DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 22 23 24 25 26 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

vladutzzz
post 6 Aug 2007, 16:11
Post #691

Membru incepator

Group: Members

sal all, am si eu o intrebare relativ tampitzica...credeti ca daca, din motive care nu au importanta (desi as putea sa spun ca am fost imbecil), smile.gif la testarea psihologica am omis sa completez intrebarea cu aranjatul culorilor, am vreo sansa reala sa iau testul? mentionez ca la celelalte intrebari m-am descurcat destul de bine, peste medie, oricum. va multumesc mult!

6 Aug 2007, 16:32:
ideea e ca la noi abia pe 9 aug afiseaza rezultatele, si pana atunci ma framanta kestia asta...daca e cineva care ar putea raspunde...multumesc!

This post has been edited by vladutzzz: 6 Aug 2007, 16:32

--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
perpeleac
post 6 Aug 2007, 21:33
Post #692

Am si eu nevoie de un sfat de la voi.Se apropie examenu scris,si faza e ca eu am dosarul bagat si la subofiteri politie la Campina.Nu stiu la care sa ma pregatesc mai bune caci la ambele nu pot.Voi spre ce ziceti sa ma inclin?Vreau sa tineti cont de program lucru,salariu,etc,caci ambele meserii imi plac

PS:pt. cine raspunde vreau si argumente

This post has been edited by perpeleac: 6 Aug 2007, 22:18

--------------------
ford mondeo 1994 - ag60rge
+
L O G A N
post 6 Aug 2007, 22:04
Post #693

Membru

From: craiova

Subofiter de politie la Campina. Bafta!

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4MPI - DJ-YY-XXX
+
altec_lansing
post 7 Aug 2007, 09:28
Post #694

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(L O G A N @ 6 Aug 2007, 22:04)
Subofiter de politie la Campina. Bafta!
*

Asta-i si parerea mea. Desi mai trebuie sa astepti un an si ceva(2 ani) parca pentru a profesa....o sa stai mai linistit. Decat servant...mai bine politist. Salariile sunt aproximativ la fel( putin mai mic la inceput pentru politie) dar pe termen lung e mai linistit. Un prieten a terminat la Campina si a avut salariu initial de 1250 de roni+ vreo 200-300 de lei pentru chirie ( pe care nu o plateste biggrin.gif ). La repartizat intr-o comuna in judet pana unde face aprox 40-50 min( cu masina), munceste o zi cu o zi si este foarte multumit.
De pompieri nu stiu sa-ti spun nimic pentru ca nu cunosc pe nimeni direct asa ca asteapta sa-ti raspunda mai exact cei aflati in campul muncii.

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
+
IC3
post 7 Aug 2007, 09:54
Post #695

From: Craiova

Ce faceti fratilor cu psihologicul...l-ati luat toti? Sunteti pregatiti pt probele sportive? De invatat v-ati apucat?

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
Radduu
post 7 Aug 2007, 09:59
Post #696

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(perpeleac @ 6 Aug 2007, 23:33)
Am si eu nevoie de un sfat de la voi.Se apropie examenu scris,si faza e ca eu am dosarul bagat si la subofiteri politie la Campina.Nu stiu la care sa ma pregatesc mai bune caci la ambele nu pot.Voi spre ce ziceti sa ma inclin?Vreau sa tineti cont de program lucru,salariu,etc,caci ambele meserii imi plac

PS:pt. cine raspunde vreau si argumente
*

Du-te la pompieri.....crede-ma smile.gif

This post has been edited by Radduu: 7 Aug 2007, 09:59

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
kery23k
post 7 Aug 2007, 10:12
Post #697

Am reusit sa iau si eu Psihologicul , si mi-a prins foarte bine rezolvarile la problemele de matematica dezbatute aici pe forum !La noi pe judet au picat 250 din 1200 , cam asa.Era acolo si o zdreanta , al carui sot este la jandarmi si vroia sa o bage si pe nevastasa. A picat cu succes proasta !Apoi a vrut ala sa dea bani sa o bage si a fost refuzat peste tot !Mie nu mi-a venit sa cred ca baietii refuza o caciula de bani ca sa o treaca si pe nenorocita la psihologic ! Se pare ca imi aduc aminte de ce spunea FireChef .Nu mai tine ca inainte , poate foarte rar cu ordin de sus de tot.Se pare ca sunt multi prosti pe pamantul asta.Eu cateodata am o impresie proasta despre mine dar cand vad asemenea elemente...!

Pana la urma cred ca pomul ala nu avea prea mare importanta ! Numai sa-l desenezi !

This post has been edited by kery23k: 7 Aug 2007, 10:15

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
lili_mhl
post 7 Aug 2007, 11:59
Post #698

buna ,tuturor!e prima data cand scriu aici,dar am tot citit.inainte de toate sunt fata,asta e clar,sper sa fiu bine primita aici.m-am inscris la pompieri,am trecut peste psihologic,deci cursa continua.bineinteles ca s-au vehiculat sume uriase si in teleorman,dar nu au reusit la psihologic tocmai cei ce se laudau cu relatii.eu am incredere in conducerea de aici.s-au dovedit corecti pana acum.stiti ce??daca inveti,nu-ti poate lua locul nimeni,fie si pe pile.asta e clar.grila se corecteaza in fata ta,deci punctajul il stii.invata si vei vedea ca intri.daca astepti sa ''dea usor''si sa te roage ei sa intri asta nu se intampla.

--------------------
logan logan 2005
+
perpeleac
post 7 Aug 2007, 12:04
Post #699

QUOTE(lili_mhl @ 7 Aug 2007, 11:59)
buna ,tuturor!e prima data cand scriu aici,dar am tot citit.inainte de toate sunt fata,asta e clar,sper sa fiu bine primita aici.m-am inscris la pompieri,am trecut peste psihologic,deci cursa continua.bineinteles ca s-au vehiculat sume uriase si in teleorman,dar nu au reusit la psihologic tocmai cei ce se laudau cu relatii.eu am incredere in conducerea de aici.s-au dovedit corecti pana acum.stiti ce??daca inveti,nu-ti poate lua locul nimeni,fie si pe pile.asta e clar.grila se corecteaza in fata ta,deci punctajul il stii.invata si vei vedea ca intri.daca astepti sa ''dea usor''si sa te roage ei sa intri asta nu se intampla.
*

problema e ca nu prea cred ca iti corecteaza lucrarea in fata.Anu trecut asa a fost

--------------------
+
IC3
post 7 Aug 2007, 12:58
Post #700

From: Craiova

Voi v-ati apucat de invatat? Cine s-a apucat poate sa-mi zica si mie cate pagini sunt in total?
La scris intr-adevar si eu cred ca daca stii si le rezolvi grilele n-au ce-ti face, dar problema se pune altfel...oare ajungi la scris sau au ei "grija" de tine la sportive?

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
kery23k
post 7 Aug 2007, 13:46
Post #701

Eu m-am apucat de invatat inainte cu o luna sa apara ordinul.Am citit tot prima data, apoi am observat ca bibliografia este mai putina.

Din Ordonanta 21 din 15 apr 2004 ai cam 6 pagini .PDF + ca trebuie sa te uiti si in legea 15 din 28 feb 2005 unde sunt cateva chichite (modificari).
Hotararea de guvern 1492/2004 trebuie citita toata adica 13 pagini.Asta nu are reglementari!
Din Hotararea 1490 are 15 pagini + inca 2 hotarari de cate 2 pagini .Acele 2 hotarari arata ca sa modificat Organigrama aia , atata tot! Probabil o sa ne puna sa facem diferenta intre organigrame.Ar fii simplu !
Legea 307 trebuie citita toata , are 14 pagini
In Legea 481 sunt doar anumite capitole de invatat dar oricum tre sa citesti tot !
Are 12 pagini.
Legea 80/1995 este obligatoriu sa o citesti toata.E cea mai elementara ,importanta si interesanta ! Are 34 pagini
Ordonanta 88 din 30 august 2001 are 8 pagini + legea 363 (3 pagini).Astea se dau doar in Bibliografie ,dar in tematica nu scrie despre ele .

Cam asta ar fii tot .Sunt si schepsisuri cum ar fii :

1. starea potential generatoare de situatii de urgenta - complex de factori de risc care prin evolutia lor necontrolat si iminenta amenintarii ar putea aduce atingere vietii si populatiei, valorilor materiale si culturale importante si factorilor de mediu;

2.starea potențial generatoare de situații de urgență – complex de factori de risc care, prin evoluția lor necontrolată și iminența amenințării, ar putea aduce atingere vieții și sănătății populației, valorilor materiale și culturale importante și factorilor de mediu;

This post has been edited by kery23k: 7 Aug 2007, 13:49

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
perpeleac
post 7 Aug 2007, 13:47
Post #702

QUOTE(Radduu @ 7 Aug 2007, 09:59)
Du-te la pompieri.....crede-ma  smile.gif
*

Mai astept pareri:).Dar de ce esti de parerea asta?

--------------------
+
Braveheart
post 7 Aug 2007, 19:14
Post #703

Membru autentic

From: BT

bafta baieti..maine ma prezint la sport..sper sa nu il pic.. voi fi probabil in prima sau a 2 a serie.. wink.gif daca nu apar pe aci vreo 2 zile sa stiti ca am picat cu brio biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
yuss
post 7 Aug 2007, 19:43
Post #704

Am auzit un zvon ca sar fi schimbat baremurile la sport la soferi poate sa-mi confirme cineva daca este adevarat sau nu?

--------------------
dacia supernova 2002 rapsodia rapsodia - OT-20-MNN
+
HARYS
post 7 Aug 2007, 19:57
Post #705

Membru incepator

maine la 7 ,sportul!!!!!!!!!!!!!!!
bafta si voua ca si eu am nevoie!!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
lili_mhl
post 7 Aug 2007, 23:36
Post #706

BAFTA TUTUROR!NOI INTRAM PE 10 AUGUST LA PROBA SPORTIVA.BAFTA SI SPOR LA INVATATURA!

--------------------
logan logan 2005
+
yuss
post 8 Aug 2007, 12:56
Post #707

Multa bafta la probele sportive sa va ajute dumnezeu

--------------------
+
vladutzzz
post 8 Aug 2007, 14:14
Post #708

Membru incepator

pt cei care au dat azi probele fizice, va rog mult sa ne impartasiti si noua din "experienta" avuta... multumim! si sper s-auzim numa' de bine!

--------------------
- - - - -
+
Braveheart
post 8 Aug 2007, 14:34
Post #709

Membru autentic

astazi la orele 14.30 am dat primele probe la sport..urcatul pe scara la etaj (fara cronometru..numai admis-respins..nu va grabiti), barna..relativ usoara, fara emotii, luati toti biggrin.gif si proba cu masca pe figura, care a constat in parcurgerea in 1,20 min a unui culuoar de la etajul 2 al unei cladiri de la pompieri. e un coridor de 10 metri dus, 10 metri intors. Intai va sunt prezentate obiec tele pe care tre sa le gasiti : un cauciuc, un stingator, o galeata de plastic, si o lada de bere de plastic. proba super ultra simpla. am terminat-o rapid smile.gif. Maine dimineata la ora 8 pe stadion avem viteza abdomenele si rezistenta. Bafta la toti ! wink.gif

This post has been edited by Braveheart: 8 Aug 2007, 14:37

--------------------
+
vladutzzz
post 8 Aug 2007, 14:46
Post #710

Membru incepator

felicitari, braveheart, si multumim pt vesti!

--------------------
- - - - -
+
Braveheart
post 8 Aug 2007, 14:57
Post #711

Membru autentic

cu placere, oricand.. smile.gif coridorul e unul banal, acu nu stiu daca in toate orasele e la fel.. e un coridor ca la camin studentesc sau de garsoniere..cu 3-4 usi pe fiecare parte, tips : imediat cum sa da start mergeti in pozitia ghemuit, cu ambele maini pe parte dreapta, nu va fie frica ca va murdariti, tineti mainile jos, in unghiul drept facut de perete cu podeaua, fara sa intrerupeti contactul nici o secunda..oricum, timp aveti destul..de fiecare data cand aflati un obiect strigati cu voce tare ce e..un min si 20 de sec pt 4 obiecte..eu am terminat in 33 de secunde, deh, sa ma laud.. tongue.gif

--------------------
+
ionut232
post 8 Aug 2007, 15:48
Post #712

Membru autentic

am dat si eu sportu...si am luat...
nu a fost asa greu...insa fetele nu prea au facut fata...nu vreau sa sperii pe nimeni...dar asa a fost...

s-a cam picat...cred ca vreo 3 sferturi....
probleme au fost la viteza,barna...si unii au mai avut probleme la abdominale(foarte putini...dar oricum,asta e)...

restul probelor nu sunt grele...
baremurile la conducatori nu s-au schimbat... blush.gif
astept alte intrebari...

This post has been edited by ionut232: 8 Aug 2007, 15:49

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
yuss
post 8 Aug 2007, 15:53
Post #713

cine numara abdomenele si cine le cronometreaza ?

--------------------
+
ionut232
post 8 Aug 2007, 16:00
Post #714

Membru autentic

QUOTE(yuss @ 8 Aug 2007, 17:53)
cine numara abdomenele si cine le cronometreaza ?
*

radmasa.gif

pui intrebari cam grele radmasa.gif

pai cine le numara le si cronometreaza...unul din cei care se ocupa de concurs...

ce conteaza? blush.gif

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
vladutzzz
post 8 Aug 2007, 16:16
Post #715

Membru incepator

ionut, tu esti din GL?

8 Aug 2007, 16:20:
ai dat toate probele azi?

This post has been edited by vladutzzz: 8 Aug 2007, 16:20

--------------------
- - - - -
+
altec_lansing
post 8 Aug 2007, 16:43
Post #716

Membru incepator

Multumim pentru relatarile de la sport.

8 Aug 2007, 16:44:
@ionut, la abdomene a contat cum tii coatele? Stiu ca cel mai important este sa tii mainile la ceafa, dar coatele mai apropiate, mai departate?

This post has been edited by altec_lansing: 8 Aug 2007, 16:44

--------------------
+
Braveheart
post 8 Aug 2007, 16:49
Post #717

Membru autentic

m-am interesat cum e tinuta priza pt abdomene..si mi s-a spus ca voi fi tinut cum vreau eu..si le fac cum vreau.. wink.gif oricum, am probleme la abdo, vit si rezist..sper totusi sa trec.. sad.gif

--------------------
+
altec_lansing
post 8 Aug 2007, 16:52
Post #718

Membru incepator

QUOTE(Braveheart @ 8 Aug 2007, 16:49)
m-am interesat cum e tinuta priza pt abdomene..si mi s-a spus ca voi fi tinut cum vreau eu..si le fac cum vreau.. wink.gif oricum, am probleme la abdo, vit si rezist..sper totusi sa trec.. sad.gif
*

Mersi

Tinuta obligatorie a fost trening nu? Pe mine ma enerveaza ca la viteza va fi un pic dificil cu pantaloni lungi. Daca se dadea in pantaloni scurti era perfect.

--------------------
+
Braveheart
post 8 Aug 2007, 17:02
Post #719

Membru autentic

bre..am dat in pantaloni scurti..si nu m-a intrebat nimeni de sanatate..bafta biggrin.gif !

--------------------
+
altec_lansing
post 8 Aug 2007, 17:08
Post #720

Membru incepator

Sper sa fie asa si la Galati. Astia de la noi sunt mai cu mot. De exemplu inca nu s-a dat rezultatul la psihologic. Se da maine. Norocul meu este ca sunt mai pe la sfarsitul alfabetului si sunt programat la sport pe 10. Cei care au dat astazi si chiar maine, seria de la 8, e posibil ca unii dintre ei sa alerge aiurea. Deci va dati seama ce bine organizati au fost.....la Galati.

--------------------
+
59 Pages « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 16:11
Forum Renault