Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce parere aveti de un eleron de Supernova? Ala cu lampa incorporata... eu unul m-am lecuit de a mai lua dintr-astea facute de diverse ateliere; toate care le-am vazut (inclusiv pe o Nubira II) erau ondulate.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ce rezolvi cu eleron de DSN? ca ala e facut fix pe latimea spatelui de DSN si se potriveste ca nuca in perete pe spatele loganului. plus ca mai e si foarte neaerodinamic.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cel pe care-l am eu pe Solenza are aceeasi latime cu cel de DSN. Cineva spunea ca a vazut eleron ca al meu pe Logan, deci ar trebui sa mearga si cel de Supernova. In plus, asta de fabrica e mult mai bine lucrat. Despre aerodinamica...hmmm, crezi ca un eleron aerodinamic ar avea vreun efect asupra dulapului de Logan...care este?
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da mah, dar nici sa suiere ca o turbina de avion...
![]() ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu suiera, stai linistit. Stai sa-mi vina masina si ma transform eu in cobai
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dsign |
![]()
|
ala de DSN suiera... eu am avut DSN Clima si Confort in trecut... suiera eleronul, fiindca era facut doar de "frumusete", in reste era ca o caramida. poate ala de SLZ sa fie mai aerodinamic... si este, dar nu e destul de lat.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
Daca zici c-ai avut clima, inseamna ca asa o fi... totusi eu n-am mai auzit pe nimeni sa se planga de asta. Oricum, mai am timp sa studiez problema...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
De curiozitate, a masurat cineva portbagajul Loganului? La Solenza am ~ 130 cm.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Cypher4laguna |
![]() ![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(osirus @ 8 Feb 2005, 23:09) Pai ala nu e eleron!E pur si simplu o indoitura in plus la capacul potrbagajului,ceva in genul berlinei! Da, corect, e o indoitura a portbagajului pt modlele care se vor asambla in Rusia si daca te uiti foarte bine, seamana prea mult cu cea de la Symbol de acu' vreo trei ani. In plus a fost cumva eleron pe berlina, altul decat indoitura aia in tabla? De la Dacia nu... ma rog, dar eu sincer NU cred ca Dacia va da bani doar ca sa puna un pseudo-eleron (gen Solenza) pe portbagaj. Gandeste-te oricum la vizibilitatea redusa in spate si la stopul ala nasol (a treia lampa de stop) datorita caruia nu mai pot sa vad numerele de inmatriculare la masinile din spate in oglinda din interior. Daca ar pune eleron gen Solenza atunci nu s-ar mai vedea nimic din lampa suplimentara de stop. Deci fie va fi ca la rusi, fie ceva in gen Elia Tuning, fie deloc. Salutari! |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
Dsgn ai facut ceva cu vre-un eleron la ZENO?? am mai vazut si eu maisni facute la zeno si sunt fff bine lucrate (aspect + durabilitate)
astept o poza cu ceva modele daca e cazul ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Dsign |
![]()
|
n-am facut nimic la zeno, dar stiu ce face alex, fost partener la zeno. nu ma intereseaza fibra pe caroserie deocamdata
|
--------------------
D
Logan
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am citit cu interes topicul asta! Cred ca am o solutie pt eleronul vostru!
Am un amic ce lucreaza la Auto Meridian si acolo baietii au 'proiectat' in pauza de masa o bagheta care se potriveste la fix pe Logan! Un fel de ridicatura, cum era la Berlina! Pot sa va spun ca impreuna cu amicul meu vrem sa incepem o mica afacere.. In cateva zile o sa fac poza la bagheta si o sa incep comercializarea ei.. Pentru inceput... Este din fibra, se va monta prin lipire (cam nasol, nu merge prin gaurire...) iar costul materialelor + vopseaua care se face rost de la Meridian (vopsea originala) o sa fie undeva in jurul a 2.000.000lei! Vopsitul se face cu aparatura de la service, se usuca in cuptor la 85 grade Celsius, calitatea produsului finit fiind de foarte mare calitate.. Practic, se lucreaza cu materiale de provenienta... Daca exista doritori, daca vrea cineva asa ceva, va rog dati-mi un PM, sau ma cautati pe Messenger (stau activ, nu ascuns) , prizainel@yahoo.com! Totul este in stadiu de proiect, am discutat si cu niste baieti de acolo vopsitori, preparatori si ei au fost cam evazivi la pret... PS: In banii astia INTRA si VOPSEAUA .. Practic, cine vrea, da comanda, ne spune ce culoare are masina si in maxim o saptamana are bagheta... Are cam 4-5 cm inaltine si tine tot portbagajul... ![]() Astept amatori! Si o sa pun si niste poze sapt asta! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
eu cred ca in pauza de masa au vazut poza de mai jos...si au sa copieze ce e acolo...sa vedem poza si vre-un clent satisfacut de-acolo din bucuresti...
da pe baietii de la meridian nu-i intreaba nimeni de sanatate? de ce vopsesc aiurea etc?... eleronlogan5bk.jpg |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
modelu seamana ,da nu e asa.. al meu e ceva mai discret!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
creca daca e mai discret de atat nu se vede...umbrele pot juca feste
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Manuel |
![]()
|
Adrian, pune poze si mai vorbim. In principiu, eu as vrea. Ma incanta in special ideea de a nu gauri portbagajul.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
tazzz |
![]()
|
daca vrea si manuel ne aranjam noi cu transportu...da vrem poze
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Logan`RulleZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 December 04 ![]() |
..
Attached thumbnail(s) logan_renn_version_2.jpg ( Size: 72.67k ) Number of downloads: 994 logan_renn_version_1.jpg ( Size: 76.38k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
dacia
berlina
- -
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Logan`RulleZ @ 21 Feb 2005, 18:27) Misto pozele cu Loganul de curse! Am auzit eu ca nemtii ar vrea sa faca curse cu Loganuri... (cei cu bani putini) Oricum, eleronul celor de la Elia (poza de mai sus de la tazzz) se potriveste cel mai bine! Salutari! This post has been edited by Cypher4laguna: 21 Feb 2005, 17:58 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
In seara asta postez pozele.. Intr-adevar, seamana cu Elia, dar el al meu este diferit... Abia astept sa vina soramea cu mobilu sa pot face pozele
![]() Am vb la telefon cu 'asociatul' meu si bagheta e rosie... I-am zis sa ii dea o vopsea ca sa va edificati! Ea poate fi slefuita si revopsita! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
astept si eu pozele!!!
cam scump!! pt cat material intra la el!!!parerea mea!! DAR este o piata libera ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Link catre pozele cu bagheta mea... In legatura cu pretul.. La baghta lucreaza 3 oameni... Cel care toarna fibra, cel care o pregateste si cel ce o vopseste... In plus, mai pun si eu ceva, ca nu fac pe degeaba... Aa... si am uitat sa mentionez, de exemplu, un litru de vopsea gri perla, cu tot cu lac este undeva in jurul a 80 euro!..
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...0#entry16902740 This post has been edited by Adrian_Solenza: 21 Feb 2005, 22:30 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
]
hai frate ca nu i-ti trebuie un litru sa vopsesti aia.......cel mult o suta de grame ajung! si 2 meleoane pt asa ceva?........ ![]() This post has been edited by osirus: 21 Feb 2005, 23:38 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
tazzz |
![]()
|
mie unu nu-mi place...eu vreau de-ala de la Elia
![]() dar asta e doar parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Adrian, ai si vopsea albastru egee??????????
eu in kateva zile intru in posesia masinii, si s-ar putea sa ma ai client |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
kenZo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 5 October 04 ![]() |
Nici mie nu-mi place ... e prea firav ...nu are fata de eleron, trebuia o poza din spate ..Din pozele astea eu observ ca nu are continuare in jos, nu se prelinge pe portbagaj si in partea de jos cum e pe partea de sus adica e ca o rigla. Ala la cum e facut daca ma las cu mana pe el se dezlipeste sau se crapa... Oricum e un inceput..... Probabil ca este Eleron Logan By Adrian_Solenza v1.0..... sa speram ca or sa urmeze si v1.1 1.2
![]() This post has been edited by kenZo: 22 Feb 2005, 00:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2004
- B-xx-XXX Ochii care nu se văd TE văd !!!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(kenZo @ 21 Feb 2005, 23:55) Nici mie nu-mi place ... e prea firav ...nu are fata de eleron, trebuia o poza din spate ..Din pozele astea eu observ ca nu are continuare in jos, nu se prelinge pe portbagaj si in partea de jos cum e pe partea de sus adica e ca o rigla. Ala la cum e facut daca ma las cu mana pe el se dezlipeste sau se crapa... Oricum e un inceput..... Probabil ca este Eleron Logan By Adrian_Solenza v1.0..... sa speram ca or sa urmeze si v1.1 1.2 ![]() O sa incerc sa vorbesc cu omu meu, poate face ceva.. Momentan e beta version ![]() Hai sa explic montarea: Dupa ce iei bagheta, iei adeziv (scotch) de hartie si izolezi atat bagheta cat si partea unde incepe portbagajul! Apropii cu mana bagheta de portbagaj, si o fixezi bine! Lasi decat linia unde se imbina bagheta de portbagaj ( cam 0.5mm) ! Apoi cu silicon, de jur imprejur, astupi acea mica nisa! Dupa uscare (15-30min) scoti banda adeziva si 'Voila'!! Toata distractia dureaza maxim 30 de min! Si asa nu iti mai intra nisip, mizerie, etc SI in plus! Daca vrei peste ceva timp sa o scoti, pur si simplu tragi mai tare de ea, si ai portbagajul intact, adica nu ramane urma, praf, etc.. Siliconul se curata usor dupa..! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:31 |