DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

angel_from_fire
post 2 Aug 2007, 17:20
Post #661

Group: Members

QUOTE(HARYS @ 2 Aug 2007, 10:19)
as avea o rugaminte la angel,,,,,daca poate sa imi spuna cati sunt inscrisi la piatra neamt,ca se vehiculeaza tot felul de cifre!!!! smile.gif
*

Din pacate nu pot sa furnizez astfel de informatii pt. ca eu lucrez in cadrul I.S.U."Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti iar tu ceri informatii despre I.S.U. "Petrodava" al Judetului Neamt.....sorry sad.gif

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
coornel_bc
post 2 Aug 2007, 19:23
Post #662

QUOTE(angel_from_fire @ 2 Aug 2007, 09:45)
Pana pe data de 01.08.2007 la centrele de depunere a dosarelor de incadrare pt. garnizoana Bucuresti au fost depuse cca. 1000 dosare complecte ! Asa ca nu mai tremurati aiurea, multi sau retras din concurs din cauza birocratiei si nu mai carcotiti atat pe seama organizarii defectuoase a examenelor, interesativa de conditiile si baremele oferite pt. examen la jandarmi, politie sau politia de frontiera, sa nu mai spun de incadrarile in M.Ap.N (UN SALARIU DE TOATA JENA + instructie care numai la nivel profesional nu o fi).
*

Inclusiv cu rezultatul la testarea psihologica ?
Eu am vazut, ca se primeau dosare si te intrebau daca ai luat testarea psihologica, iar multi nu stiau ca nu s-a afisat rezultatele decat pina pe data de 23.
Luni incep probele sportive, cei care nu au aflat rezultatul la psihologic ce fac , caci nu mai are nici-un rost sa dea probele sportive.

--------------------
opel astra 2007
+
HARYS
post 2 Aug 2007, 21:13
Post #663

Membru incepator

nu-i nimic ,angel!!!!merci oricum!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
IC3
post 2 Aug 2007, 21:22
Post #664

From: Craiova

QUOTE(coornel_bc @ 2 Aug 2007, 19:23)
Inclusiv cu rezultatul la testarea psihologica ?
Eu am vazut, ca se primeau dosare si te intrebau daca ai luat testarea psihologica, iar multi nu stiau ca nu s-a afisat rezultatele decat pina pe data de 23.
Luni incep probele sportive, cei care nu au aflat rezultatul la psihologic ce fac , caci nu mai are nici-un rost sa dea probele sportive.
*

Noua la Craiova ni s-a spus foarte clar ca n-are cum sa afiseze listele pt sport fara sa se stie mai intai care sunt admisii la fisa medicala + psihologic. Nu-ti dai seama ca ar fi o munca inutila si pentru examinatorii de la probele sportive sa examineze pe unu' care a picat psihologicul? Nici eu nu stiu rezulatatul la psihologic, dar sunt convins ca nu ma vor lasa ei sa sustin probele sportive fara sa am psihologicul luat.

This post has been edited by IC3: 2 Aug 2007, 21:24

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
masisu2007
post 3 Aug 2007, 10:43
Post #665

salut dragi viitori pompieri
eu sunt galatean si ieri de la ora 11 am dat psihologicul.
tin sa va spun ca au fost foarte bune mult din informatiile pe care le-am citit aici, insa cateva nu coincid - cel putin nu pentru Galati city.
mai exact:rezultatele de la examenul psihologic se vor afisa dupa data de 6 august, probabil pe 7, dar foarte sigur pe data de 8 - dupa spusele domnului oficial care are functie de colonel(nu dau nume ca nu are sens); la auzul acestei vesti(comunicata ieri dupa terminarea ultimului ex psiho) unul din candidati a intrebat: "inseamna ca nu vom sti toti rezultatele la psiho si totusi vom da sportul?" - raspunsul a venit f prompt si din pacate cam senin " da, multi dintre dvs vor da probele sportive fara sa stie rezultatele la psiho si destui dintre dvs vor da sportul degeaba - in cazul in care vor fi considerati respinsi la psiho".
probabil ca datorita nr mare de candidati, putinii angajati ai ISUJ Galati nu reusesc sa faca fata pentru a ne comunica rezultatele in timp util, asa ca aici sunt foarte intelegator.
insa acelasi domn colonel a mai fost intrebat inca ceva: "ce echipament trebuie sa purtam pe noi in timpul unor/tuturor probe(lor) sportive?"
raspunsul este de tipul "no comment": " se va afisa dupa - in timp util radmasa.gif - dupa afisarea rezult psiho".
bun - din informatiile mele - luate de pe net bineinteles- stiu ca exista 1/mai multe probe care necesita: trening, cască, brâu și pantofi de sport.
fac o paranteza(ROG FOARTE FRUMOS SI POLITICOS DOMNII CARE SUNT IN CADRUL ISUJ DIN TOATA TARA , POSTEAZA PE ACEST FORUM , SI AU CUNOSTINTA CU CERTITUDINE DESPRE MODUL DE DESF AL CONCURSULUI SA IMI RASP LA ULTIMA INTREBARE).
va multumesc anticipat pt raspuns.
cu prietenie marius

--------------------
nu detin nu detin nu detin - nu detin
+
HARYS
post 3 Aug 2007, 15:06
Post #666

Membru incepator

pana la urma cu scara cate probe dam? 1 sau 2?si cum se calculeaza nota finala?se aduna cu cea de la sport sau nu?
tre sa ne luam si trening?

--------------------
+
ionut232
post 3 Aug 2007, 17:28
Post #667

Membru autentic

da chiar...trebuie trening?sau venim cu ce vrem?pantaloni scurti...maseuza.... tongue.gif

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
angel_from_fire
post 3 Aug 2007, 17:54
Post #668

Echipamentul pt. probele sportive este format din trening (compus din 2 piese:pantalon si bluza). pantofi sport (adidasi, tenisi etc. atentie la aderenta materialului din care este confectionata talpa !!) casca si brau (acestea va sunt puse la dispozitie de catre organizatori), comisia va permite ca in momentul sustinerii probelor concurenti sa poarte tricouri, bluzele de la trening fiind lasate pe marginea pistelor de concurs) !
Normal erau doua probe care aveau in componenta scara :
1) Urcarea pana la etajul 2 al turnului de instructie pe scara culisabila
2) Urcarea pana la etajul 3 al turnului de instructie pe autoscara mecanica
ordinul pt. angajari prevede doar proba pt. scara culisabila.
Media generala se calculeaza pe baza celor doua note, cea de la sport si cea de la scris !
P.S. Incercati sa veniti in pantaloni scurti, as fi curios cat timp va ia sa ajungeti acasa cand veti fi "remarcati" de catre comisie !

This post has been edited by angel_from_fire: 3 Aug 2007, 17:58

--------------------
Audacia et Devotio
+
Braveheart
post 3 Aug 2007, 20:41
Post #669

Membru autentic

From: BT

acu pe bune..mie mi s-a spus de cineva ocupat cu org ca se poate veni in training complet, si acolo sa dai jos, sa ramai in pantaloni scurti.. sad.gif

This post has been edited by Braveheart: 3 Aug 2007, 20:41

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
masisu2007
post 3 Aug 2007, 20:41
Post #670

multumesc pentru raspunsul prompt "angel_from_fire" - mai am o intrebare suplimentara: la scara culisabila exista barem?(pentru ca eu nu am gasit) sau cum contribuie aceasta proba la nota finala la PROBELE SPORTIVE? este doar "ADMIS" sau "RESPINS" si atat? sau e cu nota.

o seara agreabila va doresc.

--------------------
+
Braveheart
post 3 Aug 2007, 20:46
Post #671

Membru autentic

From: BT

admis respins..atat !

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
angel_from_fire
post 3 Aug 2007, 21:00
Post #672

QUOTE(Braveheart @ 3 Aug 2007, 20:46)
admis respins..atat !
*

Corect !

--------------------
Audacia et Devotio
+
Sony
post 4 Aug 2007, 08:20
Post #673

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(kery23k @ 30 Jul 2007, 16:43)
Nu prea se vede bine dar  cica asa ar trebui sa fac pomul !
*

Daca n-ai pus si un caine sa urineze langa pom, n-ai facut nimic.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ionut232
post 4 Aug 2007, 10:36
Post #674

Membru autentic

cam cum suna o intrebare de la testul scris?
pe ce anume se axeaza intrebarile?
trebuie sa stii articolul din care face parte?sau ce?

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
yuss
post 4 Aug 2007, 11:42
Post #675

am inteles ca anul trecut a fost test grila si era cu doua raspunsuri dar nu stiu de unde as putea face rost de subiectele de anul trecut

4 Aug 2007, 11:47:
in judetul olt din 1800 de candidati au ramas 1039 au cazut la psih. vreo 300si ceva iar restul nu sau prezentat din cauza (probabil birocratia) stie cineva au schimbat baremul la probele sportive la soferi?

This post has been edited by yuss: 4 Aug 2007, 11:47

--------------------
dacia supernova 2002 rapsodia rapsodia - OT-20-MNN
+
rue
post 4 Aug 2007, 12:24
Post #676

Membru autentic

From: Internet

nu cred ca e numai psiho si birocratia.
mai sunt si respinsi la fisa medicala, persoane incompatibile (caziere etc) care totusi au depus cererea pt concurs etc.

parerea mea.

p.s. si fratelo a luat psiho la severin.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
ionut232
post 4 Aug 2007, 12:39
Post #677

Membru autentic

QUOTE(yuss @ 4 Aug 2007, 13:42)
am inteles ca anul trecut a fost test grila si era cu doua raspunsuri dar nu stiu de unde as putea face rost de subiectele de anul trecut

<span class='edit'>4 Aug 2007, 11:47:</span>
in judetul olt din 1800 de candidati au ramas 1039 au cazut la psih. vreo 300si ceva iar restul nu sau prezentat din cauza (probabil birocratia) stie cineva au schimbat baremul la probele sportive la soferi?
*

doar 2 raspunsuri?interesant!!!

asa se da la toti subofiterii?adica ma refer si la ceilalti in afara de servanti...eu unul nu candidez pt postul de servant...
cineva 'din interior' poate ne da niste informatii mai clare...si mai sigure...

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
angel_from_fire
post 5 Aug 2007, 07:54
Post #678

Testul de anul trecut a fost unul tip grila, pt. servanti si conducatori autospeciala au fost 20 de intrebari cu 2 variante de raspuns, iar pt. formatiuni de paza tot 20 de intrebari si a avut 3 variante de raspuns (era inclus uzul de arma gun3.gif) !
Incepand cu data de 09.08.2007 si pana pe data de 13.08.2007 vor fi elaborate, multiplicate, secretizate si transmise catre unitatile organizatoare plicurile cu teste ! Mari diferente nu vor fi in structura intrebarilor si implicit a raspunsurilor.
Sunt curios daca va reusi cineva sa afle inainte de concurs continutul testelor, "baietii cu ochii albastri"B) sunt pe pozitii, deja vor incepe sa se ia masuri drastice in urma rapoartelor inaintate de catre respectivele cadre ca urmare a constatari unor abuzuri comise in diverse garnizoane (inclusiv Bucuresti) de catre comisiile medicale si centrele in atributiile carora intrau validare dosarelor de incadrare !

--------------------
Audacia et Devotio
+
yuss
post 5 Aug 2007, 09:53
Post #679

numai 20 de intrebari? mi se par putine totusi le are cineva subiectele de anul trecut?

--------------------
+
ionut232
post 5 Aug 2007, 11:23
Post #680

Membru autentic

QUOTE(angel_from_fire @ 5 Aug 2007, 09:54)
Testul de anul trecut a fost unul tip grila, pt. servanti si conducatori autospeciala au fost 20 de intrebari cu 2 variante de raspuns, iar pt. formatiuni de paza tot 20 de intrebari si a avut 3 variante de raspuns (era inclus uzul de arma gun3.gif) !
Incepand cu data de 09.08.2007 si pana pe data de 13.08.2007 vor fi elaborate, multiplicate, secretizate si transmise catre unitatile organizatoare plicurile cu teste ! Mari diferente nu vor fi in structura intrebarilor si implicit a raspunsurilor.
Sunt curios daca va reusi cineva sa afle inainte de concurs continutul testelor, "baietii cu ochii albastri"B) sunt pe pozitii, deja vor incepe sa se ia masuri drastice in urma rapoartelor inaintate de catre respectivele cadre ca urmare a constatari unor abuzuri comise in diverse garnizoane (inclusiv Bucuresti) de catre comisiile medicale si centrele  in atributiile carora intrau validare dosarelor de incadrare !
*

misto tare...

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
masisu2007
post 5 Aug 2007, 17:05
Post #681

am citit cam tot ce e afisat si ce s-a scris legat de ex de la pompieri, si inclin sa cred ca s-a strecurat o eroare undeva(citez): "timpul alocat examenului scris este de 2 h(ore)".
ca in aceasta perioada de timp sa fie rezolvate DOAR "20 de intrebari"(angel_from_fire) mi se pare mai mult decat penibil - dat fiind faptul ca nu sunt probleme de matematica/logica/gandire(ci doar niste legi), deci mai mult de 2 min nu iti ia sa pui X pe raspunsul pe care il crezi corect, ca si candidat fiind.

consider ca undeva e o greseala ori in cazul timpului ( desi ma indoiesc pentru ca e timpul oficial afisat pe igsu.ro) ori vis-a-vis de numarul intrebarilor.
oricum as fi foarte interesat(si cred ca si altii care sunt in situatia mea - ca si candidati), mult mai mult decat de nr de intrebari, sa aflu un exemplu de intrebare din acel test scris de anul trecut sau din anii trecuti, pentru a imi(ne) face o idee despre test- daca nu e posibil nu'i bai.
numai bine

5 Aug 2007, 18:09:
trebuie sa fac o precizare pentru ce am scris mai sus: "penibilitatea" se refera la situatia proprui-zisa(2h si 20 intrebari)- in cazul in care aceasta situatie va fi intocmai la examenul scris, si nicidecum referitor la o persoana anume.

This post has been edited by masisu2007: 5 Aug 2007, 17:09

--------------------
+
angel_from_fire
post 5 Aug 2007, 17:33
Post #682

Timpul alocat este destul de mare, 60 de minute ar fi fost deajuns, structura celor 20 de puncte care alcatuiesc testul grila este una care pune in incurcatura pe majoritatea concurentilor prin simplul fapt ca raspunsul gresit este foarte asemanator cu cel bun !
Ex :
1)
a.
In subordinea directa a Inspectoratului General functioneaza institutii de
invatamant, de pregatire, de studii si cercetare stiintifica, de comunicatii si informatica,
grupuri de prevenire si interventie, subunitati specializate, baze, ateliere si depozite de
asigurare tehnica, logistica si de reparatii, Muzeul National al Pompierilor si alte
structuri necesare indeplinirii atributiilor prevazute de lege.

b. In subordinea directa a Inspectoratului General functioneaza institutii de
invatamant, de pregatire, de studii si cercetare stiintifica, de comunicatii si informatica,
grupuri de prevenire si interventie, subunitati specializate, baze, ateliere si depozite de
asigurare tehnica, logistica si de reparatii si alte structuri necesare indeplinirii atributiilor prevazute de lege.

Raspuns :
1) a. x

b.

This post has been edited by angel_from_fire: 5 Aug 2007, 17:34

--------------------
Audacia et Devotio
+
ionut232
post 5 Aug 2007, 17:49
Post #683

Membru autentic

foarte tare...

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
yuss
post 5 Aug 2007, 20:16
Post #684

angel,multumesc pentru completare

--------------------
+
masisu2007
post 6 Aug 2007, 10:38
Post #685

multumesc mult angel_from_fire.
ai dat un raspuns foarte folositor, cel putin pentru mine.
multa sanatate si toate cele bune.

--------------------
+
HARYS
post 6 Aug 2007, 13:39
Post #686

Membru incepator

barna ce lungime are?
parca auzisem ca are inaltimea de 1m juma!!!!asa sa fie?

--------------------
+
yuss
post 6 Aug 2007, 14:21
Post #687

barna are 10m lungime 15 cm latime si are niste trepte care sa urci pe ea Are cineva subiectele de anul trecut? am inteles ca au fost 20 de intrebari cu 2 variante de raspuns????????

--------------------
+
HARYS
post 6 Aug 2007, 14:40
Post #688

Membru incepator

merci merci!!!!

--------------------
+
yuss
post 6 Aug 2007, 14:55
Post #689

cu abdomenele cum stati cate faceti?

--------------------
+
HARYS
post 6 Aug 2007, 14:58
Post #690

Membru incepator

eu unul fac 45
sper la rezistenta sa nu fie chiar cald
dar cred ca o sa fie bine,,,,,sper!!!!!!
oricum bafta la totzi!!!

--------------------
+
59 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 15:01
Forum Renault