Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se pare ok si ca frumusete si ca pret. nu vad de ce va lamentati atat la 2 mil
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
kenZo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 5 October 04 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 22 Feb 2005, 16:43) SI in plus! Daca vrei peste ceva timp sa o scoti, pur si simplu tragi mai tare de ea, si ai portbagajul intact, adica nu ramane urma, praf, etc.. Siliconul se curata usor dupa..! Eu astept sa vad unul montat. Fiind roman o sa trec noaptea pe langa masina lui ..o sa trag mai tare de eleron si o sa am si eu unul ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2004
- B-xx-XXX Ochii care nu se văd TE văd !!!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
si il iau eu apoi de la kenZo cu jumatate de pret!
![]() Acum serios omul face si la comanda ca la mine la clio nu cred ca trebuie asa lung.. are cineva dimensiunile lamelei? |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm pareera mea ramane totusi ca e PREA SCUMP!!!
iti dau un exemplu!! o bara de fibra de sticla (sport) facuta beton te costa undeva pe la 100E unde intra o gramada de fibra!!! da, cei drept nevopsita, doar pregatita de vopsire!! tu vrei 50E pt o bagheta de fibra acre nu este nici un sfert din spoiler nici ca materiale, nici ca munca!!! oricum spor la afacere!!! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Alecs_TGA: prost nu e ala care cere
![]() dar sunt de acord cu tine...adica omu ala face o bagheta de-asta cu 1 milion...mi se pare putin cam mult...recunoaste ca ai capac 500.000 si te credem cu draga inima ![]() cum zicea alecs...spor la afacere ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
io nu bag mana in buzunaru nimanui...
In legatura cu bara de 100 euro... Asta e partea usoara.. Dupa ce iei bara, trebuie sa o slefuiesti , sa dai sprit chit, si sa dai vopsea, sa o bagi la cuptor, sa o lasi 30 min la 80+ grade! Si dupa asta, mai dai si lac... Vopseaua e si ea scumpa, daca e metalizata! Per total, la bara aia, daca vrei sa iasa calumea si sa nu se decojeasca dupa 1 luna, trebuie sa mai investesti cam 700 g vopsea si 500g de lac! Asta face pe putin 50 de euro pt metalizat! Cuptorul costa si el, caci merge pe motorina (cel mai fericit caz!) ... Mai adaugam si manopera la vopsit si pregatit si ajungi lejer la 200 euro cu totu! Daca era asa ieftin, crede-ma ca aveam de mult spoilere de fibra si praguri! Mi-ar trebui 100 de euro numai la vopsea si lac! ... Asa ca mai bine imi iau sistem audio, jante si leduri sub masina ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
mah, am nevoie de ajutoru vostru, pls
azi intr-o panta mai mare am oprit la un stop.(greseala mea ca nu trecea nimeni si era si drum de tara) masin era u vreo 5 oameniu in ea. am facut o plecare din panta , cu frana de mana, acceleratie. ......., dar a inceput sa iasa fum de sub capota. krek era ca s-a incalzit motoru prea tare. nu stiu, va intrteb pe voi: am dekis capota si nu am vazut nimic suspect in afara de un miros de fum, care o disparut in vreo 2 min. Intrebare e dac fumu ala ar pute fi de la altcineva , si dak ar trebui sa imi fac griji. AM mai mers cateva zeci de kilometri si nic suspect. va rog , lamuriti-ma si pe mine. Las aici si id meu de mess. va rog da-ti un buzz, ca sa vb un pic. ms mult solid_csplayer@yahoo.com |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
ia fa-ti tu un topic nou la Probleme Logan si nu polua alte topicuri ce nu au nici o legatura cu problema ta
![]() poate mirosea a ambreiaj...dar fumul nu stiu de la ce putea fi...tot de acolo? sau praf? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Vreau sa va intre ceva in legatura cu eleronul. Sa presupunem ca nu se monteaza un eleron de ala lipit de portbagaj (mai mult o terminatie sport a portbagajului).
Dar daca se pune un eleron de ala ca in fotographia mea(mai inalt, ca la masinile de curse) mai are rost sa mai tin oglinde retrovizoare casa mai uit prin luneta??? eu unu nu stiu, dar dak se vede ceva, poate imi pun si eu:D |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
rayden |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 March 05 ![]() |
salut. eu am avut zilele astea o idee.........
![]() |
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ala de la 207 e beton!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca ar da bine. loganul are spatele prea mare. mai degraba ceva discret
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
tazzz |
![]()
|
uitati ce eleron si-a pus un prieten de-al meu...
...e un eleron universal Hella...a fost lipit cu silicon pentru a efita chinuiala cu suruburi etc ![]() eleronalex4np.th.jpg |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Rezista lipitura aia la curentii de aer la care este supus eleronul ? Nu exista riscul ca la vreo 130-150km/h pe autostrada sa-i zboare eleronu in parbrizu celui din spate ?
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
tazzz |
![]()
|
nu stiu...il are de vreo saptamana si nu cred ca a trecut de 100 cu el...
omul face drumuri la Bucuresti din cand in cand...va spun ce s-a intamplat cu eleronul dupa urmatorul drum ![]() oricum, eleronul e relativ mic si nu opune rezistenta prea mare pentru aer.... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
urata lipitura (putea silicon negru macar!!) si sigur nu o sa stea pe acolo mult timp!! ca siliconul este fffffff prost o sa se desfaca!!! e dragutz eleronul
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Tazzy daca poti pune niste poze facute ziua si din mai multe unghiuri sa ne dam seama pe deplin cum arata.
La ce pret si de unde a luat eleronul!! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
rayden |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 March 05 ![]() |
si mie imi place cum arata, dar nu ar fi arata un pic mai bine daca ar fi fost mai innafara? desi nu pare sa se poata pune mai in afara.
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu cum e cu rezistenta lipiturii, dar ma intreb cum o fi cu rezistenta peliculei de vopsea de sub lipitura... S-o tine bine la fortele exercitate de eleron prin intermediul siliconului? Poate cand s-o desprinde eleronul, sa nu se desprinda din silicon, ci sa plece cu stratul de vopsea... Sa vezi bucurii inaltatoare...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vivipc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 March 05 ![]() |
la galati se gasesc niste elerone masa pe bune sunt vreo' 3 lgn cu asa ceva si se potrivesc f bine ii schima aspectul o mai rotunjeste are si stop frane costa 1.350.000 nevopsit
|
--------------------
dacia
logan
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(vivipc @ 23 Mar 2005, 20:21) la galati se gasesc niste elerone masa pe bune sunt vreo' 3 lgn cu asa ceva si se potrivesc f bine ii schima aspectul o mai rotunjeste are si stop frane costa 1.350.000 nevopsit Da si tu niste poze sa ne dam seama Am vazut si yo azi in pit un logan albastru cu un eleron ceva mai inalt si nu ii statea bine de loc Astept poze |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare o mare tampenie sa prinzi o piesa atat de solicitata la curenti de aer doar cu silicon de vopsea. Se pot creea grave accidente..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Voi ce parere aveti ca mie imi place tare mult.Scuze pt calitatea pozei
![]() Astept pareri daca puteti Attached thumbnail(s) IMG_0480.JPG ( Size: 377.4k ) Number of downloads: 1090 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
andrei_dum |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Are cineva idee de unde se poate face rost de asa ceva.Binenteles in afara de firmele de tuning specializate ca umfla niste preturi in ultimul hal ?
eu unul eleron nu prea mi-as pune insa daca as gasi asa ceva as incerca pt ca este finut si de bun gust ,parerea mea, si cred ca i-ar sta si bine golanului la fundul sau inalt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
tazzz |
![]()
|
eleronul din poza e de-ala universal si urat care costa vreo 400.000?
sunt oribile si nu se potrivesc pe nici un fel de masina...chiar daca oamenii le monteaza... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
unde e 400.000??? vreau si eu !!!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(tazzz @ 6 Apr 2005, 22:52) eleronul din poza e de-ala universal si urat care costa vreo 400.000? sunt oribile si nu se potrivesc pe nici un fel de masina...chiar daca oamenii le monteaza... Hai tazz fii serios.Daca tu crezi ca asta e 400.000 e chiar culmea.Ce crezi ca e cum era chederul la dacia aia berlina cu 4 ochiuri ? Eu gasisem undeva intr-o revista de tuning asa ceva si era 250 euroi. Unde ai vazut tu la 400 si din ce era ? |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:09 |