DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

IC3
post 27 Jul 2007, 13:55
Post #601

Group: Members
From: Craiova

Scrie si in ordinul inspectorului general ca nota finala este media aritmetica dintre rezultatul la sport si rezultatul la testul scris. Mie chiar mi se pare normal sa conteze nota la sport. Fara suparare....am vazut ca va plangeti de timpii pe care ii aveti...ma refer la cei care trebuie sa scoata timpii conducatorilor auto....pai mi se pare super sa ai de scos 4'20" la rezistenta. Eu candidez la servanti si am 4'00" si reusesc sa scot 4'10", dar de stiu ca mananc iarba de pe terenul ala si tot o sa scot timpul. Antrenati-va ca la conducatori auto chiar nu sunt timpi grei.
Ce este intr-adevar aberant este faptul ca fetele au aceleasi bareme la sport....asta chiar nu este corect.

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HARYS
post 27 Jul 2007, 15:08
Post #602

Membru incepator

tot nu mi-ati zis si mie cum e cu cererea aia 256.gif
depinde cum o sa fie afara ca daca e canicula o cam incurcam totzi.eu am zile cand scot 3.50,dar si cand scot 4.10.
dar totusi nu ma plang.
Mi-e cam tarseala de caldura !!!!!!!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
car rox
post 27 Jul 2007, 15:19
Post #603

QUOTE(IC3 @ 27 Jul 2007, 16:25)

Ce este intr-adevar aberant este faptul ca fetele au aceleasi bareme la sport....asta chiar nu este corect.
*

Eu tocmai asta spun. Cand ai aproape 37 de ani ca femeie, crede-ma ca, in ciuda celor 55 kg, nu mai alergi ca la 20.

--------------------
logan logan 2005
+
rue
post 27 Jul 2007, 15:34
Post #604

Membru autentic

From: Internet

dar gura va merge mai tare odata cu varsta... lasa ca stiu eu.
si apoi mai ajungeti si soacre!!!

gulmeam si eu.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
cipriandrc
post 27 Jul 2007, 16:31
Post #605

Membru incepator

pt rezistenta respirati in sistemul inspirati de 2 ori p nas expirati de 2 ori gura!nu incurcati acestea si o sa vedeti ca totul va merge bine!succes

--------------------
dacia logan 1.4 1.4 2007/preference - GLY
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
+
car rox
post 27 Jul 2007, 16:36
Post #606

QUOTE(rue @ 27 Jul 2007, 18:04)
dar gura va merge mai tare odata cu varsta... lasa ca stiu eu.
si apoi mai ajungeti si soacre!!!
gulmeam si eu.
*

Mai mult de matusa nu sunt pt moment. Sa dea Domnu' sa ajung soacra. Oricum, cand e vorba de o nedreptate, fac mia de metri in cateva secunde. Tipul la care am depus azi dosarul mi-a zis ceva de genul ca probele nu fac diferente pe varsta si sex pt ca anul trecut igsu a fost dat in judecata si acu' se razbuna. Eu nu-i inteleg. Daca anul trecut au pierdut, anul acesta cu cea hotarare in 2 peri ce cred ca se va intampla? Nu suntem toti de la coada vacii sa nu intelegem ce scrie si ca pt neoperativi nu exista, de fapt, specificatii. Si mai e si cel ordin al ministrului de care nu tine cont nimeni.

--------------------
logan logan 2005
+
HARYS
post 27 Jul 2007, 17:51
Post #607

Membru incepator

stie cineva,sau are cineva vreun model de test grila cum s-a dat anul trecut la incadrare?sau are cineva vreo idee cum s-a desfasurat proba scrisa?

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
ionut232
post 27 Jul 2007, 19:36
Post #608

Membru autentic

chiar,rezistenta 1000m se da pe canicula?sau se fixeaza cumva mai pe intuneric?

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
kery23k
post 27 Jul 2007, 20:15
Post #609

Tocmai am venit de la stadion . Am alergat 1km in 3'47''73 , asta tocmai dupa ce am mancat cateva farfurii cu orez cu lapte ( pt ca nu m am putut abtine) si fumez zilnic.Dupa ce am alergat, am mers in curtea liceului si am dat si viteza , asta asa sa vad cam cum stau cu broba. CATASTROFAL .Am scos 7''2 la 50m .Cred ca reusesc sa scot sub 7'' .Oricum viteza se da inainte de rezistenta .!Deci se pare ca la sport nu am adversari.La proba de barna...vreau sa va spun ca am dansat breack-dance cativa ani .La liceu printre multe alte chestii puteam sa fac si cateva ture la calul cu manere.Nu cred ca as avea probleme vreodata la gimnastica .Iar la ssubsolul ala ..banuiesc ca sunt multi incompetenti care o sa l ia .Nu cred ca o sa mi-o ia inainte.Eu concurez pe 18 locuri de servanti si protectie civila .sunt cam 300 care dau pe acestea si majoritatea sunt de la mine din oras .Oficial nu m as fii dus sa ma antrenez avand in vedere ca este un examen in care am concurenti de 80 de kg cu burta . Problema este ca CINE VA AJUNGE LA TESTUL SCRIS , VOR FII OAMENI CU PILE. La psihologic nu ai cum sa te verifici dupa un barem , deci ei fac legea dupa bunul plac al psihologilor mituiti. Psihologicul se poate aranja.Doar nu suntuteti atat de naivi incat sa credeti ca cei 70% care au picat in bucuresti sunt inapti !?Ce sa spun !!! dry.gif . Marti ma duc sa dau si eu psihologicul .Poate am noroc sa trec de el ! Bafta la toti !

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
Sony
post 27 Jul 2007, 20:26
Post #610

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(kery23k @ 27 Jul 2007, 21:15)
Problema este ca CINE VA AJUNGE LA TESTUL SCRIS , VOR FII OAMENI CU PILE.
*

Nelamurirea mea este de ce te mai agiti? Conform logicii tale daca tu ai pile vei ajunge la testul scris alaturi de ceilalti pilosi, deci vei fi admis. Daca nu ai pile atunci nu ajungi la testul scris si pierzi timpul de pomana! Cred ca stii daca ai pile sau nu. radmasa.gif

Inca o data fizionomia te tradeaza! radmasa.gif

This post has been edited by Sony: 27 Jul 2007, 20:32

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
C@talin
post 27 Jul 2007, 20:38
Post #611

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Vroia sa-i sperie pe ceilalati ca sa aiba si el loc smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Sony
post 27 Jul 2007, 20:41
Post #612

Membru autentic

El nu vrea nimic, doar se lauda! Vorba bancului. laugh.gif

--------------------
+
angel_from_fire
post 27 Jul 2007, 21:28
Post #613

Mai oameni buni cine a scris aceasta ineptie cu picatul a 70% din concurenti la psihologic in Bucuresti ?? Voi va dati seama ce ar fi insemnat ? Am fi fost unici in analele psihologiei ! Au picat pe fiecare din seriile care au sustinut examenul psihologic in medie cam 5-6 concurenti, un total aproximativ de 50 concurenti la 600-700 cati au sustinut examenul pana ieri ! Ce face zvonistica asta....a si stati linistiti cu "pilele" in capitala sunt foarte putini cei care vor intra pe astfel de misculatii, in comisiile de examinare vor fi inclusi si ofiteri din cadrul vestitei UM 0215 (baieti cu ochii albastri), iar in sali vor fi aproximativ 15 supraveghetori (in speta viitori maistri militari) acestia vor fi verificati in permanenta, de catre prim adjunctul inspectorului sef colonel Dumitru TUDORICA si daca si acesta este un corupt...deja vb. de S.F.-uri. In provincie problema este intradevar grava, nu avem prea mult personal disponibil pt. a supraveghea corectitudinea desfasurari examenelor, sa speram ca nu au uitat asa repede masurile drastice care sau luat in cadrul anumitor inspectorate !

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
coornel_bc
post 27 Jul 2007, 22:02
Post #614

QUOTE(angel_from_fire @ 27 Jul 2007, 21:28)
Mai oameni buni cine a scris aceasta ineptie cu picatul a 70% din concurenti la psihologic in Bucuresti ?? Voi va dati seama ce ar fi insemnat ? Am fi fost unici in analele psihologiei ! Au picat pe fiecare din seriile care au sustinut examenul psihologic in medie  cam 5-6 concurenti, un total aproximativ de 50 concurenti la 600-700 cati au sustinut examenul pana ieri ! Ce face zvonistica asta....a si stati linistiti cu "pilele" in capitala sunt foarte putini cei care vor intra pe astfel de misculatii, in comisiile de examinare vor fi inclusi si ofiteri din cadrul vestitei UM 0215 (baieti cu ochii albastri), iar in sali vor fi aproximativ 15 supraveghetori (in speta viitori maistri militari) acestia vor fi verificati in permanenta, de catre prim adjunctul inspectorului sef colonel Dumitru TUDORICA si daca si acesta este un corupt...deja vb. de S.F.-uri. In provincie problema este intradevar grava, nu avem prea mult personal disponibil pt. a supraveghea corectitudinea desfasurari examenelor, sa speram ca nu au uitat asa repede masurile drastice care sau luat in cadrul anumitor inspectorate !
*

1. care UM 0215 poate UM 0962 ( DGIPI) , daca esti militar ar trebui sa stii asta .
2. Ce te faci cu cei care vin cu pile mari din IGSU sau chiar de la DIGIPI.

--------------------
opel astra 2007
+
IC3
post 27 Jul 2007, 22:18
Post #615

From: Craiova

kery23k are dreptate dintr-un anumit punct de vedere...psihologicul chiar se poate aranja...stiu caz concret dar nu intru in detalii. Si eu voi sustine tot marti psihologicul...deja sunt "antrenat" ca sa zic asa...
angel_from_fire....bine ca ai lamurit problema cu picatul in proportie de 70% ca suna a ineptie din start. Cred ca ar sfida psihologia in ansamblul ei cu un asemenea procent de picati...hai sa fim seriosi.
Ca tot vorbea angel_from_fire de ceea ce se intampla in provincie...nici nu va inchipuiti pana unde merge coruptia...ori sunteti extraordinar de buni, ori aveti pile....altfel n-aveti sanse....asa ca ...keep your eyes open!

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
kery23k
post 27 Jul 2007, 22:27
Post #616

Sony , ce trebuie sa stii este ca nu am pile ci sper ca mai exista vre-un loc necumparat.Nu sunt multi care ar da 3 4 mii de euro, si de asta ma gandesc sa incerc . Nu am de unde sa stiu sigur numarul celor care le au aranjat , dar sper sa nu fie absolut toate.Aaa si apropo nu a fost cu intentia de a ma lauda ceea ce am scris mai sus.Abea mai respiram .Nu mai aveam puterea sa te menajez oarecum ! Si am scris si parerea mea apropo de cei care incearca sa scoata timpii cu alifii si masaje sau...ma rog.Mi ar placea sa mi se faca masaj wink.gif de catre o fata binenteles !SI SA STII CA NU VORBESC DIN AUZITE despre ilegalitati. Fara sa vrau ma trezesc printre EI desi eu nu am nici o legatura stransa cu nimeni din sistemul asta poate din alte sisteme (jandarmi spre ex.).Nu sunt sigur ca voi intra in sistemul asta care se afla in subordinea ''unui Minister Blocat al Reformei Administrative''.Cand aud numele asta ma apuca rasul. Multi se plang cum ca la inscriere au fost intrebati de atestate si tot felul de porcarii .Va spun eu ca se actioneaza prin dezinformare fara nici un fel de jena .Am vazut cu ochii mei .E deajuns.Iarasi , cand ceri o informatie despre locurile operativ , secretariat logistica ... cele care sunt putine in general, dintr un anumit oras ti se spune o prostie cum ca sunt doar 2 si defapt sunt 9 si te intreaba de atestate si alte vrajeli cand defapt nu iti trebuie decat liceu.Evident ca sunt pastrate pt altii ex . cunostinte ale unui comandand , directo adjunct .ASTA VA SPUN EU CE AM VAZUT .Si acum as vrea sa il intreb pe ANGEL : ESTE ASA SAU NU ?! Daca comandantul iti spune sa ai grija de vre o cunostinta de a lui si sa fie bine informata ce o sa faci ?! O SA II SPUI ADEVARUL !!! dar la restul le spui ca ... ''nu stim nimic '', nu am primit nici un document cum ca...'' Incep sa cred ca mizeria este mai mare ca pe timpul neocomunistilor (PSD).Si astea sunt ADMINISTRATIA SI REFORMA !

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
angel_from_fire
post 28 Jul 2007, 00:32
Post #617

QUOTE(coornel_bc @ 27 Jul 2007, 22:02)
1. care UM 0215 poate UM 0962 ( DGIPI) , daca esti militar ar trebui sa stii asta .
2. Ce te faci cu cei care vin cu pile mari din IGSU sau chiar de la DIGIPI.
*

Stiu foarte bine "rebotezarea", dar majoritatea o stiu sub numele care ia adus "faima" !
QUOTE(kery23k)
Multi se plang cum ca la inscriere au fost intrebati de atestate si tot felul de porcarii .Va spun eu ca se actioneaza prin dezinformare fara nici un fel de jena .Am vazut cu ochii mei .E deajuns.Iarasi , cand ceri o informatie despre locurile operativ , secretariat logistica ... cele care sunt putine in general, dintr un anumit oras ti se spune o prostie cum ca sunt doar 2 si defapt sunt 9 si te intreaba de atestate si alte vrajeli cand defapt nu iti trebuie decat liceu.Evident ca sunt pastrate pt altii ex . cunostinte ale unui comandand , directo adjunct .ASTA VA SPUN EU CE AM VAZUT .Si acum as vrea sa il intreb pe ANGEL : ESTE ASA SAU NU ?! Daca comandantul iti spune sa ai grija de vre o cunostinta de a lui si sa fie bine informata ce o sa faci ?! O SA II SPUI ADEVARUL !!! dar la restul le spui ca ... ''nu stim nimic '', nu am primit nici un document cum ca...'' Incep sa cred ca mizeria este mai mare ca pe timpul neocomunistilor (PSD).Si astea sunt ADMINISTRATIA SI REFORMA !

Nu exista padure fara uscaturi, sa speram ca se va face "curatenie" pana in primavara anului 2008 altfel....va fi vai de noi !

This post has been edited by angel_from_fire: 28 Jul 2007, 01:03

--------------------
Audacia et Devotio
+
car rox
post 28 Jul 2007, 04:55
Post #618

QUOTE(angel_from_fire @ 28 Jul 2007, 03:02)
Nu exista padure fara uscaturi, sa speram ca se va face "curatenie" pana in primavara anului 2008 altfel....va fi vai de noi !
*

Noi speram sa fie "curat" acum, altfel...va fi vai de noi.

--------------------
logan logan 2005
+
ionut232
post 28 Jul 2007, 09:37
Post #619

Membru autentic

QUOTE(kery23k @ 28 Jul 2007, 00:27)
Sony , ce trebuie sa stii este ca nu am pile ci sper ca mai exista vre-un loc necumparat.Nu sunt multi care ar da 3 4 mii de euro, si de asta ma gandesc sa incerc . Nu am de unde sa stiu sigur numarul celor care le au aranjat , dar sper sa nu fie absolut toate.Aaa si apropo  nu a fost cu intentia de a ma lauda ceea ce am scris mai sus.Abea mai respiram .Nu mai aveam puterea sa te menajez oarecum ! Si am scris si parerea mea apropo de cei care incearca sa scoata timpii cu alifii si masaje sau...ma rog.Mi ar placea sa mi se faca masaj  wink.gif de catre o fata binenteles !SI SA STII CA NU VORBESC DIN AUZITE despre ilegalitati. Fara sa vrau ma trezesc printre EI desi eu nu am nici o legatura stransa cu nimeni din sistemul asta poate din alte sisteme (jandarmi spre ex.).Nu sunt sigur ca voi intra in sistemul asta care se afla in subordinea ''unui Minister Blocat al Reformei Administrative''.Cand aud numele asta ma apuca rasul. Multi se plang cum ca la inscriere au fost intrebati de atestate si tot felul de porcarii .Va spun eu ca se actioneaza prin dezinformare fara nici un fel de jena .Am vazut cu ochii mei .E deajuns.Iarasi , cand ceri o informatie despre locurile operativ , secretariat logistica ... cele care sunt putine in general, dintr un anumit oras ti se spune o prostie cum ca sunt doar 2 si defapt sunt 9  si te intreaba de atestate si alte vrajeli cand defapt nu iti trebuie decat liceu.Evident ca sunt pastrate pt altii ex . cunostinte ale unui comandand , directo adjunct .ASTA VA SPUN EU CE AM VAZUT .Si acum as vrea sa il intreb pe ANGEL : ESTE ASA SAU NU ?! Daca comandantul iti spune sa ai grija de vre o cunostinta de a lui si sa fie bine informata ce o sa faci ?! O SA II SPUI ADEVARUL !!! dar la restul le spui ca ... ''nu stim nimic '', nu am primit nici un document cum ca...''  Incep sa cred ca mizeria este mai mare ca pe timpul neocomunistilor (PSD).Si astea sunt  ADMINISTRATIA SI REFORMA !
*

legat de ce ai spus mai sus, ca trebuie astestat...sa stii ca este adevarat.nu se incearca nici o dezinformare...

pe posturile de logistica si centru operational se cere atestat operator calculator...

cred ca dezinformarea candidatilor,pentru a se vinde anumite locuri ar fi ultima metoda la care s-ar ajunge.
sunt metode mult mai eficiente biggrin.gif

p.s.:ce salar se ia la centru operational?mai mic ca la servanti?

This post has been edited by ionut232: 28 Jul 2007, 14:34

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
angel_from_fire
post 28 Jul 2007, 18:58
Post #620

Normal ca ai salariul mai mic, lucrezi la program de 8 ore si stai in spatele unui birou, diferenta salariala comparativ cu un servant este cam de 200-250 ron !

--------------------
Audacia et Devotio
+
Braveheart
post 28 Jul 2007, 20:26
Post #621

Membru autentic

From: BT

am trecut si io de psiho.. smile.gif la oradea au cazut peste 500 la psiho wink.gif.. au ramas in jur de 1200..sa speram ca e de bine. Zice cineva ca s-ar putea ca probele sa nu le dam toate in aceeasi zi.. ci in 2 zile..in fine,vom vedea..

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
Sony
post 28 Jul 2007, 20:39
Post #622

Membru autentic

Bafta mai departe! smile.gif

--------------------
+
altec_lansing
post 29 Jul 2007, 09:46
Post #623

Membru incepator

From: Galati

Peste 500 au picat.... ohmy.gif ?????. Multi tare....

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
+
ionut232
post 29 Jul 2007, 11:48
Post #624

Membru autentic

QUOTE(angel_from_fire @ 28 Jul 2007, 20:58)
Normal ca ai salariul mai mic, lucrezi la program de 8 ore si stai in spatele unui birou, diferenta salariala comparativ cu un servant este cam de 200-250 ron !
*

cam naspa chestia asta...cum adica program de 8 ore?inclusiv sambata?
pe undeva scria ca programul poate fi si de 24 de ore...banuiesc ca in functie de post...

chiria se plateste?in cazul in care esti din alta localitate?sau naveta?

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
cipriandrc
post 30 Jul 2007, 08:33
Post #625

Membru incepator

VAD CA SE MAI INTARZIE PUTIN CU DATELE PT PROBA FIZICA DAR E BINEVENITA ACEASTA INTARZIERE PT CA NE PUTEM PREGATII MAI BINE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/angajari/anunt.htm

--------------------
dacia logan 1.4 1.4 2007/preference - GLY
[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
+
Braveheart
post 30 Jul 2007, 14:34
Post #626

Membru autentic

From: BT

ingrasi si tu porcul in ajun..oricum, nu e valabil in toata tara

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
yuss
post 30 Jul 2007, 14:42
Post #627

182.gif eu sunt din caracal si am dat psihologicul pe data de 23 si am intrebat azi cand se afiseaza rezultatele si mi-au spus ca miercuri nu inteleg cum in alte judete sau afisat deja

--------------------
dacia supernova 2002 rapsodia rapsodia - OT-20-MNN
+
car rox
post 30 Jul 2007, 14:48
Post #628

Azi am dat si eu psiho. In timpul stabilit pt fiecare test aproape am terminat toate foile cu intrebari. Bineinteles, intrebarile de personalitate nu sunt contra timp, dar nu te lasa o zi intreaga sa raspunzi. In jurul meu multe persoane nu ajungeau nici la jumatatea testelor, dar la final doar cateva persoane au fost oprite pt interviu. Din cate am inteles, acele persoane sunt cele care au avut probleme. Asa că, o concluzie ar fi ca cine nu e oprit pt interviu nu are probleme. Din setul de 75 de intrebari + probleme, am avut timp pt 69. O problema, recunosc, nu am stiut s-o rezolv, dar nici nu mi-am batut capul. Cica: "un magazin a comandat o anumita cant. de carne, in valoare de 4000 lei. A primit acea cant. de carne, dar de calitate superioara, la pretul de 5000 lei. Tinand cont ca pretul carnii superioare e cu 10 lei mai mult pe kilogram, cate kg de carne a comandat magazinul?" Raspunsul meu: ohmy.gif De asemenea, am avut intrebarea cu cei 36 de pesti. Raspunsul era 6, pt ca Vasile a pescuit de 5 ori mai mult decat Ion, Adica x+5x=36.
Am vazut la testare tipe care au in jur de 80kg. Cum Dumnezeu or reusi 1000m in 4'30" si 41 de abdo? Cica s-ar putea ca fetele inscrise la specialitati sa fie programate separat, toate odata.
Bafta tuturor in continuare.

30 Jul 2007, 17:29:
Apropos, raspunsul era 100kg. Acum, acasa, am rezolvat problema, dar acolo nu am avut timp de ecuatii.

30 Jul 2007, 17:35:
4000=xy x=cant de carne
5000=x(y+10) y=pret

5/4=(x(y+10))/xy
1,25=1+10/y
0,25=10/y
0,25y=10
y=40
4000=40x
x=100

This post has been edited by car rox: 30 Jul 2007, 15:05

--------------------
logan logan 2005
+
yuss
post 30 Jul 2007, 15:14
Post #629

Eu dau la soferi si am cumparat bibliografia
Legea nr 307
Legea nr 481
Legea nr 80
STIE CINEVA DACA ACEASTA TEMATICA E BUNA SAU MAI ESTE ESTE VREO LEGE ? VA MULTUMESC ANTICIPAT

--------------------
dacia supernova 2002 rapsodia rapsodia - OT-20-MNN
+
altec_lansing
post 30 Jul 2007, 15:29
Post #630

Membru incepator

From: Galati

Mai sunt OG21, Hotararea 1492 si 1490.

30 Jul 2007, 15:30:
Nu mai cumpara nimic. Le iei de pe igsu.ro si le scoti la imprimanta.

This post has been edited by altec_lansing: 30 Jul 2007, 15:30

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
+
59 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:49
Forum Renault