Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
cibo |
![]()
|
||
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|||
HOINAR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 November 04 From: G. H. City ![]() |
incearca la firmele astea de fac cosmetizari auto sau la o firma de materiale plastice ... pe mine ma costa in jur de vreo 2 mil.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- xx-07-CPM Wait... Take a minute to think about it!
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
QUOTE(HOINAR @ 30 May 2005, 12:46) incearca la firmele astea de fac cosmetizari auto sau la o firma de materiale plastice ... pe mine ma costa in jur de vreo 2 mil. Prin Prahova sau bucuresti pe unde as putea sa gasesc o asemenea firma? Stii cumva modul de prindere? Ma gandesc ca daca se prinde cu silicon se va desprinde. Daca se dau gauri exista riscul aparitiei ruginii. Nu pot pierde garantia din cauza asta? |
--------------------
Renault; Opel
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cibo @ 30 May 2005, 12:50) Prin Prahova sau bucuresti pe unde as putea sa gasesc o asemenea firma? Stii cumva modul de prindere? Ma gandesc ca daca se prinde cu silicon se va desprinde. Daca se dau gauri exista riscul aparitiei ruginii. Nu pot pierde garantia din cauza asta? Deci daca nu vrei sa il prinzi cu silicon sau sa dai gauri atunci nu ai cum sa il mai prinzi...eventual sa il lipesti cu superglue ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
nu stiu daca a mai fost prezentat acest eleron... da io l-am gasit pe site-ul http://www.ebaymotors.de
Attached thumbnail(s) 905610.jpg ( Size: 38.42k ) Number of downloads: 1665 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
salutare,
zilele trecute am vazut in iasi un Logan care avea eleron, nu era elron de Dacia Nova sau de Solenza ci era total diferit .. Loganul era Ambiance ( avea placutza pe spate sub Logan by Renault ) si arata foarte bine cu eleronul ala .... chiar aveam in gand sa intreb proprietarul care-i treaba cu eleronul dar nu era prin preajma ![]() cu siguranta se pot face pe langa uzina ![]() |
-------------------- |
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum se prind eleroanele?Afecteaza oare garantia tablei?
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
1.In suruburi.
2. Teoretic, da! Adica, daca-ti va rugini capota portbagajului, in nici un caz nu ti-o vor schimba pe garantie. Daca e pus cum trebuie si izolat foarte bine cu silicon, nu sunt probleme. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
parbriz expres |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 June 05 ![]() |
am si eu un eleron asemanator. a costat 430 ron. si vine pregatit pentru vopsit, are suruburile de strangere, accesorii pentru semnarea gaurilor si in pachet mai sunt si capacele de mascare a gaurilor tehnologice. Este dintr-o bucata si este turnat. Este rigid si bine finisat. Sunt si variante mai ieftine.
|
--------------------
dacia
logan
- bv11cox
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
care-i sursa, de unde l-ai luat?
ceva poze? ma intereseaza si pe mine un eleron, dar nu sunt inca decis de model, iar preturile variaza extrem de mult... evident .. in functie si de calitatea fiecaruia.. QUOTE(parbriz expres @ 25 Jun 2005, 19:57) am si eu un eleron asemanator. a costat 430 ron. si vine pregatit pentru vopsit, are suruburile de strangere, accesorii pentru semnarea gaurilor si in pachet mai sunt si capacele de mascare a gaurilor tehnologice. Este dintr-o bucata si este turnat. Este rigid si bine finisat. Sunt si variante mai ieftine. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut o comanda de eleron la Heba,modelul prezentat de AM.Initial au spus ca in 2 saptamani va fi onorata comanda..au trecut mai mult de 3 saptamani si nimic...daca mai este cineva care a comandat eleronul poate schimbam ceva informatii....
multumesc anticipat ![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa eleronul de la HEBA?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@adiya: de ce nu citesti tot ce s-a scris in topic pana acum, poate poate a mai zis cineva?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7698&st=180# This post has been edited by KarM'ac: 28 Jun 2005, 22:31 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa ultimele informatii pretul este de 117 Euro ...eu am platit un avans de 2.000.000.lei....si astept
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
narcisoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 5 February 05 ![]() |
nu stiu de ca va plac atat de mult eleroanele astea... sint cam anoste.. mie unul imi place mai mult un eleron mai innalt de aluminiu (ceva reglabil eventual) dai mai multi bani dar macar se vede o diferenta.
![]() |
--------------------
Reno
Fluence 1.5 dci 85
cheala 2010
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, sau de carbon. Ce misto ar fi. Da' sa se pastreze rotile de tabla cu capace. Binenteles cu tribale pe lateral si folie pe stopuri.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
lucas007 |
![]()
|
daca ar avea loganu' 300 cp as pune un eleron gen DTM ...asa, cred ca trebuie ceva mai discret....iar in firmele de tuning germane ..zender:hamman:AMG...ETC. am toata increderea...
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
lucas007 |
![]()
|
imitatie..imitatie dar daca pun eleroanele din targ....parca mai bine ..fara...personal cred ca cel facut de zender la prioectul AM este ok...nu-mi place ca n-au lucrat la partea frontala (spoiler) ceva mai "agresiv" ...dar in rest se poate observa totusi o mana profesionista....si apoi sa nu uitam ca tuningul nu este pentru toti...costa fff. mult si pentru cei de afara care au alte lefuri...nu sunt pe principiul aruncarii banilor pe firmele de tuning super tari...de exempu n-am sa dau niciodata 100 euro pe o maciulie de schimbaret de viteze...dar nici nu cumpar din targ chiar toate "emblemele turcesti " nu ma pasioneaza...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
daca ai rabdare poti gasi si in targ lucruri frumoase!!! (eleroane din fibra de sticla caopiate)
![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai nou (de prin iarna) se gasesc si eleroane din aluminiu copiate
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
lucas007 |
![]()
|
nu doresc sa influentez pe nimeni...consider ca acesta este si scopul forumului...sa ne exprimam opiniile....care atunci cand ajung la chestii de "gust"...privesc pe fiecare...
in ce priveste targul VITAN sunt de acord ca sunt multe chestii utile....dar prefer sa cumpar ceva cat de cat calitativ decat sa dau banii de 10 ori tot schimband respectiva achizitie deoarece s-a stricat sau decolorat...etc. |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
cosminpilot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 November 03 From: pitesti ![]() |
QUOTE(costi @ 6 Oct 2004, 11:20) facind abstratie de inutilitatea unui astfel de element eu personal cred ca o sa arate rau de tot, avind in vedere inaltimea si asa exegerata a spatelui. Un model finut care sa-i dea tenta de alungire in spate eu zic zic ca-i da ceva sportivitate si-i mai schimba spatele ala de frigider. Din motive de tente de reclama sau alde dastea pun doar o poza cu un model incercat ... P1010006.JPG ( Size: 93.84k ) Number of downloads: 1099 |
-------------------- proXS
|
|
cibo |
![]()
|
[quote=cosminpilot,25 Jul 2005, 22:22]
Un model finut care sa-i dea tenta de alungire in spate eu zic zic ca-i da ceva sportivitate si-i mai schimba spatele ala de frigider. Din motive de tente de reclama sau alde dastea pun doar o poza cu un model incercat ... Se poate sa pui o poza cu el montat? Mi se pare mie dar seamana destul de mult cu cel folosit de cei de la "ELIA"? |
--------------------
Renault; Opel
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
ne poti spune pretul si de unde l-ai cumparat?
si intradevar niste poze cu el montat ar fi de folos ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu imi doresc unul din asta...se poate sa pun o intrebare la topicul acesta? Voi ce ziceti.. merita 800 de euro exteriorul lui AM? ca am banii astia si m-ar tenta sa-mi fac loganul prin exterior asa...?
This post has been edited by djvibecmc: 25 Jul 2005, 23:27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Thomy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 July 05 From: Galati ![]() |
hmmm...accesorii auto din fibra de sticla se fac in toata tara cred, insa daca sunteti din Galati, Braila sau imprejurimi nu ar strica sa vizitati Cromovip-ul (fac treaba buna si la pret scazut...ex: grila radiator SN >> decupat traversa centrala + prindere si vopsire plasa + vopsire in culoarea caroseriei + pleope ~ 400.000) si in + fac totul de la pleoape pana la adaosuri bari. Nu trebuie decat sa mergeti cu o poza la cum ati vrea sa arate produsul final...(un prieten a fost cu o poza a masinii cu pleoapele adaugate in Paint si au iesit exact cum isi dorea). Asa ca nu trebuie sa ai bani multi sa iti faci masina cum iti doresti... daca stii si unde sa cauti, iti faci treaba cu bani putini...numai bine
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
2005 / preference Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
|
|
cj82ufo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 25 March 04 From: Cluj Napoca ![]() |
salut sper ca in 2 saptamani sa ve arat o poza cu eleronul de la zender tuning pus pe maisna mea.m-am apucat de am
This post has been edited by cj82ufo: 30 Jul 2005, 21:23 |
--------------------
dacia 1100 CSR-Cluj Street Racing
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
cj82ufo l-ai cumparat exact pe acela facut de zendre sau o copie a cestuia? Adica e Zender sau e romanesc. Pe mine m-ar interesa unul dar nu facut de Zender ca nu ma dau banii afara din casa. A propos cat ai dat pe el? Ce sistem de preindere are? Suruburi sau silicon? La cat te-a dus cu tot cu vopsit?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
cj82ufo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 25 March 04 From: Cluj Napoca ![]() |
eleronul din avatarul tau il fac din fibra de sticla si prinderea se face cu banda dublu adeziva sau silicon.nu are rost sa ii dai gauri la tabla cand e destul de usor si culca perfect pe portbagaj .vopseaua sigur pt pleoape si pt eleron sper sa nu depaseasca 500 de mii +vopsitul dar o sa te tin la curent
|
--------------------
dacia 1100 CSR-Cluj Street Racing
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:45 |