Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Poze cu eleronul
Attached thumbnail(s) IMAG0148.JPG ( Size: 383.05k ) Number of downloads: 705 IMAG0149.JPG ( Size: 310.52k ) Number of downloads: 781 IMAG0150.JPG ( Size: 390.24k ) Number of downloads: 734 IMAG0156.JPG ( Size: 332k ) Number of downloads: 899 IMAG0144.JPG ( Size: 368.77k ) Number of downloads: 641 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Manuel eleronul tau e dragut dar par da senzatia de si mai mare rigiditate a spatelui mie tot ala de pe loganu alb vazut de mine
Am mai facut niste poze dar aceasi problema:sunt neclare si nu prea se vede eleronul.Mi-e lene sa cobor 5 etaje cu toate ca am lift pt niste poze Attached thumbnail(s) IMG_0483.JPG ( Size: 378.15k ) Number of downloads: 213 IMG_0486.JPG ( Size: 376.33k ) Number of downloads: 674 IMG_0487.JPG ( Size: 377.03k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bg_cris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 December 04 From: x ![]() |
Ok, am vazut asta, mi-a placut, aveam aparatul la mine si ...
Daca se simte careva ca are asa ceva sa-mi zica si mie, seamana cu ce e postat mai sus... Attached thumbnail(s) Picture_005.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 875 |
--------------------
LOGAN
Ambition
- B - XX - UNU
|
|
bg_cris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 December 04 From: x ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambition
- B - XX - UNU
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cr3ativ3, vezi pagina trecut pe la sfarsit pozele
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
vindeam si eu eleron IDENTIC.. si ceream 2 mil cu tot cu vopsit.. Si vopseaua era originala, de la Dacia, vopsit la cuptor... NU s-a ingesuit prea multa lume... Acum se uita lumea la poze...
![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 10 Apr 2005, 10:11 Attached thumbnail(s) euro_lippewing_bora_300.jpg ( Size: 15.91k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Seamana cu cel de Dacia 1310,doar ca-i vopsit
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E universal, luat de la Bras Iasi. A costat 1.500.000 lei, vopsitul + montajul inca 1.000.000. E prins in suruburi, cate 2 gauri pe fiecare parte.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
parerea mea, ce ziceti?
Eleronul lui Manuel e un pic cam in fata .cred ca trebuia 2-3cm mai in spate..... oricum nu-i rau |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Adrian_Solenza: riglele alea sunt urate tare....daca nu le faci sa fie ca un fel de coltar nu creca le cumpara nimeni...poate doar andrei_dum
andrei_dum eu ziceam de eleronu ala de pe loganul alb...e 400.000 bucata, la Bras, sau vreo 500.000 unul de-ala cu stop ![]() Cr3ativ3: aparatul tau foto face aiurea pozele sau logan-ul ala e Turcoaz?...ca arata misto de tot, culoarea, da prea e vopsit tot, bandourile se lasa negre tocmai pentru ca le mai atingi si sa nu trebuiasca sa le revopsesti ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
QUOTE(tazzz @ 11 Apr 2005, 12:03) Cr3ativ3: aparatul tau foto face aiurea pozele sau logan-ul ala e Turcoaz?...ca arata misto de tot, culoarea, da prea e vopsit tot, bandourile se lasa negre tocmai pentru ca le mai atingi si sa nu trebuiasca sa le revopsesti ![]() Ma cred ca yo sunt de vina si nu aparatul.In plus am facutr pozele de la etajul 5 si se vede asa din cauza zumului(cred) Masina e un albastru marin sau egee. Am vazut mai multe masini prin PITESTI cu bondurile alea vopsite in culoarea masinii dar nu da bine la toate culorile.Mie mi-a placut cum vine pe un GRI plerla |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
azi am vazut un Logan cu nr. de BZ care avea un eleron ca la Espero...arata misto...dar totusi accentua masivitatea spatelui Loganului...ideea e doar ca se potrivea misto...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
In Constanta ,unde pot gasi ceva eleroane?
Merci mult... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
ce parere aveti de eleronul asta ?
Credeti ca ar merge bine pe golan ? ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
In Arad dupa cum spuneati si voi sunt cei de aici
Dupa ce imi voi primi salariul ![]() BTW Manuel: Loganul tau arata SUPER!!! |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Manuel |
![]()
|
Mutam, man. Am incercat sa intru si eu pe situl astora de la Kid Tuning dar nu e actualizat; isi tot cer scuze ca n-au produsul pe stoc.
Daca-mi permiti un sfat referitor la cauciucuri: daca tot vrei sa faci o investitie, ia-ti cauciucuri de iarna. Montanele astea vad ca merg binisor pe uscat atata timp cat nu le duci la limita... |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
@ Manuel: Poti sa-mi dai cateva detalii despre eleronul tau: cat a costat "obiectul", cine l-a facut, cat a costat manopera, cum e prins (suruburi, chituit bine?) etc. Poti sa-mi dai si PM.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
iti raspund eu ca eram cu el cand l-a cumparat
![]() a dat ~1,5 mil pe el nefinista, a mai costat parca ~1 mil finisarea si montarea cu suruburi... obiectul e cumparat din Iasi dintr-un magazin de piese auto care aduce chestii de-astea de pe la Pitesti din cate stiu eu dintr-un atelier care le face acolo... s-ar putea sa fie mai multe informatii asa ca rog pe restu' sa completeze ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eleroane misto pt logan a adus emil in tirg... cu stopuri incorporate, pe becuri sau leduri, mai mari, mai mici... o sa pun poze cind ma mai duc pe acolo
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce eleron sa pun eu peste o infundatura in tabla ?
Attached thumbnail(s) gri.perla.jpg ( Size: 18.08k ) Number of downloads: 498 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
edyus |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da de asta ce ziceti? de fapt de tot tuning'u
![]() http://www.automondial.ro/articles.php?id=38&type=1003001 vreo 3.500 euroi am inteles... This post has been edited by edyus: 28 Apr 2005, 18:09 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
zarzavaturi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 March 05 ![]() |
QUOTE(VeNoM386 @ 26 Apr 2005, 07:01) Cea mai simpla solutie este urmatoarea: cu o coada de ciocan invelita intr-o carpa se impinge usor pe interior. Si eu am avut o infundatura in capota de la portbagaj cam la o palma sub butuc si am aplicat aceasta solutie si nici nu se mai observa (de fapt un tinichigiu de la dealer a executat operatia). Cred ca eleronul asta: http://www.turatii.ro/imgpop.php?rub=imagi...ticole&ncod=611 ti s-ar potrivi perfect, iar daca stau sa ma gandesc parca mi-ar place si mie unu de asta. Stie cineva, concret, cum putem face rost de el ? PS: Logan AM http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...20Z&articol=138 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
in TM eu am auzit de unii care repara infundari de genu asta prin tragere cu ceva ventuze
sper sa nu fie baza ... da incerc sa aflu mai multe io zic ca eleronu nu e solutie pt asa ceva ... tot se va vedea lovitura .. sau ... mai rau, nu va sta eleronu calumea din cauza loviturii |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
propun bombardarea redactiei automondial cu mailuri pentru a da informatii despre vestitul( de acum) kit de tuning.-de unde se poate cumpara.
eleronul folosit de ai cred ca e ideal pt posteriorul loganului....ca si multe altele din acest kit(suspesii.....) |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probabil tot kitul poate fi achizitionat prin Heba, firma ce are acelasi patron ca si revista.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dydycom |
![]()
|
SPER SA NU
oricum, cica masina e afisata in 13 sept la nr 59....... eu dau o fuga pana la ei a si mai e ceva se vinde si pe bucati ...sa vedem scoru STATI USOR NU DATI NAVALA |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Uitati ce am gasit pe situl unei firme din Ungaria
Attached thumbnail(s) p10123.jpg ( Size: 25.83k ) Number of downloads: 961 p10136.jpg ( Size: 15.34k ) Number of downloads: 543 p10142.jpg ( Size: 25.39k ) Number of downloads: 1097 |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:12 |