum, cand e vorba de o nedreptate, fac mia de metri in cateva secunde. Tipul la care am depus azi dosarul mi-a zis ceva de genul ca probele nu fac diferente pe varsta si sex pt ca anul trecut igsu a fost dat in judecata si acu' se razbuna. Eu nu-i inteleg. Daca anul trecut au pierdut, anul acesta cu cea hotarare in 2 peri ce cred ca se va intampla? Nu suntem toti de la coada vacii sa nu intelegem ce scrie si ca pt neoperativi nu exista, de fapt, specificatii. Si mai e si cel ordin al ministrului de care nu tine cont nimeni. |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
stie cineva,sau are cineva vreun model de test grila cum s-a dat anul trecut la incadrare?sau are cineva vreo idee cum s-a desfasurat proba scrisa?
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
chiar,rezistenta 1000m se da pe canicula?sau se fixeaza cumva mai pe intuneric?
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
Tocmai am venit de la stadion . Am alergat 1km in 3'47''73 , asta tocmai dupa ce am mancat cateva farfurii cu orez cu lapte ( pt ca nu m am putut abtine) si fumez zilnic.Dupa ce am alergat, am mers in curtea liceului si am dat si viteza , asta asa sa vad cam cum stau cu broba. CATASTROFAL .Am scos 7''2 la 50m .Cred ca reusesc sa scot sub 7'' .Oricum viteza se da inainte de rezistenta .!Deci se pare ca la sport nu am adversari.La proba de barna...vreau sa va spun ca am dansat breack-dance cativa ani .La liceu printre multe alte chestii puteam sa fac si cateva ture la calul cu manere.Nu cred ca as avea probleme vreodata la gimnastica .Iar la ssubsolul ala ..banuiesc ca sunt multi incompetenti care o sa l ia .Nu cred ca o sa mi-o ia inainte.Eu concurez pe 18 locuri de servanti si protectie civila .sunt cam 300 care dau pe acestea si majoritatea sunt de la mine din oras .Oficial nu m as fii dus sa ma antrenez avand in vedere ca este un examen in care am concurenti de 80 de kg cu burta . Problema este ca CINE VA AJUNGE LA TESTUL SCRIS , VOR FII OAMENI CU PILE. La psihologic nu ai cum sa te verifici dupa un barem , deci ei fac legea dupa bunul plac al psihologilor mituiti. Psihologicul se poate aranja.Doar nu suntuteti atat de naivi incat sa credeti ca cei 70% care au picat in bucuresti sunt inapti !?Ce sa spun !!!
![]() |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(kery23k @ 27 Jul 2007, 21:15) Nelamurirea mea este de ce te mai agiti? Conform logicii tale daca tu ai pile vei ajunge la testul scris alaturi de ceilalti pilosi, deci vei fi admis. Daca nu ai pile atunci nu ajungi la testul scris si pierzi timpul de pomana! Cred ca stii daca ai pile sau nu. ![]() Inca o data fizionomia te tradeaza! ![]() This post has been edited by Sony: 27 Jul 2007, 20:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vroia sa-i sperie pe ceilalati ca sa aiba si el loc
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
El nu vrea nimic, doar se lauda! Vorba bancului.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai oameni buni cine a scris aceasta ineptie cu picatul a 70% din concurenti la psihologic in Bucuresti ?? Voi va dati seama ce ar fi insemnat ? Am fi fost unici in analele psihologiei ! Au picat pe fiecare din seriile care au sustinut examenul psihologic in medie cam 5-6 concurenti, un total aproximativ de 50 concurenti la 600-700 cati au sustinut examenul pana ieri ! Ce face zvonistica asta....a si stati linistiti cu "pilele" in capitala sunt foarte putini cei care vor intra pe astfel de misculatii, in comisiile de examinare vor fi inclusi si ofiteri din cadrul vestitei UM 0215 (baieti cu ochii albastri), iar in sali vor fi aproximativ 15 supraveghetori (in speta viitori maistri militari) acestia vor fi verificati in permanenta, de catre prim adjunctul inspectorului sef colonel Dumitru TUDORICA si daca si acesta este un corupt...deja vb. de S.F.-uri. In provincie problema este intradevar grava, nu avem prea mult personal disponibil pt. a supraveghea corectitudinea desfasurari examenelor, sa speram ca nu au uitat asa repede masurile drastice care sau luat in cadrul anumitor inspectorate !
|
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
coornel_bc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 July 07 ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 27 Jul 2007, 21:28) Mai oameni buni cine a scris aceasta ineptie cu picatul a 70% din concurenti la psihologic in Bucuresti ?? Voi va dati seama ce ar fi insemnat ? Am fi fost unici in analele psihologiei ! Au picat pe fiecare din seriile care au sustinut examenul psihologic in medie cam 5-6 concurenti, un total aproximativ de 50 concurenti la 600-700 cati au sustinut examenul pana ieri ! Ce face zvonistica asta....a si stati linistiti cu "pilele" in capitala sunt foarte putini cei care vor intra pe astfel de misculatii, in comisiile de examinare vor fi inclusi si ofiteri din cadrul vestitei UM 0215 (baieti cu ochii albastri), iar in sali vor fi aproximativ 15 supraveghetori (in speta viitori maistri militari) acestia vor fi verificati in permanenta, de catre prim adjunctul inspectorului sef colonel Dumitru TUDORICA si daca si acesta este un corupt...deja vb. de S.F.-uri. In provincie problema este intradevar grava, nu avem prea mult personal disponibil pt. a supraveghea corectitudinea desfasurari examenelor, sa speram ca nu au uitat asa repede masurile drastice care sau luat in cadrul anumitor inspectorate ! 1. care UM 0215 poate UM 0962 ( DGIPI) , daca esti militar ar trebui sa stii asta . 2. Ce te faci cu cei care vin cu pile mari din IGSU sau chiar de la DIGIPI. |
--------------------
opel
astra
2007
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
kery23k are dreptate dintr-un anumit punct de vedere...psihologicul chiar se poate aranja...stiu caz concret dar nu intru in detalii. Si eu voi sustine tot marti psihologicul...deja sunt "antrenat" ca sa zic asa...
angel_from_fire....bine ca ai lamurit problema cu picatul in proportie de 70% ca suna a ineptie din start. Cred ca ar sfida psihologia in ansamblul ei cu un asemenea procent de picati...hai sa fim seriosi. Ca tot vorbea angel_from_fire de ceea ce se intampla in provincie...nici nu va inchipuiti pana unde merge coruptia...ori sunteti extraordinar de buni, ori aveti pile....altfel n-aveti sanse....asa ca ...keep your eyes open! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
Sony , ce trebuie sa stii este ca nu am pile ci sper ca mai exista vre-un loc necumparat.Nu sunt multi care ar da 3 4 mii de euro, si de asta ma gandesc sa incerc . Nu am de unde sa stiu sigur numarul celor care le au aranjat , dar sper sa nu fie absolut toate.Aaa si apropo nu a fost cu intentia de a ma lauda ceea ce am scris mai sus.Abea mai respiram .Nu mai aveam puterea sa te menajez oarecum ! Si am scris si parerea mea apropo de cei care incearca sa scoata timpii cu alifii si masaje sau...ma rog.Mi ar placea sa mi se faca masaj
![]() |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(coornel_bc @ 27 Jul 2007, 22:02) 1. care UM 0215 poate UM 0962 ( DGIPI) , daca esti militar ar trebui sa stii asta . 2. Ce te faci cu cei care vin cu pile mari din IGSU sau chiar de la DIGIPI. Stiu foarte bine "rebotezarea", dar majoritatea o stiu sub numele care ia adus "faima" ! QUOTE(kery23k) Multi se plang cum ca la inscriere au fost intrebati de atestate si tot felul de porcarii .Va spun eu ca se actioneaza prin dezinformare fara nici un fel de jena .Am vazut cu ochii mei .E deajuns.Iarasi , cand ceri o informatie despre locurile operativ , secretariat logistica ... cele care sunt putine in general, dintr un anumit oras ti se spune o prostie cum ca sunt doar 2 si defapt sunt 9 si te intreaba de atestate si alte vrajeli cand defapt nu iti trebuie decat liceu.Evident ca sunt pastrate pt altii ex . cunostinte ale unui comandand , directo adjunct .ASTA VA SPUN EU CE AM VAZUT .Si acum as vrea sa il intreb pe ANGEL : ESTE ASA SAU NU ?! Daca comandantul iti spune sa ai grija de vre o cunostinta de a lui si sa fie bine informata ce o sa faci ?! O SA II SPUI ADEVARUL !!! dar la restul le spui ca ... ''nu stim nimic '', nu am primit nici un document cum ca...'' Incep sa cred ca mizeria este mai mare ca pe timpul neocomunistilor (PSD).Si astea sunt ADMINISTRATIA SI REFORMA ! Nu exista padure fara uscaturi, sa speram ca se va face "curatenie" pana in primavara anului 2008 altfel....va fi vai de noi ! This post has been edited by angel_from_fire: 28 Jul 2007, 01:03 |
--------------------
BMW
320
|
|
car rox |
![]()
|
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(kery23k @ 28 Jul 2007, 00:27) Sony , ce trebuie sa stii este ca nu am pile ci sper ca mai exista vre-un loc necumparat.Nu sunt multi care ar da 3 4 mii de euro, si de asta ma gandesc sa incerc . Nu am de unde sa stiu sigur numarul celor care le au aranjat , dar sper sa nu fie absolut toate.Aaa si apropo nu a fost cu intentia de a ma lauda ceea ce am scris mai sus.Abea mai respiram .Nu mai aveam puterea sa te menajez oarecum ! Si am scris si parerea mea apropo de cei care incearca sa scoata timpii cu alifii si masaje sau...ma rog.Mi ar placea sa mi se faca masaj ![]() legat de ce ai spus mai sus, ca trebuie astestat...sa stii ca este adevarat.nu se incearca nici o dezinformare... pe posturile de logistica si centru operational se cere atestat operator calculator... cred ca dezinformarea candidatilor,pentru a se vinde anumite locuri ar fi ultima metoda la care s-ar ajunge. sunt metode mult mai eficiente ![]() p.s.:ce salar se ia la centru operational?mai mic ca la servanti? This post has been edited by ionut232: 28 Jul 2007, 14:34 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Normal ca ai salariul mai mic, lucrezi la program de 8 ore si stai in spatele unui birou, diferenta salariala comparativ cu un servant este cam de 200-250 ron !
|
--------------------
BMW
320
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
am trecut si io de psiho..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Sony |
![]()
|
Bafta mai departe!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Peste 500 au picat....
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(angel_from_fire @ 28 Jul 2007, 20:58) Normal ca ai salariul mai mic, lucrezi la program de 8 ore si stai in spatele unui birou, diferenta salariala comparativ cu un servant este cam de 200-250 ron ! cam naspa chestia asta...cum adica program de 8 ore?inclusiv sambata? pe undeva scria ca programul poate fi si de 24 de ore...banuiesc ca in functie de post... chiria se plateste?in cazul in care esti din alta localitate?sau naveta? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
VAD CA SE MAI INTARZIE PUTIN CU DATELE PT PROBA FIZICA DAR E BINEVENITA ACEASTA INTARZIERE PT CA NE PUTEM PREGATII MAI BINE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
ingrasi si tu porcul in ajun..oricum, nu e valabil in toata tara
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
yuss |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 07 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
car rox |
![]()
|
Azi am dat si eu psiho. In timpul stabilit pt fiecare test aproape am terminat toate foile cu intrebari. Bineinteles, intrebarile de personalitate nu sunt contra timp, dar nu te lasa o zi intreaga sa raspunzi. In jurul meu multe persoane nu ajungeau nici la jumatatea testelor, dar la final doar cateva persoane au fost oprite pt interviu. Din cate am inteles, acele persoane sunt cele care au avut probleme. Asa că, o concluzie ar fi ca cine nu e oprit pt interviu nu are probleme. Din setul de 75 de intrebari + probleme, am avut timp pt 69. O problema, recunosc, nu am stiut s-o rezolv, dar nici nu mi-am batut capul. Cica: "un magazin a comandat o anumita cant. de carne, in valoare de 4000 lei. A primit acea cant. de carne, dar de calitate superioara, la pretul de 5000 lei. Tinand cont ca pretul carnii superioare e cu 10 lei mai mult pe kilogram, cate kg de carne a comandat magazinul?" Raspunsul meu:
![]() Am vazut la testare tipe care au in jur de 80kg. Cum Dumnezeu or reusi 1000m in 4'30" si 41 de abdo? Cica s-ar putea ca fetele inscrise la specialitati sa fie programate separat, toate odata. Bafta tuturor in continuare. 30 Jul 2007, 17:29: Apropos, raspunsul era 100kg. Acum, acasa, am rezolvat problema, dar acolo nu am avut timp de ecuatii. 30 Jul 2007, 17:35: 4000=xy x=cant de carne 5000=x(y+10) y=pret 5/4=(x(y+10))/xy 1,25=1+10/y 0,25=10/y 0,25y=10 y=40 4000=40x x=100 This post has been edited by car rox: 30 Jul 2007, 15:05 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
yuss |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 07 ![]() |
Eu dau la soferi si am cumparat bibliografia
Legea nr 307 Legea nr 481 Legea nr 80 STIE CINEVA DACA ACEASTA TEMATICA E BUNA SAU MAI ESTE ESTE VREO LEGE ? VA MULTUMESC ANTICIPAT |
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Mai sunt OG21, Hotararea 1492 si 1490.
30 Jul 2007, 15:30: Nu mai cumpara nimic. Le iei de pe igsu.ro si le scoti la imprimanta. This post has been edited by altec_lansing: 30 Jul 2007, 15:30 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:49 |